canım ya ben ilk haftalarda uykudan ölüyordum. işyerinde zor duruyordum. eve gelince saat 9 oldumu küt uyuyordum eşim az takılmadı bana o haftalarda uykucu diye. portakal suyunu ihmal etme enerjide veriyor. bulantı şükür bende pek olmadı ondan şanslıyıdm sanırım.
lal demek 5 hafta kaldı ne güzel bahar çiçekleri açacak küçük meleğin ne mutlu sana inşallah canım sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın isim düşündü
bende hiç demir hapı kullanmadım bu gebeligimde, hemde ısrarla sordum doktoruma gerek yok dedi. ben pekmez falanda içmiyorum canım. pekmeze alternatif olarak kuru üzüm de yiyebilirsin nazlıcım.
nazlıcım keseleri ben çok begendim, yap sende çok güzel oluyor. kardesimde de biz baska yapmıştık, hani pastanelerde satılan bebekli çikolatalar varya, o çikolataların bebeklerinden aldık, onları lavantalara yapıştırdık, o da güzeldi. ama benimki daha güzel:jeyyar: bu bitince kapı süsü yapacamkaydirigubbakcemile2 çok heyecanlı gebeliiğin bu kısmı:sm_cool: hazır almaktansa evde yapmak çok daha güzel, sende yap nazlıcımŞeniz
aslında 5 hafta değil normal dogum zamanına göre bakarsak 7hafta var. ama sezeryan olacagı için o tarihi hesaplıyorum, daha yakın ya :jeyyar: inşallah sizlerin hamileligi benimkinden kat kat daha güzel gecer fundacıma.s.
sen yap bakalım ama resimleri koyki bende kopya çekiyimkaydirigubbakcemile3. üzümde ii fikir aldırıyım eşime. minik minik kesecikler çok şık olur. sizden öğrencek çokkkk şey var:teytey: canım birde bişey sorcam sana 37. hafta demiş ya doktorun yani 37 bitince alınabiliyor demek. bende daha erken ama sezaryan istiyorum Allah biliyor. 37 haftanın bitmesine 20-21 hafta var:roflol: Allahım ya inşallah sağ salim geliriz o haftalara
Fundacim burdayim ben canim , sessizce sizlerin yazdiklarini okuyorum, iyi haberlere seviniyor kötü haberlere üzülüyorum sizinle birlikte gülüyor sizinle birlikte agliyorum.
Benim yazacak fazla birseyim yok halaaaaa hamile kalmayi bekliyorum yine adet oldum.
Ümidim birdahaki aya kaldi canim ,ama sizlerin ve bebislerinizin iyi oldugunu okuyunca inanin cok mutlu oluyorum.
Allahim Insallah herkesin dilegini kabul eder.
Kandilde bile dogru dürüst dua edemedim adetli oldugum icin.
Moralim cok bozuldu Allahim o mübarek günü bile bana nasip etmedin diye kendi kendime biraz sacmaladim iste.
alma dahayasakkelime erken.ewet o indirimden ben cok faydalanmak istedim ama cok erken oluyodu.sana tavsiyem ağustosta ramazan basında millet iftar yaparken sen cık alısveriş yap.hem sokaklar tenha oluyo hem serin.ben ööle yapmıstım.eylülde hemen hemen hepsini bitrmiştik.biraz ağırlasmıstım ama o heyecan yetiodu bana:asigim:bendede var uykuculuk hiç sorma bir an geliyor kollarımı kaldıramaz hale geliyorum akşam hemen uyuyorum sabah kalkmak istemiyorum çalışmak zoruma gitmeye başladı mide bulantısı oluyor ama istifar etmiyorum yemeğimi yiyorum kokuları bazen tatları beni bulandırsada mümkün olduğu kadar yemeye çalışıyorum işte böyle herşeyin bir güzelliği bunların hepsini bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda gülüp geçeceğiz inşallah sen bebek için bişeyler aldınmı ben alacaktım annemler izin vermedi sonra alırsın acele etme dediler hevesim kursağımda kaldı hazır indirimde vardı benimki olursa ekimde olacak soğuklar başlayacak şimdi tam kış sonu heryerde indirim neyse allahım o günleri göstersinde hiç önemli değil kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
aman yarabbi az kalmıs yaaa:Saruboceq: ne cabuk gectiaslında 5 hafta değil normal dogum zamanına göre bakarsak 7hafta var. ama sezeryan olacagı için o tarihi hesaplıyorum, daha yakın ya :jeyyar: inşallah sizlerin hamileligi benimkinden kat kat daha güzel gecer fundacıma.s.
