Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu arada bugünde Tekzen Çamlıbel çıktı, Seren Serengil i sordu Seda Sayan oda yok öyle birşey, 5 ay taşırım daha fazla sürmez falan diyemeyiz dedi..

evet bende izledim insan kime inanacağını şaşırıyor çok hassas ve üzücü konular bunlar .Allahım sağlıklı hamilelik ve bebişler nasip etsin hepimize.

tbr ederim canım allah uzun ömürler versin bebişine darısı başımıza inş

irenbede doktorun kim canım? bu arada ilk düşüğün sebebi pıhtılaşmamıymış? Bide folik asit kullanıyormusun?

ay tüylerim diken diken oldu dualarımızda minik kayra ile rabbim en yakın zamanda sağlığına kavuşturur inş. off:85:

ahhh kıyamam ben ona Allah tez zamanda iyileşir inşallah... artık dilimizden düşürmeyiz kayra bebeğimizi...

sabah hcg için kan verdim sonuç yarın çıkacak nasıl bekliycem bilmiyorum offf :18:
hayırlı sonuçlar inş ... senin tüpbebekmi ? ilk sonucun kaç çıkmıştı ki?

merhaba ben öncelerden okuyordum bu topiği ama 1 haftadır falan yazıyorum ... hayırlı uğurlu olsun .. daha çok yeniymiş bebek miniciktir... Allah bağışlasın ...

irenbede doktorun kim canım? bu arada ilk düşüğün sebebi pıhtılaşmamıymış? Bide folik asit kullanıyormusun?

refik bey dr um. bayan dr ları da var oda çok iyiymiş özellikle tüp bebekte.hastane olarak çok ilgililer bebeğimi kaybettiğimde çok moral verdiler. dr umu görmek bile bana çok iyi geldi. düşüğün sebebi için kesin pıhtılaşma demedi ilk düşükte kesin ondan diyemezdi zaten. ama sonuçta pıhtılaşma var ve tedavi şart. folbiol kullanıyorum

normal ilk sonuç 131 di 500-700 arası çıkması lazım. inşallah bir an evvel görürüz keseyi gerçi o bile rahatlatmıycak beni ilkinde de görmüştük keseyi kalp atışlarını görene kadar inanamıycam.

sağol cnm bilgi verdiğin için

valla bilmiyorum tatlım zaten daha hamile değilim ama olursada asprin yeterli diyo hep hele bi hamile kalayımda napalım gerisinede o zaman karar verir herhalde hayırlısı tatlım

canım benim kıyamam ya Allahım şifa verir inş. Dualarım onunla canım Çok geçmiş olsun

daha önceki gebeliğinde aspirin almadıysan yeterli geliceğini düşünmüştür dr un. inşallah tez zamanda göbişine düşer meleğin beraber büyütürüz

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim ama buradan takip ettiğim kadarıyla çok faydalı paylaşımlar var.Bende iki hamilelik yaşadım ancak her iki bebeğimide kaybettim( İlkini 6 haftalıkken kalp atışları durdugundan ve gelişmemişti kürtaj oldum.2. sindede aynı 7. haftada kalp atışları durdu bebeğimin ve 10 gün önce kürtaj oldum.ilk doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti ama ikinci gebeliğimde başka bir doktor gebelik gayet iyi gidiyor demişti ve 1 gün sonra düşük yaşadım..yeni kürtaj oldum.Acaba tedavilere ne zaman başlamalıyız bide hangi testler yapılıyor ?? şimdiye kadar düşükle ilgili hiç tahlil felan yapmadık.aspirin tedavisine felan hemen başlasammı tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Allah aynı acıyı birdaha yaşatmasın..(cümlemizle)

geçmiş olsun canım gen testleri yapılıyor faktör v leiden mthfr a1298c mthfr c677t ve protnombin genlerine bakıldı bende mthfr olanlar heterozigot diğerleri normal çıkmıştı. başka gen testleri varmı bilmiorum

canım benim çok geçmiş olsun. en doğru yerdesin burda herkes seni çok iyi anlıyor. öncelikle durumunu ciddiye alıcak iyi bir dr bulmalısın durumunu anlatıp trombofili genetik taraması iste seni en uygun yere yönlendirecektir. özelde pahalı sanırım bu testler ben üniversite hastanesinde yaptırdım para vermedim.

daha önceki gebeliğinde aspirin almadıysan yeterli geliceğini düşünmüştür dr un. inşallah tez zamanda göbişine düşer meleğin beraber büyütürüz

canım valla bende ilk gittiğimde 1298 homozigot çıktı sonucum dedim 2 düşük var ve keseyi ikisindede görmedik dedim anlattım hipotroid hastasıyım dedim hoca hemen folbiola başlattı aspirin verdi sonrada hamile kalırsan aspirin yeterli dedi normalde sana kan pıhtılaşması var diyemem dedi o yüzden sen kafana takma dedi bi hamile kalda dedi bide ben dr. güveniyorum vardır bi bildiği diyorum. bakalım hamile kalınca belki fikri değişir ben aslında düşüklerimin kan pıhtılaşmasından değilde guatırdan olduğunu düşünüyorum canım cünkü benim tsh değerim normalde 1.3 falan 1.8 falan hap kullanıyorum ama ben hamile kaldığım an adetim gecikince doktora gidiyorum bhcg ve tsh bakılıyo hamile olduğumu öğreniyorum fakat tsh değerimde 10-11 yükseliyo hemen zaten 1 hafta sonrada düşük oluyo bence tsh değerimin yükselmesinden bebem beslenemiyo ve gelişimini tamamlaamıyo diye düşünüyorum ama genede bilmiyorum kuzum şimdide bakalım 3 aydır deniyoruz bu 4. ayım inş. hamile kalırımda bu sefer adetim gecikmeden hep test yapıyorum hamile miyim diye eğer hamile olursam erkenden haberim olucak ve bende tsh için kan değerimi düşürmem için günde 1 tane içtiğim hapı 2 ye çıkarıcam ayy bak konu nerden nereye geldi ayy kzuum nolur kusura bakma valla içimi döktüm sana saol bunalttım belkide seni ama inan anlatınca insan çok rahatlıyo düşük yaşamayan anlamıyo çünkü ne çektiğini insanın ben inanıyorum Rabbim bu sefer ol dicek ve ben hamile kalıcam İnşallah Allahım duy sesimi nolur..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…