Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol tatlim valla hepinizin basini agrittim sanirim kusura bakmayinne yapalim yasadigimiz seyler hicde kolay degil

bi dahaki kontrolum hastahanede kendi doktorumda degil bebise yine bazi testler yapip ic organlarini inceleyecekler

prensesim nasil annesi sen nasilsin bakalim nasil gidiyor??

canım çok sevindim gözümüz aydın tatlım maşallah bak hep olumlu düşün olumlu olsun kuzum rabbim bizede inş. yaşatır bu duyguları canım dualarım seninle kuzucumm

canım çok şükür inş. dahada ii olur canım çok geçmiş olsun

ayyyy maşşallaahhh hadi gözün aydın canımmm çok çok sevindimmmm. Dün akşam nete girememiştim. şimdi senin ve kadifenin güzel haberlerini alınca içim rahatladı.. Herşey hepimiz için böyle güzel gider inşallahhh

canım benim iyi niyetini biliyorum neden af istersin ki... sesimi duyunca senide korkuttum zaten hakkını helal et.. allah razı olsun canımm....

canım Allah razı olsunn.... dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederimm...

çok teşekkür ederim duaların ve iyi dileklerin için...
canım çook çoookk geçmiş olsun elhaldülillah ufaklık atlattı kötü günleri arayamadım seni kusura bakma bende pek iyi değildim ...
nuraycım allah razı olsun canım umarım sizde iyisinizdir...

canım nasılsın bebek nasıl iyimisiniz
canım günaydım kusura bakma arkadaşlara teşekkür etmek için azcık geriden geliyordum mesajını şimdi gördüm.... nasılım sorusuna gelince çok şükür idare ediyoruz.... 32. haftada sıpam yine erken gelme denemesinde bulunmuştu o zaman yine hastaneye yatmışdık bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardı bu iğnenin etkisiyle geçici olarak şeker yükselmesi olabiliyormuş ama benim zaten alta yatan ve diyetle kontrol etmeye çalıştığım bi şeker problemim vardı bu iğne sayesinde şeker kontrolden çıktı 276 ları gördüm şekerde ve panik oldum... acil endokrinle görüştük ve insülün başladılar... sonra kadın doğumcumun yanına gittik benim sancılar maşallah tavan yapıyor hemen yatış önerdi hastaneye yattık ama bu defada zaten bebeğin akciğer gelişimi için ilaç uygulamışız doğum başlarsa doğurtcaz dediler 3 gün şekerimi kontrol altında tutup bol sıvı takviyesi yaptılar sancılar hala va ama ağrılı olmaktan vazgeçince ve rahımde hiç açıklık olmayıncada taburcu olduk.. doğum öncesi iznede ayrıldım şimdi evdeyiz doktorum 36 . haftayı doldurmayı bekliyor doldurur doldurmaz almayı planlıyor bebeği inşallah sorun olmaz ve 36 haftanın dolmasına altı üstü 10 gün kaldı...inşallah sorunsuz bir operasyon olur ve sağlıkla kavuşuruz birbirimize ufaklıkla.... hamile kalmak ayrı dert bebeğin yaşadığını anlayana kadar geçen süre ayrı dert, doğuma yakın ayrı dert Rabbim beterinden saklasın inşallah....
işte kısaca böyle şimdi istirahatteyiz...

