merhaba canım.. hoşgeldin.. ankaradayım.. lütfü beyin özel muayenesi gazi osman paşada hacettepede çalışıyodu ama son yasa sonrası ne durum da bilmiyorum..
hım ben izmirdeyim burdada aslında bir doktorum varda 9 eylülde ama o kadar çok başımız agrıdıki bu doktorlardan iyice araştırmadan güvenemiyo insan .. senin hamileliğin nasıl gidiyor Allah sağ salim kucagına almayı nasip etdin canım
sağol tatlım. haklısın doktor çok önemli.. önceki doktorum sadece corasprin yeter diyodu.. Lütfü bey corasprin +iğne dedi. çok farklı doktorların tedavi yöntemi. ben lütfü beyde karar kıldım. hayırlısı bakalım aylar geçtikçe kısmetse daha iyi anlarım doktoru tabi.. çok şükür iyiyim canım..
eminim izmirde de çok iyi doktorlar vardır. iyice bi araştır. izmirli çok arkadaş vardı topikte öyle hatırlıyorum. doktorunla karşılaştırmak için lütfü beye mail atabilirsin farklılık halinde daha derin araştırma yaparsın. kolay gelsinn
mail atsam acaba geri cevap verebilirmi mail numarasını verebilirmisin senin kaçıncı hamileliğin benim ki 2 kere kalp atış ları durduğu için kürtaj oldum tahlil sonuçlarımda heterezigot çıktı....
tşkler redmask cevabın için, olmazsa bir de lütfü beyi deneyeyimm , bu durumda tek doktora bağlı kalmak istemiyorumm ,
selam arkadaşlar bugün bende kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim toplamda 3 bebeğimi kaybettim biri ikizdi 1 subatta kürtaj oldum daha yapılacak testlerim var şimdilim bunu öğrenmem bile yetti bana en azından sorunumu öğrenmiş oldum...
selam arkadaşlar bugün bende kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim toplamda 3 bebeğimi kaybettim biri ikizdi 1 subatta kürtaj oldum daha yapılacak testlerim var şimdilim bunu öğrenmem bile yetti bana en azından sorunumu öğrenmiş oldum...
benim 3. gebeliğim. ilk iki gebeliğimde 7-8. haftalarda kalp atışı alınamadığından kürtaj oldum..yani hiç bişey anlayamadan gitti meleklerim.. 2. kürtajdan sonra pıhtılaşma testi yaptırdım faktör v leiden heterezigot çıktı. haziranda bi görsün diye lütfü beye gittim. gebe kalınca iğneye başlıycaz dedi. 5.haftadan itibarende iğneye başladık kese görününce..
ben mail yoluyla iletişim kurmadım ama maile hemen cvp verdiğini duydum. muayene teli 03124465299. mail adresi onderolu@hacettepe.edu.tr (netten aldım adresi) hala kullanıyo mu bilmiyorum..
inşallah en kısa sürede hepimiz derdimizin dermanını bulup, bebişlerimizi koynumuza alırız..
merhaba canım.. hoşgeldin.. ankaradayım.. lütfü beyin özel muayenesi gazi osman paşada hacettepede çalışıyodu ama son yasa sonrası ne durum da bilmiyorum..
az önce lütfü beyin muayene yerini aradım sekreteri çıktı daha bişey sormadan terslledi nasıl sinir oldum izmirden arıyorum dedim buraya gelmeden sizinle ilgilenemeyiz dedi tabi bunu bir tatlı dille söylemek var bide ona yakışan tarzda tabi söylemek var . canım en iyisi ben burdan kendime doktor araştırayım...
canım benimde sağ bacağımda doktorada sormadım ama direk dönmeye çalışmaktansa önce yavaş yavaş hareket ettiriyorum biraz daha rahat oluyor.canım sen yolun sonuna geldin artık sezeryanmı normalmi olucak.hayırlı haberlerini bekliyoruz çok zor bir hamilelik dönemi geçirdin inşaallah çektiklerime değdi diyeceğin ana babasına,vatanına milletine hayırlı bir yavru olur bebişimiz..
üzüldüm canım ya.. boşuna sinir oldun kusura bakma ... ama maalesef sekreteri de hemşiresi de öyleee çok soğuklar.. Lütfü beye giden herkes söyler bunu.. iyi akşamlar bile demezler çoğu zaman.. işte lütfü bey için gidiyorum ben de..
sen doktorunu araştır tabi. bi de lütfü beye mail at ilaçların iğnenin dozunu sorarsın en azından.. olmadı ben bi muayenemde sorarım cvp veriyo temel şeylere..
sağol canım dualrın için de.. ben de senin için dua edicem en iyi en rahat edeceğin doktoru bulman sonrada bebişin için
canım Allahmı söyletdi şimdilik hamile değilim ama olursa inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririm ,,Hemşireler ve sekreterler doktorlardan sanki daha okumuşlarda hava atıyolar bana kalırsa doktoruna söyle güler yüz çok önemli morel ben gittiğim yerde rahat olmak isterim aksi insanların yanında bulunmak istemem. sonuçta bebişin olana kadar onların yüzünü göreceksin gerçekten çok sinirlendim sırf bu yüzden çok doktor değiştim ben bi tanesi kürtaj masasında hemşiresi benimle dalga geçti ben ağlamaktan gözlerim şişmiş o benimle dalga geçiyo nasıl kötü oldum acaba kendileri aynı durumda olsa ne hisederler ..of of çok basını ağrıttım bugün kusura bakma canım ama benim halimden ancak benim yasadığım acıyı çekenler anlar gerisi anlasada yanlış anlar
canım senin kilo durumun nasıl ben 8-9 kilo falan aldım ama 73le başlamıştım o yüzden gittikçe zorlanıyorum hareket etmekte.dualarına gönülden katılıyorum..hepmi yatıyorsun canım yoksa ev içide ufak tefek hareketler serbestmi?merhabalar hanımlar.
