Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

haklısın canım bir cok kişiden duydum bunu.işede yaramış bi taktik.insan böyle bir konuda yalan sölemeek istemiyo ama mecbur bırakıyolar.istanbul avrupa yakasındayım canım ben cok saol ilgin için

sağol canım dualrın, ilgin için ...buralardayım aslında topiğ okuyorum ama yazmıyorum genelde.. ama özlemişim sizleri daha çok yazıcam inşallah..
yaa evet zaman ne çabuk geçiyo... aslında hergünü sayıyosun ama dönüp baktığında o günler çok uzak geliyo.. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.. kucağımıza sağlıkla alalım inşallahhhh hepimiz

canım çok saol.. bu forumda destek oluyoruz işte birbirimize.. inşallah bu korkularımız, acılarımız, tedirginliklerimiz bebişlerimize kavuşunca sadece buruk bi anı olarak kalır..inşallah test sonuçlarında en hayırlısı çıkar canım kolay gelsin

merhaba canım... sevilmezmi ya minik melekler...canım benim canım içinde canım Rabbim kucağımıza alıp koklamayı cennet kokusunu içimize çekmeyi NASİP ETSİN İNŞALLAH..
BURADA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA DA bir an önce gebelikler nasip etsin..
canım haklısın tehlike atlattın sen..ama inan yatmaktan oturmaktan ağrıların artıyor..
Allah yardımcın olsun..kolay değil öyle şıp diye bebek sahibi olmak..öyle olsaydı ilk
gebeliklerden sahip olurduk meleklerimize.. Ama rabbim sınıyor bizi ben böyle düşünüyorum
sonunda mükafatlandıracak inşallah hepimizi..

06Hacer07 çok üzüldüm Raabim sabırlar versin..bencede tavsiye edilen başka bir doktorla daha
görüş.. benim bildiğim ilk bebekte sorun yaşayanlara diğer gebelikte aynı riskler oluşmasın
diye tedavi uygulanıyor..Rabbim düze çıkarsın bir an önce inşallah..dualarım seninle..
Rabbim altından kalkamayacağımız sınavlara tabi tutmasın bizleri..senin de aydınlık günlerinin
zamanı var sabret canım..

kvrck filizim

ne olur çok üzülmeyin daha büyük kaybetmek daha zor oluyor..İnanın vakti saati gelince
kendiliğinden yolunda gidiyor herşey..sabredin ne olur sizinde zamanınız gelecek..
dualarımız sizinle..

Ne güzel;maşaallah allah HAYIRLI UZUN ÖMÜR VERSİN EVLATLARINıza..Bende de aynı kan pıhtılaşması var mthfr 677 ve1298 her ikiside heterezigot..Hamile degilim ama dr aspirin folbiol ve b12 vit haplamrını kullan gebe kalıncada iğneye başlayacagız dedi..
Bünye derken kilo ve kan degerleri felan mı?yoksa neye göre karar verliliyor??ben iki defa kürtaj oldum bebeklerin kalbi durdugundan;Sİz hiç düşük veya kürtaj oldunuz mu???

merhaba senakar bende sen gibi 2 heterezigot taşıyıcıyım.hamilelik öncesi folbiol ve aspirin kullandım
hamilelik başlayınca kalp atışını görür görmez iğneye başladık ve 3,5 ay B vitamin komplexi kullandım..
artık folbiol aspirin ve B vitamini bıratık ..elevit, gyno ferro sanol kan hapı ve clexane 40mg kullanıyorum.. daha önce 2 gebeliğim oldu kalp atışı durmasıyla sonlandı ve bu içtiklrimden
aspirin ve başka bir vitamin dışında birşey kullanmamıştım. doktorumu değiştirdim..
çok şükür Rabbime şimdilik herşey yolunda 23.haftama girdim Rabbimin izniyle..
canım iğneye önce kilona göre dozla başlıyorlar sonrasında gebelik ilerledikçe kan akımını
kontrol ederek devam ediyorlar.doz yeterli ise kilo alsanda ona bakmıyorlar..
hayırlusı ile seninde yolunda gidecek bak gör bu iğneler gercdekten çok kuvvetli bebeği kan
akışı yönünden besliyor.. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah..

