Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canimmmm cok sevindim fundacim hadi gozun aydin olsun insallah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik gecirirsin bak bosuna stres yapmissin degilmi sabrin sonu iste bu hersey gonlunce olsun :teytey:

teşekkür ederim canım benim boşuna stres yaptım ama elimden gelen birşey değildi tekrar kaybetme korkusu ama allahıma çok şükür gördüm bebeğimi sizin dualarınız bize güç verdi tekrar tekrar teşekkür ederim kızlar iyi varsın :teytey:Şeniz

arkadaşlar bana cevap verin kafam çok karıştı böyle saçma kan tahlili olurmu

canım bende bebeğe bişey olur diye korkuyordum doktorum güldü bebeğe ulaşmaz o iğne dedi bebek rahimde daha çok yol var ona dedi.. yaa iğneyi hep dik tutun diyolarda ben bi türlü cesaret edemiyom yaa birazcık eğimli vuruyoruz yaa..ben kendime yapamıyom eşim yapıyo iğneyi zaten..

sağol canım teşekkür ederim bana torpilde geçtin ayrıca teşekkür ederim biraz sıkıntı yaptım ama olsun dualarınız bana güç verdi bende ekim annesi olacağım prenses cemre abla oluyor kaydirigubbakcemile3

meryemcim sağol benim doktor yanlara vur dedi ama açıklmadı o kadar uzun uzun .şimdilik oradan denemeye devam ediyim dediğin gibi. celene sordum ama sanada sorıyım. iğneyi dikmi tututyorsum biraz açıylamı..

Marguerite canım ben bacaktan hiç vurmadığım için nasıl vurcam bilmiyorum. olmadı vuran birinden öğrenmeye çalışırım. korkuyorum her gece bebişe gelcek diye.

arkadaşlar bana cevap verin kafam çok karıştı böyle saçma kan tahlili olurmu

canım benim ilk verdiğim kanda hemen çıkanlardandı pozitif çıktı daha sonra beta hcg istedim ondada çıktı pozitif çıktıysa bebek vardır hamilemisin yoksa
:CüvCüv:

canım doktorum bana dik tutu iğneyi dedi,ben çok dik tutamıyorum birazcık eğimli vuruyorum napim..

bakın doktorum bana bacaktan da olur dedi ; bacağın ön tarafı, diz kapağıyla bacağın gövdeye birleştiği yer varya biraz üst taraf aynı şekilde vurabilirsin dedi.. hatta doktorum bana bi broşür verdi orana gösteriyorda yarın göndermeye çalışayım burdan görebilirsiniz

funda merahaba bu arada :)
kanı idrara testindeki gibi prodektöre yaptı tek çizgi çıktı . yani negatif

çok üzüldüm adetim 2 gün geçti tam değerleri öğrenemediğim için kafam çok karıştı. dedim inş. pozitif olur ama malesef

kol hariç göbek ve bacağa dik vuruyorlardı nazlım.kolda eğümli vuruluodu.tam sdderi altına gelsin die.
ya fundacım gördüm ismini listede.kendi adımı okur gibi oldum.okadar sevindim.inşallah güzel paylasımlarınız olur.2008ciler azcık catlaktır ama 2009 cular baya sakin gidio şimdilik:1closedeyes:

bacaktan dizden 4 parmak kasıktan dört parmak tutup kalan bosluua vurulucak.benim hala mor ve beze beze iğne yerlerim bacakta:çok üzgünüm: bazen kıpkırmızı oluo:çok üzgünüm:

çok teşşekkürler en azından artık eminim hamile değilim . ilk defa adetim geçikiyor belkide stresten.keşke olsaydım hamile hiç fena olmazdı .:)))))

canım ben kol ve gönekten yaptım hep şuana kadar ,bir süre sonra bacağa başlıcam da ,kullanan arkadaşlar evet hep beze oluşuyo morarıyo diyo da dayanıcaz artık ne yapalım..bebeklerimiz sağlığı için

ewet meryemcim hepsi bebişler için.yoksa dayanılcak gibi deil bazen acısı:1no2:

06ee üzülmemek beklemek de cok zor.negatif cıkınca ayrı üzülüyoruz pozitif cıkınca ayrı endişelerimiz başlıyor.ama saakın umutsuzluğa kapılma kendini salma sağlıklı olsun da biraz geç olsun..

funda gözün aydın 4 gun geriden gitmesine aldırıs etme sakın bebeğin o 4 gunu öyle hızkı telefi edecekkı zamanla göreceksin.biranda buyumus olarak görecwksin.

ya celen masallah prenses kocaman olmusda kac aylik bu simdi boyle ayakta duruyor cok merak ettim yaaa daha kucuk degilmi ayakta durmasi icin minik cemreyide senide cok optum annesi hihoyyyt eger o kadar buyuduyse ikinciye yol gorundu demektir degilmi :dance:

fundacım canım bak miniğin sana cee ee dedi hayırlsı olsun güzelim inan çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar böyle iyi gider sağlıkla kucağına alırsın bebeni .

celencim cemre çok tatalı maşallah ona nazar değmesinden korkuyorum boğum boğum bacakları ısırmalık tam kırbir kere maşallah dilimi ısırayım yaa minik fare öpüyorum

bende telaşlıyım bu ara heycan basıyo bazı belirtilerim var ama hamişliğe yormuyorum olursada süpriz olsun haftaya çarşamba yada perşembe tahlil yaptırcam bakalım kızlar dualarınıza beni de alın nolur ihtiyacım var
hepinize iyi geceler

teyzesi bu ayın 8 inde 5. ayı bitio.tam 5 aylık diyelim iştehihoyyyt resimde popdan ben destekliorum.cok sevio ayakta durdun veya kucakta gezsin.yatmama inadından ööle ayakta.
valla kazaya kurban gittim sandım ama deelmiş allah izin verirse cok arayı acmak istemiyorum.suan vücudum heparinle dolu.hazır bünye bu tempoya alısıkken durmak yok yola devam:lepi: allahım isteyen herkese versin.önce olmayanlara:Saruboceq:

ah ewet hemde ne ısırmalıkcokacimcoook sefilliğide bayılıo.rahat ediim keyfime bakiim yok.mıncıkalnsın ısırılsın havalara atılsın bööle de cins bişeCADIARZU allahım hiç bir anneye acılarını göstermesin banada ööle:Saruboceq:

aman yorma şimdilikyasakkelime tahlili yap bi heleyerimseniben

canım ya valla nasıl ii olur.. çok teşekkürler..bende dik dik vuruyordum ama eğimli vurmaya başladım korkudan :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…