Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb arkadaşlar..ne yazacağım neyapacağım bilmiyorum okadar zor bir durumdayımki..içimde okadar çok şey varki yazmakla bitmez.bugün kontrolüm vardı..bebeğim 14 haftalık olmuş.kafası normalden büyükmüş,kafasındaki boşluklarda...hidrosefali ,beyninde su toplaması şüphesi var dedi,kesin gibi konuştu.aminiosentez yapılacak dedi.ondan sonra kötü çıkarsa sonlandırırız dedi.ilk bebeğimdede hidrosefali vardı doktorlar aldır demişti aldırmamıştım.5,5 ay yaşadı vefat etti..şimdide kesin öyle derse ne yapacağım bilmiyorum.akıl verin nolur sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ilk sınavımı çok şükür atlattım.ama bunda ne yapacağım bilmiyorum.herkaranlığın arkasında bi aydınlık var derler ben karanlığı gördüm neden bu aydınlık olmadı çok çaresizim,aldırmak istemiyorum korkuyorum.buda olmassa bidaha risk alamam ömür boyu çocuk düşünemem bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum (

hangi ildesin canım...

slmm hanimlar bakiyorumda kimsecikler yok artik

kvrck,resmask,tgsber,essebe,letusa,omman nerelerdesiniz kizlarrr gazeteye ilan mi versek ne yapsak kayip araniyor diye hadi artik gelin sizsiz tadi yok buralarin
ah kuzucum inşallah yarın güzel haberlerle gelicem dua et bana nolur

canım dualarla atlatıcaz inşallah
dualarımda olucaksın bugünden sonra
rabbim mübarek aylarda inşallah kalbine dogru olan yolu fısıldar

canım dualarla atlatıcaz inşallah
dualarımda olucaksın bugünden sonra
rabbim mübarek aylarda inşallah kalbine dogru olan yolu fısıldar

allah razı olsun canım tşk ederim.inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre olanı verir.nolur allahım bi mucize olsun hiçbişey yok desin bebeğim sağlıklı doğsun şimdiden herkes doktor kesin öyle derse aldır demeye başladı.günaha girmek istemiyorum aldırmak istemiyorum.ama öyle olursa ve yaşarsada oda çok zor ne yapacağım bilmiyorum

kuzucum sen de ki
allahım bana bi dert verdin bilirim dermanda sendedir
ben ne yola gidicegimi bilemiyorum
sen beni yönlendir bana dogru olanı göster benim karar vermemi bekleme
beni bana bırakma diye dua et canım
rabbim kullarını yalnız bırakmaz
unutma bizim derdimizden büyük birde rabbimiz var

ankaradayım..................................
Canım hemen moralini bozma lütfen.Her doktorun söylediğinede inanamıyoruz ne yazıkki.Benim yakınlarımda böyle durumla karşılaştılar.Ama hiç bişi çıkmadı.Sana doktor tavsiye edeceğim..eyüp ekici telefonu : 433 55 52.Adres bayındır 2 Sk. 20/12 Kızılay kesinlikle tavsiye ediyorum.Sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.
Bende şuan kimyasal gebelik yaşıyorum çok üzgünüm

yamanas canım cok saol kafam cok karısık ama yaptırmam en dogrusu galiba.birde ben 5sene sonra hamile kalabilmiştim 3sene normal tedavi gördüm olmadı en son tüp bebekle denedik hamile kalabilmiştim en iyisi işi saglama almaksorun cıkarsada ona göre tedbir alırız

mariecurie canım cok tsk ederim yaptırmam en dogrusu galiba ilk gebeligimdi ona sahip olabilmemk için yasamadıgım zorluk cekmedigim acı yaptırmadıgım sey kalmadı bu kadar seyden sonra tekrar aynı acıyı yasamamk için yaptırsam iyi olcak.senide cok tebrik ederim canım inş Allah bidaha yasatmaz aynı acıyı da sagsaglim kucagına alırsın Rabbim bebişini korusun

Canım benim inan çok üzüldüm ne diyeceğimi seni nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum elimden dua etmeyen baska birsey gelmez canım benim bak bende birçok sorunlar atlattım duanın kudretine çok inanıyorum bu hamileliğimde doktorlar yüzde 85 düşecek demislerdi bak çok şükür hersey yolunda senin için dua edicem kızlar lütfen hep beraber dua edelim

senekar canım inş sende en kısa zamanda bu mutlulugu tekrar yasarsın benim kromozom analizi eşimle beraber ve 12tanede kantesti var bu pıhtılasma tasıyıcılık falaan gibi dün bitane özel hastanede sorum sadece 6tanesini yapıyolar 6tanesine 1040tl dedi daha yarısı bide.sen nerde yaptırdın acaba 700 uygun yaptırmıssın.istanbuldaysan önerebilcegin bi labaratuvar hastane falan varmı.folbiol ve b12 haplarını bende kullanıyorum.inş rabbim en kısa zamanda bi bebiş nasip eder sanada banada

