Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hepimizin mübarek mevlid kandili mübarek olsun ...rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine hepimi hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

merhaba kızlar öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun
rabbim bu günün ve sevgili peygamberimizin hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı
evlatlar nasip etsin inş
benim fibrinojen sonucum 580 çıktı bu ne demektir
birde pıhtılaşma sorununu tespit için hangi testler yapılır

canım benim hadi bize güzel kızının güzel resimleriyle dön olur mu rabbim yardımcın olsun inşallah

canımmm çok sevindimmmmm hadi tebrik ederim
rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin
bu ne saçmalık ya tekrardan yapsalarmış testi sonuçta onların hatası bu demi
neyse kuzu ya vardır bundada bi hayır

bu arada herkeşlere hayırlı kandillerrrrrr
dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden

canım benim fibrinojen 496 ve heterizigot mutasyon var
ama sadece bu değil faktör8 homozigot
mthfr lerin ikiside heterizigot
kan pıhtılaşması var dedi doktor ama sadece fibrijonin yüksek olması kan pıhtılaşması olurmu hiç bilmiyorum

iyi günler arkadaşlar hepimizin kandili kutlu olsun.Rabbim bu güzel günün hürmetine hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Canımm, çok teşekkürler. henüz sevinemiyorum.. daha önce yaşadığım 2 gebeliktede kalp atışlarını duymak nasip olmamıştı. umarım bu sefer nasip olur. bugün bol bol dua edelimm. :)

kuzucum nasılsın

pek iyi olduğum söylenemz aslında bu sabah hafif kanamam başladı bhcg değerlerim de çok iyi değildi zaten.sabah yeniden kan verdim öğleden sonra 3 gibi sonucunu alıcam.sonuca göre doktor ne derse onu yapıcaz.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne yapalım.

Canımm, çok teşekkürler. henüz sevinemiyorum.. daha önce yaşadığım 2 gebeliktede kalp atışlarını duymak nasip olmamıştı. umarım bu sefer nasip olur. bugün bol bol dua edelimm. :)
tabi canım benim
üzme sen kendini rabbim bi yoluna koymuştur

tabi kuzucum hayırlısı olsun
hep derim bu bebek rabbim esirgesin saglıksız hayırsız olucagına rabbim bunu alsın en kısa zamanda hayırlı saglıklısını versin
inşallah güzel haberler alırız 3 te

dualarımız seninle olacak canım

hayırlı haberlerini bekliyoruz allah yardım etsin darısı bütün isteyenlerin başına

Bu akşam sana ve bebişine çoook dua edecem inşallah.bende 3 kez kap atımını duymadan düşük yaptım. inşallah sen o dünyanın en muhteşem sesini duyarsın ve benimde umudum olursun

hemen umutsuz olma canım benim. burda kızlar ne pıhtılı kanamalar geçirdiler ama bebişleri bırakmadı onları. eğer sağlıklı bir bebekse inşallah seni bırakmayacak.ama en güzel sözümüzüde biliyorsun. Rabbim hayırlısını ver!

bu gece mübarek kandil
hepimiz birbirimiz için dualar edelim neolur. prygamberimizin dünyaya geldiği bu mübarek gece hürmetine dualar kabul olunur inşallah
tüm hamilelerimize ve hamile kalmayı bekleyenlerimize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar isteyelim rabbimden

hazinesi bol rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
kvrck, limonluçay, tarfil,tbgsr,derya ,bebeğim,öznuritertutmaz,feryad ve ben
şimdi hatırlayabildiklerim gebelik bekleyenler biziz

Allah'ım kabul olunmayan duadan sana sığınırım

Son düzenleme:

bu güzel dileğin için sağol bende varım beni unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…