canım günaydım kusura bakma arkadaşlara teşekkür etmek için azcık geriden geliyordum mesajını şimdi gördüm.... nasılım sorusuna gelince çok şükür idare ediyoruz.... 32. haftada sıpam yine erken gelme denemesinde bulunmuştu o zaman yine hastaneye yatmışdık bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardı bu iğnenin etkisiyle geçici olarak şeker yükselmesi olabiliyormuş ama benim zaten alta yatan ve diyetle kontrol etmeye çalıştığım bi şeker problemim vardı bu iğne sayesinde şeker kontrolden çıktı 276 ları gördüm şekerde ve panik oldum... acil endokrinle görüştük ve insülün başladılar... sonra kadın doğumcumun yanına gittik benim sancılar maşallah tavan yapıyor hemen yatış önerdi hastaneye yattık ama bu defada zaten bebeğin akciğer gelişimi için ilaç uygulamışız doğum başlarsa doğurtcaz dediler 3 gün şekerimi kontrol altında tutup bol sıvı takviyesi yaptılar sancılar hala va ama ağrılı olmaktan vazgeçince ve rahımde hiç açıklık olmayıncada taburcu olduk.. doğum öncesi iznede ayrıldım şimdi evdeyiz doktorum 36 . haftayı doldurmayı bekliyor doldurur doldurmaz almayı planlıyor bebeği inşallah sorun olmaz ve 36 haftanın dolmasına altı üstü 10 gün kaldı...inşallah sorunsuz bir operasyon olur ve sağlıkla kavuşuruz birbirimize ufaklıkla.... hamile kalmak ayrı dert bebeğin yaşadığını anlayana kadar geçen süre ayrı dert, doğuma yakın ayrı dert Rabbim beterinden saklasın inşallah....
işte kısaca böyle şimdi istirahatteyiz...[/QUOTE]

CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ZAMN ÇABUK İLERLİYO.. AZ KALMIŞ MAŞALLAH. İNŞALLAH SAĞLIKLA HAYIRLISIYLA KAVUŞURSUNUZ YAVRUNUZA. EVET HAKİKATEN UZUN VE YORUCU Bİ SÜREÇ ALLAH HAYIRLISINI VERSİN, MELEKLERİMİZE KAVUŞALIM...

işte kısaca böyle şimdi istirahatteyiz...[/QUOTE]

merhaba arkadaşım, zaten 35. haftayı bugün dolduruyorsun herhalde çok fazla birşey kalmamış, hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim. 36 hafta zaten gayet iyi bir hafta, bir problem olmaz bence hayırlısıyla, kilosu da iyiyse bebişinin yakında kavuşuyorsunuz işte ne güzel.. Sevgiler..

Canım tekrar tekrar geçmiş olsun... İnşallah en kısa zamanda tamamıyle iyileşecek.. Dualarımız seninle.

iğne ve aspirin kullananan arkadaşlar,bunları hangi saatlerde alıyosunuz?

Son düzenleme:
Aysudecim çok geçmiş olsun... Zorlu sürecin önemli kısmını atlattın, İnşallah bebişini de sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın... Darısı bizlerin başına.

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
ewt cnm bende iki kez düşük yaptım ikinci düşükten sonra tashlil yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı..şimdi bende gebe kalmayı düşünüyodumki şimdide süt hormonu değerlerim yüksekçıkmış..ilaç falan yazcam dio dr...çok cnm sıkılıyo...ertelendikce erteleniyo gebe kalmam anlayacağın...

merhaba arkadaslar sizlerin bilgilerine cok ihtiyacim var. turkiyede olmadigim icin burda yaklasimlar farkli diye dusunuyorum.
cok sukur su an 27 haftalik hamileyim. iki yil once 12.haftada bir dusuk yasayinca pihtilasma testlerimi yaptirmistim, degerlerim normal cikmisti. iki hafta once tesadufen aile doktoru benden bazi testler istedi icinde d_dimer testi de vardi. 500 ust sinirdi, benim degerim 1040di, sonra bir nefes darligi olusunca kalp doktoruna gittim bacaklara doplerle de bakti iyi cikti ters bir sey gorunmedi. iki hafta once yaptirdigim d_dimer testini tekrarladim bu sefer de 1380 cikti, yine artmis
jinekologum d_dimer testi hamilelerde yuksek cikar genelde ve yaptirmayiz dedi. ama hic tatmin olmus degilim. d_dimer phtilasma faktorlerini gosteren testlerden biri degil midir?
lutfen bilenler bana yardimci olsun cok endiselendim. cok tesekkur ederim simdiden.

