merhaba , bugün buralar sakin gibi, herkese iyi haftasonları diliyorum.
hayırlı geceler..biraz önce tromboz sonuçlarımdan protein c ve protein s sonuçlarımı aldım.degerleri tam anlayamadım ve merak içindeyim; protein c %62 protein s %34 sizce bu degerler nasıl bana düşük gibi geldi bana ...kanda pıhtılaşma oldugunu söyleyebilirmiyiz.???.genetik tahlillerim daha çıkmadı dr randevümüzde ayın 19 una...bilgisi olan varsa çok sevinirim.. Merak içinde kaldım..bu arada anti kardiyop ıgm ve ıgg sonuçlarımda negatif çıkmıştı..:44::44:
merhabalar.. biz döndük otobüs beni yordu midem altüst oldu ama topiğimize bakmadan edemedim geçmişi çok okuyamadım umarım herşey yolundadır..wie iyi olmana sevindim denden hayırlısıyla kucağına al inşaallah..
oooo kimleri goruyorum hosgeldin canimm nasilsin bakalim pasamiz ne yapiyor tekmeler basladimi??? gecmisi okuyamamissin benimde bir kizim olacak teyzesi sukur gosterdi nazli kuzum benim
canım yaa bende seni merak ediyordum demek kızın olucak çok sevindim kızlar çok tatlı olutyor süslü püslü yerim ben onu.bende hep ilkim kız olsun derdim rabbim verdi.sağlığın nasıl iyisin değilmi.namazımı kılmadım canım akşam açarım yine inşaallah.tekmeler başladı teyzesi sorma bazen çok hareketleniyor bu arada bendede şeker çıktı memlekette ama bugün ölçüyorum normal sanırım birazda stresten oldu..
merhaba arkadaşlar
18 Şubat 14:30 ve sezeryan tarihimiz netleşti,lütfen bana özelden isim ve soyisimlerinizi atınki doğumda sizlere dua edicem.....
iğneye gelince,iki doktorumda 48 saat önce kesmemi söyledi,bende öyle yapıcam,Allaha emanet.....inş. sağlıcakla atlatırız bu süreci......aspirini keselide 15gün olmuş olacak...
kızlar anti faktör xa tahlil sonucum çıkmış iğnemin dozajı çok iyiymiş bu şekilde devam ediyoruz içim çok rahatladı
canım yaa bende seni merak ediyordum demek kızın olucak çok sevindim kızlar çok tatlı olutyor süslü püslü yerim ben onu.bende hep ilkim kız olsun derdim rabbim verdi.sağlığın nasıl iyisin değilmi.namazımı kılmadım canım akşam açarım yine inşaallah.tekmeler başladı teyzesi sorma bazen çok hareketleniyor bu arada bendede şeker çıktı memlekette ama bugün ölçüyorum normal sanırım birazda stresten oldu..
Hayırlı geceler..Biraz önce tromboz sonuçlarımdan Protein c ve protein s sonuçlarımı aldım.degerleri tam anlayamadım ve merak içindeyim; protein c %62 protein s %34 sizce bu degerler nasıl bana düşük gibi geldi bana ...Kanda pıhtılaşma oldugunu söyleyebilirmiyiz.???.Genetik tahlillerim daha çıkmadı dr randevümüzde ayın 19 una...Bilgisi olan varsa çok sevinirim.. merak içinde kaldım..Bu arada Anti kardiyop ıgm ve ıgg sonuçlarımda negatif çıkmıştı..:44::44:
Hayırlı geceler..Biraz önce tromboz sonuçlarımdan Protein c ve protein s sonuçlarımı aldım.degerleri tam anlayamadım ve merak içindeyim; protein c %62 protein s %34 sizce bu degerler nasıl bana düşük gibi geldi bana ...Kanda pıhtılaşma oldugunu söyleyebilirmiyiz.???.Genetik tahlillerim daha çıkmadı dr randevümüzde ayın 19 una...Bilgisi olan varsa çok sevinirim.. merak içinde kaldım..Bu arada Anti kardiyop ıgm ve ıgg sonuçlarımda negatif çıkmıştı..:44::44:
canım çok geçmiş olsun ama lütfen şekerini önemse lütfen....
mrb canım ben hamile kalmadan coraspin,folbiol,becoziym c kullandım.hamile kalıncada hemen iğneye başaldım.benim faktör 5 hariç diğerleri hetezerigot.nezaman hamile kalacağını nası bilecekte bir ay önceden clexana başlatıcak anlamadım.gebe kalıncada aynı ilaçlara devam ediyorum.gebelik öncesindede mutlaka coraspin kullanılması gerektiğini biliyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir..herşey gönlünce olsun..sağlıkla kal canım...
