Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar,
bebeklerin gelişimini burdan okudukça, hele doğum tarihleri yaklaştıkça, beni de sizinle beraber bir heyecan sarıyor. Allah, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
benim dün regl olman gerekiyordu ama olmadım. bugün sabah test yaptım. negatif çıktı.. zaten hamileliğe yönelik hiç belirtim de yok. aslında son derecede düzenlidir adet döngüm... aranızda, hamile olduğu halde hiç bir belirti yaşamayan var mı?

bendede var uykuculuk hiç sorma bir an geliyor kollarımı kaldıramaz hale geliyorum akşam hemen uyuyorum sabah kalkmak istemiyorum çalışmak zoruma gitmeye başladı mide bulantısı oluyor ama istifar etmiyorum yemeğimi yiyorum kokuları bazen tatları beni bulandırsada mümkün olduğu kadar yemeye çalışıyorum işte böyle herşeyin bir güzelliği bunların hepsini bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda gülüp geçeceğiz inşallah sen bebek için bişeyler aldınmı ben alacaktım annemler izin vermedi sonra alırsın acele etme dediler hevesim kursağımda kaldı hazır indirimde vardı benimki olursa ekimde olacak soğuklar başlayacak şimdi tam kış sonu heryerde indirim neyse allahım o günleri göstersinde hiç önemli değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

lal demek 5 hafta kaldı ne güzel bahar çiçekleri açacak küçük meleğin ne mutlu sana inşallah canım sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın isim düşündü

aslında 5 hafta değil normal dogum zamanına göre bakarsak 7hafta var. ama sezeryan olacagı için o tarihi hesaplıyorum, daha yakın ya :jeyyar: inşallah sizlerin hamileligi benimkinden kat kat daha güzel gecer fundacıma.s.

sen yap bakalım ama resimleri koyki bende kopya çekiyimkaydirigubbakcemile3. üzümde ii fikir aldırıyım eşime. minik minik kesecikler çok şık olur. sizden öğrencek çokkkk şey var:teytey: canım birde bişey sorcam sana 37. hafta demiş ya doktorun yani 37 bitince alınabiliyor demek. bende daha erken ama sezaryan istiyorum Allah biliyor. 37 haftanın bitmesine 20-21 hafta var:roflol: Allahım ya inşallah sağ salim geliriz o haftalara

inşallah canım hepimiz için güzel geçsin şu kese işini bende tuttum resmini gönderirmisin bizde bakalım fikir ediniz birazda kopya çekeriz olmazmıkaydirigubbakcemile3

fundacım bana da alma dediler ama ben kaçak kaçak aldım :))))))) napıyım ben güzel düşünmek istiyorum. ufak tefek aldım. şimdide kendime aldım .iğne yerleri pantolonda acıyor bazen. elbise aldım rahat oldu.

37 hafta bitecek yani 38in içinde olacaksın canım. bazı doktorlarda 38 bitince alıyor aslında. kardesimde 37+3de dogum yapmıstı suyu geldigi içinn. yani bi sorun olmuyo nazlıcım.
inşallah o haftaya kadar sag salim ulaşırız nazlıcım. ah ahh :dance:

canım bende sennle aynı durumdayım.hamile kalmayı bekliyrum.bende senn gibi bazen karamsar oluyorum.ama olmamak lazım aslında.her şte mutlaka bir hayır var.Allah kısmet ederse bizde birgün ignelerimizden hamileligimizin nasıl gittiginden ve hatta dogduktan sonra bebeklerimizden bahsedicez inşallah.ama bir arkadaşında dedigi gibi cennetten inme sıraları daha gelmedi demekki. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasp etsin.

