umutsuzluuk yasakkkk... içini ferah tut güzelim Allah büyük..inşallah kuzucum ya bende pko da var ya pek umudum yok açıkcası ama hayırlısı bakalım
cnm ıyı gectı buyumus bızım kı masallah 13 mm olmus nerdeyse 2 katına cıkmıs dedı dr
faktor xa10 u sordum o agır pıhtılarda damar tıkanıklıgı olanlarda yapılıyo senınkı agır deıl dedı
bıde su 3. aya bbı gelelım hayırlısıyla ondan sonra onumuze bakarız dedı bırsuru test verdı kan ıdrar falan fılan haftaya devlte gıdıp onları yaptırıcam hee bıde 15 gun sonra gel sımdılık hersey yolunda ıns dedı
iğne dozuda genelde 0,4 verılıyo agır pıhtılarda yuksek doz verılıyo dedı yanı ıgne dozu yeterlıymıs
eczacımda aynısını soyledı hep 0,4 luk alınıyomus
bu arada masallah kalp atısını duymussun cnm nasıl heyecanlı bısey dımı benım kalbım carpıyo her ult. gırdıgımde
sen sordunmu dr ıgne dozu hakkında benı ??
sordumm canım yeterli dedi. kilonu sordu. tam hatırlayamadım ben 60kiloyum benim kadar dedim.. yetrliymiş. sanırım kilo arttıkça dozda artabiliyoo..
çook sevindim canım gelişmelere.. maşallah hep böyle gider inşallah..
çook heyecanlandım daha önce hiç bu aşamayı geçememiştim anlamı büyük bnm için.. kalp atımlarını gördük.. 17sinde bi daha ki randevum inşallah herşey yolunda gider..
o kadar kalp atışına kafayı taktım ki doğru dürüst hiç bişey soramadım boyunu bile.. hiç bi sorun yok dedi.. artık ben de tevekkülle bekliyorum..
ya kızlar dün yaptığım iğneden göbişim çok morardı öyle böyle değil yani bişey olmaz dimi
canım 17 ocak pzt gidicem kısmetse.. aslında 8+2 falan oluyo galiba o tarihte. doktorum önce cmt gel dedi sonra pztyi uygun gördü.. bu haftalar kritikmiş bizler için.. ben daha önce itire kaktıra anca 7+3lere falan gelebilmiştim bekleyelim biraz diye diye.. bakalım bu sefer herşey olumlu olucak gibi allah izin verirse...
canım meraba ayy hacettepeye rapor çıkarmaya gittim iğneler için 2 saatimi aldı şükür hallettim. Allah hayırlısıyla kullanma nasip etsin inşallah..
aslında çok sağlıklı tıbbi bilgim yok tatlım . ama doktorum daha ağır olduğunu söyledi. bi kaç yazıda da öyle okudum.
benim mutasyonum biraz daha ağır faktör v leiden heterzigot
Sevgili Redmask,
faktör V leiden heterozigot mutasyonunun biraz daha ağır olduğunu söylemişsin. Diğerlerinden farkı nedir? açıklarsan sevinirim. malum aynı sorunu yaşıyorum. internetten araştırdığımda tıbbi terimlerle karşılaşıyorum, alanım olmadığı içinde anlamıyorum. bu mutasyonla ilgili var olan bilgilerini paylaşırsan bana ve bizim gibilere eminim faydan olacaktır.
çok teşekkürler canım.
sevgiler,
Hayırlısı olsun canım. Allah rapor çıkartacağım günleri banada gösterir inşallah.
Bende Faktör V Leiden heterozigot ayrıca MTHFR a1298c heterozigotum. Bende senin yazından sonra nette araştırayım dedim ama anlayabileceğim bir bilgiye ulaşamadım. Tıbbi terimler var hep.
heyyyy topiğin taze gebeleri
bize dua ediyormusunuz bakemmmm hala gebiş değilim
bak dualarınız bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş azra cım redmask cım
sizlere bir sorum var.
artık biliyosunuzdur, ben faktör V leiden heterozigotum. doktorum; şu an coraspin ve folbiol verdi. hamile kaldıktan sonrada devam, kalp atışı duyulunca iğneye başlayacağız dedi. gördüğüm kadarı ile herkes keseyi gördükten sonra yada gebe olduğunu öğrendikten sonra iğneye başlamış.
her doktorun tedavi biçimi farklı olabilir ama kafamı inanılmaz kurcalıyor. dokotruma çok güveniyorum ama 3.kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum. haftaya durumum belli olacak yani hamile isem ne yapmam gerekecek.
sorum şu; benim doktorum gibi kalp atışını duyduktan sonra iğneye başlayan var mı? aradaki zamandan korkuyorum
yaa evet .. inşallah uğurlu gelir ikimize de.... bi de boyu usgde nerde yazıyo..cnm senıde 15 gun sonra cagırmıs benıde 17 ocakta cagırdı haftaya senden de venden ıstedıgı testlerı ıster hep aynı gune denk gelıyo kontrollerımız :)
sizlere bir sorum var.
artık biliyosunuzdur, ben faktör V leiden heterozigotum. doktorum; şu an coraspin ve folbiol verdi. hamile kaldıktan sonrada devam, kalp atışı duyulunca iğneye başlayacağız dedi. gördüğüm kadarı ile herkes keseyi gördükten sonra yada gebe olduğunu öğrendikten sonra iğneye başlamış.
her doktorun tedavi biçimi farklı olabilir ama kafamı inanılmaz kurcalıyor. dokotruma çok güveniyorum ama 3.kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum. haftaya durumum belli olacak yani hamile isem ne yapmam gerekecek.
sorum şu; benim doktorum gibi kalp atışını duyduktan sonra iğneye başlayan var mı? aradaki zamandan korkuyorum
Nasılsınız kızlar? Doktordan geldim ben... Bebişin boyu 4.20 olmuş, 2 gün önden gidiyor, ense kalınlığı falan iyi dedi, ama 10 gün sonra gideceğiz ikili test için, biraz daha büyüsün dedi..
