geçmiş olsun canım. bazı mutasyonlar kimyasal gebelik yaşamamıza sebep olurmuş. bende geçen ay kimyasal yaşadım. ama ben bu ay korunmadım. sen neden korundun:78:
aslında dr hcg sıfırlandıktan sonra korunmana gerek yok dedi. eşim istemedi canım zaten zor ikna etmiştim ilk bebeğe bile şimdi bide böyle 4 ayda 2 düşük olunca yapmıyorum çocuk dedi. bu ay sakinleşirse inşallah deniycez.
kızlar benim mthfr 1298 heterozigot. geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. şu an korunuyorum. eşimi ikna edebilirsem önümüzdeki ay başlıycaz çalışmalara. sizce kadın doğum dışında bir hematoloğa gitmem gerekirmi. kan akım hızını falan ölçtürmek için bide bu ara kan değerlerim baya düşük. kimyasalgebelikte fazla kanama olmazmış normalde ama ben iğne kullandığım için fazla oldu kan kaybım.
benimde mthfr 1298 heterezigot ve bende kimyasal gebelik yaşadım.sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde 2 düşük olduğu için kafası çok karışık.tabi benim bide prolaktin illetim var :44:
ya kızlar bu kimyasal gebeliğe bi neden yok galiba benimde heterizigotum var ikisindede
ikide kimyasal gebelik var
doktorlara bunu ısrarla sordum bu mutasyonlardan değil spermden kaynaklanan bişey dediler ama eşimin tahlilleride çok iyi bende anlamadım
size neden söylediler mi doktorlar
en son 3,95 çıkmıştı negatif yanianladım canım arka arkaya olunca daha da etkileniyo insan. beta hcg değerlerin kaç çıkmıştı?
benimde prolaktinim vardı. ilk gebeliğim oyüzden gecikmişti. bu sefer ilacı bırakalı 2 ay olmuştu ama hamile kaldım. prolaktin aşırı bebek isteğinden de yükseliyor rahat olmak çok önemli. nasıl olsa hemen olmuyor diye rahattım hiç güne falan bakmadım. hatta göğsüm ağrıyınca yine prolaktinim yükseldi bu ay korur beni diye düşünmüştüm. ama bu sefer bi tuhaftı başından beri lekelenmelerim oldu. ilkinde hiç leke görmemiştim hcg normalden bile hızlı artmıştı ama birden gelişimi durmuştubenimde mthfr 1298 heterezigot ve bende kimyasal gebelik yaşadım.sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde 2 düşük olduğu için kafası çok karışık.tabi benim bide prolaktin illetim var :44:
anladım canım bende öyle korkuyorum yaaa günüm geçse bile doktora gitmek istemiyorummmmmmcanım benimde bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliğin nedeni yok.hatta doktorum bana onu gebelikten bile saymıyoruz çünkü kese oluşmuyor demişti.spermle de ilgisi yok sanırım.ama yine hamile kalırda kimyasal olur diye korkmuyor da değilim hani :26:
ya kızlar bu kimyasal gebeliğe bi neden yok galiba benimde heterizigotum var ikisindede
ikide kimyasal gebelik var
doktorlara bunu ısrarla sordum bu mutasyonlardan değil spermden kaynaklanan bişey dediler ama eşimin tahlilleride çok iyi bende anlamadım
size neden söylediler mi doktorlar
anladım canım bende öyle korkuyorum yaaa günüm geçse bile doktora gitmek istemiyorummmmmm
ilk kimyasal gebelikten sonra adetlerim hep önce kahve yada siyah akıntılarla başladı çok canım sıkılıyordubana pıhtılaşmayla ilgisi yok demişti dr çoğu kadının başına gelir bir çoğuda farketmez bile dedi. ama lekelenmeler beni endişelendirdi önceki ayda korunmamıştım ve böyle lekelenmelerle adet görmüştüm acaba odamı kimyasaldı. daha önce hiç lekelenme olmazdı pat diye adet olurdum.
dimi dimi ne güsel olurdubende aynı hissediyorum ama bu pıhtılaşma yüzünden geciktirme şansımız olmuyor. böyle bir sorunumuz olmasa da 8. haftada falan gitsek.
en son 3,95 çıkmıştı negatif yani
benimde prolaktinim vardı. ilk gebeliğim oyüzden gecikmişti. bu sefer ilacı bırakalı 2 ay olmuştu ama hamile kaldım. prolaktin aşırı bebek isteğinden de yükseliyor rahat olmak çok önemli. nasıl olsa hemen olmuyor diye rahattım hiç güne falan bakmadım. hatta göğsüm ağrıyınca yine prolaktinim yükseldi bu ay korur beni diye düşünmüştüm. ama bu sefer bi tuhaftı başından beri lekelenmelerim oldu. ilkinde hiç leke görmemiştim hcg normalden bile hızlı artmıştı ama birden gelişimi durmuştu
canım benimde bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliğin nedeni yok.hatta doktorum bana onu gebelikten bile saymıyoruz çünkü kese oluşmuyor demişti.spermle de ilgisi yok sanırım.ama yine hamile kalırda kimyasal olur diye korkmuyor da değilim hani :26:
ilk kimyasal gebelikten sonra adetlerim hep önce kahve yada siyah akıntılarla başladı çok canım sıkılıyordu
doktora gittim bikaç fitil verdi onları kullandım sonra hemen geçti o akıntılar
canım bende 2 kere geçirdim kimyasal gebelik drum bana sağlıksız sperm ve yumurtanın döllenmesinden dolayı oluyor demişti döllenme oluyor fakat rahme yerleşemediği için reglyle beraber atıyormuş vücut buna drlar sessiz düşük diyorlarmış çünkü çoğu kadın anlamazmış düşük yaptığını
hiç sorma şu prolaktini ya benim için pıhtılaşmadan bile daha büyük bir sorun.benim hipofiz bezinde mikroadenom var ondan yükseliyor.ben kimyasalda dostinex kullanıyodum o yüzden düştüğünü düşünüyorum.şimdilik korunmayı bıraktık coraspin folbiol kullanıyorum.prolaktin için bişey kullanmıyorum valla.adetim yine gecikti hamileliktendir dedim test yaptım negatif tabiki.kesin prolkatin yükseldi stresten.oooooooooffff offfffffffff nasıl bunaldım varya
canım her hamilelikte yaşanacak diye birşey yok yani öyle mi sağlıklı spermle ve yumurtayla normal olabilir galiba.kimyasalın belli bi tedavisi yada ilacı var mıdır acaba???
yani doktor bana enfeksiyondan dolayı düşük olabilir demişti sonra enfeksiyon için di galiba verdi ama hiç şikayetim kalmadı çok şükürkorunmayı bıraktığım ilk ay 3 4 gün önce leke geldi dr progesteron düşüklüğünden olabilir strestendir demişti tekrar ederse yumurtlama sonrası progesteron ilacı veririz demişti sonraki ayda kimyasal oldu işte offf yaaa senin fitil ne içeriyordu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?