merhaba canım... sevilmezmi ya minik melekler...canım benim canım içinde canımRabbim kucağımıza alıp koklamayı cennet kokusunu içimize çekmeyi NASİP ETSİN İNŞALLAH..
BURADA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMIZA DA bir an önce gebelikler nasip etsin..
canım haklısın tehlike atlattın sen..ama inan yatmaktan oturmaktan ağrıların artıyor..
Allah yardımcın olsun..kolay değil öyle şıp diye bebek sahibi olmak..öyle olsaydı ilk
gebeliklerden sahip olurduk meleklerimize.. Ama rabbim sınıyor bizi ben böyle düşünüyorum
sonunda mükafatlandıracak inşallah hepimizi..
06Hacer07 çok üzüldüm Raabim sabırlar versin..bencede tavsiye edilen başka bir doktorla daha
görüş.. benim bildiğim ilk bebekte sorun yaşayanlara diğer gebelikte aynı riskler oluşmasın
diye tedavi uygulanıyor..Rabbim düze çıkarsın bir an önce inşallah..dualarım seninle..
Rabbim altından kalkamayacağımız sınavlara tabi tutmasın bizleri..senin de aydınlık günlerinin
zamanı var sabret canım..
Canım inan ne yazacağımı bilemiyorum, ama içini karartma, inşallah amniyosentez sonucu iyi çıkar canım, dulalarım seninle.
Hayırlı olsun canım.. bence de Lütfü beyin muayenehanesini ara, onlar sana ona göre randevu verirler
canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.artık az bi zaman kalmış maaşallah. gebeliğin 2 hafta geriliği geç döllenmeden dolayı mı canım yoksa bu pıhtılaşmayla ilgili zamanlamı gerileme oldu. benim hamileliğimde sat ile uyumsuz hamileliğimin başından beri. 2-2.5 hafta geriden geliyor buda beni üzüyor. nedenini bilemiyorum doktor artık 24. haftamda bakacak tekrar tekrar yani 24 oldu zaten. kontrolüm var yakında. Allahım inşallah yavrumu bana bağışlar. 24. haftadan sonra iğneye başlansa faydası olurmu ki benim 21. haftada pıhtılaşmaya eğilim olduğu test sonuçlarından çıktı. doktora başlıyım iğneye dedim. gerek yok dedi. 24. hafta tekrar bakıcaz dedi. ya yanı sorun yine görürse benim için artık çok geç kalındı denilirse çok üzülürüm. İnşallah bi sorun çıkmaz.
merhaba canım. rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alıp,sağlıkla ve huzur içinde büyütmeyi nasib etsin. hamilelik boyunca yaşadığımız korku ve endişeleri, bu zor günlerimizi mutluluğuyla unuttursun inşallah. benim en başta 1 hafta geriden gidiyordu. doktor geç döllenme olduğunu söyledi.13. haftada serklaj yani rahim ağzı dikişi yapıldı.o zamandan sonrada 1 hafta daha geri attı. bazen 5 gün bazen 7 gün oluyor aradaki fark. yani bebek gelişimi 1 hafta + geç döllenem farkı 1 hafta toplamda 2 hafta geriden gidiyor. doktorum bebek gelişimi farkı 2 haftayı geçmediği sürece korkmaya gerek yok, minyon bir bebek olabilir, her bebek aynı ebatlarda odğmaz diyor. bilemiyorum beni rahatlatmak için mi söylüyor ama ben doktoruma inanıyorum. yinede tedirginliğim oluyor.iğne konusunda sana bir şey diyemem canım. bunu en iyi doktorlar bilir. benim doktorum keseyi görünce heemn başlattı iğneye. zaten hamile kalana kadar da folik asit ve coraspin kullandım.fakat ben 2 kayıptan sonra yaptırmıştım testlerimi özelde.yani bu hamileliğime tüm sorunlarımı bilerek başladım. umarım sende de bir sorun çıkmaz. 24. haftada ayrıntılı ultrason bakılıyor, sanırım doktorun o zman net birşey söyleyecektir. iyi olacağına inan iyi olsun.
merhaba arkadaşlar bişi soracam cevaplarsanız sevinirim ben iğnenin yanında progestan kullanıyorum günde 2 kez içiyodum dr um son 10 gün günde 1 kez içmemi ve ondan sonra bırakalım dedi 24 haftadayım şimdi böyle kullanıp ta hapı kaçıncı haftada kesen arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
merhaba arkadaşlar bişi soracam cevaplarsanız sevinirim ben iğnenin yanında progestan kullanıyorum günde 2 kez içiyodum dr um son 10 gün günde 1 kez içmemi ve ondan sonra bırakalım dedi 24 haftadayım şimdi böyle kullanıp ta hapı kaçıncı haftada kesen arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
Slm canım bende iğne+coraspin+progestan kullanıyorum ancak söyle bir sorunum var benim ben 20haftamda erken dogum riksi yasadım bu sebebten dolayı suan progestan kullanıyorum duan 26.haftamdayim ve 32.haftama kadar kullanicam bunu ama ben fitil olanını kullanıyorum inşallah yardımcı olmusumdur Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
merhaba, bende hamileliğimin başından beri günde 3 kez kullanıyordum, sonra ikiye düşürdük, sanırım bu aralar da bıraktıracak artık. çünkü 36 larda bırakırız demişti doktorum.yarın kontrolüm var.belki yarın coraspini de progestanı da keselim artık diyebilir.
