bu arada bugünde Tekzen Çamlıbel çıktı, Seren Serengil i sordu Seda Sayan oda yok öyle birşey, 5 ay taşırım daha fazla sürmez falan diyemeyiz dedi..
merhaba beni merak eden arkadaşlar olmuştur diye ilk fırsatta girip haber vereyim istedm... son iki haftayı habire dr da ve tahlillerle geçirdm evimi bile göremedim desem yeridir. karaciğer enzimlerminhızla yükselmesi nedeniyle yılbaşı akşamı hastaneye yatırıldım ve
1 ocak günü 19:20 de bebeğim sezeryanla dünyaya getirdim
bir ay erken doğmasına rağmen maşallah dünyalar tatlısı bir oğlum oldu
yani yaşadığım cehennem azabı günlere fazlasıyla değdi.
çok şükür oğlumda bende iyiyiz
oğlum iki gün küvözde kaldı. şimdi evimizdeyiz...
rabbim herkese sağlıklı sıhhatli,göğsünde uyutabileceği
çektiği her emeğe iyiki. dedirteceği evlatlar nasip etsin...
hepinizi seviyorum şimdilir kaçayım malum sezeryan
daha sık görüşebilmek dileğiyle
benim tek düşüğüm oldu ama dr um çok titiz ilk olmasına rahmen genetik baktırdı bende de 1298 heterozigot çıktı. önceki gebeliği çok erken öğrenip aspirine başlamıştım. bu sefer korunurken aspirine başladım dün de iğnelere başladım. ben didimde yaşıyorum ama drum izmirde irenbe de biraz pahalı ama tavsiye ederim çok ilgililer
arkadaşlar dün akşam büşra ile telefonla görüştük... hoş olmayan bi haberle karşılaştım maalesef ... bizim ufaklık kayra bebeğimiz burun tıkanıklığı ile farkedilen viral bi enfeksiyona bağlı zatüre olmuş... bugün 4. günleri hastanede yatıyorlarmış... büşra burdan size haber vermemi ve kuzusu için dualarınızı beklediğini ifade etti... arkadaşlar miniğimiz için dualarınıza ihtiyacımız var... Rabbim şifa ile hastaneden ayrılmalarını nasib etsin inşaallah....
canım ilk gittiğide bende öyle yabancılık çekmiştim2. gitmemde kafamda ne varsa sordum hemşiresi çok soğuk geldi banada
arkadaşlar dün akşam büşra ile telefonla görüştük... hoş olmayan bi haberle karşılaştım maalesef ... bizim ufaklık kayra bebeğimiz burun tıkanıklığı ile farkedilen viral bi enfeksiyona bağlı zatüre olmuş... bugün 4. günleri hastanede yatıyorlarmış... büşra burdan size haber vermemi ve kuzusu için dualarınızı beklediğini ifade etti... arkadaşlar miniğimiz için dualarınıza ihtiyacımız var... Rabbim şifa ile hastaneden ayrılmalarını nasib etsin inşaallah....
ahhh kıyamam ben ona Allah tez zamanda iyileşir inşallah... artık dilimizden düşürmeyiz kayra bebeğimizi...
hayırlı sonuçlar inş ... senin tüpbebekmi ? ilk sonucun kaç çıkmıştı ki?sabah hcg için kan verdim sonuç yarın çıkacak nasıl bekliycem bilmiyorum offf :18:
merhaba beni merak eden arkadaşlar olmuştur diye ilk fırsatta girip haber vereyim istedm... son iki haftayı habire dr da ve tahlillerle geçirdm evimi bile göremedim desem yeridir. karaciğer enzimlerminhızla yükselmesi nedeniyle yılbaşı akşamı hastaneye yatırıldım ve
1 ocak günü 19:20 de bebeğim sezeryanla dünyaya getirdim
bir ay erken doğmasına rağmen maşallah dünyalar tatlısı bir oğlum oldu
yani yaşadığım cehennem azabı günlere fazlasıyla değdi.
