kızım ailesin konuşturmuyor kimseyleCanım, eğer mümkünse birde sen konuş. Genç bir bayan sonuçta. Sen dilinden daha iyi anlarsın.
"Delikanlı çocuk. Seni başkasıyla konuşurken gördüğü için celallenmiş. Başka birisi olsaydı kim bilir daha neler yapardı. Hata yapmış olabilir, ancak sen daha büyük hata yapıyorsun..." gibi şeyler söylenirse belki ikna olabilir canım. Bir şansını dene derim.
Redmask, canım...
"benim mutasyonum biraz daha ağır faktör v leiden heterzigot." demişsin. Daha ağır olmasının sebebi, yani diğerler mutasyonlardan farkı ne?
canım meraba ayy hacettepeye rapor çıkarmaya gittim iğneler için 2 saatimi aldı şükür hallettim. Allah hayırlısıyla kullanma nasip etsin inşallah..
aslında çok sağlıklı tıbbi bilgim yok tatlım . ama doktorum daha ağır olduğunu söyledi. bi kaç yazıda da öyle okudum.
selam arkadaşlar ben 2,5 yıldır gebe kalamıyorum herhangi bir sorun yoktu genetikte factör testine bakıldı yorumlarsanız sevinirim
FV(G1691A) V MTHFR (A1298C) bölgelerinde heterezigot formda mutasyon oldugu tespit edilmiştir
sanırım bende pıhtılaşma sorunu var ama gebe kalmadım bu gebe kalmaya engel bir durum mu?
ayy canım dua etmezmiyim hiç.. hergün dua ediyorum listemiz gün geçtikçe katlanacak.. bugün hastanede rapor çıkarırken bi adam da eşinin çıkış işlemlerini yapıyomuş, kızı olmuş.. Allahım dedim nolur bana ve arkadaşlarıma bunu yaşatmayı nasip et.. biz de kavuşalım yavrularımıza ...heyyyy topiğin taze gebeleri
bize dua ediyormusunuz bakemmmm hala gebiş değilim
bak dualarınız bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş azra cım redmask cım
iyiyim çok şükür.. sen nasılsın tatlımslm kuzucanlar
AHTAMARA hamişmiş çok sevindim tebrik ediyorum
nasıl keyifler bakıyım
bende iyiyim taze annecikayy canım dua etmezmiyim hiç.. hergün dua ediyorum listemiz gün geçtikçe katlanacak.. bugün hastanede rapor çıkarırken bi adam da eşinin çıkış işlemlerini yapıyomuş, kızı olmuş.. Allahım dedim nolur bana ve arkadaşlarıma bunu yaşatmayı nasip et.. biz de kavuşalım yavrularımıza kız/erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı yavrularımıza allah kavuştursun..
iyiyim çok şükür.. sen nasılsın talım
selam
evet canım genetik testerin sende pıhtılaşma olduğunu doğruluyor ama bunlar gebekalmaya engel bir durum değil başka sebepleri vardır ya da zamanı gelmemiştir
pıhtılaşma olan ve gebe kalmak isteyenler doktor kontrolünde coraspin+folbiol kullanıyor ve gebeliktede kan sulandırıcı iğne( hergün) kullanılıyor.
inşallah en kısa zamanda meleğin göbüşüne gelir
kızlar 5.5 haftalık hamileyim. Allahımm herkese nasip etsin. pazartesi günü keseyi gördük. o gün doktorum iğne kullanımı hakkında herhangi birşey demedi. raporda çıkarttık. ama pazartaesi günü reçete yazmayı unuttukları için dün yine gittim. doktorum bana iğne can yeleğimiz gibi bizim 12 saati geçmeyecek dedi. ben günde 1 kere yapıyordum. moralim çok bozuk ya kafam karıştı sizler nasıl yapıyorsunuz.
merhaba beni merak eden arkadaşlar olmuştur diye ilk fırsatta girip haber vereyim istedm... son iki haftayı habire dr da ve tahlillerle geçirdm evimi bile göremedim desem yeridir. karaciğer enzimlerminhızla yükselmesi nedeniyle yılbaşı akşamı hastaneye yatırıldım ve
1 ocak günü 19:20 de bebeğim sezeryanla dünyaya getirdim
bir ay erken doğmasına rağmen maşallah dünyalar tatlısı bir oğlum oldu
yani yaşadığım cehennem azabı günlere fazlasıyla değdi.
çok şükür oğlumda bende iyiyiz
oğlum iki gün küvözde kaldı. şimdi evimizdeyiz...
rabbim herkese sağlıklı sıhhatli,göğsünde uyutabileceği
çektiği her emeğe iyiki. dedirteceği evlatlar nasip etsin...
hepinizi seviyorum şimdilir kaçayım malum sezeryan
daha sık görüşebilmek dileğiyle
bende iyiyim taze anneciknasıl gidiyo gebelik bakalım
canım ben de seni merak ediyodum nası geçti kontrolun..
hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben clexane 0,4 günde 1 tane her akşam aynı saate oluyorum yani 24 saatte bir gündüzleride coraspirin ve folbiol alıyorum
cnm senın hamılelıgın de hayırlı olsun tamamına erdırsın rabbıminşallah canım folik asiti hiç kesmedim önceki hamilelikten beri kullanıyorum. aspirine korunmayı bırakmadan önce başladım. daha keseyi görmedik ama p.tesi iğnelere başladım. ben ilk gebeliğimde de aspirin alıyordum bir sorun olduğunu bilmiyorduk ama drum tedbir olsun diye vermişti. sana niye iğne vermedi dr
inşallah kuzucum ya bende pko da var ya pek umudum yok açıkcası ama hayırlısı bakalımtatlım iyiyim sabahları biraz bulantım var bide çokk uykum var..
inanmakta hala zorluk çekiyorum ama korkularımı da bi kenara attım.
siz de yakında ekleneceksiniz listeye allahın izniyle... dualarımdasınız..
canım ben de seni merak ediyodum nası geçti kontrolun..
cnm ıyı gectı buyumus bızım kı masallah 13 mm olmus nerdeyse 2 katına cıkmıs dedı dr
faktor xa10 u sordum o agır pıhtılarda damar tıkanıklıgı olanlarda yapılıyo senınkı agır deıl dedı
bıde su 3. aya bbı gelelım hayırlısıyla ondan sonra onumuze bakarız dedı bırsuru test verdı kan ıdrar falan fılan haftaya devlte gıdıp onları yaptırıcam hee bıde 15 gun sonra gel sımdılık hersey yolunda ıns dedı
iğne dozuda genelde 0,4 verılıyo agır pıhtılarda yuksek doz verılıyo dedı yanı ıgne dozu yeterlıymıs
eczacımda aynısını soyledı hep 0,4 luk alınıyomus
bu arada masallah kalp atısını duymussun cnm nasıl heyecanlı bısey dımı benım kalbım carpıyo her ult. gırdıgımde
sen sordunmu dr ıgne dozu hakkında benı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?