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın,

Ben de fragmin iğne kullanıyorum. 2 sefer iğneyi yaptıktan sonra iğneyi batırdığım yer kanadı, sizde hiç kanama oldu mu?

Arkadaşlar günaydın,

Ben de fragmin iğne kullanıyorum. 2 sefer iğneyi yaptıktan sonra iğneyi batırdığım yer kanadı, sizde hiç kanama oldu mu?

günaydın canım. bazen akşamları bacaktan yaptırırken bi damladan daha az kanadığı oluyo eşim mi yapamıyo diye düşünmüştüm amasabahları da işyerinde yaptırıyorum, hemşireler de yaptığında oluyo nadiren . önemli değilmiş. enjektör çekildiğinde ucu kan olmuyosa sorun yokmuş..

Arkadaşlar günaydın,

oluyor canım bende clexane kullanıyorum.. bazen batırdığımız yerden sanırım yapıyor kanama
doktoruma sordum önemli bir durum değil dedi..zaten bir damla kanıyor...zamanla iğneyi yapmaya
alıştıkça daha rahat oluyor..ama illaki yanıyor..

merhaba lenutsa kardeşim..Allah razı olsun,bende de doktordan yana pek şans olmadı..Bakalım son gittigim dr baya iyi diyorlar.. banada bunları önerdi.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, hayırlısı bakalım.Sanada çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evladını kucagına almayı nasip eder..(bu mübarek cuma hürmetine).İnşallah bende en kısa zamanda güzel haberler alırım ve sizler gibi bu heyecanı yaşarım..Önceki gebeliklerimde durumumu pek bilmedigimden çok sıkıntılar yaşadık..Rabbbim bir daha göstermesin inş.

arada kanama oluyo cnm onemlı dııl takmayın yanı
sen ne zaman dr gıdıyosun ııcmden senınkıde erkek dıye gecıyo bu sene erkek senesıymıs mıllet ole dıyo :)

nasılsın nasıl gıdıyo anlat bakım ozledım senı
ben ıyıyım hamdolsun bebegımın ıyı oldugunu ogrendıgım zmn dahada ıyı oluyorum
rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ıns.
öptümm

Canım inan ne yazacağımı bilemiyorum, ama içini karartma, inşallah amniyosentez sonucu iyi çıkar canım, dulalarım seninle.

Hayırlı olsun canım.. bence de Lütfü beyin muayenehanesini ara, onlar sana ona göre randevu verirler

slm kızlar, lütfü beyden memnun musunuz? bende de pıhtılaşma çıktı, lütfü beyi çok duydumm, ben de randevu almak istiyorum tavsiye diyo musunuz riskli gebeliklerde?

slm kızlar, lütfü beyden memnun musunuz? bende de pıhtılaşma çıktı, lütfü beyi çok duydumm, ben de randevu almak istiyorum tavsiye diyo musunuz riskli gebeliklerde?

canım ben lütfü beyin hastasıyım.. memnunum, tavsiye ederim bi görüş.. muayene ücreti 300 tl.. biraz mesafeli sen soru sormadıkça cvp vermiyo ama çok iyi bi doktor.. kısmet olursa ben sonuna kadar ona gitmeyi, düşünüyorum..

azra3437

canım sağolasın. iyiyim çok şükür.. haftaya gitcem doktora 5 hafta sonra... inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım.
tatlım 12. haftada erkek gibi dedi doktorum.. bakalım doğru görmüş mü? ben bu fikre alıştım. ama sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil..
senin göbiş büyümüştür bayaa .. çok opuldunnn

kızlar bi kaç haftadır yoktum aranızda nasılsınız aramızda yeni hamile olan arkadaşlarımız varmı HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN buara da kıvırcık hamilemisin?

canım hangi ildesin sen lütfü bey muayene yeri nerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…