sonuyok pardon canım sen testler için gidecektin değilmi kusura bakma nasıl bir sorun çıkardılarmı
evt ona devam ediyorum. inşallah hep aynı devam eder kendini bozmaz
dün doktor kontrollum vardı kızlar, çok şükür normal gelişiyormuş ogluşum. karnım küçüldü gibi dedim doktora, o da aşagıya inmiş o yüzden öyle görünüyor dedi. aşagıya inmiş ne demekki???
Selam ayni dertten muzdarip arkadaslar. test yaptim pozitif cikti. artik hamileyim cuma gunu ignelere baslayacagim. 3 dusuk yaptim. 1 yildan beride hamile kalamiyodum. su anda cok tedirginim ya yine duserse diye. sevgili LAL82 celen ve sen lutfen bana deneyimlerinizi anlatin ne yapmam lazim gunluk hayatta. igneleri kacta yapiyodunuz asprini kacta kullaniyodunuz lutfen yarimci olun . cok korkuorum yaa buda duserse diye.
Fundacim burdayim ben canim , sessizce sizlerin yazdiklarini okuyorum, iyi haberlere seviniyor kötü haberlere üzülüyorum sizinle birlikte gülüyor sizinle birlikte agliyorum.
Benim yazacak fazla birseyim yok halaaaaa hamile kalmayi bekliyorum yine adet oldum.
Ümidim birdahaki aya kaldi canim ,ama sizlerin ve bebislerinizin iyi oldugunu okuyunca inanin cok mutlu oluyorum.
Allahim Insallah herkesin dilegini kabul eder.
Kandilde bile dogru dürüst dua edemedim adetli oldugum icin.
Moralim cok bozuldu Allahim o mübarek günü bile bana nasip etmedin diye kendi kendime biraz sacmaladim iste.
canım benim maşallahherşeyin normal olmasına çok sevindim artık bebek kendini doğuma hazırlıyor bu nedenlede aşağı iniyor canım senin doğum sezaryanmı yoksa normal mi olacak konuştunuzmu doktorla
Selam ayni dertten muzdarip arkadaslar. test yaptim pozitif cikti. artik hamileyim cuma gunu ignelere baslayacagim. 3 dusuk yaptim. 1 yildan beride hamile kalamiyodum. su anda cok tedirginim ya yine duserse diye. sevgili LAL82 celen ve sen lutfen bana deneyimlerinizi anlatin ne yapmam lazim gunluk hayatta. igneleri kacta yapiyodunuz asprini kacta kullaniyodunuz lutfen yarimci olun . cok korkuorum yaa buda duserse diye.
canim cok sevindim 31 haftalik oldun demi asagiya inmis demek doguma hazirlik demek yani yaklasinca bebek asagiya iner insallah hayirlisiyla gerceklesir dogum arkandanda ben geliyorum kendine bu aralar cok dikkat et canim erken olmasin ayyy cok sevindim ve heyecan yaptim sevgili lal delikafadulden hazirliklar ne alemde bittimi bari ben devam ediyom hazirliklara buyuk bir heyecanla bu hafta besik filan bakicaz bakalim hayirlisi bizi habersiz birakma optumm a.s.
Fundacim burdayim ben canim , sessizce sizlerin yazdiklarini okuyorum, iyi haberlere seviniyor kötü haberlere üzülüyorum sizinle birlikte gülüyor sizinle birlikte agliyorum.
Benim yazacak fazla birseyim yok halaaaaa hamile kalmayi bekliyorum yine adet oldum.
Ümidim birdahaki aya kaldi canim ,ama sizlerin ve bebislerinizin iyi oldugunu okuyunca inanin cok mutlu oluyorum.
Allahim Insallah herkesin dilegini kabul eder.
Kandilde bile dogru dürüst dua edemedim adetli oldugum icin.
Moralim cok bozuldu Allahim o mübarek günü bile bana nasip etmedin diye kendi kendime biraz sacmaladim iste.
fundacım sen nasılsın canım
nazlıcığım ben iyiyim çok şükür en son bebeğimin kalp atışlarını duymuştum 23 marttada tekrar randevum var bakalım ne olacak ben şu an sadece bebeğimi düşünüyorum biraz miğde bulantım var uykumda oluyor çok halsizim olsun hiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun bunların hepsi geçer diyorum
ay lalcim ya süper çok güzel bişey emzikli lavanta kesesi yapcam bende:))))) ama bana daha çokkkkk var. doktorumu aradım kan değerlerimi sordum hemoglobin 11 altına düşmeden demir hapına gerek yok dedi. trombosit 380 çıkmıştı. o da iyi dedi. şükür yani.. bende bazen gaza gelip alıyorum bebişime Allahım hepimizi sağ salim kavuştursun bebişlerimize bugün benimki içinde döndümü naptı bilmiyorum ilk defa baya hissettim oğluşu. senin heycanın beni sardı yahuuuu....kansızlık için pekmez aldım onu içiyorum abartmadan aç karnına 1 kaşık..başka yolu varmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?