Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celen cim ne kadar pozitif bir bakış açın var.çok hoşuma gitti.bende bir düşük yaptım.temmuzdan beri uğraşıyoruz.geçen aydan beri sebebi biliyoruz fV heterozigot muşum ayrıca tsh yüksek.bunlar için ilaca başlayalı bir ay oldu.bu ay umutluyum.sanırım ilaçlar etkisini göstermeye başlamıştır.çalışmalara başladık.dualarınızı bekliyorum.umarım hepimizin bebekleri beşerli onarlı sıralar halinde gelirler artık.tabiki hayırlısıyla ve Allah'ın da izniyle.

sevgili 06ee sakın üzülme bir ay önce bir ay sonra bizim için en önemlisi sağlıklı olmaları bu ay olmazsa öbür ay durmak yok çalışmaları daha sıkı devam ettireceksin canım benim herşey gönlüce olsun moral herşeyden önemli allaha emanet ol

funda ne zaman gidiceksin dra merakla bekliyorum bugün gidecektin değilmi sonucu muhakkak bildir

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...........müjdeeeeeeee..hihoyyyt.. doktordan geldim allahıma binlerce şükürler olsun bebeğimi kalp atışlarını duyduk. ne zormuş kızlar ama sizin dualarınız desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum size çok ama çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı öpüyorum sizleri sizlerin uğuruna okadar çok inanıyorum ki iyiki varsınız bebeğim biraz küçükmüş 6+2 olarak göründü 4 gün geri ama doktor bununla ilgili yorum yapmadığı benim için önce kalp atışları dedi şimdilik fraksiparin 0,4 kullanıyorum duruma göre 0,6 da olabilir dedi gidişata göre hareket edecekmişiz coraspirinide kullanmamı istedi bırakmıştım kızlar bizden haberler bu kadar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar hepinizi çok seviyorum Şeniz:sm_cool:

fundacım hadi gözün aydın çok sevindim inşaallah güzel haberler arka arkaya gelir burda paylaşırız buarada sen heterezigotmusun? doktor kime gidiyorsun?sevgiler...

fundacım hadi gözün aydın çok sevindim inşaallah güzel haberler arka arkaya gelir burda paylaşırız buarada sen heterezigotmusun? doktor kime gidiyorsun?sevgiler...

sağol canım inşallah sendede en kısa sürede duyarız bebek haberini ben mthfr 677 ve 1298 heterezigotum canım doktorlarım nüvit bilgi zekai tahir buraktaki işlemlerimi takibimi yapıyor ayrıca ahmet bostancı dışarda özel muaynehanesi var hemotoloji için hacettepe gidiyorum şu an için memnunum ama doğumu özel hastanede ahmet hocanın yapmasını istiyorum biraz erken ama bakalım inşallah o günlerinde görebilirim

ayyyyyyyyyyyyyy canım bak ben sana ne demıstım...ıkımızınde basına aynı sey geldı.gec gozuktuler ama gozuktulerya cok sukur...4 gunluk gecıkmenın kan pıhtılasmasıyla deıl gec dollenmeyle ılgısı var.benım basından berı hep 4 gun gerıydı...ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım...cok sevındım gercekten...

fundacımmmmmm çok sevindim.. küçük yaramaz hepimizi korkuttu. Allahım çok şükür ya. hayırlısı bakalım güzel haberlere devam...

ayyy canım benim çok sevindim inanki; çalıştığım için fazla yazamıyorum ama seni görünce hemen yazmak istedim...

bak gördünmü sana demiştik,rahat ol,görürsün diyee ..ay allahım ne güzel bi haber bu ...
allah sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlamayıda nasip etsin.. arka arkaya sağlıklı doğum yapar sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza inşallah..hadi bakalım

allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.. inanın her duamda herkese dua ediyorum

kızlar ya bişey sordum ama kaynadı sanırımsenağlama iğne konusunda. 17 haftalık olduk biz bebişle Allaha şükür. doktor göbek deliğinin üstündeki alana vurabilirsin dedi. ama diğer doktorda yanlara vur dedi. napıyım arkadaşlar. yanlara derken göbek deliğinden ne kadar yana doğru vuruyorsunuz. göbek deliğinin altına vurmak istemiyorum bebeğe gelir diye. yana doğru vursam..

