Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol canım tşk ederim.ilk bebeğimde sorun olduktan sonra öğrendim kan pıhtılaşması olduğunu tedavi olarak sadece işte iğne ve ilaçlara başlandı başka yapılacak bişey yok diolar.amniosentez yapılacak inş.sonucu iyi çıkar allahın izniyle..allah razı olsun.inş.hepimiz o aydınlık günleri görürüz....

saol canım benim allah razı olsun inş. tek temennimiz o amniyosenteziniyi çıkması..inşallah iyi çıkar allahın izniyle rabbim evlatlarımızla imtihan etmez inşallah..bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı hepimize gösterir rabbim inşallah...

merhaba canım. rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alıp,sağlıkla ve huzur içinde büyütmeyi nasib etsin. hamilelik boyunca yaşadığımız korku ve endişeleri, bu zor günlerimizi mutluluğuyla unuttursun inşallah. benim en başta 1 hafta geriden gidiyordu. doktor geç döllenme olduğunu söyledi.13. haftada serklaj yani rahim ağzı dikişi yapıldı.o zamandan sonrada 1 hafta daha geri attı. bazen 5 gün bazen 7 gün oluyor aradaki fark. yani bebek gelişimi 1 hafta + geç döllenem farkı 1 hafta toplamda 2 hafta geriden gidiyor. doktorum bebek gelişimi farkı 2 haftayı geçmediği sürece korkmaya gerek yok, minyon bir bebek olabilir, her bebek aynı ebatlarda odğmaz diyor. bilemiyorum beni rahatlatmak için mi söylüyor ama ben doktoruma inanıyorum. yinede tedirginliğim oluyor.iğne konusunda sana bir şey diyemem canım. bunu en iyi doktorlar bilir. benim doktorum keseyi görünce heemn başlattı iğneye. zaten hamile kalana kadar da folik asit ve coraspin kullandım.fakat ben 2 kayıptan sonra yaptırmıştım testlerimi özelde.yani bu hamileliğime tüm sorunlarımı bilerek başladım. umarım sende de bir sorun çıkmaz. 24. haftada ayrıntılı ultrason bakılıyor, sanırım doktorun o zman net birşey söyleyecektir. iyi olacağına inan iyi olsun.

anladım canım gerçekten zor günler inşallah sağsalim alırız kucağımıza bebişlerimizi.pazartesi randevum var. bakalım neler diyecek.Ben aslına bakarsan şans eseri öğrendim böyle bir sorunumm olduğunu geç döllenmeden dolayı fark vardı zaten ama gayet normal gelişme gösteriyordu halada öyle şuan benim afp değerim yüksek çıkmıştı. doktor bebekte bir anamoli olabilirmi acaba diye tedirgin oldu ve ayrıntılı ultrasona baktı.o sorun görmedi ama kendi içininde rahat etmesi için başka bir göz daha görsün diye başka doktora daha göstrememi istedi. orada gayet sağlıklı çıktı oğlum ama kan akışımda bir problem plesentadan bebeğe giden damarlarda kan akışında problem var onun kontrolü yapılacak ama ya sorun devam ederse diye korkuyorum .ablamda da kan pıhtılaşmasına eğilim vardı. diğer doktorda genetik test yaptı ama biraz geç oldu işte bebek kaybım daha önceden olmamıştı ama hamileliğimi,n başından beri doktora söyledim durumu anlattım ablanda oldu diye sende olacak bişey değil hem onlarda masum ilaçlar değil dedi bana. ya şimdi sorun olursa şimdide yapacak bişey yok deniliyor. ama bir yanım bişey olmıyacak diyor bir yanım ise ya bişey çıkarsa ne yaparım ben diyor. kafayı yemek üzereyim anlayacağınız.24. haftaya kadar gelmişken kötü şeyler olmasını düşünmek dahi istemiyorum. benim kızdığım nokta neden bişey yapmıyorlar. bu haftadan sonra yapılacak bişey yokmu önlem amaçlı.tamam tam olarak belki tedavi olamayabilirim ama erken doğum yapacaksam da doğum yapacağım haftayı uzatabilirim değilmi. ama bazı doktorlara göre iğne kullanmama bile gerk yokmuş. bu yoldan çevireceğin bi çok bayanda görülebilecek bişeymiş vs vs ama canı yanan bizleriz ne yazıkki Allahım yardım etsin bizlere

merhaba arkadaşlar bişi soracam cevaplarsanız sevinirim ben iğnenin yanında progestan kullanıyorum günde 2 kez içiyodum dr um son 10 gün günde 1 kez içmemi ve ondan sonra bırakalım dedi 24 haftadayım şimdi böyle kullanıp ta hapı kaçıncı haftada kesen arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

