Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celenim izmirde olsan sana gelcem iğneye:)))))) kızım ya geri gelsene buraya...valla kendim için değil:))))

celenim izmirde olsan sana gelcem iğneye:)))))) kızım ya geri gelsene buraya...valla kendim için değil:))))

iğneleri ben vurmuyodum ki ya kocam vuruodu ya komsuya gidiodum yermi celenin dötü kendi vurmayaaaadelikafadulden

ayy celen sen daha dun dogum etmedinmi yaa ne cabuk gecti 5 ay :roflol: valla inanilacak gibi degil bide su gebelikler oyle cabuk gec heleki su son aylar gecmiyor anacim hic napcaz boyle sabirsiz bilmiyom ben allah banada diger gebislerede sabir versin cok zor ozellikle son aylar cok zor seni ve guzel prensesi cok opuyorum :1hug:

Funda 1980 selam.bende 677 1268 heterozigotum.hap kullanıyorum.hamile kalınca iğne olacagım.bende sjögren sendromu cıktı.daha yeni baslamış.ilacla destekleyecekler.benim gibi olanlar varmı?

nazlıcım. ben baştan beri göbege vuruyorum. iğnenin içinde göbege dik uygulanır diyor. ama benim dr : göbek deliginden 2 parmak saga 2 parmak sola vur dedi ve 45 derece açıyla yani eğik vur dedi. eşimde hep öyle yapıyor. zaten dik vurunca kaslara denk geliyo o zaman beze oluyor.. ama egri vurunca beze pek olmuyor. hatta iğneyi hızlıca batırırsa morarmıyor bile.. işte ben de böyle iğne oluyorum ve pek sorun yaşamıyorm çok şükür nazlıcım
ahh ah allahım bu eziyetlerin karşılıgını veriir inşallah :1hug:

FUNDACIM çok sevindim canım, inşallah bu kez bebiş geliyo:ecrin_bebek: allah esirgesin canım. artık hiçbişeyi kafana takma, bak herşey yolunda gidiyor

Arkadaslar Sinan hocanın hastası olan varmı?

merhaba gobete ben sinan beyin hastasıyım inş. hamile kalınca gel demişti bana bu dediğin sendrom nasıl birşey biraz anlatırmısın?şimdiden herşey gönlünce olur inşaallah...

sağol canım benim inşallah allah tamamınada erdirir 4 günlük geriliği hiç önemsemiyorum bol bol dinlenir yediklerimede dikkat ederim bebeğim normale döner dönmezsede 4 gün önemli değil kafama hiç takmıyorum yeterki eli ayağı düz sağlıklı olsun vatanına milletine bize hayırlı bir evlat olsun kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim baharcığım inşallah sonuna kadar böyle mutlu haberler alırım tabi sendende bekliyorum mutlu haberleri inşallah senin meleğinde şu an senledir ve çarşamba günü annesine en güzel hediyesini verir bütün kalbimle dua ediyorum allah yardımcın olsun :Saruboceq:

FUNDACIM çok sevindim canım, inşallah bu kez bebiş geliyo:ecrin_bebek: allah esirgesin canım. artık hiçbişeyi kafana takma, bak herşey yolunda gidiyor

canım çok teşekkür ederim sizin dualarınız sayesinde kafama hiç bir şey takmıyorum artık tadını çıkarmak istiyorum ufak tekek şeyler olacak hiç önemli değil sağlık olsunda
sen ne güzel 32. haftayıda bitirdin maşallah inşallah bizde o günleri görürüz

Funda 1980 selam.bende 677 1268 heterozigotum.hap kullanıyorum.hamile kalınca iğne olacagım.bende sjögren sendromu cıktı.daha yeni baslamış.ilacla destekleyecekler.benim gibi olanlar varmı?

