Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkür ederim nigar50..sadece coraspin alıyorum ben şu anda doktor folik asit vermedi bana..onuda düzensiz alıyorum aslında! bu ay ne olacak bakalım beklemek ne kötü umarım hepimize Allah sağlıklı bebişler nasip etsin

kızlar bir soru sormuştum ama cevap veren olmadı acaba bilginiz yokmu ..lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi??

oooo kimleri goruyorum hosgeldin canimm nasilsin bakalim pasamiz ne yapiyor tekmeler basladimi??? gecmisi okuyamamissin benimde bir kizim olacak teyzesi sukur gosterdi nazli kuzum benim

oooo kimleri goruyorum hosgeldin canimm nasilsin bakalim pasamiz ne yapiyor tekmeler basladimi??? gecmisi okuyamamissin benimde bir kizim olacak teyzesi sukur gosterdi nazli kuzum benim

canım yaa bende seni merak ediyordum demek kızın olucak çok sevindim kızlar çok tatlı olutyor süslü püslü yerim ben onu.bende hep ilkim kız olsun derdim rabbim verdi.sağlığın nasıl iyisin değilmi.namazımı kılmadım canım akşam açarım yine inşaallah.tekmeler başladı teyzesi sorma bazen çok hareketleniyor bu arada bendede şeker çıktı memlekette ama bugün ölçüyorum normal sanırım birazda stresten oldu..

canim benim ya fazla kafana takma seker konusunu dikkat et ama benim sagligima gelince gecen persembe kontrolum vardi rahimde ki acilmaya baktilar rabbime sukur azda olsa kapanmis bi tehlikesi kalmamis ama yine de dikkat etmeye calisiyorum surekli yatiyorum

evet teyzesi ya kizlar cok tatli oluyor pembis pembis bide hareketli nasil anlatamam korkuyorum bazende cok hareket edince rahim yine acilma yapar diye onun bile tadini cikaramiyorum valla ama cok heycanlaniyorum kuzumun hareketlerini hissedince

rabbim limonlucaya,nergis60a,feryada,kivrcik, ommana daha adini hatirlayamadigim diger arkadaslara da yasatsin bu hareketleri hissetmeyi insallahh inannin kizlar her zaman dua ediyorum hepiniz icin rabbim kabul eder insallah

cnm Allahım sqglıkla sıhhatle bebegıne kavusmayı nasıp etsın
rabbım yar ve yardımcın olsun

kızlar anti faktör xa tahlil sonucum çıkmış iğnemin dozajı çok iyiymiş bu şekilde devam ediyoruz içim çok rahatladı

ya benım doktorumda gerek yok o teste o testı cok yuksek kan pıhtılasması olan hastalara (yaslılara falan heralde ) hergun ıgne kullanmak zorunda olanlara yapıyoruz dedı
zateb yeterlı gelmeseydı sorun cıkardı dedı. bız ıgneyı kıloya gore ayarlıyoruz dedı
suan 0,4 kullanıyorum 0,6 hangı kıloya denk gelıyosa o kıloya gelınce o ıgneye baslıcakmsımmm ??????

canım çok geçmiş olsun ama lütfen şekerini önemse lütfen....

mrb
bende de protein s düşüklüğü çıkmıştı
hatta senin değerlerinden daha yuksek olmasın rağmen dr. iğne yazdı
şimdi halen kullanıyorum (clexane o.4 kullanıyorum)
her sonucun refarans değerleri farklı olabilir
en iyi kararı ve sonucu dr. la görüş istersen ona göre iğne ya da ilaç yazar
şuan hamilelik drumu var mıydı

canım şu anti kardiyop ıgm ve ıgg negatif olması iyi.pozitif olunca sorun var demktir.ama protein değerleri konusunda bir bilgim yok.gönlünü ferah tut.inşallah herşey gönlünce olur.

canım çok geçmiş olsun ama lütfen şekerini önemse lütfen....

canım sanırım sedede şaker vardı değilmi kaç çıkıyorduki insülüne başlamıştın (yanlış hatırlamıyorsam)bilgilerini paylaşırsan sevinirim..evde ölçmek için ölçüm aleti aldım bugün 3 kere ölçtüm açlık 77 (90 küsür çıkıyordu)kahvaltıdan iki saat sonra 99 öyle yemeğinden sonra 135 çıktı ama kızartma yemiştim :26: sanırım ondan oldu doktor diyetisyene yönlendiridi hafta içi birgün gidicem

wie canım sana doktorun ilk dört ay prednisolon vvermişti.bana da bir önceki gebeliğimde 5mg lık olanından verilmişti.bebeğinkalp atışları duyulana kadar kullanmamı istemişti doktorum.

şimdi yine hamileyim 4 haftalık.ama bhcg değerlerim alt sınırda ilerliyor.şmdiki doktorum bu ilaca gerek olmadığını söylüyor.ben doktorumdan gizli kullansam mı acaba?bi faydası olur mu sence?progesteron içeren herhangi bi ilaç ta vermedi.bildiğim kadarıyla bizim gibi düşük yapanlara o da veriliyo.bu iki ilacı kullanıp kullanmamak ta kararsız kalıyorum.doktorlara kalsa önceki gebeliklerim yolunda giderdi.artık çok güvenemiyorum onlara.

teşekkürler canım , herşey hepimizin gönlünce olur inşalaah, gebeliği düşünmeye başlamadan bi ay önce iğneye başlarız demişti dr., mesela mayısta gebelik düşünüyosan nisanda iğneye başlarız dedi, düşünmekle hamile kalınmıyor ama, nassı bi ayarlama yapacak anlamadım bi garippp

öncelikle Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına sağ sağlim alırsın bebeğini wie arkadaşımıza sormuşsun ama ben de cvplamak isterim prednisolon kortizon içeren ilaç bana da birdaha hamile kalırsan 4 mg vereceğim demişti.doktorum ordan biliyorum.senin ilaçının ismi neydi? .bana doktorum progestron ve östrojen içeren ilaçlar pıhtılaşmayı artırır demişti.canım ne yapalım Allah a sığıncaz başka çaremiz yok stres yapma dua et bizlere de ....

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım cevabın için.hepiniz dualarımdasınız.bana bir önceki doktorum vermişti ilacı.adı deltacortril(5mg).ilaçlara rağmen bebğimi kaybetmiştim.ama olsun yine de mutlaka faydası vardır.yine kullanmayı düşünüyorum.

canım çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın birebir aynı durumda olanlar yok ama benzer şekilde olanlar var canım bende de mthfr c677 homozigot+protein s düşük çıktı şu an hamileyim gebelikten önce coraspin folbiol elevit kullandım gebe olduktan sonra bunlara ilave clexane iğne kullanıyorum.Benim doktorum da Mustafa Başbuğ umarım bir gün sende annelik duygusunu tadarsın.Bu sitede çok güzel paylaşımlarımız oluyor vaktin olursa geçmiş sayfaları mutlaka oku çok güzel bilgiler bulacağına inanıyorum.Herşey gönlünce olsun....İyi akşamlar

iyi akşamlar kızlar.Allah hepimize şifa versin, sağlıklı bebişler nasip etsin.

sağol bitanem.. allah tez zamnda sana kıvırcık ,omman,muco adını unuttuğum bekleyen isteyen herkesin başına
canım msj kutun doluymuşi msjım gitmedi..

canım beta hcg düşük seyrediyo demişsin yeniden ölçtürdün mü değerin kaç şimdi ..
sen 4 ünde ve 8 inde ölçtürmüştün bidaha ölçtürdün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…