günaydın kızlar ben dün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördük sorun yok iğnelere devam allahım herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin
öncelikle günaydın kuzucuklar
kızlar acil yardımmmmm
7.gün
8. Gün
10. Gün
12. Gün
13. Gün akşam şiddetli kasık ağrım vardı
14. Gün
şimdi bugün 15. Gün biraz önce bi ayaga kalktım acayip akıntım oldu su gibi boşaldı resmen hemen koştum lavobaya uzayan şeffaf akıntı hemde bir sürü
şimdi napmalıyım sizce kızlar :26:
canım hadi hayırlısı Allah tamamını erdirsin
ya dün gece bile zorla oldu sıkıldık artık arka arkaya 3 gün nasıl olcakcanımmm
bu gece kociş ileee .............................
:82: :82: :82: :82:
Hatta ve hatta yarın gecede ..........................
çok sevindim canım rabbim sağlıcakla kucagınada almayı nasip etsingünaydın kızlar ben dün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördük sorun yok iğnelere devam allahım herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin
kıvırcık canım galiba tam gaz çalışma var kolay gelsin canım
canım ne iyi yhapmışsın allah razı olsuncanım dün gece sen ve meleğin için yasin okudum inşallah rabbimin izniyle alıcaksın bebeğini kucağına
tamamda nasıl olucak bu çalışma bilemedim sıkıldık artık zorlaşıyor hem spermlerin toplanmasıda gerekiyor bilemedim ,
bi önceki sayfada yazmıştım görmedin sanırım tekrar tebrik ederim canım
inşallah canım haırlısını versin rabbim herkeseteşekkür ederim canım gördüm allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin çalışmalar çok yıpratıcı oluyor stres yapma sakin ol canım benim içimden bu sefer olacağı geçiyor umarım tutar canım
canım ne iyi yhapmışsın allah razı olsun
ewet ewet şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntırabbim kabul etsin şifa versin inşallah canım rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın ....
bu arada akıntı yumurta akı kıvamındaysa yumurtlama akıntısıdır bugünde çalışmalaradevam et bence
ewet ewet şeffaf yumurta akı kıvamında uzayan akıntı
hamile kaldığımdada olmuştu şaşırmıştım
bu ikinci oluşu inşallah güsel olurrrrr
günaydın kızlar ben dün doktora gittim 5 haftalıkmış keseyi gördük sorun yok iğnelere devam allahım herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin
Slm kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama hiç moralim çok bozuk suan size hastanede yatağın icinden telefonla yazıyorum malesef rahmim açılma yapmış ve bu durum tehlikeliymis bakacaklar eğer açılma devam ederse dikiş atacaklarmis nolurr dua edin benim ve bebeğim için cok korkuyorum buna ihtiyacım var
öncelikle günaydın kuzucuklar
kızlar acil yardımmmmm
7.gün
8. gün
10. gün
12. gün
13. gün akşam şiddetli kasık ağrım vardı
14. gün
şimdi bugün 15. gün biraz önce bi ayaga kalktım acayip akıntım oldu su gibi boşaldı resmen hemen koştum lavobaya uzayan şeffaf akıntı hemde bir sürü
şimdi napmalıyım sizce kızlar :26:
inşallah canım olucak inşallah
arka arkaya eşin sıkıldıysa bebek için değilde kendi istiyomuş gibi biraz cilve yap görev gibi olmasın yaniii ama mutlaka bugünüde değerlendir bence
ay kızlar ben çok heycanlandım yaaaaaCanım hadi bakalım inşallah güzel haberleri alıcaz... Hiç stres yapma, şu 2-3 günü iyi değerlendir...
Tebrikler canım.. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
teşekkür ederim canım
Canım çok geçmiş olsun, sakın moralini bozma, hastanede kontrol altındasın bak Allaha şükür... Tehlikeli bir durum olduğunda doktorlar önlemini alır merak etme, içini ferah tut... Dualarım seninle...
Canım hadi bakalım inşallah güzel haberleri alıcaz... Hiç stres yapma, şu 2-3 günü iyi değerlendir...
teşekkür ederim muco nevşehirli bulmak ne güzel canım allahım herkese nasip etsinnigar 50 hamileliğnin yolunda gitmesine çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin u arada bende nevşehirliyim aksarayda oturuyorum
ya dün gece bile zorla oldu sıkıldık artık arka arkaya 3 gün nasıl olcak
dün gelen spermler bugünde olmuyormu yetmez mi
canım bak illa şu gün olacak diye kendinizi zorlamayın gerçekten arzulandığı zaman vee ÇOCUK fikri olmadan olursa ihtimal çoook daha fazla..anladınmı beni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?