kızlarrrr çıkıyorum ben.. yüreğim güp güp atıyo. bebişin pıt pıtlarını da duyar gelirim inşallah tekrar....
merhaba ağustos ayında bebeğimi kaybettim sonrasında genetik testlerde kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. yılbaşı günü yeniden hamile olduğumu öğrendim. dün iğnelere başladım. burda öğreniceğim ve paylaşacağım çok şey olduğuna inanıyorum.
yok canım saat 6da randevum. Yazdıklarınız iyi geldi, heyecanlıyım ama huzurluyum aynı zamanda.. Hakkımda hayırlısı..
Ya bi de şu an duyulmuyo 1 hafta sonra gel gibi bişey de diyebilir belki.. Napalım bebişim allahıma emanet...
herkese merhabalar,koskoca bir maratondan sonra yolun sonuna geldik bizde.38 haftadır karnımda büyüttüğüm bebeğimi inşallah yarın kucağıma alıcam.karmakarışık duygular içindeyim.biraz korku,heyecan,sevinç,endişe.herşey iyi olacak inşallah.buradaki herkese çook minnettarım.acımızı da sevincimizi de beraber paylaştık.dileğim bebek isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu inşallah tatsınlar en yakın zamanda.hiçbişekilde ümidinizi kaybetmeyin.allah'a bol bol dua edin.inanın bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum.o kadar duygu yüklüyüm ki.yarın saat 4'te sezeryana alıcak doktorum.kendim istedim sezaryan olmayı.bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.inşallah doruk efe yarın sağlıcakla bizimle olur.hepiniz kendinize çok iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.inşallah haber vericem sizlere...
kızlar insan vücudunda elektriklenme neden olur?bilginiz var mı?
herkese merhabalar,koskoca bir maratondan sonra yolun sonuna geldik bizde.38 haftadır karnımda büyüttüğüm bebeğimi inşallah yarın kucağıma alıcam.karmakarışık duygular içindeyim.biraz korku,heyecan,sevinç,endişe.herşey iyi olacak inşallah.buradaki herkese çook minnettarım.acımızı da sevincimizi de beraber paylaştık.dileğim bebek isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu inşallah tatsınlar en yakın zamanda.hiçbişekilde ümidinizi kaybetmeyin.Allah'a bol bol dua edin.inanın bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum.o kadar duygu yüklüyüm ki.yarın saat 4'te sezeryana alıcak doktorum.kendim istedim sezaryan olmayı.bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.inşallah DORUK EFE yarın sağlıcakla bizimle olur.hepiniz kendinize çok iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.inşallah haber vericem sizlere...
inş.öyledir.şuan 6 haftalık hamileyim.doktor düşük riskin var dedi yaşamaz bebek dedi.ilk bebeğim engelli olmuştu,vefat etti,ilk bebeğin gibide olabilir dedi..inşallah allahın izniyle hepimizin bebeklleride sağlıklı sıhhatli doğar..
kızlarrrr çıkıyorum ben.. yüreğim güp güp atıyo. bebişin pıt pıtlarını da duyar gelirim inşallah tekrar....
TEBRİKLER ARKADAŞIM. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINDA DA GÖRÜRSÜN. aLLAH İSTEYEN HERKESE BU MUTLULUĞU TATTIRSIN.
kızlar 32 günde bi adet görüyorum.bugün döngümün 28. günü sabah evde kendim test yaptım.sonuç tek çizgikasıklarımda batmalar şeklinde hafif hafif ağrı var ama göğüslerimde hiçbi hassasiyet yok.hamilemiyim acaba yaaa??
stres,yünlü giysiler vs. bende çok olur.sürekli birileri beni çarrpar ben onları çarparım:))suyla bolca temas etmeye çalışmak gerekiyo
kızlar 32 günde bi adet görüyorum.bugün döngümün 28. günü sabah evde kendim test yaptım.sonuç tek çizgikasıklarımda batmalar şeklinde hafif hafif ağrı var ama göğüslerimde hiçbi hassasiyet yok.hamilemiyim acaba yaaa??
canım hiç belli olmaz benim adet gününden hep önce çıkıyor ama günü geçtikten 8-9 gün sonra bile öğrenen var. hiç belirtin olmayabilirde her hamilelik kendine özgü oluyor. inşallah hamişsindir
saolun kızlar yaaa.gerçi olası adet tarihine 3 gün var daha.ama yine de insan sabırsızlanıyo.2 gün sonra bi daha tekrar edeyim.inşallah pozitif çıkar.canım teste bi daha bak.benim de önce tek çizgi çıktı.yarım saat sonra bakınca çok ince 2.çizgiyi de görmüştüm.
kızlarr size güzel haberlerim var kalp atışlarını gördük.. doktor duydu da kalp atış hızının 124 olduğunu söyledi..100 altı şüpheliymiş.. bu kalp atışı gümbür gümbür duyulmuyo mu yoksa ilerleyen haftalarda mı öyle oluyo.. 8,3 cm imiş bi de
doktor haftaya uyumlu , sorun yok ama henüz hayırlı olsun demiyorum 8. haftada gelin dedi. geçmiş gebeliklerim ve kan pıhtılaşmam olmasaymış ayın sonunda çağırırmış..
. bugün zor bi gündü bnm için .. kızlar desteğiniz ve dualrınız için çok çok teeşkkür ederim. ilk eşiği atlattım çok şükür...
kızlarr size güzel haberlerim var kalp atışlarını gördük.. doktor duydu da kalp atış hızının 124 olduğunu söyledi..100 altı şüpheliymiş.. bu kalp atışı gümbür gümbür duyulmuyo mu yoksa ilerleyen haftalarda mı öyle oluyo.. 8,3 cm imiş bi de
doktor haftaya uyumlu , sorun yok ama henüz hayırlı olsun demiyorum 8. haftada gelin dedi. geçmiş gebeliklerim ve kan pıhtılaşmam olmasaymış ayın sonunda çağırırmış..
. bugün zor bi gündü bnm için .. kızlar desteğiniz ve dualrınız için çok çok teeşkkür ederim. ilk eşiği atlattım çok şükür...
:81:çok sevindim canım gözün aydın.inşallah hayırlısıyla tamamına erer.darısı da bizlerin başına inşallah
canııımmm çok sevindim.seni merak ettim bugün hep.çok şükür Allahıma. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.İnşallah hep güzel haberlerini duyarız.
Darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?