günaydın kızlar..
Nigarcım tahlilin ne olduğunu sormuşsun galiba yanlış görmediysem. ikili test canım 11-14. haftalarda yapılıyo down sendromu ve trizomi riskini ölçüyo..
pıt pıtlarını da duymuşsun maşallah . hep böyle güzel haberler al...
benim minik de 3-4 gün ileri gitmiş bu sefer.. bu kadar ufak farklılıkların bi sorun yaratacağını hiç sanmıyorum canım. ama bu anti faktör xa tahlilini yaptırman iyi olmuş bence..yol gösterir. bana doktorum hiç böyle şeylerden söz etmedi. aynen iğneye devam ediyorum.
kızlar bu arada kesin olmamakla birlikte erkekmiş. kesinleşince söylüycektim ama siz bana herkesten çok yakınsınız.. hala ailelere söylemedik bebişi.. o kadar çok üzüldüm ki daha öncekilerde insanların yorumlarına göze alamıyorum nolur noolmaz diye.. şimdi 2li test çıksın sonra 3lü test çıksın diye diye 4.ayda falan söylüycem herhalde kısmetse...
aaa doğru doktor bende de kan akışına bakıyor, hatta cd de bir video da kan akışını gösteren video oluyor. hımm ordan anlıyor olabilirler demek.. Canımcım ben başından beri sabahları elevit, öğlen coraspin+folbiol, akşamları da b vitamini kullanıyorum. Bi de bunlara ek haşimato hipotiroidi var bir de onun için sabahları ilaç alıyorum.. Sorma bir sürü ilaç ama alıştım artık.. Biz ve bebişlerimiz iyi olsun da herşeye değer değil mi?
ya 1 ay gerçekten çok geç, insan evhamlanıyor, bir de bizim özel bir durumumuz olduğu için bizim için daha da zor geçiyor bü süre,
amin canim insallah....... seni eklemistim zaten allah razi olsun canim cok sagolllseydam ben 1 yasin-i şerif okuyacağım demiştim,okudum..allah dualarını ve dualarımızı kabul etsin..
merb. arkadaşlar, yazılarınızı yeni buldum bende yazmak istedim 4 ay önce 32haftalık kızımı sezeryanla doğurdum ama öldü malesefkan pıhtılaşması varmış homozigot mutant sonucu çıktı tahlillerde. korunmayı bırakıp hamile olmak istiyorum. aranızda öyküsü baba benzeyen varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
merb. arkadaşlar, yazılarınızı yeni buldum bende yazmak istedim 4 ay önce 32haftalık kızımı sezeryanla doğurdum ama öldü malesefkan pıhtılaşması varmış homozigot mutant sonucu çıktı tahlillerde. korunmayı bırakıp hamile olmak istiyorum. aranızda öyküsü baba benzeyen varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
merhabalar bende de mthfr 1298 a>c heterozigot çıktı, şimdilik folbiol ve benexsol12 kullanmamı, hamile kalmadan bir ay öncesnde de clexan başlamamı söyledi doktor, sizlerden bu mutasyona sahip olup farklı şeyler kullanan var mı,gebelik öncesinde ve gebelik sırasında,??? kafam karıştıı :37
merhaba arkadaşlar
18 Şubat 14:30 ve sezeryan tarihimiz netleşti,lütfen bana özelden isim ve soyisimlerinizi atınki doğumda sizlere dua edicem.....
iğneye gelince,iki doktorumda 48 saat önce kesmemi söyledi,bende öyle yapıcam,Allaha emanet.....inş. sağlıcakla atlatırız bu süreci......aspirini keselide 15gün olmuş olacak...
amin canim insallah....... seni eklemistim zaten allah razi olsun canim cok sagolll
canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.hayırlısyla inşallah hepimiz alıcaz bbebişlerimizi kucağımıza.sana da Rab'bim acil şifalar versin.merhaba kızlar..
