Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hosgeldin canım seni yeniden burada girmek ne güzel çok şükür aldın bebisini kucağına Rabbim anali babali büyütsün inşallah ehh bizede nasip etsin

Onu emziremedigin için de üzülme tatlım biliyoruzki Güneş bebek annesinin canını avutmak istemez umarım en kısa zamanda o sorunuda atlatirsin kendine ve benide iyi bak

slm bayanlar.ben bir ay önce 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.sizlere sorum olcak.ilk düşükten sonra sizden genetik testleri kromozom analizi falan istedilermi.önceki kadın dogum drum ilk gebelik ve ilk düşügün oldugu için arastırmaya gerek yok diyo.bir düşüge tesadüf diyo tekrar hamile kalsam aynı sekilde düşük yapacaksın diye bişey yok diyo.ama tüp bebek merkezindeki dr umda bu testleri yapmamı istedi 13tane falan.oldukcada pahalı bu testler.normalde en az 2düşükten sonra arastırma yapılıyo denililiyo ilk düşükte gerek yok diyolar acıkcası ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.yaptıran arkadaslar varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.:26:

Nurcum ben de geçen sene normal yollarla hamile kaldım ve 7-8 haftalıkken kalbi durduğundan kürtaj oldum. 4 tane farklı doktora gittim, 3ü de testlerle alakalı olarak gerek yok, gayet normal dedi. Şu an gittiğim doktor istersen sana vereceğim testleri yaptırabilirsin dedi. İşimizi sağlama alırız dedi. Ben de kan pıhtılaşmasıyla alakalı olarak 4 tane tst yaptırdım. Sonucunda kanımda pıhtılaşma oldduğu ortaya çıktı. Hemen coraspin kullanmaya başladım ve hamile kalınca da hemen fragmin iğne verdi. Şu an 9 haftalık hamileyim. Hala iğneleri oluyorum, sanırım 8,5-9 aya kadar da olacağım. Bence testler yaptırmanda fayda var. Ama sen bilirsin tabi. Dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

yaaa meraba. çok sevindim....bendede aynı prolem var 2 kez düşük yaptım. Sen kaçlık kullanmıştın iğneyi nolur cevap yazarmısın...bana doktorum 8000'lik kullanacağımı söyledi. Birde anladığım kadarıyla iğneyle birlikte aspirinde kullanmışsın doğrumu?bana yardımcı olursan sevinirim.

slm nurr, bence bu tahlilleri kesinlikle yaptır, allah korusun tekrarr aynı acıları yaşamak kolay değil, en azından bişey var mı yok mu öğrenmiş olursun, tabiki bu testleri yaptırınca düşük olmayacak diye de bi kural yok ama en azından bişey varsa da işini sağlama alırsın,

merhabalar;ben de iki defa düşük yaşadım ve bu testleri yaptırttık,Kromozom gen- analizi (eşim dahil) ve trombofili(kan pıhtılaşması)testleri 6 tane farklı panelden;tıp fakultelerinde ücretsiz yaptırabiliyorsunuz ama çok uzun sürüyor, biz özelde yaptırdık ve 700 felan tuttu 10 gün içinde sonuçları aldık.Benim ilk düşügümde de aynısını demişlerdi.Test Sonuçlarımı geçen hafta aldım ve kan pıhtılaşması çıktı..şimdilik aspirin, folbiol ve B12-6 vit alıyorum. gebe kalıncada iğne eklenecek..Hayırlısı bakalım..

Merhaba denden, allah analı babalı büyütsün miniğini, tekrar tebrik ediyorum, yaşadıklarının aynısını bende yaşadım, göğüs uçları için bana en iyi gelen mustellanın kremi idi, hala ara ara kullanıyorum kremi sürdükten sonra, küçük tek kullanımlık cam kahvaltı kaplarını göğüs uçlarına kapattım,bir arkadaşım önermişti, iyi geldi bu kaplar göğüs ucunun nemli kalmasını sağlıyor ve iyileşmeyi hızlandırıyor denemeni tavsiye ederim, selamlar ve sevgiler.

mrblar.. bende ilk bebişmi 9 haftalıkken kalbi durdugundan kürtajla aldırdım.. patoloji sonucu kan pıhılaşması dendi.. ama diger testler için de dr um senin dr nla aynı şeyi dedi.. yani ilkte olabilr diye.. hatta 3 dr daha aynısını söyledi.. ben de zamana bıraktım.. ikinci hamileligimde arkadaş gibi coraspin ve kan ignesi kullandırdı dr umve 9 ay kullandım bunu.. çok şükür şimdi bi aylık bebişim var. Rabbim inş sana da nasip eder..

slmm hanimlar bakiyorumda kimsecikler yok artik

kvrck,resmask,tgsber,essebe,letusa,omman nerelerdesiniz kizlarrr gazeteye ilan mi versek ne yapsak kayip araniyor diye hadi artik gelin sizsiz tadi yok buralarin

kvrck,resmask,tgsber,essebe,letusa,omman nerelerdesiniz kizlarrr gazeteye ilan mi versek ne yapsak kayip araniyor diye hadi artik gelin sizsiz tadi yok buralarin

