Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

geçmiş olsun canım. bazı mutasyonlar kimyasal gebelik yaşamamıza sebep olurmuş. bende geçen ay kimyasal yaşadım. ama ben bu ay korunmadım. sen neden korundun:78:

aslında dr hcg sıfırlandıktan sonra korunmana gerek yok dedi. eşim istemedi canım zaten zor ikna etmiştim ilk bebeğe bile şimdi bide böyle 4 ayda 2 düşük olunca yapmıyorum çocuk dedi. bu ay sakinleşirse inşallah deniycez.

anladım canım arka arkaya olunca daha da etkileniyo insan. beta hcg değerlerin kaç çıkmıştı?

benimde mthfr 1298 heterezigot ve bende kimyasal gebelik yaşadım.sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde 2 düşük olduğu için kafası çok karışık.tabi benim bide prolaktin illetim var :44:

ya kızlar bu kimyasal gebeliğe bi neden yok galiba benimde heterizigotum var ikisindede
ikide kimyasal gebelik var
doktorlara bunu ısrarla sordum bu mutasyonlardan değil spermden kaynaklanan bişey dediler ama eşimin tahlilleride çok iyi bende anlamadım
size neden söylediler mi doktorlar

benimde mthfr 1298 heterezigot ve bende kimyasal gebelik yaşadım.sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde 2 düşük olduğu için kafası çok karışık.tabi benim bide prolaktin illetim var :44:

kızlar bende kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım adetim 2 gün geçtikten sonra yaptırdım kan tahlili 180 di 3 gün sonra 343 oldu 2 gün sonra 346 oldu ilk önce dış gebelikten şüphelendi 3 gün sonra birdaha yaptırdı kan tahlili oda 150 ye düşmüştü doktor kendiliğinden düşük yapcağını söyledi 1 hafta içinde ve öylede olduu kendiliğinden düştü adet kanaması gibi ama düşen 2 parça farklıydı sonrada kanamam 1 hafta sürdü.... toplam da 3 düşük yapmış oldum..

ve bana bu ay doktor klomen coraspin yanında birde dekort adlı kortizon ilacı verdi.... bu ilaç kimyasal gebelik yaşamanı önlemek için veriyorum dedi ama ben korktum bu ay içmedim... sonra hamileikte kullannan lar varmış ama ben korktum çünkü ilk defa duymuştum bakıcaz artık klomen ile yumurtalarım çatlamış doktor bu haftayı boş geçirmeyin dedi ama şimdi kasık ağrılarım var nedense hala çatlıuomu anlıyamadım... pazaretsi günü 14.günümdü şimdi 18. gündeyim hala ağrıyo kasıklarım

canım benimde bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliğin nedeni yok.hatta doktorum bana onu gebelikten bile saymıyoruz çünkü kese oluşmuyor demişti.spermle de ilgisi yok sanırım.ama yine hamile kalırda kimyasal olur diye korkmuyor da değilim hani :26:

anladım canım arka arkaya olunca daha da etkileniyo insan. beta hcg değerlerin kaç çıkmıştı?
en son 3,95 çıkmıştı negatif yani
benimde prolaktinim vardı. ilk gebeliğim oyüzden gecikmişti. bu sefer ilacı bırakalı 2 ay olmuştu ama hamile kaldım. prolaktin aşırı bebek isteğinden de yükseliyor rahat olmak çok önemli. nasıl olsa hemen olmuyor diye rahattım hiç güne falan bakmadım. hatta göğsüm ağrıyınca yine prolaktinim yükseldi bu ay korur beni diye düşünmüştüm. ama bu sefer bi tuhaftı başından beri lekelenmelerim oldu. ilkinde hiç leke görmemiştim hcg normalden bile hızlı artmıştı ama birden gelişimi durmuştu

anladım canım bende öyle korkuyorum yaaa günüm geçse bile doktora gitmek istemiyorummmmmm

bana pıhtılaşmayla ilgisi yok demişti dr çoğu kadının başına gelir bir çoğuda farketmez bile dedi. ama lekelenmeler beni endişelendirdi önceki ayda korunmamıştım ve böyle lekelenmelerle adet görmüştüm acaba odamı kimyasaldı. daha önce hiç lekelenme olmazdı pat diye adet olurdum.

