azracımcanım 75 tl ödedim ikli test için. sonucu aldım ama öğleden sonra sorucam doktora. ama raporda çok şükür düşük risk yazıyo.. sadece yaş riskim yüksek 1/716 32 yaş 32 olunca12 marta randevu aldık canımm
çook geçmiş olsun iyi bak kendine..
e-melis çok sağol canım. senin bebiş büyümüştür iyice.. keyifler nası?
Canım iyiyim sağol, 1 aydır doktora gitmedim, Pazartesi gideceğim, birazcık merakdayım o yüzden.. Bu iğnelerin dozunu ölçen testi sana yaptılar mı canım faktör xa.. Bana yapılmadı, onu da merak ettim.
WİE cim gözün aydın canım..
merhaba arkadaşlar
18 Şubat 14:30 ve sezeryan tarihimiz netleşti,lütfen bana özelden isim ve soyisimlerinizi atınki doğumda sizlere dua edicem.....
iğneye gelince,iki doktorumda 48 saat önce kesmemi söyledi,bende öyle yapıcam,Allaha emanet.....inş. sağlıcakla atlatırız bu süreci......aspirini keselide 15gün olmuş olacak...
merhaba arkadaşlar
18 Şubat 14:30 ve sezeryan tarihimiz netleşti,lütfen bana özelden isim ve soyisimlerinizi atınki doğumda sizlere dua edicem.....
iğneye gelince,iki doktorumda 48 saat önce kesmemi söyledi,bende öyle yapıcam,Allaha emanet.....inş. sağlıcakla atlatırız bu süreci......aspirini keselide 15gün olmuş olacak...
Allaha emanet ol canım kalbimiz ve dualarımız seninle.....
merhaba kızlar..
ne güzel herkesten mutlu haberler var :)
denden canım sağlıkla kucağına almanı diliyorum kızını
redmask, nigar50, e-melis, mathematician,wie ve unuttuğum diğer güzel hamişler güzel haberlerinizi okuyorum çok seviniyorum hep böyle devam etsin inşallah3
günaydın tatlım yok yapılmadı adı bile geçmedi. yalnız lütfü bey usgde mi dopplerde mi kan akışınnı izliyomuş diye duymuştum.
canım ilaç, vitamin falan vermedi bana .. sen ilave bişey kullanıyomusun?
canım ne zor di mi bi ay beklemek neden 2 haftada çağırmıyolar bi muayene bi kontrol?
merhaba kızlar..
ne güzel herkesten mutlu haberler var :)
denden canım sağlıkla kucağına almanı diliyorum kızını
redmask, nigar50, e-melis, mathematician,wie ve unuttuğum diğer güzel hamişler güzel haberlerinizi okuyorum çok seviniyorum hep böyle devam etsin inşallah3
canım iyiyim herşey yolunda..geliyorum aslında ama okuyup çıkıyorum yeni ve güzel bi haber yok bendecanım teşekkür ederim sen nasılsın artık gelmiyorsun sen neler yapaıyorsun inşallah en kısa sürede sende girersin hamişler listesine
merhaba canım aminn allah isteyen herkese yaşatır inşallah...Canım merhaba.. amin, Allahım inşallah en kısa zamanda bebişini konduruverir göbüşüne
merb. arkadaşlar, yazılarınızı yeni buldum bende yazmak istedim 4 ay önce 32haftalık kızımı sezeryanla doğurdum ama öldü malesefkan pıhtılaşması varmış homozigot mutant sonucu çıktı tahlillerde. korunmayı bırakıp hamile olmak istiyorum. aranızda öyküsü baba benzeyen varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
merhaba arkadaşlar
arkadaşlar merhaba,
uzun süredir sizleri takip ediyorum aslında ama hiç bir zaman yorum yazmamıştım sadece tecrübelerinizden faydalanmıştım. 3 yıllık evliyim,ilk 1 yıl bebek düşünmedik. İkinci yıl düşündükten 6 ay sonra hamile kaldım.Sonuç: Düşük. Daha sonra 8 ay sonra bir kez daha hamile kaldım Sonuç: KürtajPsikolojim,duygularım alt üst oldu. Daha sonra Kayseri'de Prof.Dr.Mustafa Başbuğ'u tavsiye ettiler.Kendisine muayene oldum. Nokta atışı yaptı sanki "ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ama gerekli testler yapılmadan net birşey diyemeyiz" dedi. Neyse testler yapıldı.Kanda protein c eksikliği çıktı ve genetik testinde de mthfr a1298c heterozigot çıktı. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var görüyorum ama birebir aynı benim durumumu yaşayanlar oldu mu? Bir gün bende miss kokulu yavrumu kucağıma alabilecek miyim? Allah hepimizin muradını versin inşallah en kısa zamanda.Hepinize sevgilerimi sunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?