essebeciğim ben zaten artık yatakta dönemiyorum, hatt ayatıyorum bile sayılmaz, ancak birkaç yastıkla oturmaya yakın uzanıyorum. artık son haftalarda böyle oluyor galiba.bu arada ben daha yeni 35. haftaya girdim. çizelgem son adet tarihine göre ama gebeliğim 10 gün ila 2 hafta arası geriden takib ediyor.bende ayrıca rahim problemi ve rahim ağzı yetmezliği de olduğu için rahim ağzımda dikişle ve sürekli yatarak devam ettirbildim hamileliğimi.pazartesi günü kontrolüm var, doktor ne zaman uygun görürse dikişi alıp normal doğum sürecine bırakmayı planladığını söylemişti son gittiğimde..bebek normal doğum pozisyonundaymış.bu günlerde aşağıya dikişe doğru baskılar iyice arttı,karnımın alt tarafında da sürekli ağrılarım oluyor. bense normal doğumdan bebek için zor olursa diye çekiniyorum. bu günlere kadar gelmişken bebeğimi tehlikeye atacak yada onu zora sokacak herşey beni korkutuyor, kendim için değil de onun için endişeleniyorum. ben herşeye her zorluğa katlanmaya razıyım, yeterki kızım iyi olsun.gerçekten çok zor bir hamilelik oldu, rabbim sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı ömürler versin yavrularımıza. bu günlerde geride kalacak inşallah.
canım senin kilo durumun nasıl ben 8-9 kilo falan aldım ama 73le başlamıştım o yüzden gittikçe zorlanıyorum hareket etmekte.dualarına gönülden katılıyorum..hepmi yatıyorsun canım yoksa ev içide ufak tefek hareketler serbestmi?
başağrısı olur mu.. biz kader arkadaşıyız ....inşallah istediğin zaman istediğin gibi bi hamilelik süreci nasip eder allah sana...
ya çok haklısın söylemek lazım doktora.. ben o kadar stresli oluyorum ki kontrole giderken sorun çıkmasın da idare eder geçerim modumdayım. bi de ben fazla güler yüzlüyümdür. . eşim uyardı gülüp, iyi akşamlar deme tepki vermiyolar diye... ne diyeyim böyle işe böyle surat. psikoloji diye bişey bilmiyolar.
senin o durumunda dalga geçen hemşireye ne denir. Allaha havale etmekten başka..
çok optum canım mesaim bitmek üzere çıkıyorum ben....
herkese güzellllll iyi haberlerle dolu bi haftasonu diliyorummm
merhabalar hanımlar.
essebeciğim ben zaten artık yatakta dönemiyorum, hatt ayatıyorum bile sayılmaz, ancak birkaç yastıkla oturmaya yakın uzanıyorum. artık son haftalarda böyle oluyor galiba.bu arada ben daha yeni 35. haftaya girdim. çizelgem son adet tarihine göre ama gebeliğim 10 gün ila 2 hafta arası geriden takib ediyor.bende ayrıca rahim problemi ve rahim ağzı yetmezliği de olduğu için rahim ağzımda dikişle ve sürekli yatarak devam ettirbildim hamileliğimi.pazartesi günü kontrolüm var, doktor ne zaman uygun görürse dikişi alıp normal doğum sürecine bırakmayı planladığını söylemişti son gittiğimde..bebek normal doğum pozisyonundaymış.bu günlerde aşağıya dikişe doğru baskılar iyice arttı,karnımın alt tarafında da sürekli ağrılarım oluyor. bense normal doğumdan bebek için zor olursa diye çekiniyorum. bu günlere kadar gelmişken bebeğimi tehlikeye atacak yada onu zora sokacak herşey beni korkutuyor, kendim için değil de onun için endişeleniyorum. ben herşeye her zorluğa katlanmaya razıyım, yeterki kızım iyi olsun.gerçekten çok zor bir hamilelik oldu, rabbim sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı ömürler versin yavrularımıza. bu günlerde geride kalacak inşallah.
canım merhaba öncelikle tebrik ederim.sen tüp bebeği nerde yaptırdın?merhaba arkadaşlar sizleri takip ediyorum gerçekten çok güzel bir forum özellikle bebğimi kaybettiğim günlerde bana umut oldunuz. yüce rabbim hamilelere hayirli gebelikler, bekleyenlere de kısa zamanda sağlıklı hamilelikler versin. Daha önce de yazmıştım tüp bebek tedavisi ile gebe kalmıştım bebeğimi pıhtılaşma sebebi ile kaybetmiştim. şimdi aynı tedavilerle yeniden hamileyim çok tedirginim yüce allahım inşallah sağlıkla doğurmayıda yavrumun sağlıklı uzun ömürlü olduğunu görmeyide nasip etsin. sizlere sormak istediğim bebeğimi kaybettiğimde lütfü önderoğluna gittim gebelik kesesi oluşunca gelin iğneye başlayalım dedi şuan 4 haftalık gebeyim coraspirin ve folbiol alıyorum ilk muayneye nezaman gitmem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?