Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Offf canım ya fazla uzme kendini lutfen bak oglusunda üzülüyor sen uzulunce annesi hiç bisey olmiycak icini ferah tut tatlım ahh bu doktorlar dövesin geliyor bazen bak size basımdan gecen bir olayı anlatım doktorum bana 15.haftamda coraspini kesmi söyledi bu topikte okadar çok şey ogrendimki ama ben doktordan gizli kullandım hiç haberi bile yoktu gecen hafta kontrolü
vardı bana ne dito bak coraspini lullaniyosun sen demi hala dedi bende caktirmadin hayır kullanmıyorum sizz kesmemi söylediniz dedim iyi ozaman tekrar basliycaksin dedi saçmalığa bak ya belki doktorun dediğini yapsaydım belide bebeğim icimde kıpır kıpır olmiycakti bende dedim doktorA siz bana kesmemi söylediniz ama ben devan ettim dedim
oda iyi yapmissin diyor o anda adamın boğazına saldırasın geldi yaa ben bir canlı tasiyorum bu senin için önemsiz olabilir sonuçta kendi Canin değil ama oda küçük bir insan kalbi atıyor hareket ediyor neden umrunuzda değil yaa off yine çok oldum biliyorum ama böyle seyler olunca insanın hiç doktora gidesi bile gelmiyor

Bence bebeğin sapasağlam turp gibi doğacak.Bunu seni teselli etmek için söylemiyorum inan.Yürekten inanıyorum buna ve sen onu kucağına aldığında bütün bu yaşadıklarını unutacaksın.

ya neden bu kadar dengesiz bunlar ya bakarmısın dediklerine he bırak diyor hemde iyiki bırakmamışsın devam et diyor. Dalga geçiyor sanki bunlar.sen hamileliğinin başından berimi kullanmıştın aspirini

Bence bebeğin sapasağlam turp gibi doğacak.Bunu seni teselli etmek için söylemiyorum inan.Yürekten inanıyorum buna ve sen onu kucağına aldığında bütün bu yaşadıklarını unutacaksın.

inşallah canım güzel dileklerin için saol. içim rahtlıyor böyle konuştukça bu kadar olumsuz sözlerden sonra güzel şeyler duymak içimi rahatlatıyor. zaten o kadar çok dua edenimiz var ki herkesten Allah razı olsun. Ablam yeni doğum yaptı süt verirken sürekli benim için dua ediyor. hamile arkadaşlarım dua ediyor. Allah hamile ve süt verenlerin dualarını kabul edermiş.İnşallah sapasağlam ve vaktinde doğar oğlum ve ben bu yaşadıklarımı unuturum canım.herşey için teşekkürler canım benim

yaptırdım zaten cnm bu test sonucuna gore bana bunu dedı doktor

ya neden bu kadar dengesiz bunlar ya bakarmısın dediklerine he bırak diyor hemde iyiki bırakmamışsın devam et diyor. Dalga geçiyor sanki bunlar.sen hamileliğinin başından berimi kullanmıştın aspirini

Öyle valla dalga geciyorlar insanla reen bak benim iki kuzenimdede aynı sorun var onlarda bikac düşükten sonra iğne ve ilaçlar sayesinde bebeklerini aldılar kucağına ben ilk düşüğümde israr etmeme rağmen hiçbir test yapmadılar yapmaları için 4tane düşük yapmam getekiyormus sonunda dedikleri oldu ama olan benim kalp atışlarını duydugum halde düşen 4bebegime oldu amacım seni üzmek değil tatlım ama acı gercekler iste ama suan 25.haftamıza geldik canım kizim birakmiycak bu kez annesini inşallah sayılı günler çabuk gecer derler ama su Haziran bir türlü gelmek bilmiyor

evet canım coraspin ve folik asiti hamilelikten 1ay önce almaya başladım coraspine hala devam ediyorum vitamin+fragmin 5000 günde iki defa iğne vitamin ve erken dogumu önleyici progestan fitil kullanıyorum böyle iste canım bizim bebekler daha dogmadan hapkolik oluyorlar

canım sen normal yolla gebe kalmıyormusun neden tüp bebek düsündün?

Anladım canım. En iyisi dr. ile görüşmek. Her dr.un uyguladığıda çok farklı oluyor zaten.
Birde şu var, hematoloğum ve k.doğumcu dr.umun ortak söylediği ; ilk haftalarda olan düşüğün sebebi kan pıhtılaşması ile ilgili değildir diyorlar. İkinci 3 aylık dönem önemlidir diyorlar.
Aslında işin özü Allah takdir ettiyse olur, etmediyse olmaz.
Biz sadece elimizden geleni yapıyoruz.
Cevabın için çok çok teşekkür ederim.
İpek bebeği benim yerime koklarsan sevinirim.

canım sen normal yolla gebe kalmıyormusun neden tüp bebek düsündün?

