Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah kuzucum ya bende pko da var ya pek umudum yok açıkcası ama hayırlısı bakalım
umutsuzluuk yasakkkk... içini ferah tut güzelim Allah büyük..

Son düzenleme:
ya kızlar dün yaptığım iğneden göbişim çok morardı öyle böyle değil yani bişey olmaz dimi

cnm korkma gobek derısı ınce yaa ondan daha hassas bacak cok rahat daha az acıyo ve morarıyo
bana saglık ocagında moraram yere buzdolabında soguttugun kolonyayı pamuga dok uzerıne kompres yap dedı sıslım ındı sende dene yada buz oda ıyıymıs

cnm senıde 15 gun sonra cagırmıs benıde 17 ocakta cagırdı haftaya senden de venden ıstedıgı testlerı ıster hep aynı gune denk gelıyo kontrollerımız :)

sizlere bir sorum var.

artık biliyosunuzdur, ben faktör V leiden heterozigotum. doktorum; şu an coraspin ve folbiol verdi. hamile kaldıktan sonrada devam, kalp atışı duyulunca iğneye başlayacağız dedi. gördüğüm kadarı ile herkes keseyi gördükten sonra yada gebe olduğunu öğrendikten sonra iğneye başlamış.

her doktorun tedavi biçimi farklı olabilir ama kafamı inanılmaz kurcalıyor. dokotruma çok güveniyorum ama 3.kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum. haftaya durumum belli olacak yani hamile isem ne yapmam gerekecek.

sorum şu; benim doktorum gibi kalp atışını duyduktan sonra iğneye başlayan var mı? aradaki zamandan korkuyorum

Nasılsınız kızlar? Doktordan geldim ben... Bebişin boyu 4.20 olmuş, 2 gün önden gidiyor, ense kalınlığı falan iyi dedi, ama 10 gün sonra gideceğiz ikili test için, biraz daha büyüsün dedi..
Bu arada 10 gün sonra cinsiyeti söyleyecek ama erkek gibi duruyor dedi... Ben sıkıştırınca da erkek hissettim henüz görmedim dedi...
Aman sağlıklı olsun da kız-erkek önemli değil...
İğne konusunda sizi de ara ara bunalttım ama kızlar ben yine iğneye başladım 5 gün aradan sonra
Hepinizi öpüyorum.

Feryadcım canım Yasini okudum, Allah kabul eder inşallah.

cnlrm faktor v leıden heterozıgot agır bı pıhtılasma deıl daha agırları var ama mtfrlere gore bıraz daha agır bıldıgım kadarıyla hem hetrozıgot tek gende sadece babadan gelen gende mutasyon demek homozıgotta ıkı gende yanı hem anne hem babadan gelen gende mutasyıon var demek
hem burada bırkac gende bırden mutasyon olan arakdaslar var bızım sadece kesınlıkle ıgne kullanmamız gerekıyor ama mtfrlerde kullanmasanda olur dıyen doktorlar var
yanı korkulacak bısı yok agır bu mutasyon deıl sorunda deıl sadece hamıleyken o kadar
bıldıogım bunlar

heyyyy topiğin taze gebeleri

bize dua ediyormusunuz bakemmmm hala gebiş değilim
bak dualarınız bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş azra cım redmask cım

cnm etmezmıyım hep edıyorum herkese sureklı ınan ıns sızınde en kısa zmnda alıcaz guzel haberlerınızı

SLM
canım topiğimizde betahcg pozitif görüp aynı gün iğneye başlayanda var keseyi görünce başlayanada var kalp atımını alınca başlayanda var. gerçekten doktorların tedavi şekilleri değişik oluyor. bazılarımız ise daha hamile kalmadan kullanmaya başladı bu iğneleri...
bu söylediğim durumların hepsindede sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldı arkadaşlarımız ama aynı şekilde kayıplarımızda oldu...
mesela ben betahcg pozitif görünce başladım iğneye 3 hafta devam ettik ama yinede düşükle sonuçlandı sağlıksız gebelik olunca iğnede fayda etmiyor
önemli olan güveneceğin bir doktorunun olması ve ona uyman diğeride stres yapmamann . herşeyin yüce yaratıcıdan geldiğini bilmen...Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah... hazinesi bol rabbim "ol" deyince olmazlarda olur...

cnm senıde 15 gun sonra cagırmıs benıde 17 ocakta cagırdı haftaya senden de venden ıstedıgı testlerı ıster hep aynı gune denk gelıyo kontrollerımız :)
yaa evet .. inşallah uğurlu gelir ikimize de.... bi de boyu usgde nerde yazıyo..

canım ben keseden sonra başladım kalp atışından sonra diyen doktora güvenemedim.. iğne sürekli kafamızı kurcalıyo yapcak bişey yok ortak bi karar da kanıtlanmış bi sonuç yok. allaha emanetiz iğne dozu da önemli çünkü.. hakkımızda hayırlısı...