canimmmm cok sevindim fundacim hadi gozun aydin olsun insallah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik gecirirsin bak bosuna stres yapmissin degilmi sabrin sonu iste bu hersey gonlunce olsun :teytey:

amiiiin :Saruboceq:
cok şükür.ii bi haber aldık.sido 2 vakası oldunkaydirigubbakcemile3 bööleside gzel baya heyecan yapiikdelikafadulden

fundacımmmmmm çok sevindim.. küçük yaramaz hepimizi korkuttu. Allahım çok şükür ya. hayırlısı bakalım güzel haberlere devam...

senin bızdık napıo:jeyyar: indirmeye basladımı tekmelerilülülülülülü

göbek deliğinden 4 parmak yaanlara vur.üste alta vurma.ama hani yandan 4 parmak tuttun ya onun üstlerine altlarına vur.ben son iğnelerimiş genelde kasık bölgesine yapıodum.cok yumusak et var orda ve acıtmıodu:lepi:

canım bu benimde hep aklıma takıldı ben de dün kontrolüm vardı zaten doktoruma iyice anlatmasını söyledim.. bak sırtüstü yatarken tarif etti, göbek deliğinden sağa ve sola 4 parmak uzaklığındaki yere veya tam karın bölgemizin yanlarına vurabilirsin dedi.. kollarıma vurduruyodum hep artık kollarımız kaldıramaz oldum göbeğe başladım ben,sonra bacak kol devam edicem böyle bilmem anlatabildinmi canım

nazlicim sana yardimci olmak isterdim ama ben hic gobekten vurulmadim igneyi bastan beri sadece bacaktan vuruluyorum onun icin sadece sana bacaktan dene derim icin daha rahat olur zaten burda gebelere gobekten yapmiyorlar igneyi sadece bacaktan yapiyorlar yinede sen bilirsin allah kolaylik versin canim

teşekkür ederim canım inşall:CüvCüv:ah hep böyle mutlu haberler devam ederiz hep beraber celenin dediği gibi bende sido vakasıyım olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli değil dediğin gibi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşalah

nazlıcığım teşekkür ederim canım evet teyzesi bizimki biraz yaramaz galiba korkuttu bizi ama şükürler olsun kalp atışlarını gördümya allah devamını getirsin inşallah :Saruboceq:

göbek deliğinden 4 parmak yaanlara vur.üste alta vurma.ama hani yandan 4 parmak tuttun ya onun üstlerine altlarına vur.ben son iğnelerimiş genelde kasık bölgesine yapıodum.cok yumusak et var orda ve acıtmıodu:lepi:

canım sağol akşam göbişten yanlara 4 parmak sayıp vurmaya başlıyım. ben hep göbek deliğinin atındaki alana vurdum 2 parmak bırkıp. umarım bebişe gelmemiştir. valla iğne yapmaktan değil ona zarar vermekten korkar oldum. yanlarda olamazbebiş nasılsa daha. bu aralar çok morarttım nedense. celencim hareketleri düzenli almıyorum daha bazen duyuyorum bazen gün içinde hiç anlamıyorum. umarım biran önce sık sık duyarım. sana bişey daha sorsam delikafadulden iğneyi dik mi yoksa açıyla mı vuruyordun. kafamı karıştırdı doktor.kafamçokkarıştı

kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben bugün gebelik testi için kan verdim bana 3 dk da sonuç verdi ama idrar teti gibi prodektörün üzerine verdiğim kanı damlatıp bu şkilde bktı bu sonuç doğru olurmu bilgisi olan varmı.

teşekkür ederim meryemciğim bende çalışıyorum kk bir girip bir çıkıyorum

evet hepiniz dediniz yaramazlık yapıyoru saklanıyor dediniz ama kendimi ne kadar teselli etsemde içimdeki korku dindiremedim olsun allah kimseyinin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…