2 ay öncesine kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. Yani gayet rahat gebe kalabileceğimi gittiğim bilmem kaç tane dr. söyledi. Ancak 2 ay önce rezervlerimde azalma olduğunu söylediler.
Tabi bu duymak istediğimiz en son şeydir bebek düşünen bizler için.
İşi hızlandırmak adına önce klomenle başladık. Dr.um 3 ay deneyelim dedi. Ben 1 ay kullandım olmadı, bekleycek sabrım da kalmamıştı. Hemen tüp bebek denemeye karar verdik.
Tabi tutup tutmadığını bilmiyoruz. Beklemedeyim şu an.

Canım ya bence de eşinin dediği gibi düşünmekte fayda var, fazla takılma bunlara, kendini ve bebeğini strese sokma, aklına kötü fikirler getirme canım, hayırlısıyla herşey yoluna girer... Bende sana bol bol dua edicem canım, Allah bebeklerimizi bize bağışlasın...

evet malesef böyle şeyler yaşanıyor maaşallah seninde 25 haftan olmuş Allahım sağlıklı şekilde kucağına almayı nesip etsin inşallah senin için de dua edicem tatlım benim de 23 hafta oldu. karnım büyüdü. kıpırtılarını eşimde hissediyor artık.o kadar güzel bir duygu ki zaten kötü şeyi düşünmek bile istemiyorum. vitamin demi kanını sulandırıyor canım. bemix gibi bişey mi kullanıyorsun canım. ben şuan hiç bişey kullanmıyorum. sadece elevite devam birde 2 güne 1 de marinkap balık yağı tableti kullanıyorum. bunları zaten kullanıyordum. bu sonuçlarım çıktı ekstra bişey kullanmıyorum. ne yapmam gerekiyorsa bebeğim için yapmaya hazırım ben. yeterki bebeğim sağlıklı olsun bu haftalara kadar geldik.bende haziranı görürüm inşallah gerçekten zaman çabuk geçsin istiyorum yada beni şöyle uyutsalar keşke diyorum eşime herşey düzgün olsun ve bebeğimi kucağıma alıyım diyorum. Allah büyük ona sığınıyorum canım

çok saol canım Allah razı olsun dualarını bizden eksik etme. benimde dualrımdasın canım.

akfinben başka bir doktora daha gittim zaten o doktor biraz daha ılımlıydı. haftaya tekrar gidicezdoktora şimdiden içim çok fena oldu. strese giriyorum doktor kontrollarinden önce acaba bu sefer ne diyecekler diye. sen sebebini hamileliğinden önce biliyormuydun clexan kullanmaya başladın ben doktorlara diyorum ki kullanayımmı 23 hafta oldum şimdi hayır gerek yok bu saatten sonra diyorlar ben de buna sinir oluyorum zaten tamam belki ilk haftalarda kullansam çok daha faydalı olabilir ama erken doğum yapacaksam da belki az daha olsa haftasını uzatmada faydası olur diye düşünüyorum ama doktorlara anlatamıyorum bunu ki ebn hamileliğimin başından beri kç doktor değiştirdim hepsinede söyledim a blamda böyle bir sorun var bana test yaptırın diye ama ablanda olacak diye sende olacak diye birşey yok dedi. şimdide artık yapacak bişey yok diyorlar çok sinir oluyorum. bende bitkisel bişeyler yapamak istiyorum nar demişsin ya zararı varmı ki narın kanı mı sulandırmada faydası var öyle bişey varsa seve seve yerim çok ta severim narı.[/QUOTE]

selam canım bana dr um narın kan sulandırıcı özelliği var sen iğne oluyorsun çok fazla sulandırmaya gerek yok nar tüketme ama canın çok çekerse arada 1 avuç yiyebilirsin fazlasını yeme demişti. sen yinede doktora danış.. benim kuzenimin arkadaşında gecen sene 20.haftada pıhtılaşma artışı gördü
doktoru 20. hafta iğneye başladı doğuma kadar kullandı.. bu doktorları anlamak ta zor
neden şimdi gerek yok diyorlar bu saatten sonra ne demekmiş açıkladılarmı??

Son düzenleme:

canım öncelikle bu bekleme süreci sonunda iyi haberlerini alırız.bende mtrf 1298 heterezigot um.tüp bebek yaptırdım.transferden sonra hemen iğneye başlamıştı doktorumuz.sende doktoruna mutlaka danış.

canım öncelikle bu bekleme süreci sonunda iyi haberlerini alırız.bende mtrf 1298 heterezigot um.tüp bebek yaptırdım.transferden sonra hemen iğneye başlamıştı doktorumuz.sende doktoruna mutlaka danış.

sizinki de sadece mthfr 1298 miydi? benim de bu mutasyon çıktı, şu an sadece folbiol ve beneksol 12 kullanmamı söyledi doktoeum, hamile kalmayı planlamadan bi ay önce iğneye başlıycaz demişti, siz ne aşamadasınız? neler kullandınız veya kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…