Merhaba arkadaşlar. Ben mümkün oldukça bu konunun takipçisiyim. Daha önce bahsetmiştim ama yine bahsetmek istiyorum 2 tüp bebek hamileliğim ve ikisinde de 6.-7. haftalarda düşükle sonuçlandı. Sonuç mthfr 677-1298 heterizigotpıhtılaşma çıktı. Şubatta 3. transferim olacak hamile kalıncada iğneye başlıcaz dedi dr , ama o kadar endişeliyim ki.
Dün tv de seren serengil vardı onda da pıhtılaşma varmış heterizigot. Oda iğne kullanmış ama yinede bebeğini erken doğumla kaybetmiş. Ve burdan okuduklarımda iyice kafamı karıştırdı bazı arkadaşlara iğne vermemiş doktorlar.
Ne yapmam gerekiyor , o kdr korkuyorum ki .Psikolojim şimdiden çöktü. Nolur yardımcı olun? İzmirde oturuyorum. Sermet beye gitmeyi düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben mümkün oldukça bu konunun takipçisiyim. Daha önce bahsetmiştim ama yine bahsetmek istiyorum 2 tüp bebek hamileliğim ve ikisinde de 6.-7. haftalarda düşükle sonuçlandı. Sonuç mthfr 677-1298 heterizigotpıhtılaşma çıktı. Şubatta 3. transferim olacak hamile kalıncada iğneye başlıcaz dedi dr , ama o kadar endişeliyim ki.
Dün tv de seren serengil vardı onda da pıhtılaşma varmış heterizigot. Oda iğne kullanmış ama yinede bebeğini erken doğumla kaybetmiş. Ve burdan okuduklarımda iyice kafamı karıştırdı bazı arkadaşlara iğne vermemiş doktorlar.
Ne yapmam gerekiyor , o kdr korkuyorum ki .Psikolojim şimdiden çöktü. Nolur yardımcı olun? İzmirde oturuyorum. Sermet beye gitmeyi düşünüyorum.
hayatımda Seren Serengil kadar yalancı birini daha görmedim ben ona takılma, boşver.. O bebeğini pre-eklamsi yüzünden kaybetti. tansiyonu 21 e fala çıkmıştı ondan gittti. sonrada güya 9 aylık kaybetti bir tane daha... şimdide çıkış yok ben bebekleri ancak beş hafta taşıyabiliyorum diyor. aptalın teki, ozaman 9 aylık olayı gerçekten yalanmış. iğneler kan pıhtılaşması sorununu çözer ama gebelikte ne olcağı belli olmaz tabi, diğer şeyler için yapçak birşey yok...
kızlarr size güzel haberlerim var kalp atışlarını gördük.. doktor duydu da kalp atış hızının 124 olduğunu söyledi..100 altı şüpheliymiş.. bu kalp atışı gümbür gümbür duyulmuyo mu yoksa ilerleyen haftalarda mı öyle oluyo.. 8,3 cm imiş bi de
doktor haftaya uyumlu , sorun yok ama henüz hayırlı olsun demiyorum 8. haftada gelin dedi. geçmiş gebeliklerim ve kan pıhtılaşmam olmasaymış ayın sonunda çağırırmış..
. bugün zor bi gündü bnm için .. kızlar desteğiniz ve dualrınız için çok çok teeşkkür ederim. ilk eşiği atlattım çok şükür...
herkese merhabalar,koskoca bir maratondan sonra yolun sonuna geldik bizde.38 haftadır karnımda büyüttüğüm bebeğimi inşallah yarın kucağıma alıcam.karmakarışık duygular içindeyim.biraz korku,heyecan,sevinç,endişe.herşey iyi olacak inşallah.buradaki herkese çook minnettarım.acımızı da sevincimizi de beraber paylaştık.dileğim bebek isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu inşallah tatsınlar en yakın zamanda.hiçbişekilde ümidinizi kaybetmeyin.Allah'a bol bol dua edin.inanın bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum.o kadar duygu yüklüyüm ki.yarın saat 4'te sezeryana alıcak doktorum.kendim istedim sezaryan olmayı.bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.inşallah DORUK EFE yarın sağlıcakla bizimle olur.hepiniz kendinize çok iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.inşallah haber vericem sizlere...
