mrb arkadaşlar..ne yazacağım neyapacağım bilmiyorum okadar zor bir durumdayımki..içimde okadar çok şey varki yazmakla bitmez.bugün kontrolüm vardı..bebeğim 14 haftalık olmuş.kafası normalden büyükmüş,kafasındaki boşluklarda...hidrosefali ,beyninde su toplaması şüphesi var dedi,kesin gibi konuştu.aminiosentez yapılacak dedi.ondan sonra kötü çıkarsa sonlandırırız dedi.ilk bebeğimdede hidrosefali vardı doktorlar aldır demişti aldırmamıştım.5,5 ay yaşadı vefat etti..şimdide kesin öyle derse ne yapacağım bilmiyorum.akıl verin nolur sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ilk sınavımı çok şükür atlattım.ama bunda ne yapacağım bilmiyorum.herkaranlığın arkasında bi aydınlık var derler ben karanlığı gördüm neden bu aydınlık olmadıçok çaresizim,aldırmak istemiyorum korkuyorum.buda olmassa bidaha risk alamam ömür boyu çocuk düşünemem bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum (
ben hamile değilimmmmmmmmmmmmmmm
canım yaa hoşgeldin hep merak ederdim seni iyi olmana sevindim inşaallah en hayırlı zamanda ve hayırlı bir evlada sahib olursun dualarımız seninle..
ben hamile değilimmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar
wiecim meraba canım inşallah o lila elbiseni giyip güzel güzel gezersin.. gözüm doldu okurken .. ne yolardan geçiyoruz di mi.. Allah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin yavrularımıza kavuşalım.
haftaya cmt randevum var. 5 haftadan sonra gidicem korkuyorumm bayaa anlıyosundur beni... daha kimseye söylemedim... zorr... inşallah güzel haberler alırımmm..
hacercim canım inşallhhhh hiç bi sorun çıkmaz.. bence de başka bi doktora daha görün.. dualarım seninle.. ben Ankarada lütfü beye gidiyorum riskli gebelik de uzman.. istersen bi mail at cvp veriyomuş hemen belki bi fikir verir yönlendirir..
azda oğluşun mu oluyo... hoşgelsin sefalar getirsin ... sağlıkla , mutlulukla hayırla gelsin inşallah.. benimkide haftaya kesinleşir belki.. çok opuldun ...
nurcum ben ilk gebeliğimde kalp atışı alınamadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım. o zaman keşke bu forumu görseydim.belki bi şey değişmezdi ama ne bileyim .. bi deneme daha yaptık. aynı sonuç aynı hafta aynı gelişme.. ben emin gibiydim kan pıhtılaşması olduğuna.. akrapolde bülent beye gidiyodum. kürtaj 600 tl, biz kan testiyle, genetik test de yapalım dedi hepsi 1,500 tl tuttu, nisan 2010da yaptırdım bi ay sonra çıkacak dendi, genetik testi için tekrar kan istendi bi ay daha bekledik, yani 2 ay sonra sonuç aldık ,faktör v leiden çıktı.. şimdi ki aklım olsa 2. gebelikten önce üniversite hastanesine gidip yaptırırdım.. maalesef hepimize aynı şey söylendi ilk düşük,kürtaj için test yapılmaz.. 2 mi olması lazım 3 mü 4 mü .. bunlar can değil mi? hem düğme var sanki basınca hemen hamile kalınıyo.. neyse cnm çok uzattım bnm tavsiyem her türlü testi yaptırman yönünde.. inşallah güzel sonuç çıkar ama riske atmamış olursun kafanda soru işareti kalmaz.
canım bu bio kimyasal gebelik olayını ben de yaşadım. Ama durumun enterasan gibime geldi. Doktorların bu durumu anlaması için kanamanın başlaması gerekiyor. Yumurta çatlatıcı ya da hormon dengeleyici iğne/ilaç vs kullandın mı? O ilaçlarda hamilesin gibi yanıltabiliyor. Sen şu anda düşük yapmalısın,kanamayla eğer gerçekten bio kimyasal gebelik ise... Kanamayla gidiyor fakat pıhtılı ve çok kanama oluyor...
