Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

06EE, canım üzülmemek elde değil elbet ama vakti değilmiş bitanem, hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin tüm kalbimle diliyorum...dualarım seninle:Saruboceq:...umutsuzluk yok çalışmalara devama.s....

fundacımmm, inan senin kadar panikledik üzüldük ama güzel haberinle de senin kadar sevindik...hiç kötü düşünmemiştim ben...şimdi artık iyi bak bebişimize ve kendine...gelişmeleri yaz bize...allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...sevgiler

canım maşşallah cemreme...allah acısını göstermesin, sağlıkla uzun mutlu bir ömür yaşasın anneciği ve babacığıyla inşallaha.s....

canım maşşallah cemreme...allah acısını göstermesin, sağlıkla uzun mutlu bir ömür yaşasın anneciği ve babacığıyla inşallaha.s....

amiiinnn:Saruboceq: bütün bebişlere inşallah:Saruboceq:

bu arada celenim sen ne hızlı bi hatunsun şekerim...ikinci bebiş falan :1shok: dur bi büyüsün cemrem, daha iğnelerin morlukları geçmedi...klava:

kandiliniz mübarek olsun ve kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar
hamişleri sağ salim allah kurtarsın bebeklerini sağsalim alsınlar kucaklarına vee benim gibi bebek isteyenlerinde dualarını geri çevirme rabbim amin

kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar...Rabbim hepimizin dularını kabul etsin.....
celen bu kez de ben torpilli dua istiyorum ona göre....
cemre ve pelinsu ya 41 kere maşallah...ikisi de ısırımlık...Allah bahtlarını güzel yazsın inş..
burada hep güzel haberler vermek dileğiyle...Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın..

celen bişi sorucammm
fotoğraflarına baktımda hamileliğinde kaç kilo aldın, kaç kiloydun kaç kilo oldun doğumda kaç kilo gitti :)

bu arada celenim sen ne hızlı bi hatunsun şekerim...ikinci bebiş falan :1shok: dur bi büyüsün cemrem, daha iğnelerin morlukları geçmedi...klava:
ööle .bundan sonra ışığı gören gelcek
celen bişi sorucammm
fotoğraflarına baktımda hamileliğinde kaç kilo aldın, kaç kiloydun kaç kilo oldun doğumda kaç kilo gitti :)

kötükedihüso
hamiileliğimde 21 kilo aldım.61 den 82 ye cıktım.doğumdan sonra eve 4 kilo vermiş döndüm.2 ay sonra 10 kilo oldu bu.72ydim.şimdi 74 ümcokacimcoook emzirdikten sonra feci acıkıorumcokacimcoook

canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşun seninle Allah nasip ederse aynı zamanlarda alaıcaz kucağımıza bebeişlerimizi belkide aynı gün:teytey: benim de durumum aynı bende ani bişey yapınca içimde bişey kasılıyor. üstelik fexi derecede soğuk algunlığım var üst üste defalarca hapiuruyorum hem de nasıl. karın kaslarım acıyo artık. bebeğin suyuna bişey olcak sanıyorum bazen hapşururken idrar kaçıyor her seferinde korkuyorum bende. benim daha çok var kontrole. senin ikili yapıldı üçlü yapılcakmı. güzel haberlerle gel bekliyoruz...

Kahve Lokum selam.sen daha önce lutus oldugunu söylemiştin.Su an bebegın varmı?Bu lutus hamilelik sırasında tehlıke yaratıyormus bıldıgım kadarıyla.Bilgin varmı?Tüm arkadasların kandılını kutlarım.Aynı zamanda kadınlar günümüzde kutlu olsun.

yaptırdım canım. birincisi 22. haftada ikincisi 26. haftada yapıldı. saglık ocagı kontrol ediyor bunu zaten dogumdan sonrada varmış. bazı doktorlar da 1 tane yeterli diyor. doktorun gerekli görmemiştir belki, yinede için rahat etmiyorsa sor bi doktoruna. ben daha dogum gününü sormadım ama 38 haftada dogum yapılacagını söyledi. artık 2haftada bir gidiyorum ben. sen? nası gidiyor senin?

merhaba göbete.
ben 2000den 2007 ye kadar lupus tehşisiyle tedavi gördüm 2007 de buna sjögrende eklendi. ikisi de var yani. benim bi düşüğüm var. şimdide uğraşıyoruz ama tık yok.. hamilelikte risk artıyor tabi ama zaten doktor kontrolünde olduğum için çok da sorun olduğunu düşünmüyorum. bence bununla kafayı yorma sen... bildiğim lupus hastaları var, şu an çocuk sahibi olan... inş. biz de onlara katılacağız... ben hacettepede tedavi görüyorum yıllardır. sormak istediğin bir şey olursa özelden de yazabilirsin... sevgiylee..:1rolleyes:

06EE, canım üzülmemek elde değil elbet ama vakti değilmiş bitanem, hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin tüm kalbimle diliyorum...dualarım seninle:Saruboceq:...umutsuzluk yok çalışmalara devama.s....

sağol canım benim dualarımız hep beraber inş. kandilini kutluyorum bu vesileyle bütün topikteki arkadaşlarımın KANDİLİNİ KUTLARIM bir daha ki kandillerde bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inş. hepinizi öpüyorum sevgiler..

Kahve Lokumcum selam.Bende hacettepede romotolojı Sedat Kiraza gidiyorum.Kadın dogumda Sinan hocaya.Hoca pek konusmuyor soramıyorum bende.Bana lupus olmadıgımı sjögren oldugumu söyledi.Kafam karısık lupus ne sjögren ne?Bu cuma romotolojıde randevum var ıyıce sorup ögrenecem.Ben hamile kalmak istediğim için hamile kalırsan 3 ay kalmazsan 6 ay sonra gel tedaviye baslayalım dedı.Sinan hocada ek olarak deltecortrıl verdi. Canım bizde aynen ugrasıyoruz ama tık yok.ben bu hastalıgı daha 10 gün önce ögrendım.Şimdiden hamile kalmaya korkar hale geldim.

canım saol inşallah banada bebem cee ee der ay zaman geçmiyo sanki yaa adetime 5 gün var acep yaptırsam çıkarmı dersiniz yaa amaan üff bende saçmalıom valla napalım yav olursa olur olmassa durmak yok yola devam :roflol: sayın başbaknımızın sözü pek hoş yav
bu arada hepinizi geçmiş kandilini kutlarım rabbim hepinizin gönlünün muradını versin inşallah

Kahve lokum ilgine ve verdiğin bilgilerin için cok sagol... Moral oldu.inşallah Allah herkesin muradını versın.Rabbım senınde kucagını doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…