Merhaba. Ben tüp bebek yöntemi ile 2 kez hamile kaldım ve 2 side düşükle sonuçlandı ve yapılan testlerde pıhtılaşma çıktı. Bunun için iyi bir tüp bebek ve pıhtılaşma konusunda iyi biz uzmana gitmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Tüp bebek uzmanını bilmiyorum ama pıhtılaşma ve riskli gebelikler konusunda uzman Ege Üniversitesinde çalışan prof.dr Sermet Sağol var.Emine de sanırım ona gitmişti ve sağlıkla yavrusunu kucağına aldı.Dilerim sen de en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.Sağlıkla kal...
canım neden diyet verdi dr seninde mthfr lerde mi mutasyon hepsinin farklı bir yöntemi var.canım yok adete yakın değilim.şimdi aspirini bir ay kullandım sonra kanamaklarım ara ara oldu baktım durmuyor bıraktım geçenlerde de dr gittimdr aspirin kullan dedi 3 ay bende tekrar başlayayım dedim başladım ama bugün gene hafif başladı bende bugün içmedim hatta dün yarım içmiştim..seninde böyle mi oluyor...24kasımda kürtaj oldum daha yeni toparlanım 1aydır derken aspirin kanama başlattı artık gebe kalmak istiyorum ve sağlıklı dogum yapmak inşallahh...bence aspirinden olur sulandırdığı için bende zar gibi şeylerde geldi dr içinde kalan parçalardır dedi halen.hele birsüre iç çamaşırımı temiz görememekten dicrrt kullanmaktan sinirden ağlamıştım dr birde diyet verdi bazı besinleri yememem konusunda çok zorlanıyorum aç kalıyorum resmen..
Merhaba. Ben tüp bebek yöntemi ile 2 kez hamile kaldım ve 2 side düşükle sonuçlandı ve yapılan testlerde pıhtılaşma çıktı. Bunun için iyi bir tüp bebek ve pıhtılaşma konusunda iyi biz uzmana gitmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
canım bende 4kez düşük yaptım ve drum pgt yöntemiyle tüp bebek önerdi çünkü son gebeliğimde iğneye rağmen düşük yapınca bebek sağlıklı olmadığından düşmüştür dedi pgtde embriyolara genetik tanı yapılıp sağlıklı olanlar transfer edilecek sende drunla konuş pgtyi ben şimdilik yaza kadar bekliycem ve arkadaşlarında dediği gibi sermet saola gidicem inşallah
merhaba kızlar nasılsınız insaallah iyisinizdir.ben kan pıhtılaşma testimi pazartesi çukurova üni.de yapacam.sizlere bir sorum olacaktı bu kan pıhtılaşmasının bi belirtisi varmı 2 gün önce eliimi kestim ve baya kan aktı durmadı hatta sizce bu bir belirtimi.ayrıca bende variste var varis ırsi derler benim annemdede babamdada var.ama annem hiç düşük veya kürtaj yaşamadı 3 çocugu var maaşşallah 3de saglıklıyız.lütfen bilgisi olan bana yardım etsin.
merhaba kızlar nasılsınız insaallah iyisinizdir.ben kan pıhtılaşma testimi pazartesi çukurova üni.de yapacam.sizlere bir sorum olacaktı bu kan pıhtılaşmasının bi belirtisi varmı 2 gün önce eliimi kestim ve baya kan aktı durmadı hatta sizce bu bir belirtimi.ayrıca bende variste var varis ırsi derler benim annemdede babamdada var.ama annem hiç düşük veya kürtaj yaşamadı 3 çocugu var maaşşallah 3de saglıklıyız.lütfen bilgisi olan bana yardım etsin.
bunu bende istyorum arkşlar bizlere yardımcı olun ne olurMerhaba. Ben tüp bebek yöntemi ile 2 kez hamile kaldım ve 2 side düşükle sonuçlandı ve yapılan testlerde pıhtılaşma çıktı. Bunun için iyi bir tüp bebek ve pıhtılaşma konusunda iyi biz uzmana gitmek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
canım geçmiş olsun, rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder inşaalah.. senden bir ricam olacak doktor beyin mail adresini bana özelden yazabilirmisin.bir tane buldum ama aynısı mı acaba..
bunu bende istyorum arkşlar bizlere yardımcı olun ne olur
bende 2 tüp denedim ilki düştü ikincisi hiç tutmadı
ama ben ist da istyorum
çok sağol .bende sermet beyi düşünüyorum aslında hamile kaldıktan sonra. 3 tane dondurulmuş embriyom var. önce sermet beyle görüşüp transferi öyle yaptırmayı düşünüyordum ama önce şu pgt işini düşünmeliyim sanırım gerçi onda da bayaa embriyo kalitesi düşüyormuş diye biliyorum .Herşeyin hayırlısı hepimiz için. bu arada senin doktorun kimdi.
kızlar bende kan pıhtılaşması olan izmirli bir hastayım ... bende DR.SEFA KURT ta gidiyorum tepecik te ege doğum evinde çalışıyor ............. bende en son hamileliğimde clexan 0,4 lük kullanmıştım ama bebeğim hiç gelişmedi için düştü kendiliğinden kimyasal gebelikmiş
şimdide bana dekort kortizon ilacı verdi
aysudeyle öğlen 12:30 da konuştum kızı ipek doğmuş
biliyorsunuz gebelik diyabeti vardı aysudenin ve bebek daha erken doğdu bu yüzden ciğer geliştiriciler falan da yapıldı en son bu zmana kadar dayandı ipek hanım. bu yüzden biraz solunum problemi varmış küvez e koymuşlar ipeki ama ikisininde durumu gayet iyimiş.
aysudenin sesi çok hoştu o sesi duyunca çok farklı şeyler hissettim.gözlerim doldu.
sesi bebeğini merak eden onun için endişelenen anne tonundaydı çok duygulandım ama ona belli etmedim. herkes için dua ettiğini söledi.
ve feryad öğrencilerine karnelerini dağıtım atlamış arabaya doğru ipeki görmeye gitti. gelince oda yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?