Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nazlıcımmm öncelikle sana HAYDİ SOR SOR demek istiyorum:roflol: tabi soraacaksın canım hepimiz soruyoruz.
ben homozigotum. bana dr folik asiti 16 hafta bitince bıraktırdı. 16.haftadan bu yana coraspin+iğne+vitamin kullanıyorum. kan hapıda vermedi. ama vitamine 12.haftada başlattı.
işte böyle nazlıcım, çok şükürki bugune kadar bi sorun olmadı canım inşallah böyle devam eder.. :Saruboceq:
senin nası gidiyor canım? bu arada ptesi kontrolum var hihoyyyt inşallah ogluşum iyidir, her gidşimde heyecandan ölüyorum delikafadulden

sağol canım. teşekkür ederim. bana daha b vitamini falanda vermedi. bakalım artık pazartesi kan tahlili yzadı. ne istedi bilmiyroum gidince anların. heparin iğnesi kullandığın için bakalım bu değerlere dedi. çıkınca yazarım zaten. ii hafta sonları hihoyyyt

yerimsenibena.s.
seninde şimdiden kandilin kutlu olsunŞeniz

ii haberlerle gel inşallah:içelim:

araştırmacı gazeteci nazlı iş başındakaydirigubbakcemile3 . biraz önce yazdım senin mesajını görmemiştim. bende kan hapı almıyorum daha bakalım. sen maşallahhh ilerledin baya. oğluşuna kavuşmana Allahın izniyle az kaldı bize göre. Allah zamanında ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benim oğlanda yavaş yavaş büyüyo teyzesi. bazen hissediyorum gibi ama. bazen tık yok sanki sanırım daha erken hissetmem için. bugün kasığımda çok az bir ağrı var tırstım ama:sm_confused: umarım büyüdüğü içindir.

NAZLICIM sende yolu yarıladın sayılır canım ne kalmış şurrda:CüvCüv:
bahsettigin kasık agrıları hiç bitmiyor canım karnın büyüdükçe de şikayetler daha çok artıyor. rahim geriliyor büyüyor. bi de şimdi benim kasılmalarım başladı. doktor normal diyor.

Funda 1980 selam.bende 677 1268 heterozigotum.hap kullanıyorum.hamile kalınca iğne olacagım.bende sjögren sendromu cıktı.daha yeni baslamış.ilacla destekleyecekler.benim gibi olanlar varmı?

ben varım gobete... ben de hem lupus hem de sjögren var. factor V heterezigot ve paı homozigot. ayrıca sinan beyin hastasıyım. bir düşüğüm var... geçmiş olsun...

nazlıcım bende gebelikten önce 6 ay boyunca folikasit kullandım o yuzden 12 haftamda bıraktım.ve dr elevit+demir hapı verdi e tabı aspirin ve iğneye devam.benim oğlan buyuyor demişsin benimde oğlan ve hareketlerini bende hissetmiyorum birkaç kez hareket etti sandım ama sonra sesi cıkmadı hiç.kasık ağrıları demşsin senle aynıyız canım ve benimde 2-3 gundur ağrım var tuhaf bi ağrı yanı 7-8 aylık gibi arabaya yavaş yavaş biniyorum yataktan kalkarken oturup kalkarken hep öyle 2 saatte hareket ediyorum.yanı anlatamadım nası bişi olduğunu ama şimdiden böyle gecer inşallah zaten haftaya randevum var.

kahve lokum sana da gecmiş olsun.Benim faktör 5 normal cıktı.Protrombin mutasyonuda normal.benimki tam lutus degilmiş.sjögren baslangıcıymıs.4 ay DELTACORTRİL KULLANACAM.BU HASTALIGI TAM ANLAMADIM.SADECE HAMİLELİK VE DOGUM SIRASINDA TEHLİKESİ VARMIŞ.Sinan hoca pek konusmuyor tam soramadım.Romatolojiye gönderdi.dudak bıyopsısı yapıldı.temiz ama benim vücudum bu hastalıga yatkınmış.önlemimizi alalım dedi.Ben 2 kez dusuk yaptım.Senın bılgın varmı bılmem ama bu sjögren bizim dogum sırasında kendi hayatımız ıcın tehlıke arz edıyormu?

Arkadaslar su cleaxane ığnesi pahalı bıseymı?rapor cıkarıyormuyuz?Rapor cıkarılıyorsa ne gibi gerekiyor?Bilen varsa cevap verirse sevinirim.

06EE merhaba.Bu sjögren sendromu dudaktan alınan bıyopsi ile belli oluyor.Sınan hoce bana ESA SSA VE ena TESTI yaptı.pozıtıf cıktı.677 1268 gen mutasyonu heterozigot cıktı.Hacettepede romotoloji doktoru Sedat Kiraz a yolladı.bu hastalık anadan babadan gelen genlerden oluyormus sanırım.tedavisi yok ama ilerlemesi engelleniyor.Hastalıgın belli belirtisi yok.DNA testıne bakınca belli oluyor.tam bende bilmiyorum.genellikle bayanlarda görülüyor.Bende antıkor oranı sjogrenden dolayı yuksekmıs.Canım Allahda senın gönlune göre versın.Ben 2 DÜSÜK YAPTIM.