aaa ne güzel büyüyo annesi... Allah kucağına almayı da nasip etsin..

yanı her doktor faklı bısı soyluyo ama ben adetıme 1 gun kala gıttım ıncecık yaprak gıbı bısı gorduk dr hemen baslattı ısımızı saglama alalım dedı eger sen suphelıysen baska bı dr daha sor.olmazsa sr ben hemen baslamak ıstıyorum dersın yok demez heralde bıde aspırın yeterlı gelıyo kalp atısına kadar heralde onun ıcınde ole demıs olabılır cnm

Allah hepinize bıl mide bulantılı gebelikler nasip eylesin yarabbim.. :1 böyle söylüyorum çünkü bizim gibi düşüklerden sonra ben mide bulantısı işini çok sevdim, 14 hafta falan sürdü ve bitince üzüldüm, çünkü hamileliğin devam ettiğinin en güzel belirtisi oluyor. eşim bile günde beş kere arar miden bulanıyor dimi derdi. Bulanmayınca moralim çok bozuluyordu... Allah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin.. sevgiler..

heyyyy topiğin taze gebeleri

bize dua ediyormusunuz bakemmmm hala gebiş değilim
bak dualarınız bekliyorum hamişlerin duası kabul olurmuş azra cım redmask cım

canm sana,kıvırcuk ve ommana ve bebek bekleyen tüüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlı bebekler inşaallah...

Arkadaşlar,
Bugün TV de kanalın birinde beyaz saçı olanlar için bir ürün tanıtıyorlardı.
Boya değilmiş. Saç köklerine etki ederek saçın doğal renginin geri gelmesini sağlıyormuş.
Hatta hamileler dahi kullanabilirmiş. İçinde kimyasal yokmuş.
3-4 hafta içinde bayaz saçlar doğal rengine geliyormuş.
Benimde beyazlarım olduğu için ilgimi çekti.
Ama ne derece güvenilir bilmiyorum.
Ne dersiniz alsam mı ki acaba :119:

kızlar benim adet döngüm 31-32 gün sürer ve ergenlik döneminden bu yana inanılmaz sancılı geçer.son gebeliğimden önce çok methini duyduğum çok meşhur bi aktara gitmiştim.bu adam yıllarca tedavi görüp te çocuk sahibi olamayan çiftlere hem erkeğe hem kadına bazı bitki kürleri verip tedavi ediyormuş.nice umutsuz vaka bu adam vesilesiyle bebeklerine kavuşmuş.

ben de bahsettiğim amcaya bu döngü durumumdan bahsedince bana civanperçemli karışık bitki çayı vermişti.bu çay adet döngüsü düzenleyip,yumurtalıklarda iltihap varsa temizleyip,myyomları eritiyormuş.adetimin 1.günü içmeye başlamıştım.o ay korunmayı bırakmıştım ve hamile kalmıştım.(normalde hemen hamile kalamam)bhcg değerim de çok güzeldi.

bugün yine o çaydan aldım.yine bugün adetimin 1.günü.sizce içeyim mi?bu konuda sizin herhangi bi bilginiz var mı?

canm sana,kıvırcuk ve ommana ve bebek bekleyen tüüm arkadaşlarımıza en kısa zamanda hayırlı bebekler inşaallah...
hay allah razı olsun canım benim
inşallah rabbim duyardas dualarına cevap verir hemencik

eşim dr u aramış cuma günü tekrar orda yapılacak test o zamana kadar iğneye devam. ama ben hiç iyi değilim benim kucağım ne zaman dolucak

canım yaaa deme öyle hemen kötüde düşünme...elbet bir gün Allahım bizede o muhteşem duyguyu tattıracak.Bol bol dua et.

maşaallah ne güzel ikinizde iyisiniz..rabbim hayırlı evlat eylesin.

çok sevindim canım allah nazarlardan korusun allah analı babalı büyütsün inşallah

tbr ederim canım allah uzun ömürler versin bebişine darısı başımıza inş

700 olması gerekirken 200 bile değil umutlanmaya cesaretim yok

hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlarım benim rabbim herkese nasip etsin inşallah. beni tanıyanlar bilir iki yıldır çektğim sıkıntıları stresleri ama şükürler olsun insan evladına kavuşunca hepsini unutuveriyor. sizlerede tek tavsiyem canı gönülden her an her dakika istediğiniz şey için dua etmenizdir. hepinize sevgiler...

kızlar kusura bakmayın sadece bana cevap yazan arkadaşları okup kopyaladım esksi gibi arkadaşların sorunlarıyla ilgilenemiyorum bunada çok üzgünüm... bilgisayarım başka odada bebiş ve ben başka odadayız.
SCUBA canım hiç pc açmıyorum desem yeridir... canım senin tek probleminde hep söylüyorum stres ah şu stres işini bi aşıversende benide teyze yapabilsen artık. yoksa taş gibi hatunsun vesselam

buarada oğlumun ismi AHMET BORA teyzeleri....
hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…