ne güzel herkesten mutlu haberler var :)
denden canım sağlıkla kucağına almanı diliyorum kızını
redmask, nigar50, e-melis, mathematician,wie ve unuttuğum diğer güzel hamişler güzel haberlerinizi okuyorum çok seviniyorum hep böyle devam etsin inşallah3
canım çok üzüldüm.başın sağolsun.inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz.geçmiş sayfalarda öyküsü sana benzeyen bazı arkadaşlarımız vardı.hepimiz için genel olarak tedavi şekli aspirin,kan sulandırıcı ineler ve yoğun folik desteği.iyi kadın doğumcuyla görüşüp planlı bi gebelikle inşallah bebişine kavuşursun.merb. arkadaşlar, yazılarınızı yeni buldum bende yazmak istedim 4 ay önce 32haftalık kızımı sezeryanla doğurdum ama öldü malesefkan pıhtılaşması varmış homozigot mutant sonucu çıktı tahlillerde. korunmayı bırakıp hamile olmak istiyorum. aranızda öyküsü baba benzeyen varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
canım maaşallah süphanallah 32. hafatya kadar gelmiişsin Allah'ın izniyle doktoruna güven inşallah bebişine sağlıkla kavuşursun.slm arkadaşalr, benimde 7 haftalık 2 kaybım oldu ve mthfr heteroziğot olduğu içinclexcan 0,4 başladı dr um şuan 32 haftalık hamileyim, lütü önderoğlunun takibindeyim..bu ay benden ddimer testi istedi kandaki pıhtılaşmaya bakmak için oda biraz yüksek çıkınca iğneyi 2ye çıkaralım sabah akşam dedi, bu konud bilgisi olan varsa benimle paylaşırmı aklım çok karıştı, çok krkuyorum oğluşuma bişey olacak diye rabbim hepimizin yavrularını korusun...
caanım mutasyonumuz aynı değil ama buradan takip ettiğim kadarıyla genel tedavi bu.Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.merhabalar bende de mthfr 1298 a>c heterozigot çıktı, şimdilik folbiol ve benexsol12 kullanmamı, hamile kalmadan bir ay öncesnde de clexan başlamamı söyledi doktor, sizlerden bu mutasyona sahip olup farklı şeyler kullanan var mı,gebelik öncesinde ve gebelik sırasında,??? kafam karıştıı :37
merhabalar bende de mthfr 1298 a>c heterozigot çıktı, şimdilik folbiol ve benexsol12 kullanmamı, hamile kalmadan bir ay öncesnde de clexan başlamamı söyledi doktor, sizlerden bu mutasyona sahip olup farklı şeyler kullanan var mı,gebelik öncesinde ve gebelik sırasında,??? kafam karıştıı :37
arkadaşlar merhaba,
uzun süredir sizleri takip ediyorum aslında ama hiç bir zaman yorum yazmamıştım sadece tecrübelerinizden faydalanmıştım. 3 yıllık evliyim,ilk 1 yıl bebek düşünmedik. İkinci yıl düşündükten 6 ay sonra hamile kaldım.Sonuç: Düşük. Daha sonra 8 ay sonra bir kez daha hamile kaldım Sonuç: KürtajPsikolojim,duygularım alt üst oldu. Daha sonra Kayseri'de Prof.Dr.Mustafa Başbuğ'u tavsiye ettiler.Kendisine muayene oldum. Nokta atışı yaptı sanki "ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ama gerekli testler yapılmadan net birşey diyemeyiz" dedi. Neyse testler yapıldı.Kanda protein c eksikliği çıktı ve genetik testinde de mthfr a1298c heterozigot çıktı. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var görüyorum ama birebir aynı benim durumumu yaşayanlar oldu mu? Bir gün bende miss kokulu yavrumu kucağıma alabilecek miyim? Allah hepimizin muradını versin inşallah en kısa zamanda.Hepinize sevgilerimi sunuyorum...
merhaba arkadaşlar
gördüğünüz gibi bende uyku falan kalmadı,grip hala geçmedi......isimlerinizi not etmeye devam ediyorum.......
öznur mrb nasılsın canım yazılarını okudukça birbirimize benzer yanlarımız oldugunu görüyorum bende 6 senelik evliyim bende bu çocuk konusunu kafama çok takmış durumdydım hele bu kürtajdan sonra ama şimdi kendimi frenlemeye çalışyorum aramızda ki fark sen heterizigotsun ben homzigotum,
selam canım.öncelikle çook geçmiş olsun. senin yaşadıklarını yaşayan melek76, gobote,cerry, gülüş gibi arkadaşlarımız var . sakın üzülme bu arkadaşlar yeniden hamile kalıp iğne kullanarak doğum yaptılar şuan kucaklarında bebeklerini seviyor.. yani hepside sağlıkla doğum yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?