Funda 1980 merhaba.Bende tam bu hastalıgı cözmüs degılım.ben 677 1268 genleri heterozıgot.Ben tasıyıcıymısım.Bide ena esa ssa dıye testleri yaptı.Onlar pozitif cıkınca romotolojıye yolladı.Benim hic şikayetım yoktu.2 ke düsük yaptım.Sınan hoca bu testleri istedi sonra sjögren sendromu cıktı.Lupusa benzıyormus ama o degılmış.Dogum boyunca kontrol altında olmam gerekmiş.Antıkor oranı bu hastalarda yüksek oluyor.Onun ıcın deltacortril verdı.Kan pıhtılasması var.

funda 1980 ben cuma romotolojı doktoruyla randevum var ben tam ögreneyım.Burdan hastalıgın tam ne oldugunu paylasırım.

öncelikle senin de gönlüne göre versin inş. dualarımız karşılıklı daha neler duyacağız bende benim rahatsızlığım bir tek bende diye ilk duyduğumda düşünürdüm.bende anne ve babadan baskın gen alıyormuşum mthfr homozigot aynı zamanda düz kas antikoru ,amnioasit metabolizma bozukluğu var.3 düşük yaptım,2 düşükten sonra sinan hocaya gittim 3. yine maalesef su kesesi açıldı daha önce yazdım ama benim ilerleyen haftalarda oluyor son düşüğü 20 haftalıktı 2006 dan beri hastasıyım sinan hocanın daha başka hekimlere de gittim hepsi tuhaf tuhaf bakıyor. mail çektiğim doktorlar tedavin doğru dediler,başka tedavisi yokmuş.o yüzden beni bilen doktorla devam etme kararı aldık.ben ona her soruyu sorarım sağolsun her soruma cevap verdi.çok defalar ağladım .bana hep benim gibi hastasını çağırıp konuşturur.inş. seninde tedavin güzel geçer birde pozitif düşün hep,başka sorun olursa sorabilirsin bu arada uzun yazmışşım kusura bakma...

slm arkadslar herkesın kandılını kutluyorum ne olur bırbırımıze dua edelım bebeıslerı olanları mevlam uzun omurler versın hamısları rabbım tamamına erdırsın benım gıbı hasretle bebeıs yolu bekleyenlerede mevlam tez zamnda yuzunu guldursun saglıklı bebıslere kavustursun selam ve dua ıle......

LALcim sen le hemen hemen aynı haftalarda sayılırız benim 31 hafta cuma bitti sen 1hafta ileridesin galiba .bir şey soracaktım sen tetanos aşısı vurdurdunmu.doktorum benden böyle birşey istemedi ben yaptırmadım. doğumu sezeryanmı düşünüyorsun.doktorun söyledimi tarihini

LALcim sen le hemen hemen aynı haftalarda sayılırız benim 31 hafta cuma bitti sen 1hafta ileridesin galiba .bir şey soracaktım sen tetanos aşısı vurdurdunmu.doktorum benden böyle birşey istemedi ben yaptırmadım. doğumu sezeryanmı düşünüyorsun.doktorun söyledimi tarihini

merhaba gobete,
ben 2207den beri sinan hocanın, 2000 yılından beri sedat kirazın hastasıyım. biz hastalığımızın farkında olduğumuz için ve ilaçlarla kontrol altında tutulmaya çalışıldığı için hayati tehlike oluşturduğu söylemek doğru değil. hamilelikte dikkat etmek gerekiyor. ben yıllardır deltacortril kullanıyorum ve quensyl isimli bir ilaç, bağışıklık sistemini baskılamak için. sjögren ben de antikorların dış salgı bezlerine saldırmasına sebep oluyormuş.
ilaçlarını kullanmayı ihmal etme. umarım sedat beyle görüşmen iyi geçer.

merhaba mumamu, lütfü hoca tetanos aşısını yaptırmıyor canım, doğumunuzu ilkel koşullarda yapsaydınız aşı yaptırmanız gerekirdi diyor...yinede birçok gebe bu aşıyı yaptırmayı tercih ediyor, sağlık ocağında yaptırabiliyosun...bende yaptırmamıştım, hoca gerek yok dediği için...bir de yanılmıyorsam daha önceki haftalarda yaptırman gerekiyordu sanırım..umarım herşey yolundadır...sevgiler

canlarımmm, kandiliniz mübarek olsun...rabbim bu özel gecede hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:...herşey gönlünüzce olsun....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…