canım öncelikle bu bekleme süreci sonunda iyi haberlerini alırız.bende mtrf 1298 heterezigot um.tüp bebek yaptırdım.transferden sonra hemen iğneye başlamıştı doktorumuz.sende doktoruna mutlaka danış.
canım benden önce yazan oldumu bilmiyorum yeni okuyorum sayfaları
doktorun yorumlamıştır zaten ama bende söyleyeyim artık tecrübeli olduk..
öncelikle heterezigotsun iğne olman gerekecek gebelik boyunca kan sulandırıcı
rubella kızamıkcık ve türevi hastalıklar demek geçirmişsin bağışıklığın var bu durumu
isterler gebelikte doktorlar o normal çıkmış.. ama toksoplazman var tedavi olmalısın
hamilemisin bilmiyorum ama toksoplazma gebelik öncesi tedavi ediliyor
gebelikte risk oluşturuyor çok üzgünüm böyle söylemek istemezdim..hem geçirmişsin hemde
hala hastalığı taşıyorsun girip çıkmamış..
IGG ler pozitif IGM ler negatif olmalı normali bu..
çok geçmiş olsun..acil şifalar..
merhaba arkadaşlar ben şuan 23 haftalık hamileyim.il gebeliğim ve kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı. bebeğim geç döllenme sebebiyle zaten normal sat a göre uyumsuzdu.ayrıntılı ultrasonda plesantadan bebeğe geçen damarlara kan akışlarında problem oluşmaya başlamış.Kesin olarak bişey diyemediler 24 haftada tekrar değerlendireceğiz dedi. çok korkuyorum. keşke hamile kalmadan öne genetik testlerimi yaptırsaydım. şimdi doktora ne yapmam gerekir diyorum iğne falan başlayayım mı diye gerek yok zaman bırakıcaz bekleyip göreceğiz diyor. sinir oluyorum ya ilk gebelik olduğu için önemsemediğini açık açık söyledi doktor ilki sonumu var bunun ya karnımda kıpırdayan benim oğlum acımı anlayamıyorlar. deliricem 2 haftadır çok yaşlandığımı hissettim.ğne olayım mı yok. ne yiyip ne içeyim bişey demiyor. ablamda erken doğum sebebiyle bebeğini kaybetti ve çok zor zamanlar geçirdik. Allahım ne olursun bana yaşatma diye dua ediyorum. yapacak bişey yokmuşimdii. ne olursunuz bana yardım edin kızlar bu haftalarda öğrenilen kan pıhtılaşmasına eğilim için ne yapmam gerekiyor. bende MTHFR1298C HETEREZİGOT,FİBRİNOJEN455G-A Heterezigot,PAI 4G-4G ÇIKTI, Sonuçta kan pıhtılaşmasına yatkınlık yazıyor. Ne olursunuz yardım edin bana kendi başıma üstesinden gelemiyorum. Erken doğum yapacaksam bile çok erken doğmasın ne yapabilirim ne olurr yardımmm[/QU
çok geçmiş olsun.. bence acilen başka bir doktora danış.. bu arada dr a gidene kadar da günde 1 avuç nar tüket.. ben clexane iğne olduğum için bana nar tüketme zaten kan sulandırıcı oluyorsun daha fazlasına gerek yok cok canın cekerese arada en fazla 1 avuç yiyebilirsin demişti doktorum.diğer bitkisellere çok girme yasak zaten bitkisel çaylar vs..riske atma umarım en kısa zamanda çözersin durumunu..nar yersen de abartma ne olur ne olmaz..
CANIM BENCE DOKTORUNU DEĞİŞTİR. İĞNE KULLANMAN GEREKEBİLİR BENDEDE AYNI SORUN VAR. DR UN BİRİ KULLAN BİRİ KULLANMA DİYOR. RİSKE ATMAYA GEREK YOK
Hamile olduğumu yeni öğrendim ve hemen clexane başladım.Daha alışamadım biraz yakıo acıo ama olsun herşeye değer..
Hayırlı olsun filizim
Umarımm hamileyimdirr
canım yine sen bilirsin ama bence test yap.yanlış anlama beni sakın canım.çünkü bu şekilde kendini hamileymiş gibi hissedip sonra test yaptığında daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsin.Bazen bu belirtileri psikolojik olarak bilinç altı yapıp yaşayabiliyoruz çünkü.benimde geçen ay adetim gecikti bikaç gün.belirtiler hissettim ama sonuç negatifti adet oldum.şimdi adetime bikaç gün kaldı.yine belirtiler hissetmeye başladım.ama yine olmayacak gibi geliyor.çünkü hamile kalmayı çok istemek de gebeliğe psikolojikman etki yapıyor.
kusura bakma başını şişirdim inşallah hamilesindir ama test sonucuna göre hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet haklısın galiba en iyisi test yapıp emin olmak.Ama içimdeki korku beni engelliyor sanırım.[/QUbak
canım biraz önce lavaboya gittim.akıntı geldi.kasıklarımdada sancı var.ama adetime daha var.gel de ümitlenme işte.çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten sonradan daha çok koyuyor...
