Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar çalıkuşundan papatyasüreyyadan haber varmı çalıkuşu papatyasüreyya nerdesin ses verin kızlar merak ediyoruz

sonuyok pardon canım sen testler için gidecektin değilmi kusura bakma nasıl bir sorun çıkardılarmı

yarın sabah gidicem inş sorun çıkarmazlar ben 3 düşük yaptım dicem aslında iki ama mecburen öyle diycem birde ege ünv sabah 5 te gidilecekmiş sıra için inş yetişirim arabamız yok olsa sorun olmazdı

canim cok sevindim 31 haftalik oldun demi asagiya inmis demek doguma hazirlik demek yani yaklasinca bebek asagiya iner insallah hayirlisiyla gerceklesir dogum arkandanda ben geliyorum kendine bu aralar cok dikkat et canim erken olmasin ayyy cok sevindim ve heyecan yaptim sevgili lal delikafadulden hazirliklar ne alemde bittimi bari ben devam ediyom hazirliklara buyuk bir heyecanla bu hafta besik filan bakicaz bakalim hayirlisi bizi habersiz birakma optumm a.s.

Fundacim burdayim ben canim , sessizce sizlerin yazdiklarini okuyorum, iyi haberlere seviniyor kötü haberlere üzülüyorum sizinle birlikte gülüyor sizinle birlikte agliyorum.
Benim yazacak fazla birseyim yok halaaaaa hamile kalmayi bekliyorum yine adet oldum.
Ümidim birdahaki aya kaldi canim ,ama sizlerin ve bebislerinizin iyi oldugunu okuyunca inanin cok mutlu oluyorum.
Allahim Insallah herkesin dilegini kabul eder.
Kandilde bile dogru dürüst dua edemedim adetli oldugum icin.
Moralim cok bozuldu Allahim o mübarek günü bile bana nasip etmedin diye kendi kendime biraz sacmaladim iste.

selam silaya cok sevindim canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah korkma sakin ol lutfen sevgilerle canim a.s.

sılaya tebrik ederim. hamile kalmak ayrı sıkıntı sonrası ayrı sıkıntı.hamile kalır kalmaz ya yine düşerse ya bişe olursa endişesi içimizi kemirip duruyor.elimizde değil ama oluyor işte.herşeye rağmen içini rahat tutmaya çalış ve hamişliğin tadını cıkarmaya bak.ben cevaplayım aspirini sabah iğnemi akşam vuruyorum.doktorunun dediklerini uygula ve rahat olmaya çalış.stres çok ama çok önemli.bebişlerimizide strese sokmayalım değilmi.
tekrar tebrik ederim.

sevgili calikusu hep aklimizdasin sen ama seni uzmemek alacagimiz cevaptan memnun olmayiz diye seni sormuyoruz iste aynen simdi oldugu gibi evet cok uzuldum canim neyse yinede sukurler olsun degilmi saglikliyiz hayattayiz napalim hersey allahtan canim uzme kendini ve hayati akisina birak lutfen bize ne verirse haziriz her zaman degilmi allah umarim en kisa zamanda seninde gonlune verir keske yakin olsaydik gorusurduk ama maalesefki cok uzagizlutfen uzulme olurmu seni cok opuyorum :teselli:

canım benim maşallah herşeyin normal olmasına çok sevindim artık bebek kendini doğuma hazırlıyor bu nedenlede aşağı iniyor canım senin doğum sezaryanmı yoksa normal mi olacak konuştunuzmu doktorla

tesekkür ediyorum fundacım, inşallah sizlerinde hep güzel geçer hamileligi.:CüvCüv:
doktorla dogumu azıcık konustuk aslında. dogum zamanı sormustum. eger normal olursa 40 haftada sezeryan olursa 38.haftada dogum yapılıyor dedi. ben normal dogum yapabiliyormuyuz diye sordum. sezeryan yapacaz dedi. bende zaten sezeryan istediğim için sebebini falan sormadım. 37 hafta bitip 37+.. lara gelince dogum yaptırırz dedi. 5haftam kaldıhihoyyyt çok heyecanlandımmmdelikafadulden

tebrik ediyorum sevgili sılaya :hooray: ama neden cumaya kadar beklediğini anlayamadım:uhm: ben reglimin gecikmesini bile beklememiştim, regl olacagım gün sabah erkenden kalkıp test yapmıştım, azıcık belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı hemen doktoruma gitmiştim ve o da ilk iğnemi yapmıştı. bence cumaya kadar bekleme hemen başla canım. ben coraspine hamiile kalmadan 1 ay önce başlamıştım zaten. hamile kalıncada günde yarım coraspine indirdi doktorum.

