Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben doktorumu değiştirdim.bir önceki doktorum tedavi sonuç vermeyince beni tüp bebeğe yönlendirmişti.ben de doğal yollarla denemek istediğim için şimdi başka bir doktora gidiyorum.birkaç dokotrun farklı önerlerini kendim sentezliyorum bir anlamda.ya aslında Rab'bim ol dedikten sonra buların hiçbir önemi yok ama yine de insan bişeyler yapmak istiyor.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

tebrik ederim.çok sevindim.inşallah herşey yolunda gider.sağlıcakla kal

çok ç
ekti gerçekten kuzucum ama çok şükür atlattı hepsi geride kaldı şükür Allh kimseye yaşatmasın ve Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize inşaallh.... bu arada teşekkür edriz teyzesi.......

Ben 24 gün önce 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Bu ne yazık ki ikincisi. Birincisi 28 haftalıkken karnımda ölmüştü bu da 10 haftalıkken. Kan pıhtılaşması için gereken her şeyi yaptık ama olmadı işte. Bebekte genetik inceleme istemiştik. 20 gün içinde çıkacağı söylenmişti. Perşembe günü aradılar bendeki heyecenı siz düşünün artık. Sonuç ne olsa beğenirsiniz????? Aydın üniversitesi gereken koşullarda materyali saklamadığı için İzmirde Gentan labaratuarı canlı hücre elde edememiş. Hiçbir sonuç çıkmamış yani. Biz 270 lira ödediğimizle ve stres yaptığımızla kaldık. Bu olayı netleştirir diye düşünüyordum ama işte hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim artık?

darsı bizim gibi bebek bekleyen arkadasların başına senin adına çok sevindm canım allah tamamına erdirsin

saol canım ...inşallah rabbim en kısa zamanda sizi de bebişlerine kavuşturur..dualarım sizinle..yarın malum okullar acılıyor ve işbaşı yapıcam..inşallah her seyolunda gider progestan kullanıyorum çok korkuyorum bir sey olacak diye..9 ay nasıl gececek bilmiyorum..dualarınız beklıyorumm..

Yaşadıklarınız gerçekten çok acı. Teselli edecek söz bulamıyorum ,kelimeler yetersiz kalıyor. Allahtan sabır diliyorum. Buradaki doğum yapan arkadaşlarımız size umut olacaktır eminim. Sağlıkla kalın ...

arkadaşlar selam
bizim sezeryan tarihimiz doktorumun kardeşinin ağır hasta olması ve şehir dışına çıkması gerektiği için15 Şubat olarak değişti.....yani yarın Allah izin verirse 14:30-15:00 gibi sezeryana giriyoruz.....

Aysude ne güzel yazmışsın....bende birkaç şey ilave etmek istiyorum...eskiler bilirler....bu benim 3.gebeliğim,ilki 6,5 haftalık ikincisi 20 haftalık kayıp....geçen sene Şubat ayında ölüme doğurmuştum 20 haftalık kızımı...sabrettik,isyan etmedik,tevekkül ettik,hayırlısı bu imiş dedik...onu kucağımıza alacağımız Haziran ayında gebeliğimi öğrendim ve tam 1 yıl sonra yine Şubat ayında Allah izin verirse bebeğimize Elif Güneş'imize kavuşacağız....çok zor geçti 8 ay....yüreğimiz ağzımızda.....herkes doktor kontrolünde bebeğinin yüzünü gözünü merak ederken,biz kalp atışlarını duyduğumuz an derin bir oh çekiyorduk....hayatımda o sessizliği asla unutamam.....Allahım kimseye yaşatmasın....bebek hareketlerini hissettiğim halde bile acaba kalbi atıyor mu diyordum kendi kendime....

Arkadaşlar lütfen umudunuzu asla yitirmeyin,sabredin,Aysude'ninde dediği gibi hayırlı gebelik ve hayırlı doğum isteyin....Allaha sığının bol bol dua edin...iğne ,ilaç,doktor hepsi bahane...ben geçen seferde iğne kullandım,bu sefer sadece iğnenin markası değişti....Allah izin verdikten sonra olmayacak birşey yok..

yarın sağ salim kucağımıza almadan inanamayacağım galiba....hepiniz dualarımdasınız...sizde bizlere dua edin teyzeleri.....eşim sizi haberdar eder.....bende en kısa zamanda gelicem inş.......hepinizi çok seviyorum.....bu arada hala gribim ve burnum tıkalı yarına kadar açılır inş.

canım Allah bir avazda kurtarsınn.senin de aysudenin de yazılarını okudukça hem buruklanıp hem mutlu oluyorum..Allah yavrularınızdan ayırmasın... siz de dualarınızdan düşürmeyin bizleri..

canımmm, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin yavrunu ömrü uzun, bahtı şansı açık olsun inşallah...

herkese günyadın.kandilimiz mübarek olsun.Allah'ım hayır mübarek kandiil günü tüm dualarımızı kabul etsin,hayırlı hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

Canım, dualarım sizinle. sağlıkla kucağına bebeğini alacaksın inşallah. Allah o günleride bize de gösteririr umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…