arkadaşlar merhaba
doğumdan sonra siteye girmeyenlere kızıyordum ama onları şimdi çok iyi anlıyorum.....Rabbime şükürler olsun sağ salim kızımıza kavuştuk,15 gündür uyku falan yok,göğüs uçlarım iltihaplı yara oldu ben onu emziremiyorum,her duyduğumu deniyorum,bakalım ne olacak......
doğuma 24 saat kala iğneyi kestim,aspirini 10 gün kala,ve spinal anestezi ile sezeryan oldum,işin en kolay kısmı ameliyatmış,asıl zorluk ondan sonra başlıyor...ama olsun onlar için herşeye değer....ilk bir hafta Elif Güneşime bakıp ağlayarak geçti,hayattaki en anlamlı en değerli varlığım,diğer bebeğim öldüğünde ben hiç anne olamayacak mıyım demiştim,imkansız gibi geliyordu,9 ay yüreğim ağzımda geçti,kalbi atıyor mu,ya bişey olursa......ama Allah izin verdikten sonra oluyormuş....
şu an onu emzirememek beni o kadar üzüyor ki,meme acısına dayanamadığım için kendime kızıyorum,oysa ne acılara dayanmıştım....
geçmişi okuyamadım,inş. herkes iyidir......
Hosgeldin canım seni yeniden burada girmek ne güzel çok şükür aldın bebisini kucağına Rabbim anali babali büyütsün inşallah ehh bizede nasip etsin
Onu emziremedigin için de üzülme tatlım biliyoruzki Güneş bebek annesinin canını avutmak istemez umarım en kısa zamanda o sorunuda atlatirsin kendine ve benide iyi bak
slm bayanlar.ben bir ay önce 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.sizlere sorum olcak.ilk düşükten sonra sizden genetik testleri kromozom analizi falan istedilermi.önceki kadın dogum drum ilk gebelik ve ilk düşügün oldugu için arastırmaya gerek yok diyo.bir düşüge tesadüf diyo tekrar hamile kalsam aynı sekilde düşük yapacaksın diye bişey yok diyo.ama tüp bebek merkezindeki dr umda bu testleri yapmamı istedi 13tane falan.oldukcada pahalı bu testler.normalde en az 2düşükten sonra arastırma yapılıyo denililiyo ilk düşükte gerek yok diyolar acıkcası ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.yaptıran arkadaslar varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.:26:
arkadaşlar merhaba
doğumdan sonra siteye girmeyenlere kızıyordum ama onları şimdi çok iyi anlıyorum.....rabbime şükürler olsun sağ salim kızımıza kavuştuk,15 gündür uyku falan yok,göğüs uçlarım iltihaplı yara oldu ben onu emziremiyorum,her duyduğumu deniyorum,bakalım ne olacak......
Doğuma 24 saat kala iğneyi kestim,aspirini 10 gün kala,ve spinal anestezi ile sezeryan oldum,işin en kolay kısmı ameliyatmış,asıl zorluk ondan sonra başlıyor...ama olsun onlar için herşeye değer....ilk bir hafta elif güneşime bakıp ağlayarak geçti,hayattaki en anlamlı en değerli varlığım,diğer bebeğim öldüğünde ben hiç anne olamayacak mıyım demiştim,imkansız gibi geliyordu,9 ay yüreğim ağzımda geçti,kalbi atıyor mu,ya bişey olursa......ama allah izin verdikten sonra oluyormuş....
şu an onu emzirememek beni o kadar üzüyor ki,meme acısına dayanamadığım için kendime kızıyorum,oysa ne acılara dayanmıştım....
Geçmişi okuyamadım,inş. Herkes iyidir......
slm bayanlar.ben bir ay önce 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.sizlere sorum olcak.ilk düşükten sonra sizden genetik testleri kromozom analizi falan istedilermi.önceki kadın dogum drum ilk gebelik ve ilk düşügün oldugu için arastırmaya gerek yok diyo.bir düşüge tesadüf diyo tekrar hamile kalsam aynı sekilde düşük yapacaksın diye bişey yok diyo.ama tüp bebek merkezindeki dr umda bu testleri yapmamı istedi 13tane falan.oldukcada pahalı bu testler.normalde en az 2düşükten sonra arastırma yapılıyo denililiyo ilk düşükte gerek yok diyolar acıkcası ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.yaptıran arkadaslar varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.:26:
merhabalar;ben de iki defa düşük yaşadım ve bu testleri yaptırttık,Kromozom gen- analizi (eşim dahil) ve trombofili(kan pıhtılaşması)testleri 6 tane farklı panelden;tıp fakultelerinde ücretsiz yaptırabiliyorsunuz ama çok uzun sürüyor, biz özelde yaptırdık ve 700 felan tuttu 10 gün içinde sonuçları aldık.Benim ilk düşügümde de aynısını demişlerdi.Test Sonuçlarımı geçen hafta aldım ve kan pıhtılaşması çıktı..şimdilik aspirin, folbiol ve B12-6 vit alıyorum. gebe kalıncada iğne eklenecek..Hayırlısı bakalım..slm bayanlar.ben bir ay önce 8haftalık düşük yaptım.tüpbebekle hamile kalmıstım.ilk gebeligimdi.sizlere sorum olcak.ilk düşükten sonra sizden genetik testleri kromozom analizi falan istedilermi.önceki kadın dogum drum ilk gebelik ve ilk düşügün oldugu için arastırmaya gerek yok diyo.bir düşüge tesadüf diyo tekrar hamile kalsam aynı sekilde düşük yapacaksın diye bişey yok diyo.ama tüp bebek merkezindeki dr umda bu testleri yapmamı istedi 13tane falan.oldukcada pahalı bu testler.normalde en az 2düşükten sonra arastırma yapılıyo denililiyo ilk düşükte gerek yok diyolar acıkcası ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.yaptıran arkadaslar varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.:26:
arkadaşlar merhaba
doğumdan sonra siteye girmeyenlere kızıyordum ama onları şimdi çok iyi anlıyorum.....Rabbime şükürler olsun sağ salim kızımıza kavuştuk,15 gündür uyku falan yok,göğüs uçlarım iltihaplı yara oldu ben onu emziremiyorum,her duyduğumu deniyorum,bakalım ne olacak......
