Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hay allah bir değil bin kere razı olsun canım benimmmm
rabbim bu yazdıklarını dua niyetine kabul eder inşallah

slm arkadaşlar
bugün kandil ve sanırım gerçek bir sevgililer günü :)
rabbim bu güzel günün en sevgilim dediği peygamberinin yüzü hürmetine bizi de duası kabul olanlar listesine alsın inş. dualarımızı kabul buyursun yüce mevlam...

gelgelelim benim 2 canıma biri dendenim diğeri aysudem...

Aysudenin gebelik sürecii birebir yaşadım o korktu bende korktum o kadar derin hissettim ki korkularını teselli etmekten aciz kaldım yeri geldi da ederken kendimi unuttum birde bakmışım onun için dua ediyorum....onunla korktum onunla sevindim onunla üzüldüm onunla dua ettim...

Dendene gelince korkumdan aramaya bile zaman zaman cesaret edemedim ...zaman zaman sırf onun haberlerini almak için topiğe koştum bazende aysude den haberini aldım her iyi haberde bir ohhhhh çektim ve canım çok şükür o da yarın kucağına alacakmış çok sevindim çok duygulandım ...
Rabbim sağlıcakla kavuştursun seni de özlemine inş. sizlere çok dua ettim ve de etmeye devam edecem Rabbim kötülerden ve kötülüklerden korusun yavrularınızı...

feryad teyzelerinin duaları ipek böceğim ve güneş kızımla olacak :)))

pıhtılaşma testinin adı trombofili paneli

canım benim, dualarımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyor olacağım. rabbim yar ve yardımcınız olsun, sağlıcakla kavuşun minik kızınıza.

bu arada herkesin mubarek mevlid kandilini kutluyor , hayırlara vesile olmasını dilyorum. rabbim dualarımızı kabul etsin.

Son düzenleme:

canım tebrik ederim bişey sorcam dün kanda bakılırken adetinin kaçıncı günüydü tatlım yazarsan sevinirim

Kızlar mevlüd kandiliniz kutlu olsun rabbim isteğen herkese hayırlı,saglıklı güzel evlatlar nasip etsin hastalarımıza acil şifalar versin

canım Mevlam hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirmeyi nasip etsin.Yazdıklarını okuyunca çok duygulandım,malasef ki yaşadıklarımızı ancak yaşayan biliyor.
Sende bize dua etmeyi unutma telaştan inşallah :)

canım dualarım seninle hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde almak nasip etsin kucağına bitanem ismimi özelden yazmıştım inş. sende bize dua edersin kuzum bizde tez zamanda hamile oluruz ve rabbim tamamını erdirir.

canım inş. devam eder üzülme hep olumlu düşün sonucun çıkmıştır yazarsan seviniriz dualarım seninle

ah canım benim bizide unutmadığın için saol rabbim tez zamanda bizlere ve istiyen herkese nasip eder annelik duygusunu bugünkü dualarınızı rabbim kabul eder inş..

slm arkadaşlar Mübarek Mevlid Kandilimiz mübarek olsun inşallah.
bende bugün yine kontrole gittim Allahıma şükürler olsunki güzel bir kandil hediyesi oldu bana bebeğimin kalp atışının hala normal bir şekilde atmaya devam ediyor olduğunu görmek.ilk korkumu atlattım şimdilik,çünkü diğerlerinde 2.kez kalp atımına bakmaya gittiğimizde kalp atışı durmuş oluyordu ki bu sefer bunu atlattık.Rabbim bugünün, Sevgilisinin doğum günü yüzüsuyu hürmetine bekleyen,isteyen herkesin hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah hayırlı.her vakit dualarımdasınız dilimin döndüğünce Mevlam gönül muradlarımızı bizlere nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
kandiliniz kutlu olsun, dualarımız kabul olsun
canımmm inşallahlah dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz hepimiz...dualarım sizinle..

aminn feryadcım...

kızlar bhcg 23 çıktı.hemen ardından da kanamam iyice arttı.bebeğim düşüyor.dokotrumla görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu söyledi.bir sonraki adetten sonra histeroskopi,yaz tatilinde ise pgt li tüp bebek önerdi.çünkü bu 4. düşüğüm.deneme yanılmalara bırakmadan hiç olmazsa sağlıklı embriyolarla gebelik elde ettiğimizden emin olalım dedi.
kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş.inanın bir damla bile gözyaşı dökmedim.dün gece 313 ayetel kürsi okudum ve dua ederken dedim ki:Allah'ım bu bebek hakkımızda hayırlıysa;anasına,babasına,vatanına,milletine,dinine hayırlı olacaksa;sağlıklı bir bebekse dünyaya getirmem için bana yardım et.hayırlı değilse de (önceki gebeliklerim 3 aya kadar devam edip kürtajla sonlandırılıyordu)kürtaja gerek kalmadan tez zamanda sen kendin al.Rab'bim beni duydu ve hayırlısını verdi.
bu gece hepimiz için dua edicem.sizlerinde dualarında yer almak ümidiyle...

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun rabbim bu mübarek günde hakkımızda hayırlısını versin inşallah

çok geçmiş olsun canım kısmet yiyecek ekmeği yok muş diyelim senin ve eşinin canı sağolsun..

slm kizlar kandiliniz mubarek olsun rabbim bu guzel ginin hurmetine dualarimizi kabul etsin hamislerimize sag salim kucagina almayi bekleyenlerinde gobusunu doldursun insallah

mathamatician canim sen herseyi okadar guzel yazmis ve anlatmissinki tebrik ederim biz insanogli bazen okadar isyan ediyoruz ki farkinda olmadan rabbim herseyin hayirlisini versin seninde dedigin gibi umarim tez zamanda seninde gobusunde bir kelebek ollusur sonra pit pitlari duyarsin sonra hareketlerini ve sag salim alirsin kucagina insallahh kendini uzme lutfen

canim yazdiklarini okuyunca cok duygulandim ve yazmadan edemedim aynen seninde anlattigin gibi her animiz bir korku bir stresle geciyor kizimin hareketlerini hissedigim halde yasadigindan tam emin olamiyorum bak ne guzel senin gecti bu donemlerin yarin alacaksin kucagina insallah Rabbim bizede gostersin o gunleri insallahh dualarimdasin canim sen ve sirin kizin sende bizi dualarindan eksik etme noluurr

canım benim dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…