gobeta mrb önceliklşe geçmiş olsun.bende 2 düşükten sonra yapılan tahlillerde sjögren olduğum 8ay önce öğrendim.ayrıca mtfr 677 heterozigotum. bende ne olduğunu bilmiyorum.şuam hamile değilm bende korkuyorum hamile kalmaya.bana dr sadece asprin önerdi.hamile kalır kalmzda gel dedi.geçen kan verdim.kontrol için gittim.yine ilaç vermedi.asprin verdi.henüz ilaç vermedi.niye anlayamadım.değerler normal dedi.hamilelikte romatololgla kadın doğumcu arasında mekik dokuyacağız.hayırlısı bakalım.bende hiçbir şikayet yok.nasıl oldu anlayamadım.sende varmı şikayet görüşürüz.
kızlar merhaba öncelikle geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüzü kutlarım bugün ilkdefa raporlu ilaçlarımı aldım ama katkı payını aldılar raporlu olmanıza karşı sizde katkı payı veriyormusunuz ben anlamadım normalde raporlu olanlar katkı payından muaf olmuyormu
merhaba fundacım nasılsın ,umarım herşey yolunda gidiyordur..
canım biz iğneleri(clexane 0,4) raporla aldık ama bizde ödedik..zaten rapor üzerindede yazıyordu bizde;katkı payında muaf değildir diye...
iyiyiz allaha şükür son gittiğimde kalp atışların duymuştum6 martta bugün sadece ilaçlar için gittim 23 ünde tekrar randevum var birde bana 16.haftaya kadar ilişki yasak dedi sizdede böyle bir durum oldumu benim raporumda katkı payından muaftır yazıyor bu nedenle tereddütte kaldım canım
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikkaydirigubbakcemile5
canım bende 1 kez düşük yapmıştım.doktorum banada aspirin verdi ve hamile kalana kadar iç ,hamile kalır kalmaz gel,iğneye başlayacaksın demişti..ben düükten 5 ay sonra hamile kaldım .şuan 10 haftalık hamileyim,ve hamile kaldığımda aspirini bırakıp iğneye başladım,clexane iğne günde 1 tane kullanıyorum ve çok şükür herşey yolunda gidiyor..ilaç vermedi diye korkma gerek yokmuş ki vermemiş..ben sadece aspirin ve birde folic asit kullandım hamile kalana kadar...
umarım en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız
canım oncelıkle allah saglıkla devam ettısın gebelıgını dıyorum.yanlısmı anladım bılmıyorum ama sende benım gıbı sadece ıgne mı kullanıyosun? ben sadece ıgne kullanıyorum. aspırın yok. bu yuzdende bıraz endıse edıyorum acıkcası....
canım çok sevindim hayırlı olsun oğluşunseninle Allah nasip ederse aynı zamanlarda alaıcaz kucağımıza bebeişlerimizi belkide aynı gün:teytey: benim de durumum aynı bende ani bişey yapınca içimde bişey kasılıyor. üstelik fexi derecede soğuk algunlığım var üst üste defalarca hapiuruyorum hem de nasıl. karın kaslarım acıyo artık. bebeğin suyuna bişey olcak sanıyorum bazen hapşururken idrar kaçıyor her seferinde korkuyorum bende. benim daha çok var kontrole. senin ikili yapıldı üçlü yapılcakmı. güzel haberlerle gel bekliyoruz...
benim kontrolum 1 hafta sonra salı gunu bebeişimi göreceğim özledim walla.ben 2li ve 3lü yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum canım.doktorumda yaptırma taraftarı değil açıkcası aldırma olaylarına biraz karsı bende karşıyım o yuzden boş yere strese girmeye gerek yok diye düşündüm ve yaptırmama kararı aldım.sen 2li yaptırdıysan 3lü yaptırmana gerek yok çünkü 2li daha doğru sonuc veriyormus 3lüde bebek buyuduğü için şaşa biliyormus oranlar sonra boş yere amniyo isteniyor.hapşuruğuna gelince bende hapsuruyorum ben normaldede tozdan falan hemen alır hapsururum ama gebelikte daha cok oldu olması cok iyi canım cünkü bütün damarların açılıyor.tabi hapsurunu tutmuyorsan.sakın tutma cok tehlikeli onun dısında korkma canım baş ağrısında bile hafifletici etkisi oluyor damarlar açıldığı için.idrar kaçırma banada oluyor hafif bi şekilde özellikle bulantılarıda kusarken falan daha kötu ama bu cok normal malum mesanemize baskı oluyor bu konudada rahat ol canım.hatta hemen her gebelik sitelerinde bebeiğinizin ilk oyuncağı mesaneniz yazar.
kızlar yaa bende 10. haftadayım .4 nisanda kontrolum o zaman da 13 haftalık felan olacak.. doktorum bana ikili test felan hiç bahsetmedi.. oysaki çok ince herşeyimi kontrol eder,yediğimi içtiğğimi... yani bu testler yapılmalımı illaki, doktorum gerekli görmedimi acaba bende hiç sormadım
kızlar yaa bende 10. haftadayım .4 nisanda kontrolum o zaman da 13 haftalık felan olacak.. doktorum bana ikili test felan hiç bahsetmedi.. oysaki çok ince herşeyimi kontrol eder,yediğimi içtiğğimi... yani bu testler yapılmalımı illaki, doktorum gerekli görmedimi acaba bende hiç sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?