nurrr cnm sana bı tavsıyem var genetık tahlıllerı yaptıracagın devlet yada unıv. hastanesı neyse sorduklarında 3 dusuk yaptım de yoksa baslarından savabılırler. aklında olsun ıstbulda zeynep kamıl kartal devlet ve unıv. hastanelerı yapıyo bu testlerı sen hangı ıldesın bılmıyoprum ?
bu taktık ıse yarıyo baya arkadas da bole yapmıs bende 1 dusuk yapmıstım zeynep kamılde bu testlerı yaptırana kadar cnm cıktı bı ton laf yedım " ne gerek var daha 1 dusuk otekılerde bole olacak dıye bısey yok falan fılan "
kolau gelsın cnm
slm canim nerelerdesinn?? giriyorsun yada ben goremiyorum evet canim bugun gezmeye gittm giydim o elbiseyi cok basit bisey gelebilir bazilarina ama benim icin cokk onemliydi o elbise dedigin gibi cokk zor gunler atlatiyoruz suan bebegimin hareketini hissetmeme ragmen acaba kalbi atiyor mu diyorum??? 5hafta cok uzun bir sure ne kadar cok ozledin bebisini anlayabiliyorum ama soyle bir dusun benim 3aydan sonra hersey yolunda oldugu icin aylik kontrol yaptilar takii rahim acilma yapana kadar simdi her 2gune bir kontrolum var simdide ne diyorum biliyomusun keske hersey yolunda olsaydida bende her normal kadin gibi aylik kontrol olsaydimm rabbim bugunumuzu aratmasin insallah
ooo bakiyorumda senin bebiste buyumus baya daha dun gibi hatirliyorum bthcg testi ile ilgili kafandaki soru isaretlerini bak suan gulerek animsiyoruz o stresli gunleri belki cinsiyetini de ogreniriz haa ne dersinn umarimm guzel haberlerle donersin guzelimm
cok gecmiş olsun canım sanada ya.insan sadece kendi yasıyormus sanıyo bu acıları ama okadar cok aynı üzüntüyü yasayan arkadaslar varki.bende bu topigi görene kadar bu kadar cok pıhtılasma olsun tasıyıcılık olsun böle sorunları olanlar oldugunu sanmıyodum.Allahım inş en kısa zamanda isteyen hekese hayırlı saglıklı bebişler nasip eder.dedigin gibi dügme falanda yok ha diyince olsun deyince olmuyoki anlamıyolar işte yasamıyan bilmiyo bu durumun ne kadar yıkıcı oldugunu.cok saol tatlım.yaptırıcam bütün istenilen testleri
Ohh şükür birileri yazdı bişeyler evet canım dediğin gibi bende üzücü haberler okuyunca kendimi kotu hissediyorum belim çok fena tatlım ya uyuyamiyorum geceleri diken batiyomus gibi oluyorr ee bizde gündüzleri uyuyoruz kuzumla ama o hiç sevmiyor uyumayı sürekli oynayıp dürüyor yaa ben şimdiden Cook seviyorum onu canım rahîn açılma yaptigi için doktorlar yürümemi istemiyorlar sürekli yatmam gerekiyor yani biraz zor günler yasıyorum yürümem serbest olsa belki bana bir faydası olur ama onuda yapamıyorum olsun ama yeterki bebeğim iyi sağlıklı olsunda biz çekelim acısını canım benim öpüyorum senii mucuukkk
Kızlar selam, benim kızlar 2,5 aylık oldular nerdeyse, eskiler hatırlar belki bende mthfr 677c heterezigot vardı, iğne, aspirin vs. hiçbir şey kullanmadım, şükürler olsun sağlıkla geldiler kızlarım, bu mthfr olayı her bünyede farkılılık gösteriyor, kimine kan sulandırıcılar yararken kimşne yarammıyor veya zarar veriyor.
Ne güzel;maşaallah allah HAYIRLI UZUN ÖMÜR VERSİN EVLATLARINıza..Bende de aynı kan pıhtılaşması var mthfr 677 ve1298 her ikiside heterezigot..Hamile degilim ama dr aspirin folbiol ve b12 vit haplamrını kullan gebe kalıncada iğneye başlayacagız dedi..
Bünye derken kilo ve kan degerleri felan mı?yoksa neye göre karar verliliyor??ben iki defa kürtaj oldum bebeklerin kalbi durdugundan;Sİz hiç düşük veya kürtaj oldunuz mu???
Arkadaşlar günaydın,
Ben de fragmin iğne kullanıyorum. 2 sefer iğneyi yaptıktan sonra iğneyi batırdığım yer kanadı, sizde hiç kanama oldu mu?
