Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çok sevindim ne zamandır girmiyodum ama takipteydim erkekmiş bebeşin çok güzel inş. bahtıda güzel olur canım benim öpüyorumseni

canım guatır için günde kaç tane ilaç içiyosun canım tsh değerin nasıl yazarsan sevinirim ay özlemişim ya sizleri arada giriyorum ama yazmadım hiç sağlıklı olduğunuza çok sevindim canım

merhabalar.. biz döndük otobüs beni yordu midem altüst oldu ama topiğimize bakmadan edemedim geçmişi çok okuyamadım umarım herşey yolundadır..wie iyi olmana sevindim denden hayırlısıyla kucağına al inşaallah..

merhabalar bende de mthfr 1298 a>c heterozigot çıktı, şimdilik folbiol ve benexsol12 kullanmamı, hamile kalmadan bir ay öncesnde de clexan başlamamı söyledi doktor, sizlerden bu mutasyona sahip olup farklı şeyler kullanan var mı,gebelik öncesinde ve gebelik sırasında,??? kafam karıştıı :37

arkadaşım çok geçmiş olsun, ben senin gibi sorun yaşamadım ama anlattıkların çok ilginç geldi

nasıl yani doğduktan sonra öldü diosun , hiç mi yaşamadı, ölüm sebebi nasıl pıhtılaşma oluyor? pıhtılaşma bildiğim kadarıyla anne karnında ölümlere yol açabilior, biraz bilgi verebilir misin çok merak ettim tekrar geçmiş olsun

mrb canım geçmiş olsun inşallah rabbim bidaha yaşatmasın,gönlüne göre versin herşeyi.iki sene önce 38 haftalıkken sezeryanla doğum yaptım bebeğim engelli doğdu 5,5 ay yaşadı vefat etti.faktor 5lie hariç diğer mutasyonlarım hetezerigot.doktorlar bebeğimin öyle olmasını kan pıhtılaşmasına.vitamin eksikliğine,ikince dereceden akraba evliliği var ona bağlıyo.başladınmı bilmiyorum ama hamile kalmadan bitakım ilaçlar kullanman lazım coraspirin,folbiol tabi bunları doktorun daha iyi bilir ama.gebe kalıncada iğne kullanıyoruz kan sulandırıcı...rabbim inşallah hepimize sağlıklıevlatlar nasip eder...

mrb canım ben hamile kalmadan coraspin,folbiol,becoziym c kullandım.hamile kalıncada hemen iğneye başaldım.benim faktör 5 hariç diğerleri hetezerigot.nezaman hamile kalacağını nası bilecekte bir ay önceden clexana başlatıcak anlamadım.gebe kalıncada aynı ilaçlara devam ediyorum.gebelik öncesindede mutlaka coraspin kullanılması gerektiğini biliyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir..herşey gönlünce olsun..sağlıkla kal canım...

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız sizinle...rabbim hepimize bu günlere erişmeyi nasip etsin inşallah..bebeğim daha 11 haftalık dört gözle bekliyorum bende sonuna kadar gelmeyi rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin...

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.hayırlısyla inşallah hepimiz alıcaz bbebişlerimizi kucağımıza.sana da Rab'bim acil şifalar versin.

canım çok üzüldüm.başın sağolsun.inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz.geçmiş sayfalarda öyküsü sana benzeyen bazı arkadaşlarımız vardı.hepimiz için genel olarak tedavi şekli aspirin,kan sulandırıcı ineler ve yoğun folik desteği.iyi kadın doğumcuyla görüşüp planlı bi gebelikle inşallah bebişine kavuşursun.

canım maaşallah süphanallah 32. hafatya kadar gelmiişsin Allah'ın izniyle doktoruna güven inşallah bebişine sağlıkla kavuşursun.

caanım mutasyonumuz aynı değil ama buradan takip ettiğim kadarıyla genel tedavi bu.Allah hepimizn yar ve yardımcısı olsun.

hepiniz dualarımdasınız

Hayırlı geceler..Biraz önce tromboz sonuçlarımdan Protein c ve protein s sonuçlarımı aldım.degerleri tam anlayamadım ve merak içindeyim; protein c %62 protein s %34 sizce bu degerler nasıl bana düşük gibi geldi bana ...Kanda pıhtılaşma oldugunu söyleyebilirmiyiz.???.Genetik tahlillerim daha çıkmadı dr randevümüzde ayın 19 una...Bilgisi olan varsa çok sevinirim.. merak içinde kaldım..Bu arada Anti kardiyop ıgm ve ıgg sonuçlarımda negatif çıkmıştı..:44::44:

merhaba arkadaşlar
gördüğünüz gibi bende uyku falan kalmadı,grip hala geçmedi......isimlerinizi not etmeye devam ediyorum.......

