Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım inşalllah amniyosentez sonucu iyi gelir.....yaşadıkların çok zor hepimiz farklı zorlukar yaşıyoruz elimizden birşey gelse keşke ama herşey boğazımızda düğüm düğüm...rabbim bunu başarman için sana güç versin,senin yazdıklarından çok güçlü biri olduğunu anladım rabbim gücünüde sevincinide artırsın .bu yazıyı yazarken ezan okundu demmekki herşey yoluna girecak kalbini ferah tut..dualarımda olacaksın iyi haber duymanı gönülden diliyorum....

canım yaa hoşgeldin hep merak ederdim seni iyi olmana sevindim inşaallah en hayırlı zamanda ve hayırlı bir evlada sahib olursun dualarımız seninle..

sağol canım....iyiyim evet..çok şükür...sen nasılsın??amin canım rabbim isteyen herkese evlat verir inş...feryad yok ortalarda galiba nerelerde??*

Kimyasal gebelik olduğu anlaşıldııı hamile değilimDeğerlerim düştü....
-81.73
-55.45
-21.33
Acaba kanamam ne zaman başlar?

Kızlar selam, benim kızlar 2,5 aylık oldular nerdeyse, eskiler hatırlar belki bende mthfr 677c heterezigot vardı, iğne, aspirin vs. hiçbir şey kullanmadım, şükürler olsun sağlıkla geldiler kızlarım, bu mthfr olayı her bünyede farkılılık gösteriyor, kimine kan sulandırıcılar yararken kimşne yarammıyor veya zarar veriyor.

canım bu bio kimyasal gebelik olayını ben de yaşadım. Ama durumun enterasan gibime geldi. Doktorların bu durumu anlaması için kanamanın başlaması gerekiyor. Yumurta çatlatıcı ya da hormon dengeleyici iğne/ilaç vs kullandın mı? O ilaçlarda hamilesin gibi yanıltabiliyor. Sen şu anda düşük yapmalısın,kanamayla eğer gerçekten bio kimyasal gebelik ise... Kanamayla gidiyor fakat pıhtılı ve çok kanama oluyor...

ben hamile değilimmmmmmmmmmmmmmm

canim yaa uzulme diycem ama biliyorum sen yine uzuleceksin suan benim senin icin uzldugum gbi demekki nazli olacak senin kuzun bi turlu gelmek bilmiyor dua ediyorum senin icin canim hemde her gece insallah dualarimiz kabul olurda dolar gobusun bir an once

slm canim nerelerdesinn?? giriyorsun yada ben goremiyorum evet canim bugun gezmeye gittm giydim o elbiseyi cok basit bisey gelebilir bazilarina ama benim icin cokk onemliydi o elbise dedigin gibi cokk zor gunler atlatiyoruz suan bebegimin hareketini hissetmeme ragmen acaba kalbi atiyor mu diyorum??? 5hafta cok uzun bir sure ne kadar cok ozledin bebisini anlayabiliyorum ama soyle bir dusun benim 3aydan sonra hersey yolunda oldugu icin aylik kontrol yaptilar takii rahim acilma yapana kadar simdi her 2gune bir kontrolum var simdide ne diyorum biliyomusun keske hersey yolunda olsaydida bende her normal kadin gibi aylik kontrol olsaydimm rabbim bugunumuzu aratmasin insallah

ooo bakiyorumda senin bebiste buyumus baya daha dun gibi hatirliyorum bthcg testi ile ilgili kafandaki soru isaretlerini bak suan gulerek animsiyoruz o stresli gunleri belki cinsiyetini de ogreniriz haa ne dersinn umarimm guzel haberlerle donersin guzelimm

Bu ay sadece 2 tane klomen kullandım canım..Bekliyorum bakalım ne zaman gelicek kanamam...Nasıl enteresan..

slm canim yeniden hosgeldin aramizaa sen beni hatirlamazsin belki ama ben bu sayfaya uye oldugum gun senin kotu haberinle yikilmistim bak ne guzel toparlamissin kendini o sure icerisinde buraya gelmemekle de iyi yapmissin simdi neler yapiyorsun tatlimm bebis fikrini tamamen cikarma aklindan belki hic ummadigin anda sana süpriz yapar bebisin insallah canim bu sefer kucagimiza alrizz hep beraber

Bu ay sadece 2 tane klomen kullandım canım..Bekliyorum bakalım ne zaman gelicek kanamam...Nasıl enteresan..