geçmiş olsun canım ben hamilelikten 3 ay önce çinko + b12+ elevit + folbiol kullandım hemotologun yönlendirmesiyle coraspine başladım 100 lük hamileliği düşündüğüm zaman çinkoyu bıraktım diğer vitaminleri hamileliğin ilk 3 ayına kadar dedi ama ben hiçbirini bırakmayı dünümüyorum özellikle folbiolü hamile kalınca fraksiparin 0,4 de başladık kadındoğumcum aspirinide kullan dedi hatta 16 haftadan sonra 0,6 yada başlayabilir dedi 16, hafta çok önemliymiş 8 düşük yapan bir hastasını bu şekilde doğum yaptırmış doğumdan sonra en 20 gün daha devam edeciğiz iğneye dedi bu 6 haftayada çıkabiliyormuş bu iğne bizim için çok önemli doğumdan sonra seni yatırmıycağım sürekli gezdireceğim diyor inşallah o günleri görürüm :Saruboceq::Saruboceq:

gobeteciğim o dediğin sendromuda hiç duymadım bilgilerini bizimle paylaşırsan seviniz tekrar geçmiş olsun

ayrıca doktorun yanında rapor çıkarken bizim gibi bir hastası daha vardı hastaya kendi için birde eşinin yapması gerekenleri saydı vitamin depaları ayrıca eşinin sigarayı bırakmasını istedi buda bebeği etkiliyormuş sadece sen değil eşinde tedavi olacak iyi bir döl elde etmemiz gerekiyor dedi 3-6 ay artık ne zaman herşey tamam olursa o zaman korunmayı bırakacasınız diyeceğim ozamana kadar korunacasınız dedi

banada dik vur demişti hemşire ama doktorum geçen kontrolde ya sen iğneyi dik bile soksan bebeğe gelmesine mesafe var diyince tırstım. dik bile vursan derken (ben zaten dik vuruyom diyemedim)... ondan sorum. şimdi yanlara vuruyorum. baya yana kaymışım hatta dün göbek deliğinden 4-5 parmak yana vurdum. bişey olmadı. oraları kullansam ii olcak biraz.valla hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ya. siz olmasanız kime soracatım ben bunları...hihoyyyt

kızlarr kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullananlar ; doğuma kadar mı kullandınız veya kullanacaksınız..

birden bu şekilde doğum yapanlar varmıı,,2.hamileliğimizdede mi iğne kullanmamız gerekir..

(daha ilk hamileliğim,önce bunu bir doğur diyeceksiniz 2.çocuğu düşünme diyeceksinizde,haklısınız ama aklıma takıldı napim,belki çok basit bişey ama inanın hamileliğimde tek sorunum bu iğneler,canımı acıtmasada sinir oluyorum yaa bir türlü alışamadım ben..tabi, allah buna şükür daha kötü şeylerden korusun bizi)

haklısın gecmio gercekten.hele bizim gibilere.sorunsuz bi hamile olsak tamam da korkmaktan tadını cıkaramıyoruz

valla cidden hoş deil bu iğne durumu ama buna şkr.2. hamilelikte bnm doktorum kullanıcaksın demişti.ama baska bi doktor iğneye gerek yok sadece aspirin yeter 2.de dedifisfisfis

kızlar işte ben ve sorularım devam ediyor.. bakalım beni bu topicten kim atcak :)))))) bende 3 gende heterogizot bozukluk var. 12. haftama kadar folbiol aldım. şimdi işse sadece megadyn pronatal alıyorm. ama çevremde folbiola devam edenler var. sanırm yüksek doz folik asit devam ediyor. bende kesti doktor. vitamine devam dedi. celen sen 12. haftada bırakmıştın sanırm ama b vitamini falan alıyormuydun. şen doğuma kadar devam etmiş bildiğim. lal, marguerite, gelgit ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar siz 12. haftadan sonra ne yaptınız.

ewet benim doktorumda hem folik asiti hem b12yi kesti.doğuma kadar kan ilacı kullandım.36. haftaya kadarda coraspin ve iğne.bildiğim kadarıyla doğuma kadar folik asiti kullananlar homozigotlar.

sağol celencim.. bu arada hepinizin kandili kutlu olsun . yarın giremeyebilirim erken oldu ama. Allah bebek bekleyen herkese sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. isteyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin inşallah. 2.düşünenlere de en kısa zamanda versin inşallah (celencimm)

nazlicim ben 3 ay folikasit kullandim sonra doktorum kesti ama ben surekli yaklasik iki yildir surekli kullanmistim doktorum vucudumun artik folikasiti depoladigini artik gerek kalmadigini soylemisti zaten ben heterozigotum cokda gerekli degilmis doktorum kan pihtilasmasindan once spina bifidali bir bebegim oldugu icin onlem olarak vermisti sonra sebep anlasilinca cokda gerekli olmadigini soyledi dorduncu aydan sonra B9 yaklasik 1.5 2 ay kullandim oda kesildi cok sukur iste boyle bilmem yardimci olabildim canim allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…