kızlar maalesef sonuç negatif çoook üzgünüm hayırlısı ne diyeyim ama moralim çok bozuk kendimi alıştırmışım herhalde desteğiniz için yine de çok teşekkür ederim.3 düşük yaşadım rabibimin bir bildiği vardır...
kızlar maalesef sonuç negatif çoook üzgünüm hayırlısı ne diyeyim ama moralim çok bozuk kendimi alıştırmışım herhalde desteğiniz için yine de çok teşekkür ederim.3 düşük yaşadım rabibimin bir bildiği vardır...
hayırlı haberlerlşe gel inşallah:Saruboceq: bütün gece tüm hamişlere bebek isteyenlere dua ettim.ama sen ve fundaya torpil gectim.aksam senin haberinle yarında inşallah fundanın haberiyle sevinicez:Saruboceq:
06ee canım bunada sükür ki içimizde acaba larımız var.ya hiç umudumuz olmasaydı.senin minik beklemede daha anlasılan.
ben cennette bebeklerin sıraya girdiklerini ve sırası gelenin annesine kavustuunu arada yaramazlık yaparak içimize giren bebişlerin sırayı bozdukları için geri cağrıldıını düşünürüm.benim cemre tam 7 kez sırayı bozdu en son nihaet sıra geldide içime girdi oda rahat etti bende:)
bence senin meleğinde sırada beklio ha ne dersinyerimseniben
06EE canım geçmiş olsun üzme kendini.. neler neler yaşayan kaç yıl bekleyen arkadaşlarımız var..hiç hamile kalamayanlar var..
alllah en kısa zamanda sana da annelik duygularını yaşatsın umarım..
çalıştığım için yazıları çok falz takip edemiyorum,bu yüzden affet ama 3 düşük .. tahlil felan yapılmadımı nedeni bellimi yani düşüğün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?