maralcım, geçmiş olsun. sonuçlarına göre, paı ve protein s deki düşük değer ve protein c de alt sınıra yakın bu 3 nedenle pıhtılaşma var görünüyor ama aşırı değil diye düşünüyorum heterozigotsun çünkü...düşük doz heparin iğnesi ve aspirinle çözülür sorunun inşallah...ay doktor gibi konuştum vallakaydirigubbakcemile3 canım şaka bir yana artık doktorlar kadar bilgimiz var neredeyse, her kayıptan sonra yüreğimiz yandıkça araştırdık durduk...genetik olarak bir problem çıkmazsa iğne+aspirinle çözülür merak etme..lütfü beye gitmek istediğini yazmışsın...bu topikteki arkadaşlar arasında lütfü hocanın ilk hastası benim yanılmıyorsam ve benden sonra birkaç arkadaşımız daha hocaya gittiler ve halen devam ediyorlar...ben çok memnun kaldım kendisinden tavsiye ederim..biraz maliyetli oluyor ama değiyor inan...a.s.
maralcım bu arada fırsat bulursan bu topiği başatan itibaren bi oku, o kadar çok şey paylaştık ki pıhtılaşma konusuyla ilgili, bi fkrin olur, umut olur sana diye söylüyorum, hepimiz benzer şeyler yaşadık, benimde iki kaybım var seninkine benzer şekilde benzer haftalarda kaybettim bende, kanama vs. belirti vermeden oldu rutin kontrolde anlladık kalp atışlarının durduğunu...ama geçti o kötü günler çok şükür.sebep bulununca, doğru tedaviylede olumlu sonuç alınıyor..bak benim ve celenin cimcime birer kızlarımız var artık...gebelik öncesi coraspin+yüksek doz folik asit, gebelik boyuncada coraspin+folikasit+iğne kullandım...kolay gelsin...sevgiler
esercim yavaşlamış dediği zaten hızlı bebişin takma kafana. erkeklerin hızlı atıyor celenin dediği gibi. ben bütün gün uyumadım ağrıdan ağladım resmen hala çok kötüyüm boyun tutmuyo.. senin için .çok sevindim ama bak işler yolunda öpt seni
esercim nasılsın canım merakta bırakma...kızlar boynum çok fena haldeyim.napıyım yardım edin. vicks sürsemmi acaba . çok ağrım var. tutuk hiç bir yana dönemiyorum ben.
Nazlıcım geçmiş olsun canım sıcak su torbasıda yapabilirsin ben öyle geçiriyorum canım
esercim bebeişini görmüşsin maşallah lütfen kendini sıkma bu kalp atışları kötü değilki zaten normal hem bak ne güzel gelişminiz önden gidiyo maşallah diyelim canım sonuna kdar böyle iyi gitsin ve sen mis kokulunu kucağına aldığında yaşadığın tüm kötü şeyleri unutursun inşallah
kızlar bende heyecanla beklemedeyim bu kez adet günümün geçmesini beklemicem test için sanırım 10 gün önceden kanda çıkıyormuş bende 10 gibi yaptırcam biran önce iğnelerime başlamak için şimdi beklemedeyim dualarınızı bekliyorum arkadaşlar bu kez içim çok rahat aslında umudum çok bu kez alıcam badem şekerimi kucağıma inanıyorum
iyim funda sağol geçmişi okuyordum bende şimdi.okuyorummokuyorum karıstırıyorum sonra kım ne yaptı ne oldu diye.sen nasılsın canım
iyi olmaya çalışıyorum canım cumayı bekliyoruz işte bizim yaramaz pazarteside gözükmedi cuma tekrar ultrasona gireceğim bundada göremezsek doktor kürtaj dedi bilmiyorum bekliyorum işte bizimki biraz yaramaz galiba :çok üzgünüm:
evet canım okudum yenı gecmıs olsun ama herkesin dediği gibi sidoda boyle bi sorun olmustu sanırım yolksacda göründü senin yanı kesinlikle bekle bencede.iyi olacağına inanıyorum canım başka birşey aklıma getirmek istemiyorum herkes için tabi.hergun korkarak açıyorum kötu birşey yoktur inşallah diye dua ederek açıyorum artık kk'yı.
sağol canım cuma günü bakacağız olmadı diğer doktoruma gideceğim en azından muaynehanesinde dört boyutlu ultrason birde ona danışacağım kendisi yüksek riskli gebelik uzmanı bu sefer işi şansa bırakmak istemiyorum canım bilmiyorum vallahi ama iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olsun
canım sana dah oncede yazmıstım ama galıba okuyamadın.bencede mutlaka 4 boyutluya gır.cunku benım 6+4 te vajınal ultrasonda bıle gozukmedı. yolksacta yoktu ustelık.ama baska bı doktora gıttım 4 boyutlusu var dıye. sanırım 4 gun sonraydı ve 4 boyutluda karından hem yolksac hem bebek hemde kalp atısı gozuktu.sebebını sordugumda gec dollenme demıslerdı her 2 doktorda. bu yuzden hemen umudunu yıtırme derım ben.ama mutlaka bırkac doktora gozukmek gerekıyo ıste...ben guzel olacagını dusunuyorum.ve senın ıcın dua edıyorum.Allah herseyın hayırlısını versın ınsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?