Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar çok sağolun ya desteğiniz ve dilekleriniz için celen,lal,marguerite,hatice0666,funda,marall,sonuyok ismini yazmadığım unuttum diğer tüm arkadaşlar,sonucumu akşam 6 da alacağım.lalcim sormuş hep gittiğim yere gittim evede yakın sayılır.herzaman 1 saatte alırdım.şimdi değişmiş ertesi güne kadar olmuş demek ki sabretmem gerekli inşaallah hayırlısı olur yine çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil dualarınızı eksik etmeyin gece 23.30 gibi iğnemi vurdum inannın saat 19 dan sonra elime bir aldım bir bıraktım kararsızdım cesaretlendim sizin sayenizde ve vurdum.bakalım hayırlısıyla devamı gelir mi.hakkımda hayırlısı hepinizi öpüyorum sonucu alır almaz yazarım görüşmek üzere sevgiler...

06EE hayırlı haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda buradan. ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ BİZEDE HABER VERMEYİ UNUTMA :)

hayırlı haberlerlşe gel inşallah:Saruboceq: bütün gece tüm hamişlere bebek isteyenlere dua ettim.ama sen ve fundaya torpil gectim.aksam senin haberinle yarında inşallah fundanın haberiyle sevinicez:Saruboceq:

hayırlı haberlerlşe gel inşallah:Saruboceq: bütün gece tüm hamişlere bebek isteyenlere dua ettim.ama sen ve fundaya torpil gectim.aksam senin haberinle yarında inşallah fundanın haberiyle sevinicez:Saruboceq:

sağol canım sen benim en büyük destekçimsin :1hugşen de tabi) bende fundaya dua ediyorum görüşmek üzere sevgiler...a.s. eserizmir sanada teşekkür ederim inşaallah canım hayırlısı olsun soncumu sizlerle paylaşırım :Saruboceq: dualarınızı eksik etmeyin ...

patoloji sonucundan sonra anlaşıldı belki öyle değildir yaaaaa ben sadece tahmin yürüttüm.çok geçmiş olsun canım

cnm ya bişi sorucam... kızlar hepinize...

benim beta hcg 678 çıktı nasıl olurr ( 3 haftalık hamile aralığında... annem doktoruna sormuş... ilk adetine kadar böyle çıkması normal demiş ama ? birde kürtajdan sonra benim doğrudürüst kanamam olmadı, 1 gün oda yoğun değil ...

Lütfü beyin hemşiresine soruyorum ısrarla niye istedi neye bakacak doktor beta hcg diye doktor yorumlıyacak diyo kadın başka bir bildiği yok (

marall canım kafanı fazla karıştırmak istemiyorum doktor yorumlasın ondan sonra konuşuruz fazla kafana takma kürtajdan sonra kanamam fazla olmadı demişsin benimde öyle oluyo doktora sorduğumda kürtajda rahim duvarı fazla kazınmış parça kalmasın diye onun için az oluyordur pek önemli bişey değil demişti

06EE işallah hayırlı haberlerle gelirsin sorunsuz bir hamilelik yaşarsın dualarım seninle işallah bizde senin gibi hayırlı haberler veririz:Saruboceq:

06EE güzel heberler ver bize işallah hamilesindir merakla bekliyoruz dualarımız seninle:Saruboceq:

inşallah güzel haberle dönersin canım dualarım seninle bütün kalbimle diliyorum canım benim allaha emanet ol :Saruboceq:

sağol celenciğim çok çok teşekkür ederim burda yanlız olmadığımı benim için dua ettiğinizi biliyorum sizin desteğiniz bana daha çok moral veriyor inanın inşallah sizlerin dualarınızla yarın mutlu haberler dönerim :Saruboceq:inşallah bende senin gibi ekim annesi olacağım kaydirigubbakcemile

anladım cnm ya saol... ama hcg 678 yüksek dimi, sende öyle bir şey çıkmışmıydı peki mol gebelik? birde değerin böyle yüksekmiydi? valla doktoru beklicem mecbur... ama 15 gün var gitmemize ( telefondada yardımcı olmuyorlar, merak ediyorum dedim yok anlatamadım.

evet canım yüksek biraz benim değerim 21 di.1 ay içinde sıfırlandı inşallah hakkında hayırlısı olur.senin patolojiden sonucun geldimi

maralcım evet canım yüksek biraz benim değerim 21 di.1 ay içinde sıfırlandı inşallah hakkında hayırlısı olur.senin patolojiden sonucun geldimi

evet canım yüksek biraz benimki 21 di 1 ay içinde sıfıra düştü canım senin sonucun geldimi patolojiden

evet canım yüksek biraz benimki 21 di 1 ay içinde sıfıra düştü canım senin sonucun geldimi patolojiden

cnm, patoloji sonucu geldi, hastane direk lütfü beye faxladı ben öyle istemiştim, ama lütfü bey tel. de bi yorum yapmıyo... acaba burada ki doktorumu arasammı?

annem özel bir hastanede ebe hemşire istanbul'da kendi doktoruna sormuş olabilir demiş adet görmediği için, adet gördükten sonra düşer değer demiş ama ( lütfü beyde yorum yapmayınca meraklandım haliyle...

sende sadece şüphe görüldü öle bişey çıkmadı dimi cnm?

canım benim doktorun dediği gibi düşer belki benim diğer kürtajlarımda bete hcg istenmedi sadece onda istendi canım mol gebelikti ama kürtaj çok iyi yapıldığı için bi sorun olmadı bu tür gebeliklerde kürtaj çok önemli eğer parça kalırsa hücre çoğalmaya başlıyomuş ha bide moral çok önemliymiş moralin bozuk oluncada yükseliyormuş beta hcg belki lütfü beyin prensibidir telefonda açıklama yapmıyordur bunun için meraklanma bekleyip görelim oldumu canım

06 cım hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerini alırız canım sabırsızlıkla bekliyorum sonrada ben veririm inşallah güzel haberler size 10 u 13 ü arası yaptırıcam testi bakalım sonuç ne olacak
maralcım çok endişelenme benimde her iki kürtajdan sonra da az olmuştu kanamam meraklanma önemli bişey değildir. sonra düzene giriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…