benim için oldukça uzun bir zaman sonra buraya gelmek hem çok hoş..hem de zor..bir anda kestim bu topiğe gelmeyi...anlarsınız işte..bebek fikrini kafamdan atmak için yapmalıydım..ama haberlerinizi aldım hep...ne yazikki kan pıhtılaşması ilettinden dolayı aramıza yeni yeni arkadaşlar katılmış...dilerim hepiniz anne olursunuz..sen ne yaptın bunca zaman derseniz....bebek fikrini kafamdan atmayı başardım..hatta tamamen çıkardım diye çevremde korkanlar oldu:))) beklemekle olmuyor..hayırlı zamanda gelicek elbet...ama tabi düşünmeden edemiyorum...şimdi hamileliğim devam etseydi...son aylarımda..bebiş için son hazırlıklarda olucaktım...kısmet değilmiş...yeni gelen arkadaşlara tekrardan merhaba...eskilerden çoğu doğurmuş çok şükür...aysudem..büşra..denden...zaten dendenin doğumunda yanındaydım...çok heycan vericiydi...allah bebişini ona bağışlasın..çok güzeldiii....
Bu ay sadece 2 tane klomen kullandım canım..Bekliyorum bakalım ne zaman gelicek kanamam...Nasıl enteresan..
slm canim yeniden hosgeldin aramizaa sen beni hatirlamazsin belki ama ben bu sayfaya uye oldugum gun senin kotu haberinle yikilmistim bak ne guzel toparlamissin kendini o sure icerisinde buraya gelmemekle de iyi yapmissin simdi neler yapiyorsun tatlimm bebis fikrini tamamen cikarma aklindan belki hic ummadigin anda sana süpriz yapar bebisin insallah canim bu sefer kucagimiza alrizz hep beraber
canım inşalllah amniyosentez sonucu iyi gelir.....yaşadıkların çok zor hepimiz farklı zorlukar yaşıyoruz elimizden birşey gelse keşke ama herşey boğazımızda düğüm düğüm...rabbim bunu başarman için sana güç versin,senin yazdıklarından çok güçlü biri olduğunu anladım rabbim gücünüde sevincinide artırsın .bu yazıyı yazarken ezan okundu demmekki herşey yoluna girecak kalbini ferah tut..dualarımda olacaksın iyi haber duymanı gönülden diliyorum....
canım morelinı yuksek tut bendbır ay once 9 haftalık bebegımı kaybettım bende kan pıhtılasması varsı ılk ıkı gebelıgımde bu sorunu bılmıyordum ama ucuncu gebelgımde kan sulandırcı ıgne kullandım kalp atıslarını aldık hersy yolunda gıdıyordu ama 9 haftada doktor kontrolunde ne yazıkkı bbegım kalp atısı durmus ama ne yazıkkı bebegım boyun kısmında ödemler olusmustu yanı doktorumun dedıgıne gore anomi bır bebektı tam hersy yolunda gıdıyor derken neyazıkkı bebegım sorunlu çıktı ve kalbı durmustu bnde kürtaj olak zorunda kaldım kan pıhtılasması sorununu atlatmısken bebekte sorun cıktı 3 kez kurtaj oldum ıcımde çok acıyo 1 degıl ıkı degıl tam 3 kez aynı duyguları yasamak benı bıtırdı sımdı ıse çok korkuyorum ya 4 aynı olursa dıye allahım herseyın hayırlısını versın senın için benım ıcın herkes için amin
Kimyasal gebelik olduğu anlaşıldııı hamile değilimDeğerlerim düştü....
-81.73
-55.45
-21.33
Acaba kanamam ne zaman başlar?
merhabalar, essebecim aynı ağrıları bende çekiyorum malesef. benim ağrılarım da 25-26.haftalarda başladı. gerçektende yatakta dönmek bile ağrı yapıyor gerçi artık yatakta dönemiyorm, oturur gibi yatıyorum zaten hep.benim sol bacağımın üst iç kısmında kasık tarafında ağrım.varis yüzünden büyük ihtimalle. ben sağ bacağımdan varis ameliyatı olmuştum, solda hafifti ameliyata gerek yok demişlerdi. şimdi sanırım o ilerledi. umarım hamilelikten sonra geçer.son haftalarda iyice arttı.
