06ee canım bunada sükür ki içimizde acaba larımız var.ya hiç umudumuz olmasaydı.senin minik beklemede daha anlasılan.
ben cennette bebeklerin sıraya girdiklerini ve sırası gelenin annesine kavustuunu arada yaramazlık yaparak içimize giren bebişlerin sırayı bozdukları için geri cağrıldıını düşünürüm.benim cemre tam 7 kez sırayı bozdu en son nihaet sıra geldide içime girdi oda rahat etti bende:)
bence senin meleğinde sırada beklio ha ne dersinyerimseniben
fundacım hadi gözün aydın çok sevindim inşaallah güzel haberler arka arkaya gelir burda paylaşırız buarada sen heterezigotmusun? doktor kime gidiyorsun?sevgiler...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...........müjdeeeeeeee..hihoyyyt.. doktordan geldim allahıma binlerce şükürler olsun bebeğimi kalp atışlarını duyduk. ne zormuş kızlar ama sizin dualarınız desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum size çok ama çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı öpüyorum sizleri sizlerin uğuruna okadar çok inanıyorum ki iyiki varsınız bebeğim biraz küçükmüş 6+2 olarak göründü 4 gün geri ama doktor bununla ilgili yorum yapmadığı benim için önce kalp atışları dedi şimdilik fraksiparin 0,4 kullanıyorum duruma göre 0,6 da olabilir dedi gidişata göre hareket edecekmişiz coraspirinide kullanmamı istedi bırakmıştım kızlar bizden haberler bu kadar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar hepinizi çok seviyorum Şeniz:sm_cool:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...........müjdeeeeeeee..hihoyyyt.. doktordan geldim allahıma binlerce şükürler olsun bebeğimi kalp atışlarını duyduk. ne zormuş kızlar ama sizin dualarınız desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum size çok ama çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı öpüyorum sizleri sizlerin uğuruna okadar çok inanıyorum ki iyiki varsınız bebeğim biraz küçükmüş 6+2 olarak göründü 4 gün geri ama doktor bununla ilgili yorum yapmadığı benim için önce kalp atışları dedi şimdilik fraksiparin 0,4 kullanıyorum duruma göre 0,6 da olabilir dedi gidişata göre hareket edecekmişiz coraspirinide kullanmamı istedi bırakmıştım kızlar bizden haberler bu kadar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar hepinizi çok seviyorum Şeniz:sm_cool:
amiiiin :Saruboceq:celen cim ne kadar pozitif bir bakış açın var.çok hoşuma gitti.bende bir düşük yaptım.temmuzdan beri uğraşıyoruz.geçen aydan beri sebebi biliyoruz fV heterozigot muşum ayrıca tsh yüksek.bunlar için ilaca başlayalı bir ay oldu.bu ay umutluyum.sanırım ilaçlar etkisini göstermeye başlamıştır.çalışmalara başladık.dualarınızı bekliyorum.umarım hepimizin bebekleri beşerli onarlı sıralar halinde gelirler artık.tabiki hayırlısıyla ve Allah'ın da izniyle.
cok şükür.ii bi haber aldık.sido 2 vakası oldunkaydirigubbakcemile3 bööleside gzel baya heyecan yapiikdelikafaduldenkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...........müjdeeeeeeee..hihoyyyt.. doktordan geldim allahıma binlerce şükürler olsun bebeğimi kalp atışlarını duyduk. ne zormuş kızlar ama sizin dualarınız desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum size çok ama çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı öpüyorum sizleri sizlerin uğuruna okadar çok inanıyorum ki iyiki varsınız bebeğim biraz küçükmüş 6+2 olarak göründü 4 gün geri ama doktor bununla ilgili yorum yapmadığı benim için önce kalp atışları dedi şimdilik fraksiparin 0,4 kullanıyorum duruma göre 0,6 da olabilir dedi gidişata göre hareket edecekmişiz coraspirinide kullanmamı istedi bırakmıştım kızlar bizden haberler bu kadar hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar hepinizi çok seviyorum Şeniz:sm_cool:
fundacımmmmmm çok sevindim.. küçük yaramaz hepimizi korkuttu. Allahım çok şükür ya. hayırlısı bakalım güzel haberlere devam...
kızlar ya bişey sordum ama kaynadı sanırımsenağlama iğne konusunda. 17 haftalık olduk biz bebişle Allaha şükür. doktor göbek deliğinin üstündeki alana vurabilirsin dedi. ama diğer doktorda yanlara vur dedi. napıyım arkadaşlar. yanlara derken göbek deliğinden ne kadar yana doğru vuruyorsunuz. göbek deliğinin altına vurmak istemiyorum bebeğe gelir diye. yana doğru vursam..
kızlar ya bişey sordum ama kaynadı sanırımsenağlama iğne konusunda. 17 haftalık olduk biz bebişle Allaha şükür. doktor göbek deliğinin üstündeki alana vurabilirsin dedi. ama diğer doktorda yanlara vur dedi. napıyım arkadaşlar. yanlara derken göbek deliğinden ne kadar yana doğru vuruyorsunuz. göbek deliğinin altına vurmak istemiyorum bebeğe gelir diye. yana doğru vursam..
ayyyyyyyyyyyyyy canım bak ben sana ne demıstım...ıkımızınde basına aynı sey geldı.gec gozuktuler ama gozuktulerya cok sukur...4 gunluk gecıkmenın kan pıhtılasmasıyla deıl gec dollenmeyle ılgısı var.benım basından berı hep 4 gun gerıydı...ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım...cok sevındım gercekten...
fundacımmmmmm çok sevindim.. küçük yaramaz hepimizi korkuttu. Allahım çok şükür ya. hayırlısı bakalım güzel haberlere devam...
göbek deliğinden 4 parmak yaanlara vur.üste alta vurma.ama hani yandan 4 parmak tuttun ya onun üstlerine altlarına vur.ben son iğnelerimiş genelde kasık bölgesine yapıodum.cok yumusak et var orda ve acıtmıodu:lepi:
ayyy canım benim çok sevindim inanki; çalıştığım için fazla yazamıyorum ama seni görünce hemen yazmak istedim...
bak gördünmü sana demiştik,rahat ol,görürsün diyee ..ay allahım ne güzel bi haber bu ...
allah sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlamayıda nasip etsin.. arka arkaya sağlıklı doğum yapar sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi alırız kucağımıza inşallah..hadi bakalım
allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin.. inanın her duamda herkese dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?