arkadaşlar çok sağolun ya desteğiniz ve dilekleriniz için celen,lal,marguerite,hatice0666,funda,marall,sonuyok ismini yazmadığım unuttum diğer tüm arkadaşlar,sonucumu akşam 6 da alacağım.lalcim sormuş hep gittiğim yere gittim evede yakın sayılır.herzaman 1 saatte alırdım.şimdi değişmiş ertesi güne kadar olmuş demek ki sabretmem gerekli inşaallah hayırlısı olur yine çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil dualarınızı eksik etmeyin gece 23.30 gibi iğnemi vurdum inannın saat 19 dan sonra elime bir aldım bir bıraktım kararsızdım cesaretlendim sizin sayenizde ve vurdum.bakalım hayırlısıyla devamı gelir mi.hakkımda hayırlısı hepinizi öpüyorum sonucu alır almaz yazarım görüşmek üzere sevgiler...
hayırlı haberlerlşe gel inşallah:Saruboceq: bütün gece tüm hamişlere bebek isteyenlere dua ettim.ama sen ve fundaya torpil gectim.aksam senin haberinle yarında inşallah fundanın haberiyle sevinicez:Saruboceq:
patoloji sonucundan sonra anlaşıldı belki öyle değildir yaaaaa ben sadece tahmin yürüttüm.çok geçmiş olsun canım
arkadaşlar çok sağolun ya desteğiniz ve dilekleriniz için celen,lal,marguerite,hatice0666,funda,marall,sonuyok ismini yazmadığım unuttum diğer tüm arkadaşlar,sonucumu akşam 6 da alacağım.lalcim sormuş hep gittiğim yere gittim evede yakın sayılır.herzaman 1 saatte alırdım.şimdi değişmiş ertesi güne kadar olmuş demek ki sabretmem gerekli inşaallah hayırlısı olur yine çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil dualarınızı eksik etmeyin gece 23.30 gibi iğnemi vurdum inannın saat 19 dan sonra elime bir aldım bir bıraktım kararsızdım cesaretlendim sizin sayenizde ve vurdum.bakalım hayırlısıyla devamı gelir mi.hakkımda hayırlısı hepinizi öpüyorum sonucu alır almaz yazarım görüşmek üzere sevgiler...
hayırlı haberlerlşe gel inşallah:Saruboceq: bütün gece tüm hamişlere bebek isteyenlere dua ettim.ama sen ve fundaya torpil gectim.aksam senin haberinle yarında inşallah fundanın haberiyle sevinicez:Saruboceq:
marall canım kafanı fazla karıştırmak istemiyorum doktor yorumlasın ondan sonra konuşuruz fazla kafana takma kürtajdan sonra kanamam fazla olmadı demişsin benimde öyle oluyo doktora sorduğumda kürtajda rahim duvarı fazla kazınmış parça kalmasın diye onun için az oluyordur pek önemli bişey değil demişti
anladım cnm ya saol... ama hcg 678 yüksek dimi, sende öyle bir şey çıkmışmıydı peki mol gebelik? birde değerin böyle yüksekmiydi? valla doktoru beklicem mecbur... ama 15 gün var gitmemize( telefondada yardımcı olmuyorlar, merak ediyorum dedim yok anlatamadım.
evet canım yüksek biraz benimki 21 di 1 ay içinde sıfıra düştü canım senin sonucun geldimi patolojiden
cnm, patoloji sonucu geldi, hastane direk lütfü beye faxladı ben öyle istemiştim, ama lütfü bey tel. de bi yorum yapmıyo... acaba burada ki doktorumu arasammı?
annem özel bir hastanede ebe hemşire istanbul'da kendi doktoruna sormuş olabilir demiş adet görmediği için, adet gördükten sonra düşer değer demiş ama( lütfü beyde yorum yapmayınca meraklandım haliyle...
sende sadece şüphe görüldü öle bişey çıkmadı dimi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?