lal cim cok guzel ya
ben normal dogum yapicam ama epiduralde kararsizim bu ayin 24 unde randevum sanirim o gun anestezi uzmaniylada gorusecegiz ve soracaklar epîdural konusunu bilmiyom napayim neyse hazirliklarda biberon emzik badyler taragi derecesi tirnak makasi sampuani vucut losyonu vb aklima geldikce yazarim bizim burda puset yada oto koltugu gibi bebegi tasiyacak herhangi birsey olmadan bebegi hastaneden cikaramiyorsun o yuzden simdi onu alicaz birde burda normal dogumda 5 gun yatiyorsun hastanede ve her gun icin degisecek camasirlar sapkalar onlukler vb isteniyor yani doguma giderken herkes valizle gidiyor cok komik ama oyle :dance:neyse hepsi guzel seyler hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim seni cok opuyorum :teytey:

eser ıZMıR selam,
Rapor için verdigin bilgilere tesekkür ederim.Daha ne zaman hamile kalabılırım bılmem ama bilgim olması ıyı oldu.Allah herkese saglıklı sıhhatlı elı yuzu düzgun bebişler...nasip etsın

Selam SILATA,
Tebrik ederim.Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin....Darısı olmayanların basına... Kendıne dıkkat et.Vesvese verip kendını üzme.İyi düşün ıyı olsun insallah..

LALCıM benimde 35. haftada doktorla randevum var bu hafta gittim 31 hafta maşallah bebek 2 kilo olmuş. ama bana bu haftalar çok zor geçiyor hergün takvimi işaretliyorum cuma günüde doğum öncesi izne çıkacam.evdede zaman hiç geçmez ama hepey ağırlaştım geceleriuyumakta zorlanıyorum yanlarım ağrıtor.nisanın 5 inde doğum tarihini söyleyecek öyle dedi LÜTFÜ BEY erken alacak sanırsam. gelişimi ileride dedi zamanını belersek 4 buçuk kilo olur dedi benim için şişmanlık zayıflık önemli değil önemli olan sağlıklı olması sezeyan benim de 37 sonu 38 başı galiba neyse sen benden 1 hafta öndesin iğneleri ne zaman kesecek doktur bir şey dedimi.

arkadaşlar bişey sorucam hamile arkadaşlara ve doğum yapmış arkadaşlara sezeryan doğumu sizmi istiyorsunuz biz normal doğum yapamazmıyız illaki sezaryanmı oluyo merak ettim

alma dahayasakkelime erken.ewet o indirimden ben cok faydalanmak istedim ama cok erken oluyodu.sana tavsiyem ağustosta ramazan basında millet iftar yaparken sen cık alısveriş yap.hem sokaklar tenha oluyo hem serin.ben ööle yapmıstım.eylülde hemen hemen hepsini bitrmiştik.biraz ağırlasmıstım ama o heyecan yetiodu bana:asigim:
aman yarabbi az kalmıs yaaa:Saruboceq: ne cabuk gecti sağsalim kucağına al lalcim ve diğer hamişlerim:Saruboceq:
benim doktorumda 38+1 de aldı.bana kalsa 29 30 da aldırdıydım.yeterki benden benim tasıdığım riskten kurtulsundukaydirigubbakcemile3
kıyamam..geccek geccek:teselli:buarada maşallah bebişimeŞeniz
arkadaşlar bişey sorucam hamile arkadaşlara ve doğum yapmış arkadaşlara sezeryan doğumu sizmi istiyorsunuz biz normal doğum yapamazmıyız illaki sezaryanmı oluyo merak ettim

ravzacım bu o kadar muamma bi konu ki.kimi doktor normal olabilirsiniz diyo kimi hayı olamazsınız ani bir kanamada müdahele sansı zor diyo iğnelerden dolayı(asırı kanama)benim doktorum en bastan sezaryen dedi mesela.zaten zilloşta ters geldi hepten mecbur oldu.ha bebek normal gelseydi doktorum normal olur desydi ben normal doğururmuydumCADIARZU aslaaaaaaaa:1no2:delikafaduldenlaelaelaelaelae

kızlar çalıkuşundan papatyasüreyyadan haber varmı çalıkuşu papatyasüreyya nerdesin ses verin kızlar merak ediyoruz
Sevgili fundacım , öncelikle seni tebrik ederim...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşallah...

