kızlar anti faktör xa tahlil sonucum çıkmış iğnemin dozajı çok iyiymiş bu şekilde devam ediyoruz içim çok rahatladı
arkadaşlar hepiniz sağolun...
Doktordan haber bekliyoruz umarım bir aksilik çıkmazda 18 i netleşir,biliyorsunuz iğneyi 2 gün önce kesmem gerektiği için gün ve saat çok önemli,o yüzden biraz gerginim,hatta epey gerginim hemen grip oldum stresten,boğazlarım falan çok fena.......evde terör estiriyorum,herkes batıyor bana......
Allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kizlar cok sukur iyi haberlerle dondum allaha sukurr bebise yapilan ikili test sonuclarim guzel cikti rahimde de bi problem yok hatta duzelme yapmis kapanmis yani azda olsa cok sukur nasil rahatladim anlatamam size rabbim insallah bidaha problem yasamayiz ne siz ne de ben
canım geçmişi hatırlattığım için kusura bakma o günler geçti bitti inşaallah gelecek hep güzel olacak.ne güzel iyi haberlerini aldık şimdi daha dikkatli ol mümkünse uzanarak geçir günlerini inşaallah bende görürüm 22 haftaları 32 haftaları dua et lütfen..benim düşüklerimde 14,14,20,ve17 haftalıkken oldu benim su gelmesiyle oldu.mthfr homozigot aminoasit metabolizma bozukluğu var.vücudum bebeği düşman görüyormuş,son 2 düşükte 13 haftlarda yine su geldi ama susuz karnımda yavrularım su geldikten sonra 3. düşükte 6 hafta yaşadı kaybettim.4.düşükte 4 hafta yaşadı kaybettim.çok zor bizim için anne olmak şimdi yaşasaydı en büyük yavrum 1.sınıfa başlayacaktı..Allah ım bizlerinde yüzlerini tezzmanda güldürür inşaallah kendine iyi bak ...Evet canım senin gibi bu ilaclarla ilgilenen muco arkadasımız araştırmış da kortizon iceriyormus bu ilaçlar umarım tez zamanda sizlerde sifasini bulursunuz
Benim düşüklerine gelince 4dusuk yaptım en geç 9.haftamda kaybettim bebeğimi diğer üçünün kalp atışlarını bile duyamadik2si kendiliginden düşmesine rağmen kopamafilar benden sanirim icimde parça kalma nedeniyle kurtajla alındılar suan bunları yazarken o günler geldi aklıma çok acılar çektim kendimi toparlamam uzun bir süre aldı ama Rabb'ime şükür olsun suan 22. Haftam bitmek üzere Rabbim kucağımda da gösterir inşallah benim ve hepinizin tabiki bizim kaderimizde de zor anne olmak varmış demekki Rabbim hepimizin yar ve yardımcımız olsun canlarım
herkese selam konuya pat diye girdim ama bilgisi olan varsa bir şey sormak istiyorum...
ben 6 ay ara ile 2 düşük yaşadım...araştırma aşamasındayız şimdiye kadar tüm sonuçlar normaldi ama bugün aldığım sonuçta (sanıyorum faktör V sonucuydu bu) MTHFR c677t heterozigot....
çok anlamadığım için azcık araştırdım anladığım kadarıyla pıhtılaşma sorunu...
araştırmalarım beni buraya kadar getirdi bu konuda bilgisi olanlardan bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.......
merhaba arkadaşlar
18 Şubat 14:30 ve sezeryan tarihimiz netleşti,lütfen bana özelden isim ve soyisimlerinizi atınki doğumda sizlere dua edicem.....
iğneye gelince,iki doktorumda 48 saat önce kesmemi söyledi,bende öyle yapıcam,Allaha emanet.....inş. sağlıcakla atlatırız bu süreci......aspirini keselide 15gün olmuş olacak...
canım bak sonuna geldin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alacaksın sakin ol bol bol dua et canımarkadaşlar hepiniz sağolun...
doktordan haber bekliyoruz umarım bir aksilik çıkmazda 18 i netleşir,biliyorsunuz iğneyi 2 gün önce kesmem gerektiği için gün ve saat çok önemli,o yüzden biraz gerginim,hatta epey gerginim hemen grip oldum stresten,boğazlarım falan çok fena.......evde terör estiriyorum,herkes batıyor bana......
Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım kanda pıhtılaşma problemin var gebelikten önce folik asit ve coraspin gebe kaldıktan sonra da iğne vurulacaksın bu şekilde olupta sağlıklı doğum yapan çok arkadaşımız varherkese selam konuya pat diye girdim ama bilgisi olan varsa bir şey sormak istiyorum...
ben 6 ay ara ile 2 düşük yaşadım...araştırma aşamasındayız şimdiye kadar tüm sonuçlar normaldi ama bugün aldığım sonuçta (sanıyorum faktör V sonucuydu bu) MTHFR c677t heterozigot....
çok anlamadığım için azcık araştırdım anladığım kadarıyla pıhtılaşma sorunu...
araştırmalarım beni buraya kadar getirdi bu konuda bilgisi olanlardan bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.......
ya arkadslar bır sorum olacak bu kan sulandrıcı iğnlerın dozajı nasıl ayarlanıyor onun ıcın bır test yapılıyo mu bunu çok merak edıyorum bılgısı olan arkadslar cvb verırlerse sevınırım
günaydin canim günün belli olmus rabbim hayirlisiyla kavustursun yavruna insallah... rabbim bizleride nasip eylesin en kisa zamanda ....yasini okudugunu yazmistin ben yine tekrar tekrar tesekkür ediyorum canim cok sagol...dualarinda banada yer verirsen cok sevinirim rabbim yüzünüzü hep güldürsün canimarkadaşlar isimlerinizi not almaya başladım,hiç şüpheniz olmasın zaten her zaman hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin....
sizden isimler geldikçe kaydetmeye devam edicem.....özellikle doğumda yapılan duaların kabul gördüğüne çok inanıyorum.......bizim içinde doğumunda dua eden pek çok arkadaşlarımız olmuştu,sağolsunlar....
arkadaşlar isimlerinizi not almaya başladım,hiç şüpheniz olmasın zaten her zaman hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin....
sizden isimler geldikçe kaydetmeye devam edicem.....özellikle doğumda yapılan duaların kabul gördüğüne çok inanıyorum.......bizim içinde doğumunda dua eden pek çok arkadaşlarımız olmuştu,sağolsunlar....
canım genelde kadın doğumcular ayarlıyor ama tahlili var anti faktör xa tahlili yapılıyor ona göre doz ayarlanıyor
dendenim canım çok şükür bu günlere kadar gelebildik :)merhaba arkadaşlar
18 Şubat 14:30 ve sezeryan tarihimiz netleşti,lütfen bana özelden isim ve soyisimlerinizi atınki doğumda sizlere dua edicem.....
iğneye gelince,iki doktorumda 48 saat önce kesmemi söyledi,bende öyle yapıcam,Allaha emanet.....inş. sağlıcakla atlatırız bu süreci......aspirini keselide 15gün olmuş olacak...
arkadaşlar isimlerinizi not almaya başladım,hiç şüpheniz olmasın zaten her zaman hepimiz için dua ediyorum,Allah hepimize hayırlı gebelikler ve doğumlar nasip etsin....
merhaba arkadaşlar
canım ben 3 düşük yasadım ıkı dusudugumde kan pıhtılasması oldugunu bılmıyordum 3 hamıle kalmadan once test yapıldı ve kan pıhtılasması cıktı gebe kaldıgımda da ığneye basladık 0.4 celaxsan kan sulandırcı ığne kullandım ama neyazıkkı bebegım 9 haftalıkken kalp atısları durdu benım doktorum o dedıgın testten yapmadı yapmadıgı halde 0.4 nasıl karar verdı oda benım aklıma takıldı acaba dozajı az mı yoksa çok mu geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?