slm canim kusura bakma anca yazabildim girdigim zaman gecmisi fazla okuyamiyorum diger arkadaslar yazdiysa ve ben cevaplamadiysam nolurr kusura bakmayin
canim ben prednisolona hcg nin yuksek oldugunu ogrendigim gun baslamistim doktorumdan ogrendigim kadariyla bu ilac vucud bebegi kabul etmedigi taktirde kullaniyormus 4tane dusugum oldugu icin doktorumu degistirdim biraz daha tedbirli davrandi bu doktorum saolsun ama hic bir tahlil felan yapilmadi bana yani bilemiyorum vucudum kabul ediyormu etmiyormu ama yinede sen bilirsin tatlim bi onceki hamileliginde doktorun kullanmani istediyse bir bildigi vardir diye dusunup bu sefer neden vermedigini bir turlu anlayamadim :97::97: ben 13.haftama kadar kullandim bu hapi bide duphastonu
progestana gelince hic kullanmamistim onu ama biliyosundur benim rahim acilma yapmisti 2haftadan beri kullaniyorum onu takii 36.haftaya kadar boyle iste tatlim bir sorun felan olursa elimden geldignce cevaplarim heleki hamilelligin basinda cokk karisiyor insanin kafasi seni cok iyi anliyorum allah yardimcin olsun
herkese merhaba,
bugün kan testi yaptrdım. 75 çıktı. dr.umu aradım süper dedi. haftaya kese gözükür dedi. garip duygular içindeyim.. sevinemiyorumm. umarım aynı şeyleri yaşamam.. benim içinde dua edin olur mu?
çok çaysude_mir canim benim cektigin sikintilari cok iyi biliyorum cok zor anne olmak hamile olmadan once ayyy hamile kalamiyorum diyossun hamile kaliyosun bu sefer dusuk korkusuyla onun da tadini cikaramiyorsun benimde cok stresli geciyor hamileligim her an bir korku bir stress ahh diyorum bir 32.36. haftalarimizi gorebilsek ozaman dogsa bile yasama sansi daha yuksek ama halime cok sukur rabbim bu gunlerimi aratmasin insallahh
ohh bak ne guzel sen stresli dogum surecini atlattin biraz slklntili bir dogumun oldu ama rabbim kizini sana bagisladi masallahne kadar tatli bir kizin var tombis tombis yerim ben onu ya valla bayildim insallah bi daha seni uzmez kizin annesi mucalesiyle beni kizimada ornek olur insallah
herkese merhaba,
bugün kan testi yaptrdım. 75 çıktı. dr.umu aradım süper dedi. haftaya kese gözükür dedi. garip duygular içindeyim.. sevinemiyorumm. umarım aynı şeyleri yaşamam.. benim içinde dua edin olur mu?
darsı bizim gibi bebek bekleyen arkadasların başına senin adına çok sevindm canım allah tamamına erdirsin
herkese merhaba,
Ben 24 gün önce 10 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Bu ne yazık ki ikincisi. Birincisi 28 haftalıkken karnımda ölmüştü bu da 10 haftalıkken. Kan pıhtılaşması için gereken her şeyi yaptık ama olmadı işte. Bebekte genetik inceleme istemiştik. 20 gün içinde çıkacağı söylenmişti. Perşembe günü aradılar bendeki heyecenı siz düşünün artık. Sonuç ne olsa beğenirsiniz????? Aydın üniversitesi gereken koşullarda materyali saklamadığı için İzmirde Gentan labaratuarı canlı hücre elde edememiş. Hiçbir sonuç çıkmamış yani. Biz 270 lira ödediğimizle ve stres yaptığımızla kaldık. Bu olayı netleştirir diye düşünüyordum ama işte hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor. Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim artık?
tebrik ederim.çok sevindim.inşallah herşey yolunda gider.sağlıcakla kal
canım hayıtlı olsun inşallah sağlıkla kucagına alırsın..
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
herkese merhaba,
arkadaşlar selam
bizim sezeryan tarihimiz doktorumun kardeşinin ağır hasta olması ve şehir dışına çıkması gerektiği için15 Şubat olarak değişti.....yani yarın Allah izin verirse 14:30-15:00 gibi sezeryana giriyoruz.....