arkadaşlar nasılsınız uzun süredir katılamadım size dogumdan sonra paşam beni çok ugraştırıyor ..yeni arkadaşlar gelmiş rabbim hepinizin gönlüne göre versin

merhaba canım.benimde mutasyonum mthfr 1298 heterezigot.benimde iki düşüğüm var.şuan folbiol ve coraspin kullanıyorum.doktorum hamile kalınca bakarız iğneye bile gerek kalmayabilir demişti.o yüzden çok üzülme fazla ağır bi mutasyon değil sanırım.burda okuduğum kadarıyla homozigotlar daha ağır oluyo.ama bizim mutasyonlarda olup da bebeklerini kucaklarına alanlar var allahım tez zamanda bizede nasip etsin...

canım benimde iki kürtajım var tahlil sonuçları seninki gibi ben 6 yıllık evliyim benimle beraber evlenenlerin çocukları var benim kucağım halen boş ben bu konuyu çok kafama taktım antidepresyon ilaçları kullandım sana sadece önerim kafana takma yiyecek ekmeği yokmuş de ve rabbime sığın çünkü ben çok acılar çektim ve kendi saglığımı kaybettim ailemi çok üzdüm şimdi ise sadece kendi sağlığımı düzeltmek için ugraşıyorum bebekmi oda Allahın izniyle olur yeterki can saglığı olsun hiç üzülme canım bu halimizede şükür

merhaba arkadaşlar
gördüğünüz gibi bende uyku falan kalmadı,grip hala geçmedi......isimlerinizi not etmeye devam ediyorum.......

canım grip için en dogal yoldan geçmesini:2: istiyorsan bool bool su iç bence kendim bizzat yapıyorum ve faydasını görüyoRM .İNŞ. HAYIRLISIYLA DOGUMU YAPARSIN GÜNÜ BELLİ OLDUMU 13VEYA14 DEMİŞDİN AMA LÜTFENNN BİZLERİ UNUTMA BAK BU AY HAMİLE KALAMZSAM SENDEN BİLECEM KESİN BENİM ADIMI UNUTDU DİYECEM :84:

öznur mrb nasılsın canım yazılarını okudukça birbirimize benzer yanlarımız oldugunu görüyorum bende 6 senelik evliyim bende bu çocuk konusunu kafama çok takmış durumdydım hele bu kürtajdan sonra ama şimdi kendimi frenlemeye çalışyorum aramızda ki fark sen heterizigotsun ben homzigotum,

daha bi kaç gün önce bir arkadaşım senin yasadıklarını ben yaşasaydım evden dışarı çıkamazdım dedi demekki bu gücü Rabbim bizde gördükü bize bu derdi verdi yasadıklarımı anlatsam gerçekten gözyaslarınızı tutmazsınız eltim kaynanam hayatı bana zindan ettiler cahil insanlara laf anlatmak gerçekten çok zor bana hamile kalırsan o iğneleri kullanırsan bebeğin özürlü doğar diyolar dertleri sadece benim piskolojimi bozmak ama onlara inat umursamıyorum takmıyorum da benim ömür boyu da çocuğum olmayabilir önemli olan kocamın sağlığı 2 kürtajımda ben ağlarken annem bana kızdı ya sana bişey olsaydı senin bi daha çocuğun olur ama ben seni bir daha dünyaya getirebilirmiyim bu yaşına kadar büyüdüğünü görebilirmiyim dedi en önemlisi can saglığı arkadasım takma kafana bu halimizede şükür

selam canım.öncelikle çook geçmiş olsun. senin yaşadıklarını yaşayan melek76, gobote,cerry, gülüş gibi arkadaşlarımız var . sakın üzülme bu arkadaşlar yeniden hamile kalıp iğne kullanarak doğum yaptılar şuan kucaklarında bebeklerini seviyor.. yani hepside sağlıkla doğum yaptılar.

çok sagol canım Allah herkeze o annelik duygusunu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…