Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm benım rabbım hayırlarla saglıkla bebegıne kavusmayı nasıp etsın senı ona hayırlı bır anne onu sana hayırlı bır velat eylesın.dualarımız senınle senden bızlerı unutma
güzel kızını bızım yerımızede kokla yarın olurmu ?
allaha emanet ol

Vahyin iniş üssü rasulullahın kalbidir
insanın arşı kalbidir
arşımızda rabbimizin ve rasulullahın sevgisini hakkıyla duyumsamak duası ile...
Kutlu doğum haftamız mübarel olsun

rabbım hepımızın dualarını kabul ve makbul eylesın

geçmiş olsun canım.. rabbim inşallah bu güzel günde dualarımızı kabul eder inşallah senide en kısa zaman da bebeğine kavusturur..

canım dualarımız senle inşallah yarın güzel meleğini kucağına alırsın...darısı bızım başımıza hayırlısıyla..

wie,kıvırcık,yasam_m güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.dendencim senin de Allah yardımcın olsun.inşallah sorunsuz bir doğum geçirirsin.hayırlısıyla kavvuşursun Güneş'ine.

bütün islam aleminin kandili mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun bütün hamilelik bekleyen arkadaşlarımızın göbüşleri dolsun hamile olanların bende dahil bebişlerini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah

canım o kadar güzel yazmışsınki rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bitanem ben senin kadar güçlü olamıyorum hayırlısı istiyorum hep ama göz yaşlarımı tutamıyorum tez zamanda tekrar hamile kalırsın inş.

hepinizin kandili mübarek olsun.mathematician gösterdiğin tevekkül için seni tebrik ediyorum..rabbim herkese hayırlısını versin.denden yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşaallah...

Hepinizin kandili mübarek olsun. Allah hepimize sağlıklı ve sonra da sağlıklı hayırlı anasına babasına memleketine faydalı inançlı nasip etsin.

Yaklaşık 1,5 aydan sonra okula başladım. O kadar çok sıkılmıştım ki neredeyse öğrencileri öpecektim. Baştan yine geçmiş olsun dilekleri moralimi bozdu ama ne yapalım işte başa gelen çekiliyor. Moral bozucu bu süreçten sonra en iyisi bir şeylerle meşgul olmak bugün iyi ki çalışıyorum diye düşündüm.

MATHEMATİCİAN Canım vallahi sabrına ve tevekkülüne hayran kaldım. Ben kanamayı görünce deli gibi ağlamaya başlamıştım. Maşallah sen ne kadar soğukkanlı davranmışsın. Ama dediğin gibi en azından kürtaja gerek kalmamış. Ben ilkinde 28 haftalık olmasına rağmen bu kadar zorlanmamıştım. Bu 10 haftalık olmasına rağmen çok youcuydu tabi bir de kürtaj boyutu var olayın. O kadar dua ettim bari kürtaj olmayayım diye ama olmadı işte.

DENDEN Hayılı doğumlar diliyorum. Sizler bize moral oluyorsunuz. Yarın eve kucağında kızınla döneceksin Allahın izniyle. Sonra da gaz süt uykusuz geceler şikayetlerini dinleyeceğiz inşallah

FERYAD Gönlüne sağlık Rabbim hakkında hayırlısını versin. Bu aralar her şeyi ağlıyorum yazdıkların beni ağlattı.

KIVIRCIK Testler için canlı hücre elde edilmesi gerekiyormuş. İki günde olması gereken şeyi emin olmak için 20 gün boyunca gün aşırı tekrarlamışlar. Ama canlı hücre olmadığından genetik alamamışlar.

RİEUSE Sağolasın canım. Ben birincisinden sonra bir daha bu acıya dayanamam diyordum Allah başıma verdi ve elim mecbur dayanıyorum. Allah beterinden saklasın hepimizi.

canım benim metanetin den dolayı seni tebrik ediyorum örnek bir davranış serrgiliyorsun bence öglen girdigimde ögleden sonra çıkacak demişsin seni merak etdigim için girdim RABBİM TEZ ZAMANDA TEDAVİYE GEREK KALMADAN HAYIRLI,SAGLIKLI GÜZEL EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ.

günaydın kızlar

mathematician canım çok üzüldüm.. yazdıkların çok etkileyiciydi.. dularımdan eksik etmem seni.. bir an önce sağlıkla bebişine kavuşman dileğiyle..

MATEMATİCMAN canım geçmiş olsun bende aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım.tevekkül etmek çok güzel gerçekten rabbim mükafatının versin inşallah

muco canım benim seni hiç unuturmuyum hep dualarımdasın .

mathematician canım büyük geçmiş olsun.Allah'ım bir an önce unuttursun yeni bebeğinle bu günlerini.Bu arada birşey dikkatimi çekti.Benimde enson düşüğüm kimyasal gebelikti.Bunun pıhtılaşmayla ilgisi var mı acaba.Çünkü başka kimyasal yaşayanlarda var bu topicte :44:

canım dualarımız seninle bugün güneşin doğuyor vatanına ailesine hayırlı bir evlat olması dileğiyle güzel heberlerini bekliyoruz
canım hakkında hayırlısı böyleymiş metanetine hayran kaldım allahım tez zamanda sağlıklı bir gebelik verir inşallah

kızlar pazar gününden beri benimde biraz kanamam oluyor dün doktora gittik kalp atışı var biraz kan odacıkları varmış progestan verdi coraspini kestik 10 gün rapor aldım evde yatıyorum dualarınıza ihtiyacım var rabbim hakkımızda hayırlısını versin

umarım, herşey yolunda gider canım. Moralini yüksek tut, güzel olacağını düşün:).

dualarım seninle.

Nigarcım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle. Benim şu an 8 aylık hamile olan bir arkadaşımda olmuştu kanama o da progestan kullanmıştı. Şimdi son derece iyi. İçini ferah tut iyi şeyler düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…