Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım iyiyim sağol, 1 aydır doktora gitmedim, Pazartesi gideceğim, birazcık merakdayım o yüzden .. Bu iğnelerin dozunu ölçen testi sana yaptılar mı canım faktör xa.. Bana yapılmadı, onu da merak ettim.

WİE cim gözün aydın canım..

günaydın tatlım yok yapılmadı adı bile geçmedi. yalnız lütfü bey usgde mi dopplerde mi kan akışınnı izliyomuş diye duymuştum.
canım ilaç, vitamin falan vermedi bana .. sen ilave bişey kullanıyomusun?

canım ne zor di mi bi ay beklemek neden 2 haftada çağırmıyolar bi muayene bi kontrol?

canım çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın bebişi..darısı bizim başımıza..

Allaha emanet ol canım kalbimiz ve dualarımız seninle.....

merhaba kızlar..
ne güzel herkesten mutlu haberler var :)
denden canım sağlıkla kucağına almanı diliyorum kızını
redmask, nigar50, e-melis, mathematician,wie ve unuttuğum diğer güzel hamişler güzel haberlerinizi okuyorum çok seviniyorum hep böyle devam etsin inşallah 3

canım teşekkür ederim sen nasılsın artık gelmiyorsun sen neler yapaıyorsun inşallah en kısa sürede sende girersin hamişler listesine

aaa doğru doktor bende de kan akışına bakıyor, hatta cd de bir video da kan akışını gösteren video oluyor. hımm ordan anlıyor olabilirler demek.. Canımcım ben başından beri sabahları elevit, öğlen coraspin+folbiol, akşamları da b vitamini kullanıyorum. Bi de bunlara ek haşimato hipotiroidi var bir de onun için sabahları ilaç alıyorum.. Sorma bir sürü ilaç ama alıştım artık.. Biz ve bebişlerimiz iyi olsun da herşeye değer değil mi?
ya 1 ay gerçekten çok geç, insan evhamlanıyor, bir de bizim özel bir durumumuz olduğu için bizim için daha da zor geçiyor bü süre,

Canım merhaba.. amin, Allahım inşallah en kısa zamanda bebişini konduruverir göbüşüne

canım teşekkür ederim sen nasılsın artık gelmiyorsun sen neler yapaıyorsun inşallah en kısa sürede sende girersin hamişler listesine
canım iyiyim herşey yolunda..geliyorum aslında ama okuyup çıkıyorum yeni ve güzel bi haber yok bende e sonra biz kendi durumumuzu yazınca burayı hamile kalabilme topiğine çevirmişsiniz diyenler oluyor
bu arada benden önümüzdeki 6 ay bebek haberi falan beklemeyin geçen haftalarda laparoskopi oldum endometriozis çıktı bu yüzden 6 ay menapoz tedavisi görücem sonra bebiş çalışmalarına stard verices :)
Canım merhaba.. amin, Allahım inşallah en kısa zamanda bebişini konduruverir göbüşüne
merhaba canım aminn allah isteyen herkese yaşatır inşallah...

Son düzenleme:
merb. arkadaşlar, yazılarınızı yeni buldum bende yazmak istedim 4 ay önce 32haftalık kızımı sezeryanla doğurdum ama öldü malesef kan pıhtılaşması varmış homozigot mutant sonucu çıktı tahlillerde. korunmayı bırakıp hamile olmak istiyorum. aranızda öyküsü baba benzeyen varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

ayy canım başın sağolsun çok üzüldüm allahım bidaha yaşatmasın burda hemen hemen herkes kan pıhıtlaşmasından dolayı bebeğini kaybetti ama seninki kadar hamileliği sürüpte ölen varmı bilmiiorum bende 12 ocakta 7 haftalık kürtaj oldum maalesef bebeğimin kalp atışları durduğundan en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş alırsın inş kucağına

sen ve bebeğin de allah emanet olun sizde bizizm dualarımızdasınız.güzel haberlerinizi bekliyor olacağım.

wie canım kontrolden güzel haberlerle dönmüşsün, çok sevindim, ama sen yinede temkini elden bırakma yatmaya devam et. bebek büyüdükçe aşağıya baskı artacak unutma,..

nigar benim de bebek gelişimi en baştan beri hep 1hafta on gün kadar geri gidiyor. en son kontrolümüzde 2 hafta oldu aradaki fark. şu an 32 haftalığım usg ye göre. ama doktor hem geç döllenme, hemde bebek biraz ufak tefek ondandır diyor. ölçülere takılma dedi. inşallah haklıdır. bende yinede tedirgin oluyorum biraz.umarım aradaki açıklığı doğuma kadar kapatırız.

nuraycığım bilmiyorum ki benim doktor biraz pimpirikli galiba 5 gün gerilik çok önemli değildir herhalde hemen tahlil yaptırdı iğnenin dozu yeterlimi değilmi diye neyse yeterliymiş canım umarım iyisindir canım seninde az kaldı hayırlısıyla doğurursun inşallah

slm arkadaşalr, benimde 7 haftalık 2 kaybım oldu ve mthfr heteroziğot olduğu içinclexcan 0,4 başladı dr um şuan 32 haftalık hamileyim, lütü önderoğlunun takibindeyim..bu ay benden ddimer testi istedi kandaki pıhtılaşmaya bakmak için oda biraz yüksek çıkınca iğneyi 2ye çıkaralım sabah akşam dedi, bu konud bilgisi olan varsa benimle paylaşırmı aklım çok karıştı, çok krkuyorum oğluşuma bişey olacak diye rabbim hepimizin yavrularını korusun...

arkadaşlar merhaba,

uzun süredir sizleri takip ediyorum aslında ama hiç bir zaman yorum yazmamıştım sadece tecrübelerinizden faydalanmıştım. 3 yıllık evliyim,ilk 1 yıl bebek düşünmedik. İkinci yıl düşündükten 6 ay sonra hamile kaldım.Sonuç: Düşük. Daha sonra 8 ay sonra bir kez daha hamile kaldım Sonuç: Kürtaj Psikolojim,duygularım alt üst oldu. Daha sonra Kayseri'de Prof.Dr.Mustafa Başbuğ'u tavsiye ettiler.Kendisine muayene oldum. Nokta atışı yaptı sanki "ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ama gerekli testler yapılmadan net birşey diyemeyiz" dedi. Neyse testler yapıldı.Kanda protein c eksikliği çıktı ve genetik testinde de mthfr a1298c heterozigot çıktı. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var görüyorum ama birebir aynı benim durumumu yaşayanlar oldu mu? Bir gün bende miss kokulu yavrumu kucağıma alabilecek miyim? Allah hepimizin muradını versin inşallah en kısa zamanda.Hepinize sevgilerimi sunuyorum...

seninle durumumuz aynı dğil gökçenciğim ama benimde kayıplarım var , araştırmanı sonuna kadar yap ve tekrar bebek planla biz tam 1 yıl araştırdk ve çok şükür muradımıza ermeye çok az kaldı allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım, asla umudunu kaybetme...

meraba arkadaşlar benimde 2 ay önce 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtajla alındı araştırma sonucu kan pıhtılaşması denildi bu ay korunmayı bırakıyorum yanlız benim kafama takılan bir soru var ben 3 yıldır hamile kalamıyordum genetik tahlillerim yapılmıştı bir sorun varmı diye gelen sonuçlara doktorum hiç bir sorun yok sadece protein c de eksiklik var dedi pıhtılaşmadan söz etmedi protein c eksikliği ne demek tam olarak bilginiz varmı kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…