arkadaşlar bana niye cevap vermiyosunuz
arkadaşlar bana niye cevap vermiyosunuz
wie canımmmm gözün aydın demek prenses geliyo haa.
bak essebe deki cinsiyet tahminim doğru çıkmıştı sendekide doğru çıktı görüyomusun
hatırlarsan haftalar önce essebe için erkek seninki için kız demiştim.doğru çıktı çok şükür
ve şimdide içimden birses önümüzdeki hafta bugün feryad ın hamiş haberini alcaz diyo Rabbim'in izniyle
evet canim oyle olduuiyi tahmin yaptin tutdurdun valla cinsiyetini ogrendigim an aklima hemen sen geldin desem inanirmisin valla nasil bir his bu kizdaki dedimm gelsin bakalim melegim sagliklica gelsinn cok sabirsizlaniyorum onu kucagima almak icin gunler bir turlu gecmek bilmiyorr
insallah feryad icin yaptigin tahmininde dogru cikarr dualarimiz onunla insallah onumuzdeki haftalarda hamile haberini alirizda gobek atarizz
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 2 kere bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim izmirde oturuyorum ve 2 ay önce yakup erata diye bi doktora gittim kan testi istedi testler yaklaşık bir bucuk ay sonra çıktı ve testlerde MTHFR(A1298C) MUTASYONU HETEREZİGOT ÇIKTI doktorum hamile kaldığında iğne kullanacagımı söyledi benim gibi arkadaşlar olupta doğum yapan varmı aranızda 6 yıllık evliyim çok zor duygular bunlar ALLAH hiç kimseye yaşatmasın
evet canim oyle olduuiyi tahmin yaptin tutdurdun valla cinsiyetini ogrendigim an aklima hemen sen geldin desem inanirmisin valla nasil bir his bu kizdaki dedimm gelsin bakalim melegim sagliklica gelsinn cok sabirsizlaniyorum onu kucagima almak icin gunler bir turlu gecmek bilmiyorr
insallah feryad icin yaptigin tahmininde dogru cikarr dualarimiz onunla insallah onumuzdeki haftalarda hamile haberini alirizda gobek atarizz
slm canım bende senin gibi mthfr 1298 heterezigotum.bende 2 bebek kaybettim.biri kürtajla alındı diğeri kimyasal gebelikti kendi düştü.benim doktorum şuan coraspin ve folbiol verdi.ama hamile kalınca iğneyede gerek kalmayabilir sadece coraspinlede devam edebiliriz demişti.o yüzden fazla kafana takma.herşeyin hayırlısı olsun.hoşçakal...arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 2 kere bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim izmirde oturuyorum ve 2 ay önce yakup erata diye bi doktora gittim kan testi istedi testler yaklaşık bir bucuk ay sonra çıktı ve testlerde MTHFR(A1298C) MUTASYONU HETEREZİGOT ÇIKTI doktorum hamile kaldığında iğne kullanacagımı söyledi benim gibi arkadaşlar olupta doğum yapan varmı aranızda 6 yıllık evliyim çok zor duygular bunlar ALLAH hiç kimseye yaşatmasın
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 2 kere bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim izmirde oturuyorum ve 2 ay önce yakup erata diye bi doktora gittim kan testi istedi testler yaklaşık bir bucuk ay sonra çıktı ve testlerde MTHFR(A1298C) MUTASYONU HETEREZİGOT ÇIKTI doktorum hamile kaldığında iğne kullanacagımı söyledi benim gibi arkadaşlar olupta doğum yapan varmı aranızda 6 yıllık evliyim çok zor duygular bunlar ALLAH hiç kimseye yaşatmasın
ya hamiş kalmadan önce ne gibi belirtileriniz vardı azcık yazsanıza
benimde tıpkısının aynısı hiç belirtim yok
her zaman psikolojikte olsa belirti yaşardım şimdi yok
sadece geceleri iç çamaşırım çok ıslanıyor o kadar
cnm bence sen birde kan tahlili yaptır.
acabalarından kurtulursun hem.
hemde de inşallah vardırda bi an önce tedavine başlarsın.
korkuyorum varsa bile kese görünmeden düşüyor nasıl olsa bunu öğrenmek istemiyorum
kese görünmeden önce yapılabilecek bişey yok rabbime emanet nasıl olsa iğnelere keseden sonra başlanıyor
ha düşltü ha düşecek diye beklemektense
hiç haberim olmasın
canım bu arada bende izmirdeyim bu dediğin doktor hangi hastanede.
eğer memnun değilsen sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim.
izmir in neresindensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?