çok şükür oğlumda bende iyiyiz
oğlum iki gün küvözde kaldı. şimdi evimizdeyiz...
rabbim herkese sağlıklı sıhhatli,göğsünde uyutabileceği
çektiği her emeğe iyiki. dedirteceği evlatlar nasip etsin...
hepinizi seviyorum şimdilir kaçayım malum sezeryan
daha sık görüşebilmek dileğiyle
irenbede doktorun kim canım? bu arada ilk düşüğün sebebi pıhtılaşmamıymış? Bide folik asit kullanıyormusun?
hayırlı sonuçlar inş ... senin tüpbebekmi ? ilk sonucun kaç çıkmıştı ki?
merhaba ben öncelerden okuyordum bu topiği ama 1 haftadır falan yazıyorum ... hayırlı uğurlu olsun .. daha çok yeniymiş bebek miniciktir... Allah bağışlasın ...
refik bey dr um. bayan dr ları da var oda çok iyiymiş özellikle tüp bebekte.hastane olarak çok ilgililer bebeğimi kaybettiğimde çok moral verdiler. dr umu görmek bile bana çok iyi geldi. düşüğün sebebi için kesin pıhtılaşma demedi ilk düşükte kesin ondan diyemezdi zaten. ama sonuçta pıhtılaşma var ve tedavi şart. folbiol kullanıyorum
inşallah canım folik asiti hiç kesmedim önceki hamilelikten beri kullanıyorum. aspirine korunmayı bırakmadan önce başladım. daha keseyi görmedik ama p.tesi iğnelere başladım. ben ilk gebeliğimde de aspirin alıyordum bir sorun olduğunu bilmiyorduk ama drum tedbir olsun diye vermişti. sana niye iğne vermedi dr
valla bilmiyorum tatlım zaten daha hamile değilim ama olursada asprin yeterli diyo hep hele bi hamile kalayımda napalım gerisinede o zaman karar verir herhalde hayırlısı tatlım
canım benim kıyamam ya Allahım şifa verir inş. Dualarım onunla canım Çok geçmiş olsun
arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim ama buradan takip ettiğim kadarıyla çok faydalı paylaşımlar var.Bende iki hamilelik yaşadım ancak her iki bebeğimide kaybettim( İlkini 6 haftalıkken kalp atışları durdugundan ve gelişmemişti kürtaj oldum.2. sindede aynı 7. haftada kalp atışları durdu bebeğimin ve 10 gün önce kürtaj oldum.ilk doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti ama ikinci gebeliğimde başka bir doktor gebelik gayet iyi gidiyor demişti ve 1 gün sonra düşük yaşadım..yeni kürtaj oldum.Acaba tedavilere ne zaman başlamalıyız bide hangi testler yapılıyor ?? şimdiye kadar düşükle ilgili hiç tahlil felan yapmadık.aspirin tedavisine felan hemen başlasammı tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Allah aynı acıyı birdaha yaşatmasın..(cümlemizle)
arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim ama buradan takip ettiğim kadarıyla çok faydalı paylaşımlar var.Bende iki hamilelik yaşadım ancak her iki bebeğimide kaybettim( İlkini 6 haftalıkken kalp atışları durdugundan ve gelişmemişti kürtaj oldum.2. sindede aynı 7. haftada kalp atışları durdu bebeğimin ve 10 gün önce kürtaj oldum.ilk doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti ama ikinci gebeliğimde başka bir doktor gebelik gayet iyi gidiyor demişti ve 1 gün sonra düşük yaşadım..yeni kürtaj oldum.Acaba tedavilere ne zaman başlamalıyız bide hangi testler yapılıyor ?? şimdiye kadar düşükle ilgili hiç tahlil felan yapmadık.aspirin tedavisine felan hemen başlasammı tecrübeleri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Allah aynı acıyı birdaha yaşatmasın..(cümlemizle)
değerim artmamış çok üzgünüm yine gidiyor bebeğim
daha önceki gebeliğinde aspirin almadıysan yeterli geliceğini düşünmüştür dr un. inşallah tez zamanda göbişine düşer meleğin beraber büyütürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?