canım bu çok güzel bi haber hadi bakalım rabbim devamınıda getirsin inşallahmerhaba arkadaşlar, dün doktor kontrolümüz vardı. iyiyiz çok şükür, ultrasona göre 31+5 günlük olmuşuz.şimdiki amacımız 36. haftayı görmek inşallah.doktor 36. haftada coraspini keseceğimizi ve sonrasında iğneyle devam edeceğimizi söyledi.bu defa dikişlere bakıp ölçüm yapmadı tüm ısrarlarıma rağmen, panik yapma, dikkatli ol bundan sonra da idare eder bugüne geldik nasılsa dedi.ilk defa nst ye bağlandım, o da iyi imiş. şimdilik bu kadar. bir dahaki kontrol 3 hafta sonra inşallah bir problem omazsa.
arkadaşı gözünaydın hayırlı olsun ben sana pıhtılaşma testini doktorun istemese bile yaptırmanı tavsiye edrim şöyle ki;
ben çevremde ve nette pıhtılaşma sorunundan bebeklerini kaybedenleri biliorum. ben özel doktora gitiğim halde doktor bana pıhtılaşma tsti yaptırmadı (şu an ilk hamileliğim) ama ben bu sorunu yaşar mıyım yaşamaz mıyım die çok endişelniodum üstelik tüp bebekle hamileyim.doktora söledim bu testi yaptırmak istiorum içimde endişe var dedim o da " bu test genetik bölümünde yapılo ve oraya herkesi gönderemioruz daha önce 2-3 düşükleri olanları gönderebilioruz falan" dedi. sonra da dedi ki "şimdi diceksin ki illa düşük olacak öle mi yaptırcaz bunu evet malesaf öle "dedi bende dışardaözelde yaptırdım ve sonuç itibariyle pıhtılaşma varlığğı çıktı. sonucu doktora göstermeden önce sadece corasprin 100 lük kullanırken, şimdi clexane 0.4 lük iğne+ corasprin+folbiol +elevit kullanıorum. demem o ki; eğer bu testi yaptımasaydım içimde hep bi şüphe olacaktı acaba mı dicektim ama şimdi ben elimden geleni yaptım gerisi allahın takdiri diorum.
bir de şöle bir bilgi biliorum tıp sitelerinden çok okudum; pıhtılaşma sorunu varsa bile 7. haftadan itibaren etkili oluomuş, bebği beslyen kılcal damarlar tıkandığı için bebek beslenemio ve ölüo (kılcallr 7. haftadan sonra oluşuomuş) , ben fazla geç kalmadan bu testi yaptırmanı öneririm adı trombofili testi ben ankarada 150 tl ye yaptırdım (endişeye kapılmanıda istemem ama ben bildiklerimi paylaşıorum ve hamilelik bekleme süreci oluşma sürecinin zor olduğunu düşünüorum bu nedenle böle bi sebepten kayıp yaşamasını istemediğim için payşaıorum )
sormak istediğin başka bişide olursa özelden de mesaj atabilirsin burdan kaçırabilirim çünkü
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.....doğum yapan arkadaşlardan ricam hangi anestezi şekli ile doğum yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim.....doktorum spinali öneriyor,diğeri sen hangisini istersen diyor,zaten çok stresli bir hamilelik dönemi geçirdiğim için bir de sezeryan stresi yaşamak istemiyorum ama ne yalan söyleyeyim epey gerildim........Allah hepimizin yardımcısı olsun
tebrikler canım inş. devam eder ve kucağınada sağlıklı bi şekilde alırsın benim içinde dua et nolur
canımmm inşallah güzel haberlerini alıcaz seninde
canım çok sevindim senin adına inan banaaaaaaaa
rabbim sağlıcakla kucagınada almayı nasip etsin inşallah
tebrik ederiz canım maşallah allahın izniyle sağlıkla sıhhatle hepimizin hamilelikleride güzel mutlu sonla sonuçlanır inşallah..hamile olmayanlarda biran önce hamile kalır inşallah.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.dediğin gibi fazla sevinemiyoruz.allahım inşallah korktuğumuza uğratmaz..
mathematician canım hayılı olsun gebeliğin inş. sonuna kadar gitmek nasip olur...
canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum okuyunca hemen aradım seni ama sanırım duymadım allaha emanet ol
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.hepinizden Allah razı olsun.mathematician tebrik ederim canimm cok sevindim insallah sorunsuz bir sekilde gecer hamileligin ve sagliklica alirsin kucagina bebisini
MAŞALLAH CANIM ÇOK AZ KALMIŞ. HAYIRLISIYLA ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNmerhaba arkadaşlar, dün doktor kontrolümüz vardı. iyiyiz çok şükür, ultrasona göre 31+5 günlük olmuşuz.şimdiki amacımız 36. haftayı görmek inşallah.doktor 36. haftada coraspini keseceğimizi ve sonrasında iğneyle devam edeceğimizi söyledi.bu defa dikişlere bakıp ölçüm yapmadı tüm ısrarlarıma rağmen, panik yapma, dikkatli ol bundan sonra da idare eder bugüne geldik nasılsa dedi.ilk defa nst ye bağlandım, o da iyi imiş. şimdilik bu kadar. bir dahaki kontrol 3 hafta sonra inşallah bir problem omazsa.
kızlar size güzel bi haberim var.hamileyim.paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım(hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımı üzmemek adına).ama paylaşmasaydım burada en özel problemlerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma haksızlık etmiş olurdum.
bu topicteki herkes gibi çok fazla sevinemiyoruz.devam edip etmeyeceğinin kaygısını yaşıuyoruz.şu anda bhcg 17.henüz çok yeni bi gebelik.ben buradaki bütün bebek isteyen arkadaşlarım için çook ama çok dua ediyorum etmeye de devam edicem.lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyin.hepimizin çok ihtiyacı var buna.
bu arada ben pko luyum.kıvırcık özellikle sana ve hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.iki defadır önce Allah'ın izni sonra da civanperçemli çay vesilesiyle hamile kalıyorum.hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarım bu civanperçemli karışık bitki çayını mutlaka kullansınlar.bir önceki hamileliğimde de,bu hamileliğimde de bu çayı kullandığım ay hamile kaldım.özelden msj atanlara nasıl ve ne zaman kullanılacağını tarif edebilirim.hep birlikte en kısa zamanda sağlıklı bebklere kavuşmak ümidiyle hoşçakalın.
kızlar size güzel bi haberim var.hamileyim.paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kaldım(hamile kalmaya çalışan arkadaşlarımı üzmemek adına).ama paylaşmasaydım burada en özel problemlerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma haksızlık etmiş olurdum.
bu topicteki herkes gibi çok fazla sevinemiyoruz.devam edip etmeyeceğinin kaygısını yaşıuyoruz.şu anda bhcg 17.henüz çok yeni bi gebelik.ben buradaki bütün bebek isteyen arkadaşlarım için çook ama çok dua ediyorum etmeye de devam edicem.lütfen sizler de dualarınızı esirgemeyin.hepimizin çok ihtiyacı var buna.
bu arada ben pko luyum.kıvırcık özellikle sana ve hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum.iki defadır önce Allah'ın izni sonra da civanperçemli çay vesilesiyle hamile kalıyorum.hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarım bu civanperçemli karışık bitki çayını mutlaka kullansınlar.bir önceki hamileliğimde de,bu hamileliğimde de bu çayı kullandığım ay hamile kaldım.özelden msj atanlara nasıl ve ne zaman kullanılacağını tarif edebilirim.hep birlikte en kısa zamanda sağlıklı bebklere kavuşmak ümidiyle hoşçakalın.
çok güzel bir haber allahım analı babalı büyütsünkızlarrrrrrrr ipeğimiz ve aysude artık evlerindeler şükür dün akşam yanlarındaydım haber veremedim
rabbime binlerce şükür ikiside çok iyi
evet canım iğneler dokuz ay boyunca kullanılacak bende homozigotum doktorların çoğu bu şekilde olupta sağlıklı doğum yapan birsürü insan var diyor geçmiş olsun canımMTHFR 677 homozigot oldugumu bir hafta önce öğrendim 3 defa düşük yaptım 7 hatalık diğerleride 6 haftalıklardı şimdi folik asit kullanıyorum. hamile kalırsam hemen kan sulandırıcı ilaç kullanmak gerekiyormuş . bişey merek ediyorum bu iğneler 9 ay boyuncamı kullanılacak? bide benim 6 yaşında bir oğlum var diğer hamileliğimde hiç bir sorun yaşamamıştım bilgisi olan varsa bana yardımcı olablirmi?
