http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...inin-ilk-halleri-ve-gelisim-resimleri-20.html
cemre cadısı 5 ayını doldurdu teyzeleriisu mubarek günde allahım dualarımızı kabul etsin ve bir evlat die acılan elleri geri cevirmesin:Saruboceq:
canım maşşallah cemreme...allah acısını göstermesin, sağlıkla uzun mutlu bir ömür yaşasın anneciği ve babacığıyla inşallaha.s....
ööle .bundan sonra ışığı gören gelcekbu arada celenim sen ne hızlı bi hatunsun şekerim...ikinci bebiş falan :1shok: dur bi büyüsün cemrem, daha iğnelerin morlukları geçmedi...klava:
celen bişi sorucammm
fotoğraflarına baktımda hamileliğinde kaç kilo aldın, kaç kiloydun kaç kilo oldun doğumda kaç kilo gitti :)
nazlıcım bende gebelikten önce 6 ay boyunca folikasit kullandım o yuzden 12 haftamda bıraktım.ve dr elevit+demir hapı verdi e tabı aspirin ve iğneye devam.benim oğlan buyuyor demişsin benimde oğlan ve hareketlerini bende hissetmiyorum birkaç kez hareket etti sandım ama sonra sesi cıkmadı hiç.kasık ağrıları demşsin senle aynıyız canım ve benimde 2-3 gundur ağrım var tuhaf bi ağrı yanı 7-8 aylık gibi arabaya yavaş yavaş biniyorum yataktan kalkarken oturup kalkarken hep öyle 2 saatte hareket ediyorum.yanı anlatamadım nası bişi olduğunu ama şimdiden böyle gecer inşallah zaten haftaya randevum var.
LALcim sen le hemen hemen aynı haftalarda sayılırız benim 31 hafta cuma bitti sen 1hafta ileridesin galiba .bir şey soracaktım sen tetanos aşısı vurdurdunmu.doktorum benden böyle birşey istemedi ben yaptırmadım. doğumu sezeryanmı düşünüyorsun.doktorun söyledimi tarihini
Kahve Lokum selam.sen daha önce lutus oldugunu söylemiştin.Su an bebegın varmı?Bu lutus hamilelik sırasında tehlıke yaratıyormus bıldıgım kadarıyla.Bilgin varmı?Tüm arkadasların kandılını kutlarım.Aynı zamanda kadınlar günümüzde kutlu olsun.
06EE, canım üzülmemek elde değil elbet ama vakti değilmiş bitanem, hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişin tüm kalbimle diliyorum...dualarım seninle:Saruboceq:...umutsuzluk yok çalışmalara devama.s....
teşekkür ederim baharcığım inşallah sonuna kadar böyle mutlu haberler alırım tabi sendende bekliyorum mutlu haberleri inşallah senin meleğinde şu an senledir ve çarşamba günü annesine en güzel hediyesini verir bütün kalbimle dua ediyorum allah yardımcın olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?