Son düzenleme:
ahtamara ben asprin folbiol ve vitamini sabah kahvaltıdan sonra alıyorum iğneyide akşam saat 8de vuruyorum canım.AYSUDEcanım çok gemiş olsun bebikini sağlıkla kucağına alınca sıkıntılar bitecek inşaallah..yei gelen arkadaşlar hoşgeldinizsorularınız hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olucaklardır.iğnenin yeterli gelip gelmediğini anlamak için anti faktör xa diye bir tahlil yaptırdı benim doktorum canım

canım bebeğe giden kan akışının fazla olduğunu dr.ultrasonda mı gördü.?iğne ve aspirini hangi saatlerde alıyosun?

herkese slm nasılsını kızlar???
giremiyorum daha doğrusu kendimi biraz çekçem bu sıralar 1 ay falan kafa dağıtıyım istiyorum
artık çok canım yanıyıo

sizde ne var ne yok çok merak ediyorum hepinizi
geçmişi okuyamıyorum(
çççççççççççççooooookkkkkkkk uzunnnnn

canım bebeğe giden kan akışının fazla olduğunu dr.ultrasonda mı gördü.?iğne ve aspirini hangi saatlerde alıyosun?

evet canim gobek kordonundan anladi ama ben yinede bi test yapitirmak istiyorum

coraspini kahvaltidan sonra ignegi de sabah 10 aksam 10 da yapiyorum

aysudeciğim iyi olmanıza sevindim canım. inşallah şu 10 günü de sorunsuz atlatır bebeğine sağlıkla kavuşursun.36 çok iyi bir hafta.ciğer geliştirici de olduğunuza göre sorunsuz alırsın bebeğini kucağına allahın izniyle.rabbim yardımcınız olsun.sen ve bebeğin allaha emanet olun. evde olman da ayrı bir avantaj. bol bol dinlenerek ve yatarak geçir canım günlerini.

Canım gözünüz aydın. Bugünümüze şükür. İnşallah tez zamanda yiğenimiz sağlına kavuşur.

Hadi bakalım az kaldı. Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Bebişimiz biraz daha sabretsin. Biraz daha sıksın dişini :) Allahın izniyle 10 gün sonra kucağında olacak. Ne büyük mutluluk bu.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

Çok geçmiş olsun canım. Canını sıkma sakın. Aynı durumdayız seninle. Bende iki düşük yaşadım. Şimdi gebe kalmaya çalışıyorum ancak sanki gebe kalmamam için birsürü problem çıkıyormuş gibi geliyor banada. Önce östrojen hormonum tavan yaptı, sonra göğsümde fibrokistler oluştu. Şimdi hala göğüsler davul gibi birde ağrısı olmasa çok iyi olacak ama, ne yapalım kısmet diyorum.
Herşeyde bir hayır vardır be tatlım.
Benim yaşda ilerliyor. Gebe kalmam iyice zorlaşacak. Herşey Allah'tan. Yapacak birşey yok. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız canım.

Arkadaşlar günaydın.
Nasılsınız?
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Allah gönlünüzün muradını verir.
Önceki gün öksürük şikayeti ile dahiliye dr.una gittim. Kan pıhtılaşmamın olduğunu söyledim.
Dr. kafamı çok karıştırdı. Faktör V leiden heterozigot olduğum için sürekli kan sulandırıcı ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Ne malum belki kalbe giden damarda pıhtı oluşur, belki ciğere pıhtı atar gibi şeyler söyledi.
Kısaca kafamı bulandırdı.
Bugün devlet hastanesinden randevu aldım. Hematoloji bölümü olan bir hastane olsun istedim ki, eğer böyle riskli bir durum varsa beni yönlendirsin diye.
Bakalım bugün gideceğim dr. neler söyleyecek.
Ayrıca bu sabah adet oldum. Jinekoloğum bu adet döneminde klomen başlatacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…