ilk kimyasal gebelikten sonra adetlerim hep önce kahve yada siyah akıntılarla başladı çok canım sıkılıyordu
doktora gittim bikaç fitil verdi onları kullandım sonra hemen geçti o akıntılar

hiç sorma şu prolaktini ya benim için pıhtılaşmadan bile daha büyük bir sorun.benim hipofiz bezinde mikroadenom var ondan yükseliyor.ben kimyasalda dostinex kullanıyodum o yüzden düştüğünü düşünüyorum.şimdilik korunmayı bıraktık coraspin folbiol kullanıyorum.prolaktin için bişey kullanmıyorum valla.adetim yine gecikti hamileliktendir dedim test yaptım negatif tabiki.kesin prolkatin yükseldi stresten.oooooooooffff offfffffffff nasıl bunaldım varya

canım bende 2 kere geçirdim kimyasal gebelik drum bana sağlıksız sperm ve yumurtanın döllenmesinden dolayı oluyor demişti döllenme oluyor fakat rahme yerleşemediği için reglyle beraber atıyormuş vücut buna drlar sessiz düşük diyorlarmış çünkü çoğu kadın anlamazmış düşük yaptığını

ilk kimyasal gebelikten sonra adetlerim hep önce kahve yada siyah akıntılarla başladı çok canım sıkılıyordu
doktora gittim bikaç fitil verdi onları kullandım sonra hemen geçti o akıntılar

korunmayı bıraktığım ilk ay 3 4 gün önce leke geldi dr progesteron düşüklüğünden olabilir strestendir demişti tekrar ederse yumurtlama sonrası progesteron ilacı veririz demişti sonraki ayda kimyasal oldu işte offf yaaa senin fitil ne içeriyordu acaba

canım her hamilelikte yaşanacak diye birşey yok yani öyle mi sağlıklı spermle ve yumurtayla normal olabilir galiba.kimyasalın belli bi tedavisi yada ilacı var mıdır acaba???

senin prolaktin kaça çıkıyor en fazla benim mr istemedi dr lar. burda görmüştüm gebeliğinde dostinex kullanıp bebeği olanlar var canım

hayırlı cumalar kızlar bugün aysude doğum yapacaktı galiba cuma günü edilen dualar geri çevrilmez bugün aysude için dua edelim canım inşallah kolay doğumun olur ipeğine kavuşmana çok az kaldı allahım bahtını açık etsin canım darısı bizlere inşallah allahım sabrının karşılığını verdi dilerim herkesinde sabrının mükafatını verir kızlar sizleri biraz karamsar görüyorum herşeyin vakti zamanı var canlarım inanıyorum ki hepiniz bu güzel duyguyu mutlaka ama mutlaka yaşayacaksınız dediğim gibi biraz sabır

canım her hamilelikte yaşanacak diye birşey yok yani öyle mi sağlıklı spermle ve yumurtayla normal olabilir galiba.kimyasalın belli bi tedavisi yada ilacı var mıdır acaba???

tabikide yok sperm ve yumurta kaliteli olduğu sürece bildiğim kadarı ile belli bir tedaviside yok ben sadece yumurtamın kalitesini artırsın diye hayıt suyu ve adaçayı içiyorum yumurtlama tarihime kadar önlem olarak kimyasal gebelikten sonra ben hamile kaldım bu şekilde fakat bu seferde bağışıklık sistemimden dolayı kaybettim bebeğimi beklemiş bir yumurta olmıcak o yüzden yumurtlamadan bir gün önce ilişkiye girmek yada o gün girmek daha sağlıklıymış

yani doktor bana enfeksiyondan dolayı düşük olabilir demişti sonra enfeksiyon için di galiba verdi ama hiç şikayetim kalmadı çok şükür
rahimde yara vardı o da geçti fitiller sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…