sılacım günlük hayatta ben başından beri dikkatli olmaya çalıştım. mümkün oldugunca ev işi yapmıyorum, fazla misafir agırlamıyorum, uzun uzun yürümüyorum. işin aslı kendimi yormamaya calışıyorum.. hergün yaptıgım iş evi toparlamak, yemek yapmak. temizlik pek yapmıyorum kadın alıyorum, ama yapmak zorunda kalırsam da dinlene dinlene yapıyorum.
belki bişey olmaz ama ben elimden geldigince böyle yapıyorum canım. inşallah herşey yolunda gider seninde:CüvCüv: en azından ilk 3 ay sende dikkatli ol sılacım yorma kendini:1hug:

hazırlıklar şimdilik bitti gibi canım ya, aslında ne yapmalıyım ne kaldı bilemiyorum. bebek kıyafetleri almıştım geçen ay. bebek odasıda alındı. bikaç bebek bezi aldık. daha ne kaldı biklmiyorum. bebiş kıyafetlerni yıkayıp üütülenecek, hastane çantası hazırlanacak, bana lohusa geceligi alınacak. bunlar kaldı. hı bi de bebişimi görmeye gelenlere vermek için emzikli lavanta keseleri yapıyorum evde, onları bitirecemkaydirigubbakcemile3
yazınca baktım da ne kadar çok işim var benim dahadelikafadulden acele etsem iyi olacak galiba
sen neler aldın neler yaptın canım?

nazlıcım haklısın galiba aşagıya inmesi normaldir. ne bileim daha 5hafta var erken gibi geldi bana

ay lalcim ya süper çok güzel bişey emzikli lavanta kesesi yapcam bende:))))) ama bana daha çokkkkk var. doktorumu aradım kan değerlerimi sordum hemoglobin 11 altına düşmeden demir hapına gerek yok dedi. trombosit 380 çıkmıştı. o da iyi dedi. şükür yani.. bende bazen gaza gelip alıyorum bebişime Allahım hepimizi sağ salim kavuştursun bebişlerimize bugün benimki içinde döndümü naptı bilmiyorum ilk defa baya hissettim oğluşu. senin heycanın beni sardı yahuuuu....kansızlık için pekmez aldım onu içiyorum abartmadan aç karnına 1 kaşık..başka yolu varmı...

canım benim lütfen karamsar olma biliyosun psikoloji insanı etkiliyor iyi düşünki herşey güzel olsun ben kandilde hepimiz için dua ettim bebek düşünen hamile olan şu anda anne olup bebekleri kucağında olan tüm arkadaşlarım için dua ettim allah çok büyük inanıyorumki seninde bir gün kucağını dolduran küçük bir meleğin olacak ben inanıyorum sakın üzülme ben şu anda hamileyim ama hala inanmış değilim geçen hafta çok kötüydü bebeğimi görememiştim göremezsek kürtaj demişti doktor kürtaj sözü bile bana yetmişti bu yüzden üzülme demekki zamanı var zamanı gelince küçük meleğin sana süpriz yapacak allaha emanet olŞeniz

sevgili sılacığım tebrik ederim allaha tamamına erdirsin sağlık bir şekilde hemen telaşlanma bence diyene bak diyeceksin ama ben aspirini sabah iğnemide akşam oluyorum umarım herşey gönlünce olur

lal demek 5 hafta kaldı ne güzel bahar çiçekleri açacak küçük meleğin ne mutlu sana inşallah canım sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın isim düşündü

fundacım sen nasılsın canım

nazlıcığım ben iyiyim çok şükür en son bebeğimin kalp atışlarını duymuştum 23 marttada tekrar randevum var bakalım ne olacak ben şu an sadece bebeğimi düşünüyorum biraz miğde bulantım var uykumda oluyor çok halsizim olsun hiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun bunların hepsi geçer diyorum

canım ya ben ilk haftalarda uykudan ölüyordum. işyerinde zor duruyordum. eve gelince saat 9 oldumu küt uyuyordum eşim az takılmadı bana o haftalarda uykucu diye. portakal suyunu ihmal etme enerjide veriyor. bulantı şükür bende pek olmadı ondan şanslıyıdm sanırım.

bende hiç demir hapı kullanmadım bu gebeligimde, hemde ısrarla sordum doktoruma gerek yok dedi. ben pekmez falanda içmiyorum canım. pekmeze alternatif olarak kuru üzüm de yiyebilirsin nazlıcım.
nazlıcım keseleri ben çok begendim, yap sende çok güzel oluyor. kardesimde de biz baska yapmıştık, hani pastanelerde satılan bebekli çikolatalar varya, o çikolataların bebeklerinden aldık, onları lavantalara yapıştırdık, o da güzeldi. ama benimki daha güzel:jeyyar: bu bitince kapı süsü yapacamkaydirigubbakcemile2 çok heyecanlı gebeliiğin bu kısmı:sm_cool: hazır almaktansa evde yapmak çok daha güzel, sende yap nazlıcımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…