hay allah bir değil bin kere razı olsun canım benimmmmbu gece mübarek kandil
hepimiz birbirimiz için dualar edelim neolur. prygamberimizin dünyaya geldiği bu mübarek gece hürmetine dualar kabul olunur inşallah
tüm hamilelerimize ve hamile kalmayı bekleyenlerimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar isteyelim rabbimden
hazinesi bol rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
kvrck, limonluçay, tarfil,tbgsr,derya ,bebeğim,öznuritertutmaz,feryad ve ben
şimdi hatırlayabildiklerim gebelik bekleyenler biziz
Allah'ım kabul olunmayan duadan sana sığınırım
merhaba kızlar öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun
rabbim bu günün ve sevgili peygamberimizin hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı
evlatlar nasip etsin inş
benim fibrinojen sonucum 580 çıktı bu ne demektir
birde pıhtılaşma sorununu tespit için hangi testler yapılır
arkadaşlar selam
bizim sezeryan tarihimiz doktorumun kardeşinin ağır hasta olması ve şehir dışına çıkması gerektiği için15 Şubat olarak değişti.....yani yarın Allah izin verirse 14:30-15:00 gibi sezeryana giriyoruz.....
Aysude ne güzel yazmışsın....bende birkaç şey ilave etmek istiyorum...eskiler bilirler....bu benim 3.gebeliğim,ilki 6,5 haftalık ikincisi 20 haftalık kayıp....geçen sene Şubat ayında ölüme doğurmuştum 20 haftalık kızımı...sabrettik,isyan etmedik,tevekkül ettik,hayırlısı bu imiş dedik...onu kucağımıza alacağımız Haziran ayında gebeliğimi öğrendim ve tam 1 yıl sonra yine Şubat ayında Allah izin verirse bebeğimize Elif Güneş'imize kavuşacağız....çok zor geçti 8 ay....yüreğimiz ağzımızda.....herkes doktor kontrolünde bebeğinin yüzünü gözünü merak ederken,biz kalp atışlarını duyduğumuz an derin bir oh çekiyorduk....hayatımda o sessizliği asla unutamam.....Allahım kimseye yaşatmasın....bebek hareketlerini hissettiğim halde bile acaba kalbi atıyor mu diyordum kendi kendime....
Arkadaşlar lütfen umudunuzu asla yitirmeyin,sabredin,Aysude'ninde dediği gibi hayırlı gebelik ve hayırlı doğum isteyin....Allaha sığının bol bol dua edin...iğne ,ilaç,doktor hepsi bahane...ben geçen seferde iğne kullandım,bu sefer sadece iğnenin markası değişti....Allah izin verdikten sonra olmayacak birşey yok..
yarın sağ salim kucağımıza almadan inanamayacağım galiba....hepiniz dualarımdasınız...sizde bizlere dua edin teyzeleri.....eşim sizi haberdar eder.....bende en kısa zamanda gelicem inş.......hepinizi çok seviyorum.....bu arada hala gribim ve burnum tıkalı yarına kadar açılır inş.
herkese merhaba,
bugün kan testi yaptrdım. 75 çıktı. dr.umu aradım süper dedi. haftaya kese gözükür dedi. garip duygular içindeyim.. sevinemiyorumm. umarım aynı şeyleri yaşamam.. benim içinde dua edin olur mu?
arkadaşlar selam
bizim sezeryan tarihimiz doktorumun kardeşinin ağır hasta olması ve şehir dışına çıkması gerektiği için15 Şubat olarak değişti.....yani yarın Allah izin verirse 14:30-15:00 gibi sezeryana giriyoruz.....
