mrb arkadaşlar..ne yazacağım neyapacağım bilmiyorum okadar zor bir durumdayımki..içimde okadar çok şey varki yazmakla bitmez.bugün kontrolüm vardı..bebeğim 14 haftalık olmuş.kafası normalden büyükmüş,kafasındaki boşluklarda...hidrosefali ,beyninde su toplaması şüphesi var dedi,kesin gibi konuştu.aminiosentez yapılacak dedi.ondan sonra kötü çıkarsa sonlandırırız dedi.ilk bebeğimdede hidrosefali vardı doktorlar aldır demişti aldırmamıştım.5,5 ay yaşadı vefat etti..şimdide kesin öyle derse ne yapacağım bilmiyorum.akıl verin nolur sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ilk sınavımı çok şükür atlattım.ama bunda ne yapacağım bilmiyorum.herkaranlığın arkasında bi aydınlık var derler ben karanlığı gördüm neden bu aydınlık olmadıçok çaresizim,aldırmak istemiyorum korkuyorum.buda olmassa bidaha risk alamam ömür boyu çocuk düşünemem bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum (
ah kuzucum inşallah yarın güzel haberlerle gelicem dua et bana nolurslmm hanimlar bakiyorumda kimsecikler yok artik
kvrck,resmask,tgsber,essebe,letusa,omman nerelerdesiniz kizlarrr gazeteye ilan mi versek ne yapsak kayip araniyor diye hadi artik gelin sizsiz tadi yok buralarin
hangi ildesin canım...
canım dualarla atlatıcaz inşallahmrb arkadaşlar..ne yazacağım neyapacağım bilmiyorum okadar zor bir durumdayımki..içimde okadar çok şey varki yazmakla bitmez.bugün kontrolüm vardı..bebeğim 14 haftalık olmuş.kafası normalden büyükmüş,kafasındaki boşluklarda...hidrosefali ,beyninde su toplaması şüphesi var dedi,kesin gibi konuştu.aminiosentez yapılacak dedi.ondan sonra kötü çıkarsa sonlandırırız dedi.ilk bebeğimdede hidrosefali vardı doktorlar aldır demişti aldırmamıştım.5,5 ay yaşadı vefat etti..şimdide kesin öyle derse ne yapacağım bilmiyorum.akıl verin nolur sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ilk sınavımı çok şükür atlattım.ama bunda ne yapacağım bilmiyorum.herkaranlığın arkasında bi aydınlık var derler ben karanlığı gördüm neden bu aydınlık olmadıçok çaresizim,aldırmak istemiyorum korkuyorum.buda olmassa bidaha risk alamam ömür boyu çocuk düşünemem bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum (
canım dualarla atlatıcaz inşallah
dualarımda olucaksın bugünden sonra
rabbim mübarek aylarda inşallah kalbine dogru olan yolu fısıldar
allah razı olsun canım tşk ederim.inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre olanı verir.nolur allahım bi mucize olsun hiçbişey yok desin bebeğim sağlıklı doğsunşimdiden herkes doktor kesin öyle derse aldır demeye başladı.günaha girmek istemiyorum aldırmak istemiyorum.ama öyle olursa ve yaşarsada oda çok zor ne yapacağım bilmiyorum
mrb arkadaşlar..ne yazacağım neyapacağım bilmiyorum okadar zor bir durumdayımki..içimde okadar çok şey varki yazmakla bitmez.bugün kontrolüm vardı..bebeğim 14 haftalık olmuş.kafası normalden büyükmüş,kafasındaki boşluklarda...hidrosefali ,beyninde su toplaması şüphesi var dedi,kesin gibi konuştu.aminiosentez yapılacak dedi.ondan sonra kötü çıkarsa sonlandırırız dedi.ilk bebeğimdede hidrosefali vardı doktorlar aldır demişti aldırmamıştım.5,5 ay yaşadı vefat etti..şimdide kesin öyle derse ne yapacağım bilmiyorum.akıl verin nolur sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ilk sınavımı çok şükür atlattım.ama bunda ne yapacağım bilmiyorum.herkaranlığın arkasında bi aydınlık var derler ben karanlığı gördüm neden bu aydınlık olmadıçok çaresizim,aldırmak istemiyorum korkuyorum.buda olmassa bidaha risk alamam ömür boyu çocuk düşünemem bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum (
Canım hemen moralini bozma lütfen.Her doktorun söylediğinede inanamıyoruz ne yazıkki.Benim yakınlarımda böyle durumla karşılaştılar.Ama hiç bişi çıkmadı.Sana doktor tavsiye edeceğim..eyüp ekici telefonu : 433 55 52.Adres bayındır 2 Sk. 20/12 Kızılay kesinlikle tavsiye ediyorum.Sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle.ankaradayım..................................
