slm canım bende senin gibi mthfr 1298 heterezigotum.bende 2 bebek kaybettim.biri kürtajla alındı diğeri kimyasal gebelikti kendi düştü.benim doktorum şuan coraspin ve folbiol verdi.ama hamile kalınca iğneyede gerek kalmayabilir sadece coraspinlede devam edebiliriz demişti.o yüzden fazla kafana takma.herşeyin hayırlısı olsun.hoşçakal...
canım herkesin problemleri farklı iğne dozu hakkında her doktor farklı birşeyler söylüyor ben 06.lık kullanıyorum boyum 1.65 kilom 67 bilmiyorum neye göre karar veriliyorarkadaşlar bana niye cevap vermiyosunuz
canım öncelikle çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın iğne kullanıpta doğum yapan çok arkadaşımız var hiç korkmaarkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 2 kere bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim izmirde oturuyorum ve 2 ay önce yakup erata diye bi doktora gittim kan testi istedi testler yaklaşık bir bucuk ay sonra çıktı ve testlerde MTHFR(A1298C) MUTASYONU HETEREZİGOT ÇIKTI doktorum hamile kaldığında iğne kullanacagımı söyledi benim gibi arkadaşlar olupta doğum yapan varmı aranızda 6 yıllık evliyim çok zor duygular bunlar ALLAH hiç kimseye yaşatmasın
9 eylül üniverstesinde bi arkadaş önerdi iyi bir doktor ama randevu alırken hemen alamaıyoruz çok dolu oluyor ama cana yakın birisi sen hangi doktora gidiyorsun canım
kızalar size bir şey sormak istiyorum FATÖR V LEIDEN VE HETOROZİGOT OLANLAR kaçlık iğne kullandınız bana doktorum 0,4 lük celxan vermişti ama bebeğimi çok erken düşürdüm... iğne kullanmama rağmen lütfen bana yardımcı olurmuusunuz aklım çok karıştı bu konuda
şimdi coraspin 100 lük içiyorum ama aynı saatlere denk getiremiyorum coraspin nasıl kullanıyosunuz....
SONUYOK uzun zamandı kk ya girmiyordum.. okudumki doğum bile yapmışsın ALLAH analı babalı büyütsün cnm sende benim gibi faktör v leıden hetrozigot varmış.. iğnenin dozajını kim ayarladı cnm senin
yardımcı olacak arkadaşlarıma şimdiden teşekürler
FERYAD VE REDMASK cevaplarınız için teşekür ederim ...
inanın bu yolda okadr yoruldumki tedavi ve olumsuzluklar ... ALLAHA aığınmaktan başka çaremiz yok yabi bizim yapacağımız bol bol dua ....
ben hamile kalmadn önce ege ünüveristesinde hemetoloji bölümündeki filiz büyükkeçeci ye gitmiştin oda iğneleri kilona göre vericem demişti...
ama hamile kaldığımda gidememiştim kadın doğumcum 04,lük vermişti
tam 8 tane doktorla 1 tane hematoloğla görüştümkvrck peki kan tahlili bile yapdırmıyosun tutdugunu nasıl anlıyosun belkide hiç gebe kalmıyosun normal adet tarihinde adet oluyosundr bunun için dr. ne diyor bunun bir tedavisi mutlaka vardır ama en güzeli kendiliginden hamile kalbiliyosun eğer söyledigin gibiyse ben senin yerinde olsam dalında uzm.bir prof.la bunun üzerine giderim
amin canım cümlemize inşallahmevlam o güzel duyguyu bir kez yaşatdı bana çoook şükür devam etmedi ama olsun benim gögüslerim şişmişdi ama hiç tuvalet vs.şeyler yaşamadım hıı birde tatlı bir uyku kendini alamıyorsun uykudanaaah ah tekrar bu güzel şeyleri yaşamayı mevlam hepimize nasip etsin tez zamanda
mrb arkadaşlar...yarın kontrolüm var allahın izniyle inş. bi sorun çıkmaz.10+4 olduk.ikili tarama 11.haftadan sonra yapılıyor heralde bilgisi olan varmı.10+4 ken yaparmıki doktor acaba
ya hamiş kalmadan önce ne gibi belirtileriniz vardı azcık yazsanıza
canım bu arada bende izmirdeyim bu dediğin doktor hangi hastanede.