Maalesef yine hayal kırıklığı çok fazla beklenti içine girmemek gerekiyor galiba........
sizinki de sadece mthfr 1298 miydi? benim de bu mutasyon çıktı, şu an sadece folbiol ve beneksol 12 kullanmamı söyledi doktoeum, hamile kalmayı planlamadan bi ay önce iğneye başlıycaz demişti, siz ne aşamadasınız? neler kullandınız veya kullanıyorsunuz?
Canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Yarın ilk işim dr.umla görüşmek olacak.
canım bende şuan folbiol,bebek aspirini ve becozymen c kullanıyorum.ama hamile kaldıktan sonra iğne kullanmıştım.2.5 aylıkken kaybettim bebeğimi.şuan beklemekteyim.sen hiç hamile kaldınmı vede iğne kullandınmı.
Hamile olduğumu yeni öğrendim ve hemen clexane başladım.Daha alışamadım biraz yakıo acıo ama olsun herşeye değer..
Maalesef yine hayal kırıklığı çok fazla beklenti içine girmemek gerekiyor galiba........
canım benim kendini üzme hakkımızda hayırlısı olsun.Allah bizlere ve eşlerimize can sağlığı versin önemli olan bu hayatım...
hayırlı olsun filizim çok sevindim allah tamamına erdirsin
Yaşadığım gebelik kimyasal gebelikmiş şimdi düşmesini bekliyorum
canım benim kendini üzme hakkımızda hayırlısı olsun.Allah bizlere ve eşlerimize can sağlığı versin önemli olan bu hayatım...
Sağol hayatım.Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor zaten elimizden...
Yaşadığım gebelik kimyasal gebelikmiş şimdi düşmesini bekliyorum
Pıhtılaşma ile ilgisi olduğunu hiç okumadım canım ama kalitesiz sperm veya yumurta yüzünden oluyormuş sanırım..geçmiş olsun canım.Allah can sağlığı versin.Bu arada önceki yazılanlardan da anlaşılıyor ki kimyasal gebeliğin pıhtılaşmayla ilgisi var.Bende kimyasal yaşadım bir kez.Acaba mutasyona göre mi değişiyor ...
Amin canım inşl saol...yaa üzme kendini desemde üzülmemek elde değil biliyorum iki kayıpta ben yaşadım.ama inşaallah en kısa zamanda seninde göbüşün hayırlı ve sıhhatli bir evlatla dolar canım..
canım benim.rabbim hepimize yaşatsın bu güzel ve kutsal duyguyu.sanada acil şifalar, umarım bir an önce kızını emzirebilirsin. o zaman için daha rahat edecek eminim ama kendini kötü hissetme bizler fedekar anneleriz. kızın bunu biliyor hissidyor..emin ol..ikinizi de öpüyorum.arkadaşlar merhaba
doğumdan sonra siteye girmeyenlere kızıyordum ama onları şimdi çok iyi anlıyorum.....Rabbime şükürler olsun sağ salim kızımıza kavuştuk,15 gündür uyku falan yok,göğüs uçlarım iltihaplı yara oldu ben onu emziremiyorum,her duyduğumu deniyorum,bakalım ne olacak......
doğuma 24 saat kala iğneyi kestim,aspirini 10 gün kala,ve spinal anestezi ile sezeryan oldum,işin en kolay kısmı ameliyatmış,asıl zorluk ondan sonra başlıyor...ama olsun onlar için herşeye değer....ilk bir hafta Elif Güneşime bakıp ağlayarak geçti,hayattaki en anlamlı en değerli varlığım,diğer bebeğim öldüğünde ben hiç anne olamayacak mıyım demiştim,imkansız gibi geliyordu,9 ay yüreğim ağzımda geçti,kalbi atıyor mu,ya bişey olursa......ama Allah izin verdikten sonra oluyormuş....
şu an onu emzirememek beni o kadar üzüyor ki,meme acısına dayanamadığım için kendime kızıyorum,oysa ne acılara dayanmıştım....
geçmişi okuyamadım,inş. herkes iyidir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?