iğneyi yapmadım yarını bekliyorum bilmiyorum ama kan testim çıksın.bana dua edin arkadaşlar ç.içi benim sorumu gören varsa bana fikrini yazsın inanın buna çok ihtiyacım var şu an sevgiler...
Günaydın arkadaşlar bu arada, güzel haberlerle dolu güzel bir gün diliyorum herkese...
Bişi sorucam, dün lütfü beye faxladım pıhtılaşma sonuçlarımı, benden beta HCG yaptırıp sonucu faxlamamı istediler, sordum neden diye ama hemşiresi tıbbi terimlerle bir şeyler söyledi inanın bişey anlamadım onunda pek anlamış olduğunu zannetmiyorum... biraz geveledi söylerken :)) sizce niye istemiş olabilirler?
kürtaj olalı 2 hafta geçti acaba parça kalmışmı diye olabilirmi?
canım geçmiş olsun öncelikle.. kürtaj veya düşükten sonra beta değerinin sıfıra kadar inmesini takip ediyorlar..benim düşükten sonrada 2 güne bir beta değerime bakılırdı..rahimde bişey kalıp kalmadığı bende vajinal ultrasonda bakıldı,doktorum temiz demişti..parça kalıp kalmadığını kan testinden bakmazlar sanırım...umarım herşey yolunda gider
Günaydın arkadaşlar bu arada, güzel haberlerle dolu güzel bir gün diliyorum herkese...
Bişi sorucam, dün lütfü beye faxladım pıhtılaşma sonuçlarımı, benden beta HCG yaptırıp sonucu faxlamamı istediler, sordum neden diye ama hemşiresi tıbbi terimlerle bir şeyler söyledi inanın bişey anlamadım onunda pek anlamış olduğunu zannetmiyorum... biraz geveledi söylerken :)) sizce niye istemiş olabilirler?
kürtaj olalı 2 hafta geçti acaba parça kalmışmı diye olabilirmi?
canım benim parça kalmışmı diye kan testiyle bakmazlar ultrasonla bakarlar acaba diyorum üzüm gebeliği yani doktorların tabiriyle mol gebelik şüphesi olabilir mi umarım değildir çünki bende yaşadım onu ve 9 ay boyunca ayda bir kez betahcg verdim.inşallah öyle birşey yoktur
patoloji sonucundan sonra anlaşıldı belki öyle değildir yaaaaa ben sadece tahmin yürüttüm.çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?