Gene anlamadım ben.Kan değerlerimde çıktı zaten gebelik.Değerimde 21 e düştü neden kanama başlamadı o zaman.Doktor ilaçtan olduğunu söylemedi.Tutunamamış dedi..Kimyasal gebelik değilse ne peki yaşadığım?Canım senin değerlerin hamile olduğundan değil, klomen kullandığından yükselmiş. Bio kimyasal gebelik,döllenmenin oluşması anlamına gelir fakat kan değerlerinde çıkmadan anomalisi olan bebeği vücut erken dönemde atar.Değerlerin düşmeden kanaman başlardı eğer bio kimyasal gebelik olsaydı. Kanamayla beraber gebelik bitiyor o tarz gebeliklerde. Geçmiş olsun canım...
canım hakkında hayırlısı neyse en iyisi en güzeli olsun.rabbimin izniyle inş.en kısa zamanda hamile kalır ve hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor...
inş canım güzel Allahım isteyen herkese ugrastırmadan hayırlı saglıklı gebelikler bebişler nasip ederhemen ümitsizliğe kapılmayın arkadaşların dediği gibi başka doktorlara felan görününn inşallah güzel haberler alırsınız..Rabbim hayırlısını nasip etsin..Biliyorsunuz herşey imtihan bunlarda bizim imtihanlarımız..
Amin canım Allah razı olsun,yalnız canım bazı kan testlerini biz tıp fakultesinde yaptırdık. sadece kromozom ve kan pıhtılaşma testleerini özelde yaptırdık..ben konyadayım. burda genetikon diye gen klinik merkezi var orda yapmıştık. istersen internetten bakabilirsin... bende mthf heterezigot çıktı,faktörler normal elhm,ordaki genetik uzmanı özellikle b6-12 vit eksiklikgi oldugu bu vit. kullanmamı söyledi gebelik öncesi mutlaka buna devam e diyorsun dedi,zaten gittiğim dr da bu vitamini ve digerlerini yazmıştı..hepimiz için hayırlısı olsun inş tez zamanda gebeliklerimizde olur ve bizde diger arkadaşların kervanına katılırız..
günaydın kızlar
wiecim meraba canım inşallah o lila elbiseni giyip güzel güzel gezersin.. gözüm doldu okurken .. ne yolardan geçiyoruz di mi.. Allah hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin yavrularımıza kavuşalım.
haftaya cmt randevum var. 5 haftadan sonra gidicem korkuyorumm bayaa anlıyosundur beni... daha kimseye söylemedim... zorr... inşallah güzel haberler alırımmm..
hacercim canım inşallhhhh hiç bi sorun çıkmaz.. bence de başka bi doktora daha görün.. dualarım seninle.. ben Ankarada lütfü beye gidiyorum riskli gebelik de uzman.. istersen bi mail at cvp veriyomuş hemen belki bi fikir verir yönlendirir..
azda oğluşun mu oluyo... hoşgelsin sefalar getirsin ... sağlıkla , mutlulukla hayırla gelsin inşallah.. benimkide haftaya kesinleşir belki.. çok opuldun ...
nurcum ben ilk gebeliğimde kalp atışı alınamadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım. o zaman keşke bu forumu görseydim.belki bi şey değişmezdi ama ne bileyim .. bi deneme daha yaptık. aynı sonuç aynı hafta aynı gelişme.. ben emin gibiydim kan pıhtılaşması olduğuna.. akrapolde bülent beye gidiyodum. kürtaj 600 tl, biz kan testiyle, genetik test de yapalım dedi hepsi 1,500 tl tuttu, nisan 2010da yaptırdım bi ay sonra çıkacak dendi, genetik testi için tekrar kan istendi bi ay daha bekledik, yani 2 ay sonra sonuç aldık ,faktör v leiden çıktı.. şimdi ki aklım olsa 2. gebelikten önce üniversite hastanesine gidip yaptırırdım.. maalesef hepimize aynı şey söylendi ilk düşük,kürtaj için test yapılmaz.. 2 mi olması lazım 3 mü 4 mü .. bunlar can değil mi? hem düğme var sanki basınca hemen hamile kalınıyo.. neyse cnm çok uzattım bnm tavsiyem her türlü testi yaptırman yönünde.. inşallah güzel sonuç çıkar ama riske atmamış olursun kafanda soru işareti kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?