Funda 1980 selam
Bahsettiginiz rapor nedir? Su hamile kalınca hergün vurulacak iğnelermi?? Oiğneler pahalı mı?Rapor için ne gibi şartlar aranıyor? Ben daha maalesef hamile degilim.Sadece adayıyım......Ama bilgim olsun dıye ögrenmek istedim..a.s
kızlar merhaba öncelikle geçmiş kandiliniz ve kadınlar gününüzü kutlarım bugün ilkdefa raporlu ilaçlarımı aldım ama katkı payını aldılar raporlu olmanıza karşı sizde katkı payı veriyormusunuz ben anlamadım normalde raporlu olanlar katkı payından muaf olmuyormu
slm kızlar nasılsınız,
ben bugün geri kalan bazı genetik ve pıhtılşma testlerimi yaptırmak için druma gittim o da beni ege ünv sevketti oraya gittiğimde sadece günde 20 hasta alıyormuş poliklinikler yani bende geri döndüm
ayrıca alsancakta genpa diye bir genetik araştırma lab. var oraya sordum kromozom testi 160 dedi eşime ve bana 320 ayrıca faktor 5 leiden de 150 dedi
anlıycanız sinir içinde kaldım ücretli olsa çok masraflı ünv. olsa ya yapmazlarsa diye deli oluyorum offf inş yarın sorun çıkarmadan yaparlar çok moralim bozuk çok anlatamam
hangi dr.a gidiyorsun bu arada. banada eski dr.um genetik testler vermişti ama ege üniv. sabah 5 gibi gidip sıra almam gerekli diye gidememiştim. sen ihmal etme en azından için rahat olur.
drum burak ağca sende o dra gidiyorsun değilmi
dün doktor kontrollum vardı kızlar, çok şükür normal gelişiyormuş ogluşum. karnım küçüldü gibi dedim doktora, o da aşagıya inmiş o yüzden öyle görünüyor dedi. aşagıya inmiş ne demekki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?