Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarrrr çıkıyorum ben.. yüreğim güp güp atıyo. bebişin pıt pıtlarını da duyar gelirim inşallah tekrar....

TEBRİKLER ARKADAŞIM. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINDA DA GÖRÜRSÜN. aLLAH İSTEYEN HERKESE BU MUTLULUĞU TATTIRSIN.

inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını. Hayat sana bundan sonra daha farklı gelecek. Içinde bir canlının yaşadığını bilmek çok güzel. Hele hareketlerini hissetmek inanılmaz birşey. Allahım sen bu duyguyu kimseden esirgeme. Dualarımdasınız....

allah yardımcınız olsun. Umarım herşey yolunda gider. Sevgiyle kucaklayacağın bebişini bizim için de kokla öp. Doğumda bizleri de unutma dualarınıza ihtiyacımız var. Sevgiyle.

canım Allah yardımcın olsun.inşallah sorunsuz bi doğum geçirirsin.inşallah hepimiz o mutlu anları yaşarız.dualarımız seninle

inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirsin bebişini.moralini yüksek tut.iyi düşün,güzel düşün,bol bol dua et.

kızlarrrr çıkıyorum ben.. yüreğim güp güp atıyo. bebişin pıt pıtlarını da duyar gelirim inşallah tekrar....

canım sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar 32 günde bi adet görüyorum.bugün döngümün 28. günü sabah evde kendim test yaptım.sonuç tek çizgikasıklarımda batmalar şeklinde hafif hafif ağrı var ama göğüslerimde hiçbi hassasiyet yok.hamilemiyim acaba yaaa??

canım hiç belli olmaz benim adet gününden hep önce çıkıyor ama günü geçtikten 8-9 gün sonra bile öğrenen var. hiç belirtin olmayabilirde her hamilelik kendine özgü oluyor. inşallah hamişsindir

canım teste bi daha bak.benim de önce tek çizgi çıktı.yarım saat sonra bakınca çok ince 2.çizgiyi de görmüştüm.

canım hiç belli olmaz benim adet gününden hep önce çıkıyor ama günü geçtikten 8-9 gün sonra bile öğrenen var. hiç belirtin olmayabilirde her hamilelik kendine özgü oluyor. inşallah hamişsindir

canım teste bi daha bak.benim de önce tek çizgi çıktı.yarım saat sonra bakınca çok ince 2.çizgiyi de görmüştüm.
saolun kızlar yaaa.gerçi olası adet tarihine 3 gün var daha.ama yine de insan sabırsızlanıyo.2 gün sonra bi daha tekrar edeyim.inşallah pozitif çıkar.

kızlarr size güzel haberlerim var kalp atışlarını gördük.. doktor duydu da kalp atış hızının 124 olduğunu söyledi..100 altı şüpheliymiş.. bu kalp atışı gümbür gümbür duyulmuyo mu yoksa ilerleyen haftalarda mı öyle oluyo.. 8,3 cm imiş bi de

doktor haftaya uyumlu , sorun yok ama henüz hayırlı olsun demiyorum 8. haftada gelin dedi. geçmiş gebeliklerim ve kan pıhtılaşmam olmasaymış ayın sonunda çağırırmış..

. bugün zor bi gündü bnm için .. kızlar desteğiniz ve dualrınız için çok çok teeşkkür ederim. ilk eşiği atlattım çok şükür...

Son düzenleme:

canııımmm çok sevindim.seni merak ettim bugün hep.çok şükür Allahıma. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini.İnşallah hep güzel haberlerini duyarız.
Darısı bizim başımıza.

Son düzenleme:

:81: çok sevindim canım gözün aydın.inşallah hayırlısıyla tamamına erer.darısı da bizlerin başına inşallah

Senden haber var mı diye bakayım dedim.
Çok güzel haberle gelmişsin. Çok sevindim canım.

eksik olmayın kızlarr.. çok teşekkür ederimm. inşallah hep güzel haberler veririz birbirimize.....

:81: çok sevindim canım gözün aydın.inşallah hayırlısıyla tamamına erer.darısı da bizlerin başına inşallah

Senden haber var mı diye bakayım dedim.
Çok güzel haberle gelmişsin. Çok sevindim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…