kızlar işte ben ve sorularım devam ediyor.. bakalım beni bu topicten kim atcak :)))))) bende 3 gende heterogizot bozukluk var. 12. haftama kadar folbiol aldım. şimdi işse sadece megadyn pronatal alıyorm. ama çevremde folbiola devam edenler var. sanırm yüksek doz folik asit devam ediyor. bende kesti doktor. vitamine devam dedi. celen sen 12. haftada bırakmıştın sanırm ama b vitamini falan alıyormuydun. şen doğuma kadar devam etmiş bildiğim. lal, marguerite, gelgit ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar siz 12. haftadan sonra ne yaptınız.
nazlicim ben 3 ay folikasit kullandim sonra doktorum kesti ama ben surekli yaklasik iki yildir surekli kullanmistim doktorum vucudumun artik folikasiti depoladigini artik gerek kalmadigini soylemisti zaten ben heterozigotum cokda gerekli degilmis doktorum kan pihtilasmasindan once spina bifidali bir bebegim oldugu icin onlem olarak vermisti sonra sebep anlasilinca cokda gerekli olmadigini soyledi dorduncu aydan sonra B9 yaklasik 1.5 2 ay kullandim oda kesildi cok sukur iste boyle bilmem yardimci olabildim canim allah kolaylik versin
yerimsenibena.s.sağol celencim.. bu arada hepinizin kandili kutlu olsun . yarın giremeyebilirim erken oldu ama. Allah bebek bekleyen herkese sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. isteyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin inşallah. 2.düşünenlere de en kısa zamanda versin inşallah (celencimm)
sağol canım. teşekkür ederim. bana daha b vitamini falanda vermedi. bakalım artık pazartesi kan tahlili yzadı. ne istedi bilmiyroum gidince anların. heparin iğnesi kullandığın için bakalım bu değerlere dedi. çıkınca yazarım zaten. ii hafta sonları hihoyyyt
nazlıcımmm öncelikle sana HAYDİ SOR SOR demek istiyorum:roflol: tabi soraacaksın canım hepimiz soruyoruz.
ben homozigotum. bana dr folik asiti 16 hafta bitince bıraktırdı. 16.haftadan bu yana coraspin+iğne+vitamin kullanıyorum. kan hapıda vermedi. ama vitamine 12.haftada başlattı.
işte böyle nazlıcım, çok şükürki bugune kadar bi sorun olmadı canım inşallah böyle devam eder.. :Saruboceq:
senin nası gidiyor canım? bu arada ptesi kontrolum var hihoyyyt inşallah ogluşum iyidir, her gidşimde heyecandan ölüyorum delikafadulden
Funda 1980 selam.bende 677 1268 heterozigotum.hap kullanıyorum.hamile kalınca iğne olacagım.bende sjögren sendromu cıktı.daha yeni baslamış.ilacla destekleyecekler.benim gibi olanlar varmı?
araştırmacı gazeteci nazlı iş başındakaydirigubbakcemile3 . biraz önce yazdım senin mesajını görmemiştim. bende kan hapı almıyorum daha bakalım. sen maşallahhhilerledin baya. oğluşuna kavuşmana Allahın izniyle az kaldı bize göre. Allah zamanında ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin. benim oğlanda yavaş yavaş büyüyo teyzesi. bazen hissediyorum gibi ama. bazen tık yok sanki sanırım daha erken hissetmem için. bugün kasığımda çok az bir ağrı var tırstım ama:sm_confused: umarım büyüdüğü içindir.
06EE merhaba.Bu sjögren sendromu dudaktan alınan bıyopsi ile belli oluyor.Sınan hoce bana ESA SSA VE ena TESTI yaptı.pozıtıf cıktı.677 1268 gen mutasyonu heterozigot cıktı.Hacettepede romotoloji doktoru Sedat Kiraz a yolladı.bu hastalık anadan babadan gelen genlerden oluyormus sanırım.tedavisi yok ama ilerlemesi engelleniyor.Hastalıgın belli belirtisi yok.DNA testıne bakınca belli oluyor.tam bende bilmiyorum.genellikle bayanlarda görülüyor.Bende antıkor oranı sjogrenden dolayı yuksekmıs.Canım Allahda senın gönlune göre versın.Ben 2 DÜSÜK YAPTIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?