Günaydın arkadaşlar,
İnşallah herkes iyidir.
Size bir sorum olacak. Ben ecopirin aldım. Alerjim olduğu için henüz kullanmaya cesaret edemedim. Bugün içeyim diyorum. Ancak ne zaman içmeliyim. Sabah veya akşam farkeder mi?
Birde aç tok farkediyor mu?
günaydın canım.. alerji konusu bilmiyorum ama yemeklerden sonra tok kullanılacak. ben aksam yemeklerinden sonra kullanıyorum. sabh kahvaltıdan sonra da folbiol alıyorum öyle ayarladım düzenli olsun diye
e-meliscim çok teşekkür ederim.. inşallah iyi geçer kontrolun haber bekliyoruz..
azra3437 tatlım ses çıkmıyo senden.. nasılsın?
secuba ve derya2807 çok teşekkur ederim rahatlattınız,allah yardımcımız olsun cümlemize Rabbim acil şifalar versin ve tez zamanda güzel hayırlı haberler alırız inşallah.Secuba sanada çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz..
Bu arada yeni kürtaj oldum, tedavilere ne zaman başlamamızı önerirsiniz doktor 40 gün sonra felan dedi ama çok mu geç acaba???yoksa ben çokmu sabırsızım...
redmask canım, dr.un seni 8. haftada bekliyormuş. Yani haftaya mı gideceksin?
Günü belli mi?
geçmiş olsun canım.. Allah bi daha yaşatmasın.. henüz tahlil yaptırmadın di mi istersen onu yaptır durumuna göre tedaviye başlarsın bi de doktor içine sinmediyse yeni bi doktor araştır istersen her doktorun kendine göre tedavisi bekletme süresi var. mesela benim doktorum nisanda kürtaj olmuştum eylüle kadar korunma vermişti.. beklemede corasprin+folbiol içmiştim. şimdi iğneler eklendi..
canım 17 ocak pzt gidicem kısmetse.. aslında 8+2 falan oluyo galiba o tarihte. doktorum önce cmt gel dedi sonra pztyi uygun gördü.. bu haftalar kritikmiş bizler için.. ben daha önce itire kaktıra anca 7+3lere falan gelebilmiştim bekleyelim biraz diye diye.. bakalım bu sefer herşey olumlu olucak gibi allah izin verirse...
canım bende de olmuştu.morarmak ne kelime resmen siyah olmuştu.gördükçe ağlayasım geliyodu.bi süre o bölgeye ve çevresine yapmadım.sonrasında geçti.bişey olmaz sen rahat ol.
secuba ve derya2807 çok teşekkur ederim rahatlattınız,allah yardımcımız olsun cümlemize Rabbim acil şifalar versin ve tez zamanda güzel hayırlı haberler alırız inşallah.Secuba sanada çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı çıkmaz..
Bu arada yeni kürtaj oldum, tedavilere ne zaman başlamamızı önerirsiniz doktor 40 gün sonra felan dedi ama çok mu geç acaba???yoksa ben çokmu sabırsızım...
canım allah razı olsun ,yok hiç tahlil yaptırmadım.ama doktorumu değiştirecegim üniversitede bi prof randevu alacagız oda 40 gün sonra gelin dedi bakalım artık hayırlısı iki defa kürtaj yaşadıgım için tedirginim inşallah tedavilerde bi sıkıntı çıkmaz.sen iğnelere hamileliğin ilk haftalarındamı başladın..bide doktorun biri kürtajdan 10 gün sonra aspirine başlayabirsin demişti bende folbiol ve aspirine hemen başlasammı acaba 10 gün oldu?
ayy inşallah. Allah cümlemize nasip etsin.....Evet canım. bu dönemlerde her hafta çağırıyorlar. Allahın izniyle 39. haftaları göreceksin.
canım allah razı olsun ,yok hiç tahlil yaptırmadım.ama doktorumu değiştirecegim üniversitede bi prof randevu alacagız oda 40 gün sonra gelin dedi bakalım artık hayırlısı iki defa kürtaj yaşadıgım için tedirginim inşallah tedavilerde bi sıkıntı çıkmaz.sen iğnelere hamileliğin ilk haftalarındamı başladın..bide doktorun biri kürtajdan 10 gün sonra aspirine başlayabirsin demişti bende folbiol ve aspirine hemen başlasammı acaba 10 gün oldu?
kızlar duaya ihtiyacımız var
kuzenimin 4 senedir süren bi ilişkisi var
halamlar kız istemeye gittiler kaç defa ailesi vermedi
çocuk aşığım ölüyorum onu istiyorum diyo vazgeçiremiyoruz
kuzenim dün kızla konuşmaya çalıştıgı yere gitmiş bakmış ki kız telefonla konuşuyor
telefonu elinden almış ki başka biri buna sinirlenmiş kıza bi tokat atmış telefonunuda almış kırmış buna bi iki hakaret çalıştıgı yerdeki bikaç şeyide kırmış
kız ve ailesi bizimkinde şikayetçi olmuş kız aynen şöyle diyomuş karakolda
ben bu adamı tanımıyorum zaten bi kaç senedir bana sapıklık yapıyor telefonumuda gasp etti şikayetçiyim
kuzenimi içeri almışlar hem mekana tecavüz hem kıza şiddet ve gasp tan
yazık bizimkiler napıcaklarını şaşırmışlar dua edin nolur
çok sinirlerimiz bozuldu çokk
kızı hepimiz tanıyoruzİnanmıyorum yaaa. ne kızlar var. kuzenin az bile yapmış gerçi.
Canım, bence bu kızı tanıyan birileri varsa şikayetini geri alması konusunda ikna etsin.
Başka çözüm olur mu bilmem ama, kız ile konuşulması yapılması gereken tek çözüm gibi geliyor.
kızı hepimiz tanıyoruz
halamlar konuşmuş
kız babasından korkusuna ben tanımıyorum diyomuş
hayret bişi ya fena canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?