Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımmm
bu gece kociş ileee .............................
:82: :82: :82: :82:

Hatta ve hatta yarın gecede ..........................

canımmm
bu gece kociş ileee .............................
:82: :82: :82: :82:

Hatta ve hatta yarın gecede ..........................
ya dün gece bile zorla oldu sıkıldık artık arka arkaya 3 gün nasıl olcak
dün gelen spermler bugünde olmuyormu yetmez mi

günaydın kızlar ben dün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördük sorun yok iğnelere devam allahım herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin
çok sevindim canım rabbim sağlıcakla kucagınada almayı nasip etsin

canım dün gece sen ve meleğin için yasin okudum inşallah rabbimin izniyle alıcaksın bebeğini kucağına

kıvırcık canım galiba tam gaz çalışma var kolay gelsin canım

tamamda nasıl olucak bu çalışma bilemedim sıkıldık artık zorlaşıyor hem spermlerin toplanmasıda gerekiyor bilemedim ,

bi önceki sayfada yazmıştım görmedin sanırım tekrar tebrik ederim canım

tamamda nasıl olucak bu çalışma bilemedim sıkıldık artık zorlaşıyor hem spermlerin toplanmasıda gerekiyor bilemedim ,

bi önceki sayfada yazmıştım görmedin sanırım tekrar tebrik ederim canım

teşekkür ederim canım gördüm allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin çalışmalar çok yıpratıcı oluyor stres yapma sakin ol canım benim içimden bu sefer olacağı geçiyor umarım tutar canım

teşekkür ederim canım gördüm allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin çalışmalar çok yıpratıcı oluyor stres yapma sakin ol canım benim içimden bu sefer olacağı geçiyor umarım tutar canım
inşallah canım haırlısını versin rabbim herkese

canım ne iyi yhapmışsın allah razı olsun

rabbim kabul etsin şifa versin inşallah canım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ....

bu arada akıntı yumurta akı kıvamındaysa yumurtlama akıntısıdır bugünde çalışmalara devam et bence

ewet ewet şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı
hamile kaldığımdada olmuştu şaşırmıştım
bu ikinci oluşu inşallah güsel olurrrrr

ewet ewet şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı
hamile kaldığımdada olmuştu şaşırmıştım
bu ikinci oluşu inşallah güsel olurrrrr

inşallah canım olucak inşallah

arka arkaya eşin sıkıldıysa bebek için değilde kendi istiyomuş gibi biraz cilve yap görev gibi olmasın yaniii ama mutlaka bugünüde değerlendir bence

günaydın kızlar ben dün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördük sorun yok iğnelere devam allahım herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin

Tebrikler canım.. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Canım çok geçmiş olsun, sakın moralini bozma, hastanede kontrol altındasın bak Allaha şükür... Tehlikeli bir durum olduğunda doktorlar önlemini alır merak etme, içini ferah tut... Dualarım seninle...

Canım hadi bakalım inşallah güzel haberleri alıcaz... Hiç stres yapma, şu 2-3 günü iyi değerlendir...

inşallah canım olucak inşallah

arka arkaya eşin sıkıldıysa bebek için değilde kendi istiyomuş gibi biraz cilve yap görev gibi olmasın yaniii ama mutlaka bugünüde değerlendir bence

Canım hadi bakalım inşallah güzel haberleri alıcaz... Hiç stres yapma, şu 2-3 günü iyi değerlendir...
ay kızlar ben çok heycanlandım yaaaaa
ben pkoluyum ya bu akıntı olayını bi kere yaşamıştım hamile kaldım ama düştü bebek
bu ikinci yaşayışım çok umutlandım kocişte bırakmıştı sigarayı bu ay inşallah güzel olcak

nigar 50 hamileliğnin yolunda gitmesine çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin u arada bende nevşehirliyim aksarayda oturuyorum

nigar 50 hamileliğnin yolunda gitmesine çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin u arada bende nevşehirliyim aksarayda oturuyorum
teşekkür ederim muco nevşehirli bulmak ne güzel canım allahım herkese nasip etsin

ya dün gece bile zorla oldu sıkıldık artık arka arkaya 3 gün nasıl olcak
dün gelen spermler bugünde olmuyormu yetmez mi

canım bak illa şu gün olacak diye kendinizi zorlamayın gerçekten arzulandığı zaman vee ÇOCUK fikri olmadan olursa ihtimal çoook daha fazla..anladınmı beni?

canım bak illa şu gün olacak diye kendinizi zorlamayın gerçekten arzulandığı zaman vee ÇOCUK fikri olmadan olursa ihtimal çoook daha fazla..anladınmı beni?

valla haklısın kuzu çocuk falan deyince insan ister istemez geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…