Aysude ne güzel yazmışsın....bende birkaç şey ilave etmek istiyorum...eskiler bilirler....bu benim 3.gebeliğim,ilki 6,5 haftalık ikincisi 20 haftalık kayıp....geçen sene Şubat ayında ölüme doğurmuştum 20 haftalık kızımı...sabrettik,isyan etmedik,tevekkül ettik,hayırlısı bu imiş dedik...onu kucağımıza alacağımız Haziran ayında gebeliğimi öğrendim ve tam 1 yıl sonra yine Şubat ayında Allah izin verirse bebeğimize Elif Güneş'imize kavuşacağız....çok zor geçti 8 ay....yüreğimiz ağzımızda.....herkes doktor kontrolünde bebeğinin yüzünü gözünü merak ederken,biz kalp atışlarını duyduğumuz an derin bir oh çekiyorduk....hayatımda o sessizliği asla unutamam.....Allahım kimseye yaşatmasın....bebek hareketlerini hissettiğim halde bile acaba kalbi atıyor mu diyordum kendi kendime....
Arkadaşlar lütfen umudunuzu asla yitirmeyin,sabredin,Aysude'ninde dediği gibi hayırlı gebelik ve hayırlı doğum isteyin....Allaha sığının bol bol dua edin...iğne ,ilaç,doktor hepsi bahane...ben geçen seferde iğne kullandım,bu sefer sadece iğnenin markası değişti....Allah izin verdikten sonra olmayacak birşey yok..
yarın sağ salim kucağımıza almadan inanamayacağım galiba....hepiniz dualarımdasınız...sizde bizlere dua edin teyzeleri.....eşim sizi haberdar eder.....bende en kısa zamanda gelicem inş.......hepinizi çok seviyorum.....bu arada hala gribim ve burnum tıkalı yarına kadar açılır inş.
arkadaşlar selam
pek iyi olduğum söylenemz aslında bu sabah hafif kanamam başladı bhcg değerlerim de çok iyi değildi zaten.sabah yeniden kan verdim öğleden sonra 3 gibi sonucunu alıcam.sonuca göre doktor ne derse onu yapıcaz.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne yapalım.
bu gece mübarek kandil
hepimiz birbirimiz için dualar edelim neolur. prygamberimizin dünyaya geldiği bu mübarek gece hürmetine dualar kabul olunur inşallah
tüm hamilelerimize ve hamile kalmayı bekleyenlerimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar isteyelim rabbimden
canımmm inşallahlah dediğin gibi sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz hepimiz...dualarım sizinle..bu gece mübarek kandil
slm arkadaşlar
bugün kandil ve sanırım gerçek bir sevgililer günü :)
rabbim bu güzel günün en sevgilim dediği peygamberinin yüzü hürmetine bizi de duası kabul olanlar listesine alsın inş. dualarımızı kabul buyursun yüce mevlam...
gelgelelim benim 2 canıma biri dendenim diğeri aysudem...
Aysudenin gebelik sürecii birebir yaşadım o korktu bende korktum o kadar derin hissettim ki korkularını teselli etmekten aciz kaldım yeri geldi da ederken kendimi unuttum birde bakmışım onun için dua ediyorum....onunla korktum onunla sevindim onunla üzüldüm onunla dua ettim...
Dendene gelince korkumdan aramaya bile zaman zaman cesaret edemedim ...zaman zaman sırf onun haberlerini almak için topiğe koştum bazende aysude den haberini aldım her iyi haberde bir ohhhhh çektim ve canım çok şükür o da yarın kucağına alacakmış çok sevindim çok duygulandım ...
Rabbim sağlıcakla kavuştursun seni de özlemine inş. sizlere çok dua ettim ve de etmeye devam edecem Rabbim kötülerden ve kötülüklerden korusun yavrularınızı...
feryad teyzelerinin duaları ipek böceğim ve güneş kızımla olacak :)))
bu gece mübarek kandil
Allah'ım kabul olunmayan duadan sana sığınırım[/QUO BENİ UNUTMA NERGİS DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR
sen elinden geleni yapıyosun canım benim takdir cvenab-ı allahın.... Mücadeleden vazgeçme rabbim oğluna uzun ve hayırlı ömürler nasib etsin...
canım geçmiş olsun rabbim bu mübarek günde hakkımızda hayırlısını versin inşallahkızlar bhcg 23 çıktı.hemen ardından da kanamam iyice arttı.bebeğim düşüyor.dokotrumla görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu söyledi.bir sonraki adetten sonra histeroskopi,yaz tatilinde ise pgt li tüp bebek önerdi.çünkü bu 4. Düşüğüm.deneme yanılmalara bırakmadan hiç olmazsa sağlıklı embriyolarla gebelik elde ettiğimizden emin olalım dedi.
Kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş.inanın bir damla bile gözyaşı dökmedim.dün gece 313 ayetel kürsi okudum ve dua ederken dedim ki:allah'ım bu bebek hakkımızda hayırlıysa;anasına,babasına,vatanına,milletine,dinine hayırlı olacaksa;sağlıklı bir bebekse dünyaya getirmem için bana yardım et.hayırlı değilse de (önceki gebeliklerim 3 aya kadar devam edip kürtajla sonlandırılıyordu)kürtaja gerek kalmadan tez zamanda sen kendin al.rab'bim beni duydu ve hayırlısını verdi.
Bu gece hepimiz için dua edicem.sizlerinde dualarında yer almak ümidiyle...
kızlar bhcg 23 çıktı.hemen ardından da kanamam iyice arttı.bebeğim düşüyor.dokotrumla görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu söyledi.bir sonraki adetten sonra histeroskopi,yaz tatilinde ise pgt li tüp bebek önerdi.çünkü bu 4. düşüğüm.deneme yanılmalara bırakmadan hiç olmazsa sağlıklı embriyolarla gebelik elde ettiğimizden emin olalım dedi.
kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş.inanın bir damla bile gözyaşı dökmedim.dün gece 313 ayetel kürsi okudum ve dua ederken dedim ki:Allah'ım bu bebek hakkımızda hayırlıysa;anasına,babasına,vatanına,milletine,dinine hayırlı olacaksa;sağlıklı bir bebekse dünyaya getirmem için bana yardım et.hayırlı değilse de (önceki gebeliklerim 3 aya kadar devam edip kürtajla sonlandırılıyordu)kürtaja gerek kalmadan tez zamanda sen kendin al.Rab'bim beni duydu ve hayırlısını verdi.
bu gece hepimiz için dua edicem.sizlerinde dualarında yer almak ümidiyle...
canım geçmiş olsun rabbim bu mübarek günde hakkımızda hayırlısını versin inşallah
çok geçmiş olsun canım kısmet yiyecek ekmeği yok muş diyelim senin ve eşinin canı sağolsun..
arkadaşlar selam
canım benim dualarımız seninlekızlar bhcg 23 çıktı.hemen ardından da kanamam iyice arttı.bebeğim düşüyor.dokotrumla görüştüm.kimyasal gebelik olduğunu söyledi.bir sonraki adetten sonra histeroskopi,yaz tatilinde ise pgt li tüp bebek önerdi.çünkü bu 4. düşüğüm.deneme yanılmalara bırakmadan hiç olmazsa sağlıklı embriyolarla gebelik elde ettiğimizden emin olalım dedi.
kısmet böyleymiş hayırlısı buymuş.inanın bir damla bile gözyaşı dökmedim.dün gece 313 ayetel kürsi okudum ve dua ederken dedim ki:Allah'ım bu bebek hakkımızda hayırlıysa;anasına,babasına,vatanına,milletine,dinine hayırlı olacaksa;sağlıklı bir bebekse dünyaya getirmem için bana yardım et.hayırlı değilse de (önceki gebeliklerim 3 aya kadar devam edip kürtajla sonlandırılıyordu)kürtaja gerek kalmadan tez zamanda sen kendin al.Rab'bim beni duydu ve hayırlısını verdi.
bu gece hepimiz için dua edicem.sizlerinde dualarında yer almak ümidiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?