Aysude ne güzel yazmışsın....bende birkaç şey ilave etmek istiyorum...eskiler bilirler....bu benim 3.gebeliğim,ilki 6,5 haftalık ikincisi 20 haftalık kayıp....geçen sene Şubat ayında ölüme doğurmuştum 20 haftalık kızımı...sabrettik,isyan etmedik,tevekkül ettik,hayırlısı bu imiş dedik...onu kucağımıza alacağımız Haziran ayında gebeliğimi öğrendim ve tam 1 yıl sonra yine Şubat ayında Allah izin verirse bebeğimize Elif Güneş'imize kavuşacağız....çok zor geçti 8 ay....yüreğimiz ağzımızda.....herkes doktor kontrolünde bebeğinin yüzünü gözünü merak ederken,biz kalp atışlarını duyduğumuz an derin bir oh çekiyorduk....hayatımda o sessizliği asla unutamam.....Allahım kimseye yaşatmasın....bebek hareketlerini hissettiğim halde bile acaba kalbi atıyor mu diyordum kendi kendime....
Arkadaşlar lütfen umudunuzu asla yitirmeyin,sabredin,Aysude'ninde dediği gibi hayırlı gebelik ve hayırlı doğum isteyin....Allaha sığının bol bol dua edin...iğne ,ilaç,doktor hepsi bahane...ben geçen seferde iğne kullandım,bu sefer sadece iğnenin markası değişti....Allah izin verdikten sonra olmayacak birşey yok..
yarın sağ salim kucağımıza almadan inanamayacağım galiba....hepiniz dualarımdasınız...sizde bizlere dua edin teyzeleri.....eşim sizi haberdar eder.....bende en kısa zamanda gelicem inş.......hepinizi çok seviyorum.....bu arada hala gribim ve burnum tıkalı yarına kadar açılır inş.
arkadaşlar selam
bizim sezeryan tarihimiz doktorumun kardeşinin ağır hasta olması ve şehir dışına çıkması gerektiği için15 Şubat olarak değişti.....yani yarın Allah izin verirse 14:30-15:00 gibi sezeryana giriyoruz.....
Aysude ne güzel yazmışsın....bende birkaç şey ilave etmek istiyorum...eskiler bilirler....bu benim 3.gebeliğim,ilki 6,5 haftalık ikincisi 20 haftalık kayıp....geçen sene Şubat ayında ölüme doğurmuştum 20 haftalık kızımı...sabrettik,isyan etmedik,tevekkül ettik,hayırlısı bu imiş dedik...onu kucağımıza alacağımız Haziran ayında gebeliğimi öğrendim ve tam 1 yıl sonra yine Şubat ayında Allah izin verirse bebeğimize Elif Güneş'imize kavuşacağız....çok zor geçti 8 ay....yüreğimiz ağzımızda.....herkes doktor kontrolünde bebeğinin yüzünü gözünü merak ederken,biz kalp atışlarını duyduğumuz an derin bir oh çekiyorduk....hayatımda o sessizliği asla unutamam.....Allahım kimseye yaşatmasın....bebek hareketlerini hissettiğim halde bile acaba kalbi atıyor mu diyordum kendi kendime....
Arkadaşlar lütfen umudunuzu asla yitirmeyin,sabredin,Aysude'ninde dediği gibi hayırlı gebelik ve hayırlı doğum isteyin....Allaha sığının bol bol dua edin...iğne ,ilaç,doktor hepsi bahane...ben geçen seferde iğne kullandım,bu sefer sadece iğnenin markası değişti....Allah izin verdikten sonra olmayacak birşey yok..
yarın sağ salim kucağımıza almadan inanamayacağım galiba....hepiniz dualarımdasınız...sizde bizlere dua edin teyzeleri.....eşim sizi haberdar eder.....bende en kısa zamanda gelicem inş.......hepinizi çok seviyorum.....bu arada hala gribim ve burnum tıkalı yarına kadar açılır inş.
arkadaşlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?