Ayy deli kizzzz ne güzel yazmışsın öyle tabi anne olmak kolay değil ki eminim ki duan tek bizim yaşadığımız duyguları yasamak isteyen okadar insan varki acısıyla tatlisiyla günler geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum daha anneme bile söylemeden sizlerle oguzel haberi paylaştığımı ve ignelerle ilgili sürekli soru sorduğumu bak simdi ben o sorulara cvp verir hale geldim
ilk gebeliğimde lila renkli bir hamile kıyafeti almıştım nereden bilebilirdim onu ancak 5.hamileliğimde giyeceğimi her dolabı açtığımda gözüme takılırsın sonra yatağın üzerine oturur ağlardim Allahım ben bu kıyafeti ne zaman giyeceğin diye cok zor günlerdi a şimdi çok iyiyim tatın gezmeye gidecem ve şimdiden hazirladim o lila renkli kıyafeti ilk defa girecem
çok uzattım biliyorum ama demek istediğim Rabbim ol desin bak 8,7,6 Derken 3ayimiz kaldı Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

mrblar canım senin adına cok sevindim Allah bagıslasın bebişiniyaptırcam istenilen testleri biz elimizden geleni yapıp önlemini alalım da yine gerisi Allaha kalmış.inş tekrardan hayırlı saglıklı bir gebelik nasip eder Rabbim:26:

hemen ümitsizliğe kapılmayın arkadaşların dediği gibi başka doktorlara felan görününn inşallah güzel haberler alırsınız..Rabbim hayırlısını nasip etsin..Biliyorsunuz herşey imtihan bunlarda bizim imtihanlarımız..

Amin canım Allah razı olsun,yalnız canım bazı kan testlerini biz tıp fakultesinde yaptırdık. sadece kromozom ve kan pıhtılaşma testleerini özelde yaptırdık..ben konyadayım. burda genetikon diye gen klinik merkezi var orda yapmıştık. istersen internetten bakabilirsin... bende mthf heterezigot çıktı,faktörler normal elhm,ordaki genetik uzmanı özellikle b6-12 vit eksiklikgi oldugu bu vit. kullanmamı söyledi gebelik öncesi mutlaka buna devam e diyorsun dedi,zaten gittiğim dr da bu vitamini ve digerlerini yazmıştı..hepimiz için hayırlısı olsun inş tez zamanda gebeliklerimizde olur ve bizde diger arkadaşların kervanına katılırız..

Son düzenleme:

ne güzel rabbim bu günlere kavuşturdu sizi inşallah 3 ayıda hayırlısıyla geçirirsiniz.Ve darısıda bizlerin başına:))İnşaallah böyle güzel haberler alalım hep bu sayfada...

günaydın kızlar

wiecim meraba canım inşallah o lila elbiseni giyip güzel güzel gezersin.. gözüm doldu okurken .. ne yolardan geçiyoruz di mi.. Allah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin yavrularımıza kavuşalım.
haftaya cmt randevum var. 5 haftadan sonra gidicem korkuyorumm bayaa anlıyosundur beni... daha kimseye söylemedim... zorr... inşallah güzel haberler alırımmm..

hacercim canım inşallhhhh hiç bi sorun çıkmaz.. bence de başka bi doktora daha görün.. dualarım seninle.. ben Ankarada lütfü beye gidiyorum riskli gebelik de uzman.. istersen bi mail at cvp veriyomuş hemen belki bi fikir verir yönlendirir..

azda oğluşun mu oluyo... hoşgelsin sefalar getirsin ... sağlıkla , mutlulukla hayırla gelsin inşallah.. benimkide haftaya kesinleşir belki.. çok opuldun ...

nurcum ben ilk gebeliğimde kalp atışı alınamadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım. o zaman keşke bu forumu görseydim.belki bi şey değişmezdi ama ne bileyim .. bi deneme daha yaptık. aynı sonuç aynı hafta aynı gelişme.. ben emin gibiydim kan pıhtılaşması olduğuna.. akrapolde bülent beye gidiyodum. kürtaj 600 tl, biz kan testiyle, genetik test de yapalım dedi hepsi 1,500 tl tuttu, nisan 2010da yaptırdım bi ay sonra çıkacak dendi, genetik testi için tekrar kan istendi bi ay daha bekledik, yani 2 ay sonra sonuç aldık ,faktör v leiden çıktı.. şimdi ki aklım olsa 2. gebelikten önce üniversite hastanesine gidip yaptırırdım.. maalesef hepimize aynı şey söylendi ilk düşük,kürtaj için test yapılmaz.. 2 mi olması lazım 3 mü 4 mü .. bunlar can değil mi? hem düğme var sanki basınca hemen hamile kalınıyo.. neyse cnm çok uzattım bnm tavsiyem her türlü testi yaptırman yönünde.. inşallah güzel sonuç çıkar ama riske atmamış olursun kafanda soru işareti kalmaz.

kızlarr
dün akşam bide bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı varla yok arası gibi bişi
zorla gözüküyor ovulasyondan sonra 13. günüm
kan verdim duaedin nolur yine kimyasal olmasın
hamile olayım lütfen

canımcım inş kimyasal değildir bende şuan beklemdeyim biliyorsun cuma tam net öğrenicem kimyasalmı değilmi die Rabbim inş yüzümü güldürür ve burdaki herkese bol bol bebiş verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…