Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızım ailesin konuşturmuyor kimseyle
hayırlısı olsun bvakalım ya şu telefonu bulabilselerdi daha iyi olacaktı ama bulamamışlar o yüzden sıkıntı yaşıyolar

arkadaşlar önemli birşey sormak istiyorum.ben prolaktin yüksekliğinden dolayı hayıt suyu içiyorum.bu arada kan pıhtılaşması sorunum var.coraspin ve folbiol kullanıyorum.hamile kaldıktan sonra iğneye başlıcam.sizce hem hayıt suyu içip hem ilaç kullanmak doğru mu.aranızda ilaç içerken hayıt kullanan oldu mu.2 kez düşük yaptım.3.sünüde kaybetmek istemiyorum.prolaktin yüksekkken hamile kalınamıyor biliyosunuz hem onu düşük tutmak istiyorum hemde kan sulandırıcı ilaçları kullanmalıyım.lütfen yorum ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız???

benim mutasyonum biraz daha ağır faktör v leiden heterzigot

Sevgili Redmask,

faktör V leiden heterozigot mutasyonunun biraz daha ağır olduğunu söylemişsin. Diğerlerinden farkı nedir? açıklarsan sevinirim. malum aynı sorunu yaşıyorum. internetten araştırdığımda tıbbi terimlerle karşılaşıyorum, alanım olmadığı içinde anlamıyorum. bu mutasyonla ilgili var olan bilgilerini paylaşırsan bana ve bizim gibilere eminim faydan olacaktır.

çok teşekkürler canım.

sevgiler,

Son düzenleme:
Redmask, canım...
"benim mutasyonum biraz daha ağır faktör v leiden heterzigot." demişsin. Daha ağır olmasının sebebi, yani diğerler mutasyonlardan farkı ne?

canım meraba ayy hacettepeye rapor çıkarmaya gittim iğneler için 2 saatimi aldı şükür hallettim. Allah hayırlısıyla kullanma nasip etsin inşallah..

aslında çok sağlıklı tıbbi bilgim yok tatlım . ama doktorum daha ağır olduğunu söyledi. bi kaç yazıda da öyle okudum.

Hayırlısı olsun canım. Allah rapor çıkartacağım günleri banada gösterir inşallah.

Bende Faktör V Leiden heterozigot ayrıca MTHFR a1298c heterozigotum. Bende senin yazından sonra nette araştırayım dedim ama anlayabileceğim bir bilgiye ulaşamadım. Tıbbi terimler var hep.

aysude hoşgeldin...
Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Senin, asigülün yazışmalarınızı hep takip ediyordum...
Çok büyük zevkle okuyordum.
Sizden sonra çok durgunlaştı burası.

selam arkadaşlar ben 2,5 yıldır gebe kalamıyorum herhangi bir sorun yoktu genetikte factör testine bakıldı yorumlarsanız sevinirim

FV(G1691A) V MTHFR (A1298C) bölgelerinde heterezigot formda mutasyon oldugu tespit edilmiştir

sanırım bende pıhtılaşma sorunu var ama gebe kalmadım bu gebe kalmaya engel bir durum mu?

selam
evet canım genetik testerin sende pıhtılaşma olduğunu doğruluyor ama bunlar gebekalmaya engel bir durum değil başka sebepleri vardır ya da zamanı gelmemiştir
pıhtılaşma olan ve gebe kalmak isteyenler doktor kontrolünde coraspin+folbiol kullanıyor ve gebeliktede kan sulandırıcı iğne( hergün) kullanılıyor.
inşallah en kısa zamanda meleğin göbüşüne gelir

heyyyy topiğin taze gebeleri

bize dua ediyormusunuz bakemmmm hala gebiş değilim
bak dualarınız bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş azra cım redmask cım

slm kuzucanlar
AHTAMARA hamişmiş çok sevindim tebrik ediyorum
nasıl keyifler bakıyım

heyyyy topiğin taze gebeleri

bize dua ediyormusunuz bakemmmm hala gebiş değilim
bak dualarınız bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş azra cım redmask cım
ayy canım dua etmezmiyim hiç.. hergün dua ediyorum listemiz gün geçtikçe katlanacak.. bugün hastanede rapor çıkarırken bi adam da eşinin çıkış işlemlerini yapıyomuş, kızı olmuş.. Allahım dedim nolur bana ve arkadaşlarıma bunu yaşatmayı nasip et.. biz de kavuşalım yavrularımıza ...
kız/erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı yavrularımıza allah kavuştursun..

slm kuzucanlar
AHTAMARA hamişmiş çok sevindim tebrik ediyorum
nasıl keyifler bakıyım
iyiyim çok şükür.. sen nasılsın tatlım

Son düzenleme:
bende iyiyim taze annecik nasıl gidiyo gebelik bakalım

çok sagol canım,allah isteyen herkese versin

Hamile olan arkadaşlar,
Düşüklerinizden ne kadar zaman sonra hamile kaldınız.
Benim 8 ay oldu. Hala bir gelişme yok. Sadece Ekim ayında kimyasal gebelik oldu.
HSG çektirdiğim için antibiyotik vermişlerdi. Onun için bu ay boş geçti.

ayyy azracm valla cok sevındım ay bu yıl cok bereketlı yaa rabbım dıger arkadaslardan da boyle guzel haberler duyalım noolur
allahım korusun senı ve yavrunu cnnmmmmm cok sevındm ınan

cnmm ne guzel haberler aldm bugun yaa masallah ogluna ve sana rabbım hayırlı evlat eylesın bızede kucagımuıza almayı nasıp etsın
guzel dıleklerın ıcınde com saol cnm

bende iyiyim taze annecik nasıl gidiyo gebelik bakalım

tatlım iyiyim sabahları biraz bulantım var bide çokk uykum var..
inanmakta hala zorluk çekiyorum ama korkularımı da bi kenara attım.

siz de yakında ekleneceksiniz listeye allahın izniyle... dualarımdasınız..

hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben clexane 0,4 günde 1 tane her akşam aynı saate oluyorum yani 24 saatte bir gündüzleride coraspirin ve folbiol alıyorum

cnm senın hamılelıgınde hayırlı olsun rabbım tamamına erdırsın
bende 0,4 clexan+ 1 folıdoce+1 coraspırın kullanıyorum senın mutasyon ne?
benım mutas. faktor v leıden 1691 heterozıgot
bu arada hamılelık haftamız aynı ben bugun 8+1 ım

cnm senın hamılelıgın de hayırlı olsun tamamına erdırsın rabbım

inşallah kuzucum ya bende pko da var ya pek umudum yok açıkcası ama hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…