Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar maalesef sonuç negatif çoook üzgünüm hayırlısı ne diyeyim ama moralim çok bozuk kendimi alıştırmışım herhalde desteğiniz için yine de çok teşekkür ederim.3 düşük yaşadım rabibimin bir bildiği vardır...

canım ya hayırlısı olsun.:1no2: üzülme daha vakti gelmemiş demekki.. allahım inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşturur:Saruboceq:

06EE uzulme canim allahtan hayirlisi napalim bu sefer degilse bir dahakine insallah gec olsunda guc olmasin degilmi ya sevgiyle kal canim a.s.

06EE sakın üzülme her şeyin hayırlısı olsun demekki daha vakti var böle düşün işallah önümüzdeki aya müjdeli haberi verirsin kaydirigubbakcemile5

06EE herşeyin hayırlısı bakarsın bu ay bebişin gelir sana. ama sakın üzülme. moral herşeyden daha önemli. en kısa zmanda güzel haber vereceksin sen bize ama önce sen inan buna tamam mı a.s..kendine iyi bak

bu arada ben hasta oldum kızlar boyun ağrısından öldüm 2 gündür kıpırdamayı bırakın yatamadım bile ağrıdan.senağlama şimdi de yutkunamıyorum bile.umarım ateşim çıkmaz.. birde sorum olacak size iğne için bir kadın doğuncu göbek deliğinin üstünü yani resmen mideye yakın yeri kullan dedi. ben hala göbek deliğinin etrafında geziniyorum. bebek orada artık pek kullanma dedi ama ben yanlara doğru vursam olmaz mı.. iğne yapan ve ileri haftalarda olan arkadaşlar nasıl vuruyorsunuz. valla iğneyi vurmak değil yeri bulmak zor oluyor.yardımmm:sm_cool:

canım sakın üzülme herşeyde hayır var. en olmadık zamanda bebişin müjdeyi verir sana.

Bu arada benim enteresan bir hikayem var: bende artık olmuyo diye 3.aydan sonra eşimle beraber olmayı bıraktık aralık ayında hiç beraber olmamıştık yılbaşı ve 28 aralıkta eşime hayır dememek için kabul ettim ama bi daha içimden beraber olmak gelmiyordu açıkçası nasıl olsa olmaz diye düşünüyordum açıkçası. birde aklıma koymuştum bir tüp bebek dr.uyla konuşup bilgi alıcaktım. neyse eve giderken bir özel hastane gördüm doğum üzerine ve tüp bebek diye yazı vardı hemen indim araactan ve konuşmak için gittim. ben dr.u beklerken hemşirelerle konuştum. bana sat tarihimi sordular bende 42 günde 45 günde bir oluyordum ve daha geçmedi zamanım dedim. hemşire gel bir tahlil yaptır deyince tamam yok ama genede yaptırayım dedim. dr.u beklerken doğuma çağırdılar bende eve geç kalıcam diye bekleyemedim ve sonucuda nasıl olsa negatiftir diye beklemeye gerek duymadım nasıl olsa dr.la görüşecektim ertesi gün... neyse eve geldim 1 saat sonra falan bir telefon geldi tüp bebek merkezinden aradıklarını söylüyorlardı bende dr. için yarın çağıracaklar diye düşünürken sonucumun pozitif çıktığını, hayırlısı olsun diyerek ertesi gün beklediklerini sölediler ama ben şokkkkkkk.... ertesi gün kendime şimdiki dr.umu buldum ve ona randevu aldım. randevu günümde ben hala emin değildim ta kiiii ultrasonda evet burda bir yolk sac var diyene kadar :) yaaa herşeyde hayır vardır ve herşeyin bir zamanı vardır.... sadece zamana bıakın ve rahat olun mutlaka bebişimize kavuşucaz allahın izniyleee....
kendinize ii bakın

hayırlı haberlerlşe gel inşallah:Saruboceq: bütün gece tüm hamişlere bebek isteyenlere dua ettim.ama sen ve fundaya torpil gectim.aksam senin haberinle yarında inşallah fundanın haberiyle sevinicez:Saruboceq:

peki, öyle olsun :1shok: beni unut sen celen ....:çok üzgünüm:

06EE, canım üzülme lütfen...seni çok iyi anlıyorum. benimde regl günüme bir kaç gün kaldı hiç bir belirti olmamasına rağmen acaba diye düşünüyorum.. kaç aydır bu böyle.. umutlanmam için neden yokken bile hayal kırıklığına uğrayınca, çok yıpratıcı oluyor. lütfen sen üzme kendini... en kısa zamanda inş.

