celenim izmirde olsan sana gelcem iğneye:)))))) kızım ya geri gelsene buraya...valla kendim için değil:))))
kızlar ya bişey sordum ama kaynadı sanırımsenağlama iğne konusunda. 17 haftalık olduk biz bebişle Allaha şükür. doktor göbek deliğinin üstündeki alana vurabilirsin dedi. ama diğer doktorda yanlara vur dedi. napıyım arkadaşlar. yanlara derken göbek deliğinden ne kadar yana doğru vuruyorsunuz. göbek deliğinin altına vurmak istemiyorum bebeğe gelir diye. yana doğru vursam..
Arkadaslar Sinan hocanın hastası olan varmı?
06ee üzülmemek beklemek de cok zor.negatif cıkınca ayrı üzülüyoruz pozitif cıkınca ayrı endişelerimiz başlıyor.ama saakın umutsuzluğa kapılma kendini salma sağlıklı olsun da biraz geç olsun..
funda gözün aydın 4 gun geriden gitmesine aldırıs etme sakın bebeğin o 4 gunu öyle hızkı telefi edecekkı zamanla göreceksin.biranda buyumus olarak görecwksin.
fundacım canım bak miniğin sana cee ee dedi hayırlsı olsun güzelim inan çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar böyle iyi gider sağlıkla kucağına alırsın bebeni .
celencim cemre çok tatalı maşallah ona nazar değmesinden korkuyorum boğum boğum bacakları ısırmalık tam kırbir kere maşallah dilimi ısırayım yaa minik fare öpüyorum
bende telaşlıyım bu ara heycan basıyo bazı belirtilerim var ama hamişliğe yormuyorum olursada süpriz olsun haftaya çarşamba yada perşembe tahlil yaptırcam bakalım kızlar dualarınıza beni de alın nolur ihtiyacım var
hepinize iyi geceler
FUNDACIM çok sevindim canım, inşallah bu kez bebiş geliyo:ecrin_bebek: allah esirgesin canım. artık hiçbişeyi kafana takma, bak herşey yolunda gidiyor
Funda 1980 selam.bende 677 1268 heterozigotum.hap kullanıyorum.hamile kalınca iğne olacagım.bende sjögren sendromu cıktı.daha yeni baslamış.ilacla destekleyecekler.benim gibi olanlar varmı?
nazlıcım. ben baştan beri göbege vuruyorum. iğnenin içinde göbege dik uygulanır diyor. ama benim dr : göbek deliginden 2 parmak saga 2 parmak sola vur dedi ve 45 derece açıyla yani eğik vur dedi. eşimde hep öyle yapıyor. zaten dik vurunca kaslara denk geliyo o zaman beze oluyor.. ama egri vurunca beze pek olmuyor. hatta iğneyi hızlıca batırırsa morarmıyor bile.. işte ben de böyle iğne oluyorum ve pek sorun yaşamıyorm çok şükür nazlıcım
ahh ah allahım bu eziyetlerin karşılıgını veriir inşallah :1hug:
haklısın gecmio gercekten.hele bizim gibilere.sorunsuz bi hamile olsak tamam da korkmaktan tadını cıkaramıyoruzayy celen sen daha dun dogum etmedinmi yaa ne cabuk gecti 5 ay :roflol: valla inanilacak gibi degil bide su gebelikler oyle cabuk gec heleki su son aylar gecmiyor anacim hic napcaz boyle sabirsiz bilmiyom ben allah banada diger gebislerede sabir versin cok zor ozellikle son aylar cok zor seni ve guzel prensesi cok opuyorum :1hug:
kızlarr kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullananlar ; doğuma kadar mı kullandınız veya kullanacaksınız..
birden bu şekilde doğum yapanlar varmıı,,2.hamileliğimizdede mi iğne kullanmamız gerekir..
(daha ilk hamileliğim,önce bunu bir doğur diyeceksiniz 2.çocuğu düşünme diyeceksinizde,haklısınız ama aklıma takıldı napim,belki çok basit bişey ama inanın hamileliğimde tek sorunum bu iğneler,canımı acıtmasada sinir oluyorum yaa bir türlü alışamadım ben..tabi, allah buna şükür daha kötü şeylerden korusun bizi)
kızlar işte ben ve sorularım devam ediyor.. bakalım beni bu topicten kim atcak :)))))) bende 3 gende heterogizot bozukluk var. 12. haftama kadar folbiol aldım. şimdi işse sadece megadyn pronatal alıyorm. ama çevremde folbiola devam edenler var. sanırm yüksek doz folik asit devam ediyor. bende kesti doktor. vitamine devam dedi. celen sen 12. haftada bırakmıştın sanırm ama b vitamini falan alıyormuydun. şen doğuma kadar devam etmiş bildiğim. lal, marguerite, gelgit ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar siz 12. haftadan sonra ne yaptınız.
kızlar işte ben ve sorularım devam ediyor.. bakalım beni bu topicten kim atcak :)))))) bende 3 gende heterogizot bozukluk var. 12. haftama kadar folbiol aldım. şimdi işse sadece megadyn pronatal alıyorm. ama çevremde folbiola devam edenler var. sanırm yüksek doz folik asit devam ediyor. bende kesti doktor. vitamine devam dedi. celen sen 12. haftada bırakmıştın sanırm ama b vitamini falan alıyormuydun. şen doğuma kadar devam etmiş bildiğim. lal, marguerite, gelgit ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar siz 12. haftadan sonra ne yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?