öncelikle Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına sağ sağlim alırsın bebeğini wie arkadaşımıza sormuşsun ama ben de cvplamak isterim prednisolon kortizon içeren ilaç bana da birdaha hamile kalırsan 4 mg vereceğim demişti.doktorum ordan biliyorum.senin ilaçının ismi neydi? .bana doktorum progestron ve östrojen içeren ilaçlar pıhtılaşmayı artırır demişti.canım ne yapalım Allah a sığıncaz başka çaremiz yok stres yapma dua et bizlere de ....wie canım sana doktorun ilk dört ay prednisolon vvermişti.bana da bir önceki gebeliğimde 5mg lık olanından verilmişti.bebeğinkalp atışları duyulana kadar kullanmamı istemişti doktorum.
şimdi yine hamileyim 4 haftalık.ama bhcg değerlerim alt sınırda ilerliyor.şmdiki doktorum bu ilaca gerek olmadığını söylüyor.ben doktorumdan gizli kullansam mı acaba?bi faydası olur mu sence?progesteron içeren herhangi bi ilaç ta vermedi.bildiğim kadarıyla bizim gibi düşük yapanlara o da veriliyo.bu iki ilacı kullanıp kullanmamak ta kararsız kalıyorum.doktorlara kalsa önceki gebeliklerim yolunda giderdi.artık çok güvenemiyorum onlara.
öncelikle Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına sağ sağlim alırsın bebeğini wie arkadaşımıza sormuşsun ama ben de cvplamak isterim prednisolon kortizon içeren ilaç bana da birdaha hamile kalırsan 4 mg vereceğim demişti.doktorum ordan biliyorum.senin ilaçının ismi neydi? .bana doktorum progestron ve östrojen içeren ilaçlar pıhtılaşmayı artırır demişti.canım ne yapalım Allah a sığıncaz başka çaremiz yok stres yapma dua et bizlere de ....
canım çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın birebir aynı durumda olanlar yok ama benzer şekilde olanlar var canım bende de mthfr c677 homozigot+protein s düşük çıktı şu an hamileyim gebelikten önce coraspin folbiol elevit kullandım gebe olduktan sonra bunlara ilave clexane iğne kullanıyorum.Benim doktorum da Mustafa Başbuğ umarım bir gün sende annelik duygusunu tadarsın.Bu sitede çok güzel paylaşımlarımız oluyor vaktin olursa geçmiş sayfaları mutlaka oku çok güzel bilgiler bulacağına inanıyorum.Herşey gönlünce olsun....İyi akşamlararkadaşlar merhaba,
uzun süredir sizleri takip ediyorum aslında ama hiç bir zaman yorum yazmamıştım sadece tecrübelerinizden faydalanmıştım. 3 yıllık evliyim,ilk 1 yıl bebek düşünmedik. İkinci yıl düşündükten 6 ay sonra hamile kaldım.Sonuç: Düşük. Daha sonra 8 ay sonra bir kez daha hamile kaldım Sonuç: KürtajPsikolojim,duygularım alt üst oldu. Daha sonra Kayseri'de Prof.Dr.Mustafa Başbuğ'u tavsiye ettiler.Kendisine muayene oldum. Nokta atışı yaptı sanki "ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum ama gerekli testler yapılmadan net birşey diyemeyiz" dedi. Neyse testler yapıldı.Kanda protein c eksikliği çıktı ve genetik testinde de mthfr a1298c heterozigot çıktı. Benimle aynı durumda olan arkadaşlarım var görüyorum ama birebir aynı benim durumumu yaşayanlar oldu mu? Bir gün bende miss kokulu yavrumu kucağıma alabilecek miyim? Allah hepimizin muradını versin inşallah en kısa zamanda.Hepinize sevgilerimi sunuyorum...
canım çok sevindim ne zamandır girmiyodum ama takipteydim erkekmiş bebeşin çok güzel inş. bahtıda güzel olur canım benim öpüyorumseni
canım guatır için günde kaç tane ilaç içiyosun canım tsh değerin nasıl yazarsan sevinirim ay özlemişim ya sizleri arada giriyorum ama yazmadım hiç sağlıklı olduğunuza çok sevindim canım
canım msj kutun doluymuşi msjım gitmedi..arkadaşım çok geçmiş olsun, ben senin gibi sorun yaşamadım ama anlattıkların çok ilginç geldi
nasıl yani doğduktan sonra öldü diosun , hiç mi yaşamadı, ölüm sebebi nasıl pıhtılaşma oluyor? pıhtılaşma bildiğim kadarıyla anne karnında ölümlere yol açabilior, biraz bilgi verebilir misin çok merak ettim tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?