Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım öncelikle bu bekleme süreci sonunda iyi haberlerini alırız.bende mtrf 1298 heterezigot um.tüp bebek yaptırdım.transferden sonra hemen iğneye başlamıştı doktorumuz.sende doktoruna mutlaka danış.

Canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Yarın ilk işim dr.umla görüşmek olacak.

Son düzenleme:
selam canım bana dr um narın kan sulandırıcı özelliği var sen iğne oluyorsun çok fazla sulandırmaya gerek yok nar tüketme ama canın çok çekerse arada 1 avuç yiyebilirsin fazlasını yeme demişti. sen yinede doktora danış.. benim kuzenimin arkadaşında gecen sene 20.haftada pıhtılaşma artışı gördü
doktoru 20. hafta iğneye başladı doğuma kadar kullandı.. bu doktorları anlamak ta zor
neden şimdi gerek yok diyorlar bu saatten sonra ne demekmiş açıkladılarmı??[/QUOTE]

selam canım narı deniyeceğim haftaya kontrolüm bakalım ne diyecekler bana çok stresliyim. rahat olayım diyorum ama artık psikolojik olark tam ii değilim herhalde.kuzeninin arkadaşı hangi şehirde canım.ne biliyim ben diyorum ki iğne başlayalım mı bi faydası olmaz bunlar hamilelik başından beri kullanılırsa ancak faydası olabilir diyor. o kişinin bebeği sağlıklı olarak doğdumu erken mi doğdu canım.birde ben 21. haftamda gitmiştim bu haftalarda olada bilir kan akışında anaormallik 24. hafta da bakmamız gerekir. bebek gelişimine bakacak ona göre bişey söyler herhalde. Ama bu 3 hafta bişey önermedi bana.bakalım inşallah geek kalmadan bebeğim sağlıklı olarak ilerliyordur.

canım yorumun için teşşekkürler.rabbiim insaallah şifasını verir.saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Hamile olduğumu yeni öğrendim ve hemen clexane başladım.Daha alışamadım biraz yakıo acıo ama olsun herşeye değer..

canım bende şuan folbiol,bebek aspirini ve becozymen c kullanıyorum.ama hamile kaldıktan sonra iğne kullanmıştım.2.5 aylıkken kaybettim bebeğimi.şuan beklemekteyim.sen hiç hamile kaldınmı vede iğne kullandınmı.

evet ben 2 kez hamile kaldım, ama 1. si çok farklı bi nedenden kaybettim, 2. kayıptan sonra pıhtılaşma olduğu çıktı, şimdi beklemedeyim, bana da iğne başlanack eğer hamile kalırsam ama kafam karışık, kullanılması gerekmez diyenler de olmuş bilmiyorum işte.....:26:

arkadaşlar merhaba
doğumdan sonra siteye girmeyenlere kızıyordum ama onları şimdi çok iyi anlıyorum.....Rabbime şükürler olsun sağ salim kızımıza kavuştuk,15 gündür uyku falan yok,göğüs uçlarım iltihaplı yara oldu ben onu emziremiyorum,her duyduğumu deniyorum,bakalım ne olacak......

doğuma 24 saat kala iğneyi kestim,aspirini 10 gün kala,ve spinal anestezi ile sezeryan oldum,işin en kolay kısmı ameliyatmış,asıl zorluk ondan sonra başlıyor...ama olsun onlar için herşeye değer....ilk bir hafta Elif Güneşime bakıp ağlayarak geçti,hayattaki en anlamlı en değerli varlığım,diğer bebeğim öldüğünde ben hiç anne olamayacak mıyım demiştim,imkansız gibi geliyordu,9 ay yüreğim ağzımda geçti,kalbi atıyor mu,ya bişey olursa......ama Allah izin verdikten sonra oluyormuş....

şu an onu emzirememek beni o kadar üzüyor ki,meme acısına dayanamadığım için kendime kızıyorum,oysa ne acılara dayanmıştım....
geçmişi okuyamadım,inş. herkes iyidir......

Yaşadığım gebelik kimyasal gebelikmiş şimdi düşmesini bekliyorum

geçmiş olsun canım.Allah can sağlığı versin.Bu arada önceki yazılanlardan da anlaşılıyor ki kimyasal gebeliğin pıhtılaşmayla ilgisi var.Bende kimyasal yaşadım bir kez.Acaba mutasyona göre mi değişiyor ...

Yaşadığım gebelik kimyasal gebelikmiş şimdi düşmesini bekliyorum

yaa üzme kendini desemde üzülmemek elde değil biliyorum iki kayıpta ben yaşadım.ama inşaallah en kısa zamanda seninde göbüşün hayırlı ve sıhhatli bir evlatla dolar canım..

Pıhtılaşma ile ilgisi olduğunu hiç okumadım canım ama kalitesiz sperm veya yumurta yüzünden oluyormuş sanırım..
yaa üzme kendini desemde üzülmemek elde değil biliyorum iki kayıpta ben yaşadım.ama inşaallah en kısa zamanda seninde göbüşün hayırlı ve sıhhatli bir evlatla dolar canım..
Amin canım inşl saol...

canım benim.rabbim hepimize yaşatsın bu güzel ve kutsal duyguyu.sanada acil şifalar, umarım bir an önce kızını emzirebilirsin. o zaman için daha rahat edecek eminim ama kendini kötü hissetme bizler fedekar anneleriz. kızın bunu biliyor hissidyor..emin ol..ikinizi de öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…