canım ya çok üzüldüm ama belkide bişi olmaz. haziraan annelerinde bir arkadaşımız var, 5 yıl bebeği olmamış, kocaman miyomlarla raslantısal hamile kalmıştı. bütün doktorlar düşecek dedi, kıza progesteron bile vermediler ama maşallah şimdi 16 haftalık, doktoru bile şok oldu. Allah ın işi belli olmaz bol bol dua et. Doktorlar böyle şeyleri çok kolay telaffuz edebiliyorlar malesef.. O arkadaş valla öyle inat ettiki hayır benim bebeğime asla bişi olmaz dedi ve maşallah bişi olmadı... olumlu düşün. bu arada doktor tedaviye falan başladı mı sende?
canım benimde tek 1298 homozigot sadece başka bi değer de sorun yok sanırım aynıyız ama bana doktor ısrarla hamile kalınca aspirin kullanmam yeterli diyo hoş ben gerçi daha hamilede kalamadım ama neysee canım umarım bende tez zamanda hamile kalırım ve takiplerimizi beraber yapar konuşuruz canım öpüyorum senicanım 1298 homozigot.ben de 0.4 kullanıyorum.aspirin alıyor musun?gittiğim dr lardan biri aspirin kullanmamı,diğeri de kullanmama gerek olmadığını söyledi.kararsız kaldım.offf of
herkese merhabalar,koskoca bir maratondan sonra yolun sonuna geldik bizde.38 haftadır karnımda büyüttüğüm bebeğimi inşallah yarın kucağıma alıcam.karmakarışık duygular içindeyim.biraz korku,heyecan,sevinç,endişe.herşey iyi olacak inşallah.buradaki herkese çook minnettarım.acımızı da sevincimizi de beraber paylaştık.dileğim bebek isteyen bütün arkadaşlar bu duyguyu inşallah tatsınlar en yakın zamanda.hiçbişekilde ümidinizi kaybetmeyin.Allah'a bol bol dua edin.inanın bu yazdıklarımı ağlayarak yazıyorum.o kadar duygu yüklüyüm ki.yarın saat 4'te sezeryana alıcak doktorum.kendim istedim sezaryan olmayı.bilmiyorum inşallah hayırlısı olur.inşallah DORUK EFE yarın sağlıcakla bizimle olur.hepiniz kendinize çok iyi bakın.dualarınızı esirgemeyin.inşallah haber vericem sizlere...
kızlarr size güzel haberlerim var kalp atışlarını gördük.. doktor duydu da kalp atış hızının 124 olduğunu söyledi..100 altı şüpheliymiş.. bu kalp atışı gümbür gümbür duyulmuyo mu yoksa ilerleyen haftalarda mı öyle oluyo.. 8,3 cm imiş bi de
doktor haftaya uyumlu , sorun yok ama henüz hayırlı olsun demiyorum 8. haftada gelin dedi. geçmiş gebeliklerim ve kan pıhtılaşmam olmasaymış ayın sonunda çağırırmış..
. bugün zor bi gündü bnm için .. kızlar desteğiniz ve dualrınız için çok çok teeşkkür ederim. ilk eşiği atlattım çok şükür...
teşekkürler canım. senin bebişin baya büyümüş maşallah sübhanallah sende inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Balım bitanemm güzel arkadaşım ne zamandır giremedim yazamadım sana kendi derdimi düşünmekten ama hep aklımdaydın emin ol canım çok şükür hayırlısıyla pıt pıtları duymuşsun canımın içi çok şükür çok sevindim herşey yolunda olmasına hayırlısıyla bu güzel zamanları zor anları atlatacaksın tatlım bende sizlere güzel bi haber vermeyi çok istiyorum artık rabbim duy sesimi nolur hayırlısıyla bu ay ol desin Rabbimde olsun artık duy sesimi Allahım
ayy canım benimm sabah gülümsemem oldunn.. çok sağol duaların iyi dileklerin için.... sen de benim aklımdasın güzelim içini ferah tut inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla duycaz güzell haberini. hep dualarımdasın..
genetik testler yapıldı 1298 heterozigot çıktı. sonrasında test yapılmadı
arkadaşlar benim bütün mutasyonlar hetezerigot tam olarak bilmiyorum hetezerigot nedemek.homozigotmu daha iyi hetezerigotmu.bilgi verirseniz sevinirim hetezerigot olunca sağlıklı çocuk doğurabilirmiyim acaba...
genetik testleri bende yaptırdım ... 1 seneye yakın fragmin cleaxene gibi ilaçlar kullandıktan sonra ; doktor bakalım ne durumdasın düzelme varmı dedi .. bunuda factör 10xa yaptırdı ..bu tahlille anlaşılıyormuş
heterozigot %30luk pıhtılaşma faktörü ,
homozigot %80lik pıhtılaşma faktörü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?