slm nurr, bence bu tahlilleri kesinlikle yaptır, allah korusun tekrarr aynı acıları yaşamak kolay değil, en azından bişey var mı yok mu öğrenmiş olursun, tabiki bu testleri yaptırınca düşük olmayacak diye de bi kural yok ama en azından bişey varsa da işini sağlama alırsın,
ah kuzucum inşallah yarın güzel haberlerle gelicem dua et bana nolur
Nurcum ben de geçen sene normal yollarla hamile kaldım ve 7-8 haftalıkken kalbi durduğundan kürtaj oldum. 4 tane farklı doktora gittim, 3ü de testlerle alakalı olarak gerek yok, gayet normal dedi. Şu an gittiğim doktor istersen sana vereceğim testleri yaptırabilirsin dedi. İşimizi sağlama alırız dedi. Ben de kan pıhtılaşmasıyla alakalı olarak 4 tane tst yaptırdım. Sonucunda kanımda pıhtılaşma oldduğu ortaya çıktı. Hemen coraspin kullanmaya başladım ve hamile kalınca da hemen fragmin iğne verdi. Şu an 9 haftalık hamileyim. Hala iğneleri oluyorum, sanırım 8,5-9 aya kadar da olacağım. Bence testler yaptırmanda fayda var. Ama sen bilirsin tabi. Dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
merhabalar;ben de iki defa düşük yaşadım ve bu testleri yaptırttık,Kromozom gen- analizi (eşim dahil) ve trombofili(kan pıhtılaşması)testleri 6 tane farklı panelden;tıp fakultelerinde ücretsiz yaptırabiliyorsunuz ama çok uzun sürüyor, biz özelde yaptırdık ve 700 felan tuttu 10 gün içinde sonuçları aldık.Benim ilk düşügümde de aynısını demişlerdi.Test Sonuçlarımı geçen hafta aldım ve kan pıhtılaşması çıktı..şimdilik aspirin, folbiol ve B12-6 vit alıyorum. gebe kalıncada iğne eklenecek..Hayırlısı bakalım..
Canım benim kızımda bel ağrısı çok olmuştu bu aylarda bunda yok ama sağ bacağımın en üst iç kısmında geceleri sağa sola dönerken lavaboya kalkarken çok ağrı oluyor diz kapağımın arkasında çok fene varis oluşmuş ondanmı bilmiyorum..ne yapalım bebişlerimiz hayırlısıyla gelsınde bunlara katlanıyoruz ne buyrulmuş anneni sırtında hacca götürsen 9 ay çektirdiklerinin hakkını ödeyemssin.annelik bu yüzden bu kadar kutsal.rabbim hayırlı evlatlar versin gönlünde bu sevdayı taşıyan tümm hanımlara
mrblar.. bende ilk bebişmi 9 haftalıkken kalbi durdugundan kürtajla aldırdım.. patoloji sonucu kan pıhılaşması dendi.. ama diger testler için de dr um senin dr nla aynı şeyi dedi.. yani ilkte olabilr diye.. hatta 3 dr daha aynısını söyledi.. ben de zamana bıraktım.. ikinci hamileligimde arkadaş gibi coraspin ve kan ignesi kullandırdı dr umve 9 ay kullandım bunu.. çok şükür şimdi bi aylık bebişim var. Rabbim inş sana da nasip eder..
senekar canım inş sende en kısa zamanda bu mutlulugu tekrar yasarsın benim kromozom analizi eşimle beraber ve 12tanede kantesti var bu pıhtılasma tasıyıcılık falaan gibi dün bitane özel hastanede sorum sadece 6tanesini yapıyolar 6tanesine 1040tl dedi daha yarısı bide.sen nerde yaptırdın acaba 700 uygun yaptırmıssın.istanbuldaysan önerebilcegin bi labaratuvar hastane falan varmı.folbiol ve b12 haplarını bende kullanıyorum.inş rabbim en kısa zamanda bi bebiş nasip eder sanada banada
Ayy deli kizzzz ne güzel yazmışsın öyle tabi anne olmak kolay değil ki eminim ki duan tek bizim yaşadığımız duyguları yasamak isteyen okadar insan varki acısıyla tatlisiyla günler geçiyor daha dün gibi hatırlıyorum daha anneme bile söylemeden sizlerle oguzel haberi paylaştığımı ve ignelerle ilgili sürekli soru sorduğumu bak simdi ben o sorulara cvp verir hale geldim
ilk gebeliğimde lila renkli bir hamile kıyafeti almıştım nereden bilebilirdim onu ancak 5.hamileliğimde giyeceğimi her dolabı açtığımda gözüme takılırsın sonra yatağın üzerine oturur ağlardim Allahım ben bu kıyafeti ne zaman giyeceğin diye cok zor günlerdi a şimdi çok iyiyim tatın gezmeye gidecem ve şimdiden hazirladim o lila renkli kıyafeti ilk defa girecem
çok uzattım biliyorum ama demek istediğim Rabbim ol desin bak 8,7,6 Derken 3ayimiz kaldı Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlarr
dün akşam bide bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı varla yok arası gibi bişi
zorla gözüküyor ovulasyondan sonra 13. günüm
kan verdim duaedin nolur yine kimyasal olmasın
hamile olayım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?