nuraycığım iyi olmanıza çok sevindim umarım sağlıkla zamanında doğar bebeğinmerhaba arkadaşlar, dün doktor kontrolümüz vardı. iyiyiz çok şükür, ultrasona göre 31+5 günlük olmuşuz.şimdiki amacımız 36. haftayı görmek inşallah.doktor 36. haftada coraspini keseceğimizi ve sonrasında iğneyle devam edeceğimizi söyledi.bu defa dikişlere bakıp ölçüm yapmadı tüm ısrarlarıma rağmen, panik yapma, dikkatli ol bundan sonra da idare eder bugüne geldik nasılsa dedi.ilk defa nst ye bağlandım, o da iyi imiş. şimdilik bu kadar. bir dahaki kontrol 3 hafta sonra inşallah bir problem omazsa.
slm kızlar biliyorum bugün benden gelecek haberi bekliyor bir çoğunuz test günüm ve aynı zamanda regl günüm bugün çünkü ama test yaptırmayacam çünkü lekelenmeler başladı yani regl oluyorum
üzüldüm mü hayır çünkü her seferinde dedim size ya nasip dedim diye aynen öyle sadece ister istemez içimde küçük bir burukluk var...Allah nasip etmediyse kul ne yapsın değil mi demek ki bebeğimin kısmeti başka bir aya ....
arkadaşlar mrb..ben burda okumuştum sanırım..pıhtılaşma olanların cips filan yememesi gerekiyomuş hamileyken...yemiyomusunuz hiç..ben yiyorum bazen çok canım isteyince inş.bişey oılmaz.bide diyet listemde sarımsak.bezelye filan yasak bunların ne zararı oluyo acaba..başak bildiğiniz hangi yiyecekler var yemememiz gereken yardım cı olursanız sevinirim...hoşçakalın... herşey gönlünüzce olsun...
Kızlar selam.Sınan hoca hastaneye artık hasta kabul etmıyormus.nedenını bılen hastası olan varmı?
arkadaşım ben hiç düşük yapmadan bu testi yaptırdım ve bende de mthfr 677 homozigot ile faktör II hetereziigot çıktı bu sonuçlar almadan önce sadece corasprin kullanıodum ama bu sonuçlarda sonra clexane 0.4 lük iğne+corasprin 100lük+ folbiol (folik asit)+ elevit kullanıorum doktorum da bunları son bir aya kadar 32-34. üncü haftaya kadar kullanıcaz dedi (bu yaptırtığımız test pıhtılaşma testi bildiğim kadarıyla pıhtılaşmanın varlığı şöle bi sonuç doğurabilio.;bebeği besleyen kılcal damarlar tıkandığı için bebek beslenemio ve ölüo bu durum ancak 7 haftayla başlıomuş çünkü bu haftadan önce kılcal damarların oluşması sözkonusu değilmiş bunları tıp sitelerinden okumuştum bir ara bende bayağı takmıştım buna)
seydam senin için 1 adet Yasin ben de okudum,Allah kabul etsin
Zehra daha günü belli değil,Çarşamba ya da Perşembe belli olacak inş.,sanırım bende doktorumu dinleyip spinalde karar kılıcam,sen iğneyi ne zaman kesmiştin,bana 2-3 gün önce keseriz dedi Prof. olan diğeri henüz bişey demedi.....
Nuray iyi haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum,doktorun haklı,bu günlere geldikten sonra Allahın izni ile gerisi gelir.....
gördüğünüz gibi uyku falan kalmadı bende,yaklaşık 2 aydır böyleyim zaten
canım hastası değilim ama nedenini biliyorum
yeni yapılan düzenleme ile üniverstelerdeki özel muayene ücretleri kaldırıldı ve duyduğum profesörler artık üniv. de hasta bakmıyorlar
sagol canım.Ne kötü olmus ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?