Nasılsınız kızlar? Doktordan geldim ben... Bebişin boyu 4.20 olmuş, 2 gün önden gidiyor, ense kalınlığı falan iyi dedi, ama 10 gün sonra gideceğiz ikili test için, biraz daha büyüsün dedi..
Bu arada 10 gün sonra cinsiyeti söyleyecek ama erkek gibi duruyor dedi... Ben sıkıştırınca da erkek hissettim henüz görmedim dedi...
Aman sağlıklı olsun da kız-erkek önemli değil...
İğne konusunda sizi de ara ara bunalttım ama kızlar ben yine iğneye başladım 5 gün aradan sonra
Hepinizi öpüyorum.
Feryadcım canım Yasini okudum, Allah kabul eder inşallah.
cnlrm faktor v leıden heterozıgot agır bı pıhtılasma deıl daha agırları var ama mtfrlere gore bıraz daha agır bıldıgım kadarıyla hem hetrozıgot tek gende sadece babadan gelen gende mutasyon demek homozıgotta ıkı gende yanı hem anne hem babadan gelen gende mutasyıon var demek
heterozigot un babadan geldiğini ilk defa duyuyorum bunun doğru olduğundan emin misin? mutasyonun tek gende olduğu doğru ama anne ya da babadan birinin bu geni taşıdığnı sanıyordum.
Nasılsınız kızlar? Doktordan geldim ben... Bebişin boyu 4.20 olmuş, 2 gün önden gidiyor, ense kalınlığı falan iyi dedi, ama 10 gün sonra gideceğiz ikili test için, biraz daha büyüsün dedi..
Bu arada 10 gün sonra cinsiyeti söyleyecek ama erkek gibi duruyor dedi... Ben sıkıştırınca da erkek hissettim henüz görmedim dedi...
Aman sağlıklı olsun da kız-erkek önemli değil...
İğne konusunda sizi de ara ara bunalttım ama kızlar ben yine iğneye başladım 5 gün aradan sonra
Hepinizi öpüyorum.
Feryadcım canım Yasini okudum, Allah kabul eder inşallah.
Çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Darısı da bizim başımıza inşallah
bende bebeğimi kaybettim 8 haftalık iken kalbi durdu kürtaj ile alındı yapılan testlerde bebekte herhangibir genetik soruna rastlanmadı kan pıhtılaşmasından dolayı kalbinin durduğu söylendi doktorum 2 ay korunma süresi verdi bu arada folbiol ve coraspin kullanıyorum hamile kalır kalmaz da iğneye başlayacakmışım.benim merak ettiğim neden bu kadar kan pıhtılaşması sorunu yaşayan kadın var bunun araştırılması gerek bence.
canım çok geçmiş olsun. allah bi dah yaşatmasın bu acıyı.. ben de ilk bana söylendiğinde çok şaşırmıştım daha önce kimsede duymamıştım. sonra forumu takip edince gördüm ne kadar çokmuş di mi aynı sıkıntıyı yaşayan?? bu testleri daha önce yaptırabilseydik keşke yönlendirilseydik bebek düşünürken .. neyse hakkımızda bu hayırlıymış.. şimdi geriye değil umutla ileriye bakmanın zamanı.. Allah hepimizi yavrularımıza kavuşturur inşallah tez zamanda ...
günaydın herkese,
umarım hepiniz iyisinizdir :) .. istanbulda tavsiye edebileceğiniz riskli gebelik uzmanı var mı? Dr.um çok iyi ve çok tatlı. içini rahat tut, kafanı gereksiz şeylerle karıştırma diyor. en güzeli dümende ben varken sen arkada rahat uyuyabilirsin diyerek bana ve eşime inanılmaz güven verdi. ama bennnn rahat edemiyorum, yinede başka bir doktora gidip içimi rahatlatmak istiyorum.:44: prof yada özel hastane olmasıda sorun değil, özel sağlık sigortamda var. bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim.
şimdiden hepinize iyi haftasonları..
sevgiler..
çok sağol canım allah razı olsun.benim hikayem biraz uzun aslında 6 yıllık evliyim 2 aşılama 1 tüp bebek denemem başarısız oldu ardından doğal yoldan hamile kaldım oda 2 aylık iken alındı.bana daha önce genetik tahlil yapıldı pıhtılaşma çıkmamıştı yanlız protein c eksikliği vardı şimdi araştırdımda buda pıhtılaşma nedeniymiş ama doktorum bana protein c eksikliğinin pıhtılaşmaya neden olabileceğini söylememişti sizin bilginiz varmı bu konuda kafam çok karıştı eğer bu doğruysa tamamen doktor hatsına kurban gitmiş oluyorum.
Günaydın...
Canım İstanbul'da riskli gebelik dendiğinde ilk akla gelen isimlerden biri Rıza Madazlı'dır. Kendisi Prof. Cerrahpaşa'da ve Bakırköy Acıbadem'de bulunuyor. Ayrıca Nişantaşı'nda muayenehanesi varmış.
Çok kişi övgü ile bahsettiği için Acıbademe gitmiştim.
Gerçekten güler yüzlü, ilgili bir dr. Bende tavsiye ederim.
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın.
Senin yazını okumadan önce bende nette araştırıyordum. Bak şöyle bir yazı gördüm. Tabi doğruluğu konusunda birşey diyemem. Bir dr.un yazısı.
"Faktör V Leiden mutasyonu tanısı kanda yapılacak aktive Protein C rezistansı testi ile konur. Kişinin heterozigot ya da homozigot olduğu ise yine kanda yapılacak genetik inceleme ile belirlenir. "
yani pıhtılaşma olup olmadığı Protein C testi ile tespit ediliyormuş.
canımm çok teşekkürler. kendisini çok kişiden duydum. peki, sen ona mı gidiyorsun?
çok teşekkür ederim tatlım sağol.bu duruma göre bende en baştan beri pıhtılaşma sorunu vardı ve bana doktorum bunu söylemedi sadece coraspin kullan dedi şimdi daha da üzüldüm çünkü alınan bebek gayet sağlıklıymış
Lütfen kendini yıpratma.
Belki o anda sağlıklıydı ama daha sonra sorun olacaktı belki. Bilemeyiz ki tatlım.
Allahın takdiri . Bize laf söylemek asla düşmez.
O yüzden sakın sakın kenidini harap etme. Her işte bir hayır vardır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?