Slm canım bende iğne+coraspin+progestan kullanıyorum ancak söyle bir sorunum var benim ben 20haftamda erken dogum riksi yasadım bu sebebten dolayı suan progestan kullanıyorum duan 26.haftamdayim ve 32.haftama kadar kullanicam bunu ama ben fitil olanını kullanıyorum inşallah yardımcı olmusumdur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba, bende hamileliğimin başından beri günde 3 kez kullanıyordum, sonra ikiye düşürdük, sanırım bu aralar da bıraktıracak artık. çünkü 36 larda bırakırız demişti doktorum.yarın kontrolüm var.belki yarın coraspini de progestanı da keselim artık diyebilir.

teşekkür ederim arkadaşım yardımcı olduğun için dediğin gibi alah hepimizin yardımcısı olsun

benim endişem acaba bu ilacı kesmek için benim haftam erkenmi o aklıma takıldı 25 haftaya girdim

merhaba ;benim de 2 düşüğüm var,araştırdım protein c yüksekliği çıktı coraspirin 100 mg kullanıyorum ama şimdi 2 aydır hamile kalamıyorum acaba hamile kaldıktan sonra mı kullanılıyor .

canım ben pek anlamıorum bunlardan benimki faktör v leiden homozigot ne anlama gelio
homozigot ve heterozigotun ne farkı var homozigot dahamı tehlikeli....
beni aydınlatırsanız sevinirim bilgisi olan arkadaşlar..

evet canım bende öle söledim inşallah pıhtılaşmadır dedim tedavisi olan bişey en azından dedim ama şimdide kafam cok karışık inan korkuyorum hadi iğnenin dozu ayarlanamazsa yine olursa falan bir sürü sey ben suan bekleme süresindeyim yeni kürtaj oldum bide bu bebek sapirininne hamile kalmadan mı başlıyoruz...

cok gecmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda kucagını bebişinle doldursun inş.benimde bir düşügüm var 31ocakta kürtaj oldum bende.:26:yaptırmam gereken testler var sen nerde yaptırdın testlerini özeldemi yoksa devlettemi.ne kadar ücret ödedin

Günaydın kızlar. Umarım güzel haberler alacağımız güzel bi hafta olur..ankara karlı başladı güne..

canım ben pek anlamıorum bunlardan benimki faktör v leiden homozigot ne anlama gelio
Beni aydınlatırsanız sevinirim bilgisi olan arkadaşlar..

canım bildiğim kadarıyla homozigot hem anneden hem babadan, heterezigot sadece bi ebebeynden aldıığn gen demek.. Tehlike boyutunu bilmiyorum . Ama sonuçta kan pıhtılaşamasının hangi tür olursa olsun tedavisi var. Herhalde mutasyon türü iğne verilip verilmeyeceğini, verilecekse dozunu belirlemede etkili.. Ben de çok anlamıyorum.. Allah hepimizin yardımıcısı olsun..

merhaba ;benim de 2 düşüğüm var,araştırdım protein c yüksekliği çıktı coraspirin 100 mg kullanıyorum ama şimdi 2 aydır hamile kalamıyorum acaba hamile kaldıktan sonra mı kullanılıyor .

canım çok geçmiş olsun.. Burdaki arkadaşların çoğu gibi ben de hamilelikten önce başladım corasprine.. Nisanda kürtaj olmuştum. Hazirandan beri kullanıyorum. Doktorum korunma döneminde dahi kullanacağımı özellikle belirtmişti.. Hamileliği etkilediğini sanmıyorum .. Ama protein c yüksekliği olan arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler. çünkü bazı mutasyonlarda hamilelik sonrası kullandırıyo doktorlar..

merhaba sedaades,
burdaki çoğu arkadaş coraspin ve benzeri ilaçlara genelde gebelikten önce başladı ..dr.un aksini söylemediği sürece gebelik öncesi kullanımda bir sakınca yok..dilerim sağlıklı bir bebeğe bir an önce kavuşursun..
beni aydınlatırsanız sevinirim bilgisi olan arkadaşlar..
merhaba eda33,
evet canım homozigot mutasyon heterizigota göre yüksek, ama tehlikeli olarak bakma duruma neticede her ikiside heparin iğne ve vitaminlerle tedavi edilebiliyor..

evet canım aspirine hamile kalmadan önce başlanıyor..

canımmmm hoşgeldinnn...
ben burdayımmm limonlucay gitti pingg geldi :) kullanici adimi değiştirdim tsmacım..
ayy seni yeniden burda görmek çok güzel yazdıklarını okudum yükseklisansa başlamışsın çokta iyi yapmışsın öylece oturup bebek bekleyince hem yıpranıyorsun hemde hayatı ıskalıyorsun..bende herşey aynı henüz bebek yok 1 aşılama denemem oldu ve o da maalesef negatif olunca tanısal amaçla laparoskopi yapıldı ve endometriozis teşhisi koyuldu yani çikolata kisti oluşumu bu nedenle dr.um 3 aylık bir menopoz tedavisi verdi şimdi hazirana kadar yüksek ateşli gerilim hattıyım :)) işte benden haberlerde böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…