Arkadaşlar günaydın,
Ben de fragmin iğne kullanıyorum. 2 sefer iğneyi yaptıktan sonra iğneyi batırdığım yer kanadı, sizde hiç kanama oldu mu?
merhaba senakar bende sen gibi 2 heterezigot taşıyıcıyım.hamilelik öncesi folbiol ve aspirin kullandım
hamilelik başlayınca kalp atışını görür görmez iğneye başladık ve 3,5 ay B vitamin komplexi kullandım..
artık folbiol aspirin ve B vitamini bıratık ..elevit, gyno ferro sanol kan hapı ve clexane 40mg kullanıyorum.. daha önce 2 gebeliğim oldu kalp atışı durmasıyla sonlandı ve bu içtiklrimden
aspirin ve başka bir vitamin dışında birşey kullanmamıştım. doktorumu değiştirdim..
çok şükür Rabbime şimdilik herşey yolunda 23.haftama girdim Rabbimin izniyle..
canım iğneye önce kilona göre dozla başlıyorlar sonrasında gebelik ilerledikçe kan akımını
kontrol ederek devam ediyorlar.doz yeterli ise kilo alsanda ona bakmıyorlar..
hayırlusı ile seninde yolunda gidecek bak gör bu iğneler gercdekten çok kuvvetli bebeği kan
akışı yönünden besliyor.. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah..
günaydın canım. bazen akşamları bacaktan yaptırırken bi damladan daha az kanadığı oluyo eşim mi yapamıyo diye düşünmüştüm amasabahları da işyerinde yaptırıyorum, hemşireler de yaptığında oluyo nadiren . önemli değilmiş. enjektör çekildiğinde ucu kan olmuyosa sorun yokmuş..
Canım inan ne yazacağımı bilemiyorum, ama içini karartma, inşallah amniyosentez sonucu iyi çıkar canım, dulalarım seninle.mrb arkadaşlar..ne yazacağım neyapacağım bilmiyorum okadar zor bir durumdayımki..içimde okadar çok şey varki yazmakla bitmez.bugün kontrolüm vardı..bebeğim 14 haftalık olmuş.kafası normalden büyükmüş,kafasındaki boşluklarda...hidrosefali ,beyninde su toplaması şüphesi var dedi,kesin gibi konuştu.aminiosentez yapılacak dedi.ondan sonra kötü çıkarsa sonlandırırız dedi.ilk bebeğimdede hidrosefali vardı doktorlar aldır demişti aldırmamıştım.5,5 ay yaşadı vefat etti..şimdide kesin öyle derse ne yapacağım bilmiyorum.akıl verin nolur sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ilk sınavımı çok şükür atlattım.ama bunda ne yapacağım bilmiyorum.herkaranlığın arkasında bi aydınlık var derler ben karanlığı gördüm neden bu aydınlık olmadıçok çaresizim,aldırmak istemiyorum korkuyorum.buda olmassa bidaha risk alamam ömür boyu çocuk düşünemem bilmiyorum ne yapacağım bilmiyorum (
merhaba arkadaşlar sizleri takip ediyorum gerçekten çok güzel bir forum özellikle bebğimi kaybettiğim günlerde bana umut oldunuz. yüce rabbim hamilelere hayirli gebelikler, bekleyenlere de kısa zamanda sağlıklı hamilelikler versin. Daha önce de yazmıştım tüp bebek tedavisi ile gebe kalmıştım bebeğimi pıhtılaşma sebebi ile kaybetmiştim. şimdi aynı tedavilerle yeniden hamileyim çok tedirginim yüce allahım inşallah sağlıkla doğurmayıda yavrumun sağlıklı uzun ömürlü olduğunu görmeyide nasip etsin. sizlere sormak istediğim bebeğimi kaybettiğimde lütfü önderoğluna gittim gebelik kesesi oluşunca gelin iğneye başlayalım dedi şuan 4 haftalık gebeyim coraspirin ve folbiol alıyorum ilk muayneye nezaman gitmem gerekiyor.
slm kızlar, lütfü beyden memnun musunuz? bende de pıhtılaşma çıktı, lütfü beyi çok duydumm, ben de randevu almak istiyorum tavsiye diyo musunuz riskli gebeliklerde?
azra3437
canım sağolasın. iyiyim çok şükür.. haftaya gitcem doktora 5 hafta sonra... inşallah herşey yolundadır çok heyecanlıyım.
tatlım 12. haftada erkek gibi dedi doktorum.. bakalım doğru görmüş mü? ben bu fikre alıştım. ama sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil..
senin göbiş büyümüştür bayaa .. çok opuldunnn
canım hangi ildesin sen lütfü bey muayene yeri nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?