ohhh çok şükür... hepimize bir oh çektirdin canımm
iyi düşün tatlım iyi olsun..iyi bak kanında güzel güzzel gidiyormuş yavruna çok şükür..
darısı diğer haber verecek arkadaşların başına, hepimizin başına..
bir dahaki kontrolün ne zaman?
Slm kızlar ben geldimm güzel haberlerle geldim
Rabb'ime şükür bebeğim çok saglikliymis ve çok büyümüş çok şükür hersey yolunda cinsiyetini göstermedi malesef aman tek sağlıklı olsunda cinsiyetini başka zamanda ogrenirizz ohhh icim nasıl rahatladı anlatamam size kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun
kızlar ben iğne+coraspin kullaniyordum bugün Dr coraspini kesmemi söyledi bebeğe giden kan akısı çok fazlaymis hapı kesince yeterli olacağını söyledi böyle iste kızlar Rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın
kızlar oğluşumla bugün hastaneden çıkdık durumumuz daha iyi ama tam iyleşmedi
evde devam edicez tedaviye bizim için dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederiz teyzeleri
hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla
slm kızlar ben geldimm güzel haberlerle geldim
rabb'ime şükür bebeğim çok saglikliymis ve çok büyümüş çok şükür hersey yolunda cinsiyetini göstermedi malesef aman tek sağlıklı olsunda cinsiyetini başka zamanda ogrenirizz ohhh icim nasıl rahatladı anlatamam size kızlar güzel dilekleriniz ve dualarınız için allah razı olsun
kızlar ben iğne+coraspin kullaniyordum bugün dr coraspini kesmemi söyledi bebeğe giden kan akısı çok fazlaymis hapı kesince yeterli olacağını söyledi böyle iste kızlar rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın
canım benim iyi niyetini biliyorum neden af istersin ki... sesimi duyunca senide korkuttum zaten hakkını helal et.. allah razı olsun canımm....sağolasın canım regl olunca benim tedavi resmen başlamış olacak hayırlısı allahtan artık...
aysudeye gelince kızlar duanızı esirgemeyin.
aysudecim affına sığınarak yazıyorum
kızlar aysudenin miniği erken gelme denemesinde bulunmuştu doktorlar doğum eğilimini durdurup ciğer gelişimi için iğne yaptılar o iğne aysudenin rekerini yükseltti ve 2 gündür hastanede kontrol altında tutuyorlar...
rabbim yardımcısı olsun
canım Allah razı olsunn.... dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederimm...canım benim dualarım aysudeyle canım benim Allah yardımcısı olsun
Feryad cım sanada Büyük şans diliyorum tüp bebeğe başlıcaksın sanırım canım benim Allah yardımcın olsun canım Tez zamanda bende hayırlısıyla hamile kalırım canım
çok teşekkür ederim duaların ve iyi dileklerin için...Günaydın kızlar
canım yazdıklarını burnumu çeke çeke okudum.. Allah yavrunu size bağışalasın. Darısı özlem çeken herkesin başına..
feryadcım hayırlı olsun canım inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.aysudeye de acil şifalar diliyorum. Inşallah bebişi sağlıkla zamanında gelir..
wiecim kadifecim inşallah güzel haberlerinizi alıcaz. Ben de aynı korkuları yaşıyorum. Sizi anlamamamız mümkün değil. Dualarım sizlerle
canım çook çoookk geçmiş olsun elhaldülillah ufaklık atlattı kötü günleri arayamadım seni kusura bakma bende pek iyi değildim ...kızlar oğluşumla bugün hastaneden çıkdık durumumuz daha iyi ama tam iyleşmedi
evde devam edicez tedaviye bizim için dua eden etmeyen herkese çok teşekkür ederiz teyzeleri
nuraycım allah razı olsun canım umarım sizde iyisinizdir...canım çok saol. gelldik bu günlere çok şükür. bu akşam kontrolümüz vardı. ultrasona göre 28+2 görünüyoruz ama dr. sorun yok dedi. inşallah 30 küsürleri de görürüz.
geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum.
aysude ye de acil şifalar diliyorum. ciğer geliştirici iğnenin ve sancıyı durduran o ilaçların böyle yan etkileri olduğunu hiç duymamıştım.umarın en kısa zamanda şekeri normal seviyeye iner.geçmiş olsun dileklerimizi iletirsn sevinirim feryadçım.
wie cim herşeyin yolunda olmasına sevindim. bizler çok evhamlı hamileleriz ama bizim yaşadıklarımızı yaşamak kolay değil o yüzden evhamlı olmak hepimziin kaderi galiba.yeterki mutlu sona ulaşalım.