lal ,marguerita,eserizmir,nazlı,kahvelokum,ravza hepinize çok teşekkür ederim öyle demekki daha vakti var.Allah ım inşaallah tez zamanda kucağıma sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder.eserizmir inşaallah bende diğer ay böyle stressiz bir bekleyişle alırım haberi inanın geceden beri zaman akmadı.dakikaları saydım nerdeyse...ama daha iyiyim çok şükür sonuçta benim 3 tane melek yavrum var beni bekleyen.dilerim onlardan hatıra kardeşlerini dünyaya gönderir Alla ım hiç olmazsa özlemimi dindiririm.gelsin 3 defa fazla sevecem söz onu....hepinizi öpüyorum sevgiler...

benimde dort melegim var merak etme hepimiz en az birer melek gonderdik oraya aci ama napalim bende orada kavusmayi bekleyenlerdenim canim en cokda oglumu ozluyorum hadi digerlerinin yuzunu goremedim ama oglum bir baskaydi simdi dilegim bu dunyaya gelecek oglumun en az onun kadar guzel olmasini en cokda ona benzemesini istiyorum ve sabirsizlikla dogacagi gunu bekliyorum dilegim gercek olacakmi diye buda sana teselli olsun sevgili 06EE hersey gonlunce olsun insallah :1no2:

06EE üzme kendini hayatta herşey kısmet en umulmadık zamanda gelir birde bakmışsın önümüzdeki ay inş olur hayırlısıysa olsun canım

cnm lütfen hiç canını sıkma nasıl olsa kalacaksın, bunu biliyorsun o yüzden hiç düşünmemeye çalış başka bir uğraş bul cnm kendine, stres çok etkili... gerçekten ne zaman aklından çıkarır ve beklemezsen kalıyorsun...hem cnm geç olsunda güç olmasın, öyle değilmi...

06 cım üzüldüm canım ama pes etmek yok değilmi elbet vardır onunda bi vakti her nagatif sonuçta bi pozitif düşünce ekle aklına canım birgün gelecek sana meleğin onu kollarına aldığın gün tüm sıkıntılardan uzak olucaksın inşallah

06EE hiç üzülme canım bir ay sonra verirsin güzel haberi biz bu hastalığımızla sabretmeyi öğrendik dimi sabredeceğiz ve göreceğiz bizde o güzel günleri hiç üzelme tamam mı canım

06ee canım bunada sükür ki içimizde acaba larımız var.ya hiç umudumuz olmasaydı.senin minik beklemede daha anlasılan.
ben cennette bebeklerin sıraya girdiklerini ve sırası gelenin annesine kavustuunu arada yaramazlık yaparak içimize giren bebişlerin sırayı bozdukları için geri cağrıldıını düşünürüm.benim cemre tam 7 kez sırayı bozdu en son nihaet sıra geldide içime girdi oda rahat etti bende:)
bence senin meleğinde sırada beklio ha ne dersinyerimseniben

06EE canım geçmiş olsun üzme kendini.. neler neler yaşayan kaç yıl bekleyen arkadaşlarımız var..hiç hamile kalamayanlar var..

alllah en kısa zamanda sana da annelik duygularını yaşatsın umarım..

çalıştığım için yazıları çok falz takip edemiyorum,bu yüzden affet ama 3 düşük .. tahlil felan yapılmadımı nedeni bellimi yani düşüğün..

celencim yöntemine bayıldım bebişler sırada haaa :)) ay ne güldüm valla süpersin çok yaşa cemrenle emi

inan gözlerim dolaraksenağlama tebessümle okudum yazdığını inş. benim bebeğimde sıradadır ve gelir annesine canım ne güzel bir bakış hiç böyle düşünmemiştim ben buda ancak senden beklenir senin gibi güzel birinden sevgiler...a.s.:1hug:

biliyorum canım bunada şükür ama gel gör hamile kalmak değil onu sürdürmekte korkutuyor beni sorma.. benim ilerleyen haftalarda oluyor 3 düşük yaşadım önceki sayfalarda yazdım ama kısa geçeyim sana yaklaşık 14. haftalarda su kesesi açılıyor 2. düşükten sonra teşhisim belli oldu mthfr homozigot işte malüm aspirin folbiol hamile kalınca iğne ama yine 14,5 haftalıkken su kesesi açıldı 20 haftaya kadar yavrum dayandı ölü doğum yaptım çook zor günler yaşadım 2 sene oldu yeni yeni toparlandım.birde amnioasit metabolizma bozukluğu var.tedavim aynı aspirin+iğne +folbiol bakalım yine başlarız tedaviye hayırlısıyla dua edin ..

marguerita canım cennette kucağına o güzel yavrunu alırsın inş,sonuyok,baharçelik,marall,hatice,ismini unuttuğum tüm arkadaşlar sizlerede çok teşekkür ederim iyiki varsınız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…