şşşttttt naniikkk canım ara sıra bakıyorum çok fazla internet kullanmıyorum..bakıncada cevap yazıyorum hemen..burada paylaşımlarımız çok güzel ama bazen o kadar kötü oluyorum ki üzücü
paylaşımları okurken açıkcası demorolize olmamak için arada uzak kalıyorum.. tabi tamamen de ayrılmıyorum arada bakıyorum..Rabbim hepimize güzellikler nasip etsin..
sen yürüyüş yapıyormusun? Bel ağrım var dediğini okumuştum bir ara.. bende yürüyüşü aksattığımda bel ağrım oluyor bu yüzden mutlaka hergün yürüyorum..bir kaç gündür hava soğuk nezleyim diye yürüyememiştim belim kötü oldu 3 gündür.. bu gün sardım sarmaladım kendimi yürüdüm belim daha iyi açıldı vallahi..
doktorumda mutlaka her gün yarım saat yürü diyor..bence egzersizi ihmaletme bir mani yoksa iyi geliyor.. çok öptüm canım..

denden merhaba..rabbim ne güzel sağ salim kucağına almayı nasip etmiş..Sağlıklı uzun ömürlü huzurlu mutlu bir bebeğin olur inşallah..Rabbim bizlerede nasip etsin bizde güzellikleri paylaşalım buradan..
Canım göğüs ucu problemi oluyor genelde benim arkadaşımda senin gibi oldu
kanama yaptı yara oldu emziremedi ama sonra medela purlean kullandı geçti bir sürede Lansinoh kullandı ara ara ... ben birde papilla kremini ve Lanoıse kullanan çok duydum..
medeleyı ayrıca pişik kremi olarak bebeğine kulllanan arkaşım da var..
çok çok geçmiş olsun..

Ohh şükür birileri yazdı bişeyler evet canım dediğin gibi bende üzücü haberler okuyunca kendimi kotu hissediyorum belim çok fena tatlım ya uyuyamiyorum geceleri diken batiyomus gibi oluyorr ee bizde gündüzleri uyuyoruz kuzumla ama o hiç sevmiyor uyumayı sürekli oynayıp dürüyor yaa ben şimdiden Cook seviyorum onu canım rahîn açılma yaptigi için doktorlar yürümemi istemiyorlar sürekli yatmam gerekiyor yani biraz zor günler yasıyorum yürümem serbest olsa belki bana bir faydası olur ama onuda yapamıyorum olsun ama yeterki bebeğim iyi sağlıklı olsunda biz çekelim acısını canım benim öpüyorum senii mucuukkk

canım burdayım ben hergün bakıyorum kimsecikler yok yeni yeni arkadaşlar katılıyor sen nasılsın bebiş nasıl

Gebeliğimi erken öğrendim.Adet günümde ilk kan testim 81,73 tü..2 gün sonra 55.45 e düştü.Yarın tekrar yaptıracağız.Doktorum kimyasal gebelik dedi.Çok üzgünüm oysaki iğnelerimede başlamıştım..Bu ay sadece 2 tane klomen içip bırakmıştım.Test sonuçlarının bu ilaçla alakası yoktur değil mi?

Ben zannetmiyorum onla alakası olduğunu. Sıkma canını. Eğer kimyasalsa da yol yakınken gerçekleşti diye düşün. 6-7 aylıkken bebeğini kaybedenler var, onlarınki çok daha zor.

cnmmmm nbr nassılsın ? bende dun dr daydım oglumuz oluyo ınsş. dr hersey ıyı dedı masllah 17. haftamıza gırdık sende 25 olmusun msallah rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hayırlı evlat etsın ıns. sen nasılsın neler yapıyosun bende hava guzelse dısarı cıkmaya calısıyorum ama ıstanbul donuyor bu aralar üşüyortum bır an once yaz gelse 8 gozle beklıyorum
sevgılerr

canım burdayım ben hergün bakıyorum kimsecikler yok yeni yeni arkadaşlar katılıyor sen nasılsın bebiş nasıl

İyiyim canım Rabb'ime şükür bebiste durmadan hareket ettiğine göre oda itidir inşallah bu aralar bel ağrısı ile ugrasiyoruz sende de oluyormu sen nasilsin paşam ne yapiyorr

Canım benim ya demek bir oğlun olacak ne güzel bizde bir prenses bekliyoruz yazı benim kadar kimse beklemiyor sanırım günler gecmek bilmiyor ama olsun bebeğim ve ben gayet iyiyiz çok şükür evet canım 25olduk sonunda ama ne zorluklarla Rabbim beterinden korusun sende yarıya yaklasmissin maşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin bu sefer olacak hepimizde alicaz kucağımıza sonra burda dogum hikayemizi anlaticaz göreceksin

İyiyim canım Rabb'ime şükür bebiste durmadan hareket ettiğine göre oda itidir inşallah bu aralar bel ağrısı ile ugrasiyoruz sende de oluyormu sen nasilsin paşam ne yapiyorr

Canım benim kızımda bel ağrısı çok olmuştu bu aylarda bunda yok ama sağ bacağımın en üst iç kısmında geceleri sağa sola dönerken lavaboya kalkarken çok ağrı oluyor diz kapağımın arkasında çok fene varis oluşmuş ondanmı bilmiyorum..ne yapalım bebişlerimiz hayırlısıyla gelsınde bunlara katlanıyoruz ne buyrulmuş anneni sırtında hacca götürsen 9 ay çektirdiklerinin hakkını ödeyemssin.annelik bu yüzden bu kadar kutsal.rabbim hayırlı evlatlar versin gönlünde bu sevdayı taşıyan tümm hanımlara

Ben zannetmiyorum onla alakası olduğunu. Sıkma canını. Eğer kimyasalsa da yol yakınken gerçekleşti diye düşün. 6-7 aylıkken bebeğini kaybedenler var, onlarınki çok daha zor.

Anladım canım hayırlısı ne yapalım.Yarın kesinleşir artık.Biliyorum bende kaybettim 2 bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…