rica ederim canım. ben Lütfü beye kontrol için gittiğimden beri elimden geleni yapmış olmanın rahatlığını yaşıyorum en azından.. sonuçta doktor, iğne ,ilaç bi yere kadar... ama risk almıyorum içim rahat..
umarım gittiğinde memnun kalırsın..
merhaba canım geçmiş olsun.. evet ben ilk duyduğumda çok üzülmüştüm ama doktor sevinin sebebini biliyoruz en azından demişti.. derdimizi veren Allah şifamızı da veriri inşallah...
sorununu örenmek bile güzel ben bu testleri verirken etrafımdaki herkes inşallah bişey çıkmaz dediler ben ise inşallah bişey çıkarda ona göre tedavi uygulanır dedim nitekim ki kan pıhtılaşması yani heterezigot çıktı doktorum bebeklerin kalp atışlarını duyduğun için büyük bir ihtimal kan pıhtılaşması var demişti öyle de çıktı şimdi bebe aspiriniyle folikasit içiyorum hakımızda hayırlısı arkadaşım
selam arkadaşlar bugün bende kan pıhtılaşması oldugunu öğrendim toplamda 3 bebeğimi kaybettim biri ikizdi 1 subatta kürtaj oldum daha yapılacak testlerim var şimdilim bunu öğrenmem bile yetti bana en azından sorunumu öğrenmiş oldum...
canım ben pek anlamıorum bunlardan benimki faktör v leiden homozigot ne anlama gelio
homozigot ve heterozigotun ne farkı var homozigot dahamı tehlikeli....
Beni aydınlatırsanız sevinirim bilgisi olan arkadaşlar..
merhaba ;benim de 2 düşüğüm var,araştırdım protein c yüksekliği çıktı coraspirin 100 mg kullanıyorum ama şimdi 2 aydır hamile kalamıyorum acaba hamile kaldıktan sonra mı kullanılıyor .
merhaba sedaades,merhaba ;benim de 2 düşüğüm var,araştırdım protein c yüksekliği çıktı coraspirin 100 mg kullanıyorum ama şimdi 2 aydır hamile kalamıyorum acaba hamile kaldıktan sonra mı kullanılıyor .
merhaba eda33,canım ben pek anlamıorum bunlardan benimki faktör v leiden homozigot ne anlama gelio
homozigot ve heterozigotun ne farkı var homozigot dahamı tehlikeli....
beni aydınlatırsanız sevinirim bilgisi olan arkadaşlar..
evet canım bende öle söledim inşallah pıhtılaşmadır dedim tedavisi olan bişey en azından dedim ama şimdide kafam cok karışık inan korkuyorum hadi iğnenin dozu ayarlanamazsa yine olursa falan bir sürü sey ben suan bekleme süresindeyim yeni kürtaj oldum bide bu bebek sapirininne hamile kalmadan mı başlıyoruz...
selam wie seni hatırluıyorum tabiki..ve hamileliğine çok sevindim...dilerim hamileliğin çok keyifli geçsin inş...valla çok şey yaptım...taşındım...evimi değiştirdim..iki bebeğimi o evde kaybettim taşınmak istiyordum..çok şükür çıktım o evden...yeni ev yeni hayat..bir bebek hayali başladı yine..rabbim utandırmasın inş...yüksek lisans yapıyorum...araba kullanmaya başladım...bebek fikrinden bir süre uzak kalmak gerçekten iyi geldi...şimdi tekrar düşünmeye başladım ama bizim düşünmemizle olmuyor ne yazık ki...ee fazla uzak kaldım..şimdi tekrar hamilelikle ilgili hazırlıklara başlarken...eskiden olan herşeyi değiştirmeye çalışıyorum...doktorumu değiştirdim..bir prof.buldum...bakalım ona gidicem bu sefer...geçen kindede 2 doktora gidiyordum..yine aynısını düşünüyorum...diğer doktorumu değiştirmem tabi))) ona devam...dualarla bakalım sonumuz ne olucak..özlemişim ama sizleri...tarfil..feryad...limonluçay...bunlar nerelerde..biraz ıssız kalmış topik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?