doğuma 24 saat kala iğneyi kestim,aspirini 10 gün kala,ve spinal anestezi ile sezeryan oldum,işin en kolay kısmı ameliyatmış,asıl zorluk ondan sonra başlıyor...ama olsun onlar için herşeye değer....ilk bir hafta Elif Güneşime bakıp ağlayarak geçti,hayattaki en anlamlı en değerli varlığım,diğer bebeğim öldüğünde ben hiç anne olamayacak mıyım demiştim,imkansız gibi geliyordu,9 ay yüreğim ağzımda geçti,kalbi atıyor mu,ya bişey olursa......ama Allah izin verdikten sonra oluyormuş....
geçmişi okuyamadım,inş. herkes iyidir......
slmm hanimlar bakiyorumda kimsecikler yok artik
kvrck,resmask,tgsber,essebe,letusa,omman nerelerdesiniz kizlarrr gazeteye ilan mi versek ne yapsak kayip araniyor diye hadi artik gelin sizsiz tadi yok buralarin
şşşttttt naniikkkcanım ara sıra bakıyorum çok fazla internet kullanmıyorum..bakıncada cevap yazıyorum hemen..burada paylaşımlarımız çok güzel ama bazen o kadar kötü oluyorum ki üzücü
paylaşımları okurken açıkcası demorolize olmamak için arada uzak kalıyorum.. tabi tamamen de ayrılmıyorum arada bakıyorum..Rabbim hepimize güzellikler nasip etsin..
sen yürüyüş yapıyormusun? Bel ağrım var dediğini okumuştum bir ara.. bende yürüyüşü aksattığımda bel ağrım oluyor bu yüzden mutlaka hergün yürüyorum..bir kaç gündür hava soğuk nezleyim diye yürüyememiştim belim kötü oldu 3 gündür.. bu gün sardım sarmaladım kendimi yürüdüm belim daha iyi açıldı vallahi..
doktorumda mutlaka her gün yarım saat yürü diyor..bence egzersizi ihmaletme bir mani yoksa iyi geliyor.. çok öptüm canım..
kvrck,resmask,tgsber,essebe,letusa,omman nerelerdesiniz kizlarrr gazeteye ilan mi versek ne yapsak kayip araniyor diye hadi artik gelin sizsiz tadi yok buralarin
Gebeliğimi erken öğrendim.Adet günümde ilk kan testim 81,73 tü..2 gün sonra 55.45 e düştü.Yarın tekrar yaptıracağız.Doktorum kimyasal gebelik dedi.Çok üzgünüm oysaki iğnelerimede başlamıştım..Bu ay sadece 2 tane klomen içip bırakmıştım.Test sonuçlarının bu ilaçla alakası yoktur değil mi?
canım burdayım ben hergün bakıyorum kimsecikler yok yeni yeni arkadaşlar katılıyor sen nasılsın bebiş nasıl
cnmmmm nbr nassılsın ? bende dun dr daydım oglumuz oluyo ınsş. dr hersey ıyı dedı masllah 17. haftamıza gırdık sende 25 olmusun msallah rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hayırlı evlat etsın ıns. sen nasılsın neler yapıyosun bende hava guzelse dısarı cıkmaya calısıyorum ama ıstanbul donuyor bu aralar üşüyortum bır an once yaz gelse 8 gozle beklıyorum
sevgılerr
İyiyim canım Rabb'ime şükür bebiste durmadan hareket ettiğine göre oda itidir inşallah bu aralar bel ağrısı ile ugrasiyoruz sende de oluyormu sen nasilsin paşam ne yapiyorr
Ben zannetmiyorum onla alakası olduğunu. Sıkma canını. Eğer kimyasalsa da yol yakınken gerçekleşti diye düşün. 6-7 aylıkken bebeğini kaybedenler var, onlarınki çok daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?