Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cevapların için çok teşekkür ederim.bende bir dönem hayıt suyu kullandım adet düzeninde faydası var hakkaten ama benim genelde adetlerim düzensiz olduğundan yumurtlama tarihimi hesaplayamıyorum ve ilişki günlerimi de kestiremiyorum gelişigüzel yapıyoz işte :)

:) rica ederim canım bende ateş ölçme yöntemi ve ovulüyasyon testi ile belirliyorum yumurtlama günümü

yani doktor bana enfeksiyondan dolayı düşük olabilir demişti sonra enfeksiyon için di galiba verdi ama hiç şikayetim kalmadı çok şükür
rahimde yara vardı o da geçti fitiller sayesinde

ben muayne oldum hiç birşey yok dedi. geçen sene bir kere mantar için fitil vermişti.

senin prolaktin kaça çıkıyor en fazla benim mr istemedi dr lar. burda görmüştüm gebeliğinde dostinex kullanıp bebeği olanlar var canım

benim prolaktin en son 33 falandı.sonra hayıt suyu kullandım 17 lere düştü.ama adetim düzensiz o yüzden yumurtlama günümü hesaplayamıyorum.dostinex için doktor hamile kalmadan en az 1-2 ay önce bırak demişti bana zaten prospektüsündede gebelikte kullanılmaz yazıyordu canım.hamile kalınca zaten prolaktin (süt hormonu) otomatikman yükseliyor.mesele kalana kadar yani bi kalsak gerisi sorun değil gibi geliyor bana

canım o kadarda yüksek değilmiş bu değerlerde adenom oluyormu. enim en yüksek 41 çıkmıştı. bebek isteği olmadığı zaman 20 ydi. ilaç alınca 0,1 lere kadar düşüyor sonra zaman içinde yavaş yavaş yükseliyor.ilk gebeliğimde yumurtlamaya kadar kullanmıştım yani ayın ilk yarısı tabii kesin günü bilmiyorum takip yaptırmadığım için. sonra kestim ilacı dr öğrenince kesicez demişti ama ben 1 hafta kala öğrendiğim için yarıdan sonra kullanmamış oldum. bu sefer 2 ay önce bıraktım ilacı seninkininde ilaçtan olduğunu sanmıyorum

kızlar sela ile ezzan arası okunan dualar kabul olurmuş hadi herkesler gitsin benide unutmayın dualarınızda müsadenizle

canım çok sağolasın yaa dün gönderdim dr a değerlerimi,sağolsun hemen cevap yazmş bugün,ve benim değerilerim pronbofiliye yakınmış ve doğum kontrol hapı kullanmam çok riskli imiş
sayende bunu öğrendim canım sağolasın

canım geçmiş olsun, rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip eder inşaalah.. senden bir ricam olacak doktor beyin mail adresini bana özelden yazabilirmisin.bir tane buldum ama aynısı mı acaba..

Merhaba kızlar... Nasılsınız?

ben iğneyi kendim yapmadım hiç Belki kendim yapsam daha az morarır, öğrenmiş olurum, ama bakamıyorum bile...

Cevabın içi teşekkür ederim e_melis. Allah bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Amin canım, inşallah Allah hepimize nasip eder...

arkadaşlar ben de sizler gibi kanında pıhtılaşma olanlardanım. 3 düşük yaşadım. 3. bebekte iğne kullandım. buna rağmaen kaybettim. kromozom analiz sonuçlarım çıktı. doktorum sonucu değerlendirip ne yapacağımız konusunda strateji belirleyecek. Umarım bu sorunu yaşayan herkes hayırlı sonuçlara ulaşır.

KIZLAR klomen kullandım bu ay şuan 18.gündeyim ama hala kasık ağrım var s,zce neden olabilir

canım döllenme oluncada başlıyor kasık ağrıları inşallah hamilesindir....tabi geç çatlamada olabilir yine değerlendir zamanın.ben gebelik öncesi aspirine başladım ama kanama yapıyor bende sizce bıraksam olurmu dr kulan dedi ama gebe kalmak istiyrum dün yarım içtim bugün hafif başladı bende bugün içmedim kullanan birisi yardım etse sevinirim..

seni kaçak seniiiiiiiiiiiiiiii:94:

kaç zamandır nerelerdesin sen bakemmmm
Salih i sağlıcakla büyüt inşallah... feryadla ben aynıyız aysude yarın doğum yapacak

valla hiç sorma nergiscim başımıza neler geldi nelerr anlatmakla bitmez inanki bilgsayarım bozuktu koçişte inat etti yaptırmadı bende dolayısıyla giremedim .saol canım benim salihimin bir sancısı var teyzeleri bir sancısı var kendini parçalıyo yavrum ne kullandıysam fayda etmedi sabırla rahatlayacağı günü bekliyoruz.canım inanki kafanıza takmayın gezin tozun bebiş eninde sonunda olur ben salih doğduğundan beri dışarı çıkamıyorum hasta olacak diyee sosyal yaşamım kalmadı gibi bişe bitek beyefendiyle ilginiyorum bütün zamanımı o alıyo kendime bile vakit ayıramıyorum inanınki.aysudem canımm allah yardımcın olsun ooooooooo kendi doğumum aklıma geldi normaldi 2 gün sancıı çektim doğumum bi hayli zor oldu dr. bile cok zor oldu dedi rabbim yanında olsun inşalh güzel hbrlerini bekliyorum.

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun umarım birdaha yaşamazsın mutasyonların neydi

nasıl kanama yapıyor adete yakın mısın? bende de leke olmuştu dr aspirinden olmaz dedi offf

Merhaba kızlar... Nasılsınız?

ben iğneyi kendim yapmadım hiç Belki kendim yapsam daha az morarır, öğrenmiş olurum, ama bakamıyorum bile...

Amin canım, inşallah Allah hepimize nasip eder...

selam nasılsın bebiş nasıl cinsiyetı belli oldu mu benımkı erkek 11. haftada ogrendık

azra naber canım coktandır gorusemıyoruz benım bulantılarım az bısey hafıfledı ama bes altı kılo verdım haerseyden tıksınıyorum bu gıdısle anneme gıdecem memlekete esımde cok zorlanıyor butun ıs ona kaldı

mutasyonlarım FAKTÖR V Leiden, FAKTÖR VR2, FAKTÖR XIII, MTHFR BUNLAR BENDE HETEROZİGOT MUTASYON. Kromozom sonuçlarım çıkmış onların sonucunu öğrenicem haftaya

nasıl kanama yapıyor adete yakın mısın? bende de leke olmuştu dr aspirinden olmaz dedi offf

canım yok adete yakın değilim.şimdi aspirini bir ay kullandım sonra kanamaklarım ara ara oldu baktım durmuyor bıraktım geçenlerde de dr gittimdr aspirin kullan dedi 3 ay bende tekrar başlayayım dedim başladım ama bugün gene hafif başladı bende bugün içmedim hatta dün yarım içmiştim..seninde böyle mi oluyor...24kasımda kürtaj oldum daha yeni toparlanım 1aydır derken aspirin kanama başlattı artık gebe kalmak istiyorum ve sağlıklı dogum yapmak inşallahh...bence aspirinden olur sulandırdığı için bende zar gibi şeylerde geldi dr içinde kalan parçalardır dedi halen.hele birsüre iç çamaşırımı temiz görememekten dicrrt kullanmaktan sinirden ağlamıştım dr birde diyet verdi bazı besinleri yememem konusunda çok zorlanıyorum aç kalıyorum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…