canım günaydım kusura bakma arkadaşlara teşekkür etmek için azcık geriden geliyordum mesajını şimdi gördüm.... nasılım sorusuna gelince çok şükür idare ediyoruz.... 32. haftada sıpam yine erken gelme denemesinde bulunmuştu o zaman yine hastaneye yatmışdık bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardı bu iğnenin etkisiyle geçici olarak şeker yükselmesi olabiliyormuş ama benim zaten alta yatan ve diyetle kontrol etmeye çalıştığım bi şeker problemim vardı bu iğne sayesinde şeker kontrolden çıktı 276 ları gördüm şekerde ve panik oldum... acil endokrinle görüştük ve insülün başladılar... sonra kadın doğumcumun yanına gittik benim sancılar maşallah tavan yapıyor hemen yatış önerdi hastaneye yattık ama bu defada zaten bebeğin akciğer gelişimi için ilaç uygulamışız doğum başlarsa doğurtcaz dediler 3 gün şekerimi kontrol altında tutup bol sıvı takviyesi yaptılar sancılar hala va ama ağrılı olmaktan vazgeçince ve rahımde hiç açıklık olmayıncada taburcu olduk.. doğum öncesi iznede ayrıldım şimdi evdeyiz doktorum 36 . haftayı doldurmayı bekliyor doldurur doldurmaz almayı planlıyor bebeği inşallah sorun olmaz ve 36 haftanın dolmasına altı üstü 10 gün kaldı...inşallah sorunsuz bir operasyon olur ve sağlıkla kavuşuruz birbirimize ufaklıkla.... hamile kalmak ayrı dert bebeğin yaşadığını anlayana kadar geçen süre ayrı dert, doğuma yakın ayrı dert Rabbim beterinden saklasın inşallah....canım nasılsın bebek nasıl iyimisiniz
ewt cnm bende iki kez düşük yaptım ikinci düşükten sonra tashlil yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı..şimdi bende gebe kalmayı düşünüyodumki şimdide süt hormonu değerlerim yüksekçıkmış..ilaç falan yazcam dio dr...çok cnm sıkılıyo...ertelendikce erteleniyo gebe kalmam anlayacağın...arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
kizlar hepinizin guzel dilekleri icin cok tesekkur ederim gercekten 2gundur neler yasadigimi bir ben bilirim bide allah cok sukur iyiymis bebegimde icim rahatladi
coraspine gelince ben zaten gunluk 2defa 0,5lik igne vuruluyom buda gunluk 0,10 oluyor +coraspin kullandim bugun benden bebege giden kan akisina bakti doktor ve cok fazla oldugunu soyledi bu dozun ya ignenin birini yada coraspini kesecem dedi sonra hapta karar verdi aslinda benimde kafam karisik bide turkiyedeki doktorumu aramam lazim bakalim o ne diycek ama simdi coook mutluyum rabbim tum isteyenlere nasip eder insallah
iğne ve aspirin kullananan arkadaşlar,bunları hangi saatlerde alıyosunuz?
canım bebeğe giden kan akışının fazla olduğunu dr.ultrasonda mı gördü.?iğne ve aspirini hangi saatlerde alıyosun?
nasılım sorusuna gelince çok şükür idare ediyoruz.... 32. haftada sıpam yine erken gelme denemesinde bulunmuştu o zaman yine hastaneye yatmışdık bebeğin ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlardı bu iğnenin etkisiyle geçici olarak şeker yükselmesi olabiliyormuş ama benim zaten alta yatan ve diyetle kontrol etmeye çalıştığım bi şeker problemim vardı bu iğne sayesinde şeker kontrolden çıktı 276 ları gördüm şekerde ve panik oldum... acil endokrinle görüştük ve insülün başladılar... sonra kadın doğumcumun yanına gittik benim sancılar maşallah tavan yapıyor hemen yatış önerdi hastaneye yattık ama bu defada zaten bebeğin akciğer gelişimi için ilaç uygulamışız doğum başlarsa doğurtcaz dediler 3 gün şekerimi kontrol altında tutup bol sıvı takviyesi yaptılar sancılar hala va ama ağrılı olmaktan vazgeçince ve rahımde hiç açıklık olmayıncada taburcu olduk.. doğum öncesi iznede ayrıldım şimdi evdeyiz doktorum 36 . haftayı doldurmayı bekliyor doldurur doldurmaz almayı planlıyor bebeği inşallah sorun olmaz ve 36 haftanın dolmasına altı üstü 10 gün kaldı...inşallah sorunsuz bir operasyon olur ve sağlıkla kavuşuruz birbirimize ufaklıkla.... hamile kalmak ayrı dert bebeğin yaşadığını anlayana kadar geçen süre ayrı dert, doğuma yakın ayrı dert Rabbim beterinden saklasın inşallah....
işte kısaca böyle şimdi istirahatteyiz...
ewt cnm bende iki kez düşük yaptım ikinci düşükten sonra tashlil yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı..şimdi bende gebe kalmayı düşünüyodumki şimdide süt hormonu değerlerim yüksekçıkmış..ilaç falan yazcam dio dr...çok cnm sıkılıyo...ertelendikce erteleniyo gebe kalmam anlayacağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?