eğer memnun değilsen sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
izmir in neresindensin
bende izmirliyim doktorundan memnunsun sanırım ... bende tepecikte sefa kurt a gidiyorum.. sen hangi doktora gittin ve hangi tedavileri kullanadın cnm anlatırmısın
canım önce sakin ol rahat ol biraz alah ne zaman isterse o zaman olacak bebeğin bazende mukadderata inanmak gerek
bende ege ünv aynı hemotoloğa gittim bana 0,8lik clexan verdi benim kilom 87 idi hamile kaldığımda boyumda 1,60 ama sonrasında yine egeni dru sermet sağola gittim iğne dozunu o ayarladı 0,6 clexan ve 100lük coraspinle tamamladım gebeliği yani k. doğumcu ayarladı benim dozumu ayrıca perinatolog bu sermet bey
özeline gittim ben hep biraz soğuk adam ama işinin ehli doğumda çok para istediği için başka bir dr la girdim doğuma ama çok memnun kaldım allah senin gönlüne göre versin canım inş tatlı bir bebeğin olur
canım ben bucada Tahir Özgüder var onun özeline gitmiştim
canımsın benim.
geçecek canım geçecek Rabbim'in izniyle.kucağında koklamaya doyamayacaksın öpmeye kıyamayacaksın.
Rabbim inşallah kucağındada göstersin bebeğini.
ama karnındaki günlerinde kıymetini bil. öyle çok özlüyosun ki o kıpırtıları.
haa birde hazırlıklı ol canım çok kokoş oluyo bu cadılar ona göre.
her gördüğün elbiseyi tokayı eteği alıyosun
süsleyip süsleyip gezmelere götürüyon.
yarıyı geçtin Allah'ın izniyle günlerin su gibi geçip gitsin inşallah..
cnm sen izmirlimiydin .. 0,8 lik clexanı hiçmi kullanmadın.. sermet bey hangi hastanenin doktoru off canım 3 tane kaybettiken sonra insan panik yağıyor işte... elimde olmadan beim kilomda 65 boyum 1,60 04,lük az gibi bana offff....
ay canım allah bir değil bin kere razı olsun sagolayy bitanem benim agzindan bal damliyor vallaa bilmiyorum gorebilecekmiyim o gunleri ama bebegimin kipirtilarini hissedince cok heycanlaniyorumayy tek sag saglim dogsunda teyzesi kokoss olsun alirim herseyini ama simdi bisey alamiyorum elime aliyorum geri birakiyyorum her an bir korkuyla yasiyorumm rabbim beterinden korusun ama pek de iyi oldugum soylenemezz onceden igne soyle boyle morariyor aciyor diye yakiniyordum simdi rahimde problem cikinca ogunlerimi arar oldum ama rabbim bugunumu aratmasin insallahh
insallah basta kivircik ve feryad olmak uzere rabbim herkese yasatir bu duyguyu
ya benimde akıntım var ama hiç umudum yokCanım 11. haftadan sonra yapılıyor. Benim doktorum 12. haftada yaptırmıştı canımcım...Bebeğin boyuna göre falanda bakıyor.. bana 10 un haftada bekleyelim demişti...
Canım ben adet belirtileri yaşadım, akıntım vardı...
canım allah razı olsun inşallah feryadla beraber alırız güzel haberlerimerhaba,kıvırcık ve feryad umarım güzel haberlerinizi alırız.ve tüm isteyenlerin tabiki. aysude ve kızı da iyimiş sanırım. hastaneden çıktılarmı acaba, ipeğimiz kuvezden annesinin kollarına geçiş yapanildi mi??birde dendeni göremiyorum o da iyidir umarım.
amin canım bende aynı 2düşük yaşadım şimdi hamile kalmayı bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin2,5 yıllık evliyim,ben de 2 düşük yaşadım ve kan pıhtılaşması dedi doktorum coraspin ve folicplus verdi.şimdi gebe kalmak için çalışıyoruz,bebiş olursa igne yapılcakmış.allah isteyen herkese nasip etsin ve kucagımıza almayı işallah.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?