Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maralcım bu arada fırsat bulursan bu topiği başatan itibaren bi oku, o kadar çok şey paylaştık ki pıhtılaşma konusuyla ilgili, bi fkrin olur, umut olur sana diye söylüyorum, hepimiz benzer şeyler yaşadık, benimde iki kaybım var seninkine benzer şekilde benzer haftalarda kaybettim bende, kanama vs. belirti vermeden oldu rutin kontrolde anlladık kalp atışlarının durduğunu...ama geçti o kötü günler çok şükür.sebep bulununca, doğru tedaviylede olumlu sonuç alınıyor..bak benim ve celenin cimcime birer kızlarımız var artık...gebelik öncesi coraspin+yüksek doz folik asit, gebelik boyuncada coraspin+folikasit+iğne kullandım...kolay gelsin...sevgiler

cnm çook teşekkürederim, ayy çok rahatladım... hakkaten doktor gibi oluyor insan araştırmaktan...dün doktorumdan çıktıktan sonra bile bukadar umutlu olmamıştım...iyiki varsınız iyiki...
cnm benimde kürtajımı lütfü bey yaptı, yakasını bırakmayı düşünmüyorum :))), topikten okuduğum kadarıyla herkes fazlasıyla memnun...

evt cnm, haklısın akşam oturup üşenmeden okumayı düşünüyorum... ne güzell inşallah bizde görücezz o günleri cimcimelerimizin olduğu...

SAĞOL NAZLICIM :) bu arada boyun ağrısını çok ii bilirim sık sık tutulur boynum en az bir hafta robot gibi yatar kalkar gezerdim. özellikle yatıp kalkarken çok ağrı yapardı. dr. bana boyunluk vermişti. ama almadım rahat edemem diye boynuma sert havlu sarıp yattım geceleri, gündüzleride fular sarıyordum biras sıkı ve boynunu olabildiğince sıcak tutmaya çalış bak faydasını göreceksin. Sanada geçmiş olsun diyeyim en kısa zamanda geçer bakarsın

esercim hadi hayırlısı ne güzel bebeğini seyretmişsin inş sonuna kadar sorunsuz gidecek sen kendine dikkat et yeter dinlen bol bol

esercim nasılsın canım merakta bırakma...kızlar boynum çok fena haldeyim.napıyım yardım edin. vicks sürsemmi acaba . çok ağrım var. tutuk hiç bir yana dönemiyorum ben.

nazlicim sakin doktoruna danismadan kesinlikle ilac kullanma bu merhem turu olsa dahi doktorun sana hic agri kesici vermedimi ondan bi tane al sonra havluyu surekli utuyle isitarak boynuna sar iyice boynun terlesin sonra hicbirseyin kalmaz umarim kisa zamanda gecer canim gecmis olsun kendine iyi bak :teselli:

Nazlıcım geçmiş olsun canım sıcak su torbasıda yapabilirsin ben öyle geçiriyorum canım
esercim bebeişini görmüşsin maşallah lütfen kendini sıkma bu kalp atışları kötü değilki zaten normal hem bak ne güzel gelişminiz önden gidiyo maşallah diyelim canım sonuna kdar böyle iyi gitsin ve sen mis kokulunu kucağına aldığında yaşadığın tüm kötü şeyleri unutursun inşallah

kızlar bende heyecanla beklemedeyim bu kez adet günümün geçmesini beklemicem test için sanırım 10 gün önceden kanda çıkıyormuş bende 10 gibi yaptırcam biran önce iğnelerime başlamak için şimdi beklemedeyim dualarınızı bekliyorum arkadaşlar bu kez içim çok rahat aslında umudum çok bu kez alıcam badem şekerimi kucağıma inanıyorum

hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum kan testini ne zaman yaptıracaksın

iyim funda sağol geçmişi okuyordum bende şimdi.okuyorummokuyorum karıstırıyorum sonra kım ne yaptı ne oldu diye.sen nasılsın canım

iyim funda sağol geçmişi okuyordum bende şimdi.okuyorummokuyorum karıstırıyorum sonra kım ne yaptı ne oldu diye.sen nasılsın canım

iyi olmaya çalışıyorum canım cumayı bekliyoruz işte bizim yaramaz pazarteside gözükmedi cuma tekrar ultrasona gireceğim bundada göremezsek doktor kürtaj dedi bilmiyorum bekliyorum işte bizimki biraz yaramaz galiba :çok üzgünüm:

evet canım okudum yenı gecmıs olsun ama herkesin dediği gibi sidoda boyle bi sorun olmustu sanırım yolksacda göründü senin yanı kesinlikle bekle bencede.iyi olacağına inanıyorum canım başka birşey aklıma getirmek istemiyorum herkes için tabi.hergun korkarak açıyorum kötu birşey yoktur inşallah diye dua ederek açıyorum artık kk'yı.

sağol canım cuma günü bakacağız olmadı diğer doktoruma gideceğim en azından muaynehanesinde dört boyutlu ultrason birde ona danışacağım kendisi yüksek riskli gebelik uzmanı bu sefer işi şansa bırakmak istemiyorum canım bilmiyorum vallahi ama iyi düşünmeye çalışıyorum iyi olsun

canım sana dah oncede yazmıstım ama galıba okuyamadın.bencede mutlaka 4 boyutluya gır.cunku benım 6+4 te vajınal ultrasonda bıle gozukmedı. yolksacta yoktu ustelık.ama baska bı doktora gıttım 4 boyutlusu var dıye. sanırım 4 gun sonraydı ve 4 boyutluda karından hem yolksac hem bebek hemde kalp atısı gozuktu.sebebını sordugumda gec dollenme demıslerdı her 2 doktorda. bu yuzden hemen umudunu yıtırme derım ben.ama mutlaka bırkac doktora gozukmek gerekıyo ıste...ben guzel olacagını dusunuyorum.ve senın ıcın dua edıyorum.Allah herseyın hayırlısını versın ınsallah canım

sağoıl sidocuğum dualarınız bana güç veriyor canım senin daha önceki yazılarınıda okudum içim rahatladı ben cuma tekrar gözükmezse diğer doktoruma gideceğim hemen acele etmeyi düşünmüyorum 4 boyutlu ultrasonu var bir de ona danışırım olmadı 1 hafta daha beklerim allahtan ümit kesilmez bizim bebeklerimiz biraz nazlı olacak sağlıklı olsunda ben razıyım bu topikte umudu öğrendim sizlerin desteğiylede mutlu sona ulaşacağım inşallah seni ve bebeğini çok öpüyorum :1hug:

funda1980 canım dualarım seninle. içi mden bir his hiç bir problemin olmadıgını söylüyor.bak gör cuma günü hayırlı haberler vereceksin bize inşallah.

kızlar yardımınıza iytiyacım var akşam üstü betahcg verdim ama yarın akşam çıkacak ve benim içim huzursuz çünkü biliyorsunuz iğneye hemen başlamamız gerekli yarını beklemeden şimdi vursammı çünkü hamilelik belirtileri var inşaallah öyledir.2 gündür çok yoruldum canım çok sıkkın gelirken alışveriş felan yapmıştım afedersiniz ama çok az pembemsi .. gelmiş.benim son hamileliğimde böyle olmuştu şu an okuyan arkadaşlar bir fikir versin ne yapsam elimde iğnelerden var ...

iğneyi yapmadım yarını bekliyorum bilmiyorum ama kan testim çıksın.bana dua edin arkadaşlar ç.içi benim sorumu gören varsa bana fikrini yazsın inanın buna çok ihtiyacım var şu an sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…