- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
tabikide yok sperm ve yumurta kaliteli olduğu sürece bildiğim kadarı ile belli bir tedaviside yok ben sadece yumurtamın kalitesini artırsın diye hayıt suyu ve adaçayı içiyorum yumurtlama tarihime kadar önlem olarak kimyasal gebelikten sonra ben hamile kaldım bu şekilde fakat bu seferde bağışıklık sistemimden dolayı kaybettim bebeğimibeklemiş bir yumurta olmıcak o yüzden yumurtlamadan bir gün önce ilişkiye girmek yada o gün girmek daha sağlıklıymış
cevapların için çok teşekkür ederim.bende bir dönem hayıt suyu kullandım adet düzeninde faydası var hakkaten ama benim genelde adetlerim düzensiz olduğundan yumurtlama tarihimi hesaplayamıyorum ve ilişki günlerimi de kestiremiyorum gelişigüzel yapıyoz işte :)
yani doktor bana enfeksiyondan dolayı düşük olabilir demişti sonra enfeksiyon için di galiba verdi ama hiç şikayetim kalmadı çok şükür
rahimde yara vardı o da geçti fitiller sayesinde
senin prolaktin kaça çıkıyor en fazla benim mr istemedi dr lar. burda görmüştüm gebeliğinde dostinex kullanıp bebeği olanlar var canım
benim prolaktin en son 33 falandı.sonra hayıt suyu kullandım 17 lere düştü.ama adetim düzensiz o yüzden yumurtlama günümü hesaplayamıyorum.dostinex için doktor hamile kalmadan en az 1-2 ay önce bırak demişti bana zaten prospektüsündede gebelikte kullanılmaz yazıyordu canım.hamile kalınca zaten prolaktin (süt hormonu) otomatikman yükseliyor.mesele kalana kadar yani bi kalsak gerisi sorun değil gibi geliyor bana
Canım ben Clexan kullanıyorum... Senin iğne de kan sulandırıcı... Bu arada tebrik ederim canım..
canım çok sağolasın yaa dün gönderdim dr a değerlerimi,sağolsun hemen cevap yazmş bugün,ve benim değerilerim pronbofiliye yakınmış ve doğum kontrol hapı kullanmam çok riskli imişgebelik öncesinde 1 tane folbiol + 100mg ecopirin + 1 adet becozmc 3 ay boyunca kullan
sen hematologla görüş birde sana bir öneri
ankara hacettepe dr larından lütfü önderoğlu bu konunun uzmanıdır. ona mail at değerlerini gebelikte kaç mg iğne kullanacağını öncesinde ne yapman gerektiğini yazar sana
canım çok sağolasın yaa dün gönderdim dr a değerlerimi,sağolsun hemen cevap yazmş bugün,ve benim değerilerim pronbofiliye yakınmış ve doğum kontrol hapı kullanmam çok riskli imiş
sayende bunu öğrendim canım sağolasın
ilk başta bendede morluklar oluyodu şimdi olmuyo çok şükür.aynen bende göbeğim sertleştikten sonra kol ve bacağa geçiyim diyorum.allahın izniyle inş. o günleri görürüz...iğneyi tam dik değilde biraz yatay tutunca bide iğnenin ucunda kesik bi yer var orası göbeğine bakıcak şekilde vurunca pek fazla morarmıyo canım...
Cevabın içi teşekkür ederim e_melis. Allah bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
KIZLAR klomen kullandım bu ay şuan 18.gündeyim ama hala kasık ağrım var s,zce neden olabilir
seni kaçak seniiiiiiiiiiiiiiii:94:
kaç zamandır nerelerdesin sen bakemmmm
Salih i sağlıcakla büyüt inşallah... feryadla ben aynıyızaysude yarın doğum yapacak
arkadaşlar ben de sizler gibi kanında pıhtılaşma olanlardanım. 3 düşük yaşadım. 3. bebekte iğne kullandım. buna rağmaen kaybettim. kromozom analiz sonuçlarım çıktı. doktorum sonucu değerlendirip ne yapacağımız konusunda strateji belirleyecek. Umarım bu sorunu yaşayan herkes hayırlı sonuçlara ulaşır.
canım döllenme oluncada başlıyor kasık ağrıları inşallah hamilesindir....tabi geç çatlamada olabilir yine değerlendir zamanın.ben gebelik öncesi aspirine başladım ama kanama yapıyor bende sizce bıraksam olurmu dr kulan dedi ama gebe kalmak istiyrum dün yarım içtim bugün hafif başladı bende bugün içmedim kullanan birisi yardım etse sevinirim..
Merhaba kızlar... Nasılsınız?
ben iğneyi kendim yapmadım hiçBelki kendim yapsam daha az morarır, öğrenmiş olurum, ama bakamıyorum bile...
Amin canım, inşallah Allah hepimize nasip eder...
nasıl kanama yapıyor adete yakın mısın? bende de leke olmuştu dr aspirinden olmaz dedi offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?