Aklında olmama çok sevindim , teşekkür ederim canım..Ben şu sıralar biraz moralsizim..Hiçbiryere sığamıyorum resmen..Hafta sonu gelince durmayalım , bi yerlere gidelim diye tutturuyorum..Şehiriçi bile kesmiyor , şehirdışı istiyorum..Eşim , ailem , arkadaşlarım sağolsunlar beni mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlar ...Ama gene de moralim bozuk...Geçenlerde durduk yerde boynumda , kulak arkamda filan bi sürü kocaman beze oluştu ...Kızarıklıklar oldu , sıkıntıdan herhalde...

Aslında benim son düşüğüm kasımda olmuştu ve lütfü bey şubatta denemeye başlamamı istemişti...Ben ocakta denemeye başladım..Daha sıkıntı yapmak için erken biliyorum ama feci halde sıkıldım...Aslında benim son ankaraya gidişimde niyetim aşılama denemek istediğimi doktorumla konuşmaktı...Lütfü bey erken olduğunu bahara kadar denememi istedi...Aslında aşılama , tüp bebek konusunda da korkularım var tabii...Nasıl bir süreç hiç bilmiyorum..İkisi arasındaki farkı bile yeni öğrendim...Bi tüp bebek kliniğininin kitapçığı vardı onu okudum biraz , iyice korkularım arttı...O kadar basit değilmiş yani ...Bakalım hayırlısı..

Benden haberler böyle fundacım..Sizleri takip ediyorum ,artık iyice kalabalıklaştık...Tek tek yazmak isterdim ama karıştırabilirim...O yüzden tüm yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Doğumu yaklaşmış olanların Allah yardımcıları olsun , ne derler bir solukta- hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar , acılarının sabırlarının mükafatı çok güzel olur inşallah diyorum... Darısı da bizlerin başına inşallah..Buralardayım ben , hep güzel haberler okumak dileğiyle ...Sevgiler...

lal ayyy bende heyecan yaptım şimdi hadi hayırlı doğumlar az kaldı resmini koyarsın bizde bol bol severiz bebişini

maşallah mumamu, benimki senden 1hafta önde ama daha 1950 çıktı kilosu, senin bebiş tombiş maşallah ne güzel.gamyoncuiremsu hiç sorma herkes geceleri bol bol uyu son günlerin diyor ama uyunmuyorki :1no2: gece gündüz uyanıgımdelikafadulden

İĞNEleri sordum canım dogumdan 3gün önce bırakacaksın dedi
CORASPİNİ de haftaya ptesi bırakacakmışım, yani 34.haftaya girince.
sana bişey dedimi iğne ve coraspin hakkında???

celencim walla bende öyle düşünüyorum, çocuklar bizlerden bi kurtulsalar sağ salim :Saruboceq: onlar yaşasın diye hergüün ilaç yani zehir alıyoruz resmen, mutlaka az da olsa bebişlerimizi etkiliyordur bu ilaçlar..
zaten asprin hamilyken aslında çok zararlıymış, gebelik sitesinde okuyop dr sormustum. sizin için mecburuz kullanmaya dedi. yazık walla bebişlere:1no2:

lal ayyy bende heyecan yaptım şimdi hadi hayırlı doğumlar az kaldı resmini koyarsın bizde bol bol severiz bebişini

ayy inşallah canım, bir an önce vakit gecse de dogursam, inşallah herkesin emeklerinnin karsılıgını verir allahım, sizlerede banada. herkese dua ediyoruma.s.

canim bilgilerin icin cok tesekkur ederim. ben fransada yasiyorum. burada hersey cok farkli doktora gitmek istediginde gidemiyosun. elbette test pozitif cikinca hemen doktoru aradim bana hemen randevu verecegini soylemisti cumaya verdi . normalde randevu istediginde 2 ay sonraya 1 ay sonraya veriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…