Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar. Ben mümkün oldukça bu konunun takipçisiyim. Daha önce bahsetmiştim ama yine bahsetmek istiyorum 2 tüp bebek hamileliğim ve ikisinde de 6.-7. haftalarda düşükle sonuçlandı. Sonuç mthfr 677-1298 heterizigotpıhtılaşma çıktı. Şubatta 3. transferim olacak hamile kalıncada iğneye başlıcaz dedi dr , ama o kadar endişeliyim ki.
Dün tv de seren serengil vardı onda da pıhtılaşma varmış heterizigot. Oda iğne kullanmış ama yinede bebeğini erken doğumla kaybetmiş. Ve burdan okuduklarımda iyice kafamı karıştırdı bazı arkadaşlara iğne vermemiş doktorlar.
Ne yapmam gerekiyor , o kdr korkuyorum ki .Psikolojim şimdiden çöktü. Nolur yardımcı olun? İzmirde oturuyorum. Sermet beye gitmeyi düşünüyorum.

canım ben de mthfr 677 heterezigotum.hiç korkma.çok sayıda farklı doktora gittim.şunu söylüyorlar.iğne ve yüksek doz folik bizim şansımızı çok artırıyor.ama yine de hiçbi zaman garantisi yok tabi.deneye deneye mutlaka bulacaz sağlıklı bebişleri.sana tavsiyem madem ki tüp bebk yaptıryorsun.embriyoların genetiğine bakıp sağlıklı bebekleri transfer etsinler.pgt li tüp bebek deniyo buna.sağlıklı embriyo transfer edilirse iğnelerini de kullanırsan hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle.hepimiz için bol bol dua edelim.

hayatımda Seren Serengil kadar yalancı birini daha görmedim ben ona takılma, boşver.. O bebeğini pre-eklamsi yüzünden kaybetti. tansiyonu 21 e fala çıkmıştı ondan gittti. sonrada güya 9 aylık kaybetti bir tane daha... şimdide çıkış yok ben bebekleri ancak beş hafta taşıyabiliyorum diyor. aptalın teki, ozaman 9 aylık olayı gerçekten yalanmış. iğneler kan pıhtılaşması sorununu çözer ama gebelikte ne olcağı belli olmaz tabi, diğer şeyler için yapçak birşey yok...

bu arada bugünde Tekzen Çamlıbel çıktı, Seren Serengil i sordu Seda Sayan oda yok öyle birşey, 5 ay taşırım daha fazla sürmez falan diyemeyiz dedi..

çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam rabbim bizede göstersin. benim bildiğim kalp atışı 9. hafta civarı sesli duyulur. şimdi ultrasonda görmüştür dr

benim tek düşüğüm oldu ama dr um çok titiz ilk olmasına rahmen genetik baktırdı bende de 1298 heterozigot çıktı. önceki gebeliği çok erken öğrenip aspirine başlamıştım. bu sefer korunurken aspirine başladım dün de iğnelere başladım. ben didimde yaşıyorum ama drum izmirde irenbe de biraz pahalı ama tavsiye ederim çok ilgililer

rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.bana ve bütün isteynlere bugünleri göstersin,bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin dualarımız sizinle..rabbim yardımcınız olsun..

inşallah allahın izniyle bişey olmaz..olumlu düşünmeye çalışsamda bazen olmuyor işte..saol yazdıkların için inşallah bundan sonra olumlu düşüneceğim.gerçi ilk bebeğimde çok olumlu düşünmüştüm öyle olmayacak demiştim ama malesef oldu.tedavi olarak 2 senedir coraspin 100'lük,folbiol,becoziym-c kullanıyorum.hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez doktora gittim ve 0,2 lik clexona başladım.okadar başka yapılacak bişeyde varmı bilmiyorum...

canım 1298 homozigot.ben de 0.4 kullanıyorum.aspirin alıyor musun?gittiğim dr lardan biri aspirin kullanmamı,diğeri de kullanmama gerek olmadığını söyledi.kararsız kaldım.offf of
canım benimde tek 1298 homozigot sadece başka bi değer de sorun yok sanırım aynıyız ama bana doktor ısrarla hamile kalınca aspirin kullanmam yeterli diyo hoş ben gerçi daha hamilede kalamadım ama neysee canım umarım bende tez zamanda hamile kalırım ve takiplerimizi beraber yapar konuşuruz canım öpüyorum seni

canım Allah yardımcın olsun bitanem hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin ve minik yavrunu kucağına alırsın canım dualarım seninle inş. bende hamile kalır ve bu güzel duyguları bende yaşarım bitanem Allaha emanet olun .....