Canım senin değerlerin hamile olduğundan değil, klomen kullandığından yükselmiş. Bio kimyasal gebelik,döllenmenin oluşması anlamına gelir fakat kan değerlerinde çıkmadan anomalisi olan bebeği vücut erken dönemde atar.Değerlerin düşmeden kanaman başlardı eğer bio kimyasal gebelik olsaydı. Kanamayla beraber gebelik bitiyor o tarz gebeliklerde. Geçmiş olsun canım...

selam wie seni hatırluıyorum tabiki..ve hamileliğine çok sevindim...dilerim hamileliğin çok keyifli geçsin inş...valla çok şey yaptım...taşındım...evimi değiştirdim..iki bebeğimi o evde kaybettim taşınmak istiyordum..çok şükür çıktım o evden...yeni ev yeni hayat..bir bebek hayali başladı yine..rabbim utandırmasın inş...yüksek lisans yapıyorum...araba kullanmaya başladım...bebek fikrinden bir süre uzak kalmak gerçekten iyi geldi...şimdi tekrar düşünmeye başladım ama bizim düşünmemizle olmuyor ne yazık ki...ee fazla uzak kaldım..şimdi tekrar hamilelikle ilgili hazırlıklara başlarken...eskiden olan herşeyi değiştirmeye çalışıyorum...doktorumu değiştirdim..bir prof.buldum...bakalım ona gidicem bu sefer...geçen kindede 2 doktora gidiyordum..yine aynısını düşünüyorum...diğer doktorumu değiştirmem tabi))) ona devam...dualarla bakalım sonumuz ne olucak..özlemişim ama sizleri...tarfil..feryad...limonluçay...bunlar nerelerde..biraz ıssız kalmış topik...

merhabalar, essebecim aynı ağrıları bende çekiyorum malesef. benim ağrılarım da 25-26.haftalarda başladı. gerçektende yatakta dönmek bile ağrı yapıyor gerçi artık yatakta dönemiyorm, oturur gibi yatıyorum zaten hep.benim sol bacağımın üst iç kısmında kasık tarafında ağrım.varis yüzünden büyük ihtimalle. ben sağ bacağımdan varis ameliyatı olmuştum, solda hafifti ameliyata gerek yok demişlerdi. şimdi sanırım o ilerledi. umarım hamilelikten sonra geçer.son haftalarda iyice arttı.

amin canım inş..tek temennimiz o amniyosentezin iyi çıkması umarım öyke olur.evet doğru herkesin yaşadıkları kendine çok zor.aynı dediğin gibi herşey boğazımda düğüm düğüm,gözümde yaş.allah razı olsun duaların için saol.inş.herşey hepimiz için yolunda gider.bilmiyorum sonuç kötü çıkarsa neyapacağım ilk bebeğimi öğrenmiştim hamileyken aldırmamıştım.bunda naparım bilmiyorum.herkes şimdiden baskı yapmaya başladı öyle olursa aldır diye..rabbim okararla karşı karşıya bırakmasın inşallah..

seni çok iyi anlıyorum canım geçmiş olsun.ama seninkini rabbim almış kalbi durmuş.ama benim amniyosentez sonucu eğer kötü çıkarsa benden aldırmamı isteyecekler sonuç çıkana kadar 4 aylık olacak bebeğim inş.sonuç iyi çıkar.eğer kötü çıkarsa suni sancı verip normal doğum yapar gibi kürtaj oluyor sanırım çok korkuyorum.onun acısı neysede aldırmanın acısı günahı ençok o korkutuyor beni aldırmak istemiyorum ama önceki bebeğim gibi doğar ve öyle yaşarsa çok zor bilimiyorum öyle işte rabbim doğru yolu göstersin inş.okararla karşı karşıya kalmam.sonuçlar iyi çıkar allahın izniyle..rabbim hepinizin gönlüne göre versin...amin.....

Kimyasal gebelik olduğu anlaşıldııı hamile değilimDeğerlerim düştü....
-81.73
-55.45
-21.33
Acaba kanamam ne zaman başlar?

canım hakkında hayırlısı neyse en iyisi en güzeli olsun.rabbimin izniyle inş.en kısa zamanda hamile kalır ve hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor...

canım benimde sağ bacağımda doktorada sormadım ama direk dönmeye çalışmaktansa önce yavaş yavaş hareket ettiriyorum biraz daha rahat oluyor.canım sen yolun sonuna geldin artık sezeryanmı normalmi olucak.hayırlı haberlerini bekliyoruz çok zor bir hamilelik dönemi geçirdin inşaallah çektiklerime değdi diyeceğin ana babasına,vatanına milletine hayırlı bir yavru olur bebişimiz..

Gene anlamadım ben.Kan değerlerimde çıktı zaten gebelik.Değerimde 21 e düştü neden kanama başlamadı o zaman.Doktor ilaçtan olduğunu söylemedi.Tutunamamış dedi..Kimyasal gebelik değilse ne peki yaşadığım?

Amin canım saolasın.

inş canım güzel Allahım isteyen herkese ugrastırmadan hayırlı saglıklı gebelikler bebişler nasip eder inş

cok gecmiş olsun canım sanada ya.insan sadece kendi yasıyormus sanıyo bu acıları ama okadar cok aynı üzüntüyü yasayan arkadaslar varki.bende bu topigi görene kadar bu kadar cok pıhtılasma olsun tasıyıcılık olsun böle sorunları olanlar oldugunu sanmıyodum.Allahım inş en kısa zamanda isteyen hekese hayırlı saglıklı bebişler nasip eder.dedigin gibi dügme falanda yok ha diyince olsun deyince olmuyoki anlamıyolar işte yasamıyan bilmiyo bu durumun ne kadar yıkıcı oldugunu.cok saol tatlım.yaptırıcam bütün istenilen testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…