Bu arada 10 gün sonra cinsiyeti söyleyecek ama erkek gibi duruyor dedi... Ben sıkıştırınca da erkek hissettim henüz görmedim dedi...
Aman sağlıklı olsun da kız-erkek önemli değil...
İğne konusunda sizi de ara ara bunalttım ama kızlar ben yine iğneye başladım 5 gün aradan sonra
Hepinizi öpüyorum.
Feryadcım canım Yasini okudum, Allah kabul eder inşallah.
Kızlar benim kontrolümde 17 Ocakta...
sizlere bir sorum var.
tatlım iyiyim sabahları biraz bulantım var bide çokk uykum var..
inanmakta hala zorluk çekiyorum ama korkularımı da bi kenara attım.
siz de yakında ekleneceksiniz listeye allahın izniyle... dualarımdasınız..
heyyyy topiğin taze gebeleri
bize dua ediyormusunuz bakemmmm hala gebiş değilim
bak dualarınız bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş azra cım redmask cım
hay allah razı olsun canım benimcanm sana,kıvırcuk ve ommana ve bebek bekleyen tüüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlı bebekler inşaallah...
ne demek canım hepimiz yardımlaşmak için burdayız. sen izmir demi oturuyorsun?
eşim dr u aramış cuma günü tekrar orda yapılacak test o zamana kadar iğneye devam. ama ben hiç iyi değilim benim kucağım ne zaman dolucak
maşaallah ne güzel ikinizde iyisiniz..rabbim hayırlı evlat eylesin.
çok şükür öldüm meraktan msn de yoksun face girmemişsin kaç gündür. dün mesaj attım görmedinmi? bu arada 31 aralıkta öğrendik bizde gebeliği 2. tahlili verdim artışa bakmak için. oğluşunun poposunu ısır teyzesinin yerinede. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.
çok sevindim canım allah nazarlardan korusun allah analı babalı büyütsün inşallah
eksik olmayın kızlarr . çok teşekkür ederimm.
geleveracım çok merak ediyoduk seni .. şükür almışsın oğluşunu kucağına maşallah, allah analı bablı büyütsün.. darısı bizlerin başına...
canım benim hayırlısıyla yükselmiştir inş. sonuç sende sadece folik asit ve aspirinmi kullanıcaksın doktor iğne vermedi dimi banada hamile kalınca asprin yeterli diyo hep bakalım inş. bişey olmaz bebeğine canım seni takipteyim gelişmelerden haberdar et tatlım öpüyorum....
canım benim meraktan öldük valla hayırlısıyla kucağına almışsın bebeğini gözün aydın tatlımrabbim bizede bu güzel anları yaşatır inş. Bebeğine ve kendine ii bak canım Allaha emanet olun
tbr ederim canım allah uzun ömürler versin bebişine darısı başımıza inş
hayırlı sonuçlar inş ... senin tüpbebekmi ? ilk sonucun kaç çıkmıştı ki?
merhaba ben öncelerden okuyordum bu topiği ama 1 haftadır falan yazıyorum ... hayırlı uğurlu olsun .. daha çok yeniymiş bebek miniciktir... Allah bağışlasın ...
700 olması gerekirken 200 bile değil umutlanmaya cesaretim yok
Nasılsınız kızlar? uzun zamandır yazamadım... İyiyim ben, yarın sabah doktor kontrolüm var, umarım bebişim de iyidir..
REDMASK; çok sevindim canım, kalp atışlarını görmenize, 10 gün sonra tam olarak duyuluyor..
GELEVERA; canım tebrik ederim, hayırlı olsun bebişin...
Büşracım dua ediyorum senin için, inşallah en kısa zamanda atlatır bebiş hastalığı...
hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlarım benim rabbim herkese nasip etsin inşallah. beni tanıyanlar bilir iki yıldır çektğim sıkıntıları stresleri ama şükürler olsun insan evladına kavuşunca hepsini unutuveriyor. sizlerede tek tavsiyem canı gönülden her an her dakika istediğiniz şey için dua etmenizdir. hepinize sevgiler...ayyy azracm valla cok sevındım ay bu yıl cok bereketlı yaa rabbım dıger arkadaslardan da boyle guzel haberler duyalım noolur
allahım korusun senı ve yavrunu cnnmmmmm cok sevındm ınan
cnmm ne guzel haberler aldm bugun yaa masallah ogluna ve sana rabbım hayırlı evlat eylesın bızede kucagımuıza almayı nasıp etsın
guzel dıleklerın ıcınde com saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?