Balım bitanemm güzel arkadaşım ne zamandır giremedim yazamadım sana kendi derdimi düşünmekten ama hep aklımdaydın emin ol canım çok şükür hayırlısıyla pıt pıtları duymuşsun canımın içi çok şükür çok sevindim herşey yolunda olmasına hayırlısıyla bu güzel zamanları zor anları atlatacaksın tatlım bende sizlere güzel bi haber vermeyi çok istiyorum artık rabbim duy sesimi nolur hayırlısıyla bu ay ol desin Rabbimde olsun artık duy sesimi Allahım

teşekkürler canım. senin bebişin baya büyümüş maşallah sübhanallah sende inşallah sağlıkla alırsın kucağına

çok şükür canım ya. bana mucize gibi geliyor. normal bi hamilelik geçirmiyoruz ama onun mutluluğu tüm sıkıntılara değiyor. inşallah hayırlısıyla kucağımıza da alırız. inşallah sende sorunsuz geçirirsin. sevgiyle..

ayy canım benimm sabah gülümsemem oldunn.. çok sağol duaların iyi dileklerin için.... sen de benim aklımdasın güzelim içini ferah tut inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla duycaz güzell haberini. hep dualarımdasın..

Seni güldürdüysem ne mutlu bana kuzum ya valla inş. canım güzel haberler veririm inş.

Canım, senin adına çok sevindim. hem de çook. Dualarım seninle.

seni takip ediyorum, çünkü bende Faktör V leiden heterozigotum. 2 düşüğüm var 6 ve 6,5 haftalık. tek farkımız benim düşüklerim kendiliğinden oldu. şu an folbiol ve coraspin alıyorum.

Dualarım seninle. sağlıkla geçireceğin bu süreç sonunda kucağınada alırsın inşallah..

darısı inşallah benim ve benim gibi isteyen herkesin başına :)

Sevgiler..

çok şükür canım yaa.. merktan çatladım bende.inşallah hep güzel haberlerini alırsınız. 4 nala at koşturuyormuş gibi ses çıkıyor. bende içerde meydanı boş buldu bizimki koşturuyor derdim :)) mümkün oldukça doktorlar kalp sesini fazla duyurmuyorlar. bebeğe ses sinyalleri gönderdikleri için fazlası zararlı olabiliyormuş. önemli olan sen kendine iyi bak, içini ferah tut. kalp sesini duymak bile büyük ilerleme. hayırlı olsun Allah kucağında göstersin. öptüm

REDMASK
canım inan çok sevindim pıt pıt ları duymana
rabbim bizlerede nasip eder inşallah

şu esra erolun hamileyim demesine sinir oldum kızlar ya
eşim nasıl kızıyo gerizekalı kadın çocugu olmayanlarıda düşünsene diye
içim cız etti resmen yaaa

kızlar 5.5 haftalık hamileyim. Allahımm herkese nasip etsin. pazartesi günü keseyi gördük. o gün doktorum iğne kullanımı hakkında herhangi birşey demedi. raporda çıkarttık. ama pazartaesi günü reçete yazmayı unuttukları için dün yine gittim. doktorum bana iğne can yeleğimiz gibi bizim 12 saati geçmeyecek dedi. ben günde 1 kere yapıyordum. moralim çok bozuk ya kafam karıştı sizler nasıl yapıyorsunuz.

gelevera merhaba nasılsınız?bizde seni merak ediyorduk.....hadi bize güze haberler ver canım

azdalar güzel haberlerini bekliyoruz..sağlıcakla kavuşun inş.

genetik testler yapıldı 1298 heterozigot çıktı. sonrasında test yapılmadı

genetik testleri bende yaptırdım ... 1 seneye yakın fragmin cleaxene gibi ilaçlar kullandıktan sonra ; doktor bakalım ne durumdasın düzelme varmı dedi .. bunuda factör 10xa yaptırdı ..bu tahlille anlaşılıyormuş
arkadaşlar benim bütün mutasyonlar hetezerigot tam olarak bilmiyorum hetezerigot nedemek.homozigotmu daha iyi hetezerigotmu.bilgi verirseniz sevinirim hetezerigot olunca sağlıklı çocuk doğurabilirmiyim acaba...

heterozigot %30luk pıhtılaşma faktörü ,
homozigot %80lik pıhtılaşma faktörü

ben folbiol dışında birşey kullanmadım. korunmayı bırakmadan 2 hafta önce aspirine başladım 1 ay sonrada gebelik oldu. hamilelik olmadan iğneyi vermedi dr um. benim pıhtılaşmam az heralde. 1298 heterozigot diğerlerinde birşey yok. önceden kullansaydık daha mı iyi olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…