benim doktorumda 38+1 de aldı.bana kalsa 29 30 da aldırdıydım.yeterki benden benim tasıdığım riskten kurtulsundukaydirigubbakcemile337 hafta bitecek yani 38in içinde olacaksın canım. bazı doktorlarda 38 bitince alıyor aslında. kardesimde 37+3de dogum yapmıstı suyu geldigi içinn. yani bi sorun olmuyo nazlıcım.
inşallah o haftaya kadar sag salim ulaşırız nazlıcım. ah ahh :dance:
kıyamam..geccek geccek:teselli:buarada maşallah bebişimeŞenizLALCİM benimde 35. haftada doktorla randevum var bu hafta gittim 31 hafta maşallah bebek 2 kilo olmuş. ama bana bu haftalar çok zor geçiyor hergün takvimi işaretliyorum cuma günüde doğum öncesi izne çıkacam.evdede zaman hiç geçmez ama hepey ağırlaştım geceleriuyumakta zorlanıyorum yanlarım ağrıtor.nisanın 5 inde doğum tarihini söyleyecek öyle dedi LÜTFÜ BEY erken alacak sanırsam. gelişimi ileride dedi zamanını belersek 4 buçuk kilo olur dedi benim için şişmanlık zayıflık önemli değil önemli olan sağlıklı olması sezeyan benim de 37 sonu 38 başı galiba neyse sen benden 1 hafta öndesin iğneleri ne zaman kesecek doktur bir şey dedimi.
arkadaşlar bişey sorucam hamile arkadaşlara ve doğum yapmış arkadaşlara sezeryan doğumu sizmi istiyorsunuz biz normal doğum yapamazmıyız illaki sezaryanmı oluyo merak ettim
Sevgili fundacım , öncelikle seni tebrik ederim...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşallah...kızlar çalıkuşundan papatyasüreyyadan haber varmı çalıkuşu papatyasüreyya nerdesin ses verin kızlar merak ediyoruz
LALCİM benimde 35. haftada doktorla randevum var bu hafta gittim 31 hafta maşallah bebek 2 kilo olmuş. ama bana bu haftalar çok zor geçiyor hergün takvimi işaretliyorum cuma günüde doğum öncesi izne çıkacam.evdede zaman hiç geçmez ama hepey ağırlaştım geceleriuyumakta zorlanıyorum yanlarım ağrıtor.nisanın 5 inde doğum tarihini söyleyecek öyle dedi LÜTFÜ BEY erken alacak sanırsam. gelişimi ileride dedi zamanını belersek 4 buçuk kilo olur dedi benim için şişmanlık zayıflık önemli değil önemli olan sağlıklı olması sezeyan benim de 37 sonu 38 başı galiba neyse sen benden 1 hafta öndesin iğneleri ne zaman kesecek doktur bir şey dedimi.
lal ayyy bende heyecan yaptım şimdi hadi hayırlı doğumlar az kaldı resmini koyarsın bizde bol bol severiz bebişini
canim bilgilerin icin cok tesekkur ederim. ben fransada yasiyorum. burada hersey cok farkli doktora gitmek istediginde gidemiyosun. elbette test pozitif cikinca hemen doktoru aradim bana hemen randevu verecegini soylemisti cumaya verdi . normalde randevu istediginde 2 ay sonraya 1 ay sonraya veriyorlar..tebrik ediyorum sevgili sılaya :hooray: ama neden cumaya kadar beklediğini anlayamadım:uhm: ben reglimin gecikmesini bile beklememiştim, regl olacagım gün sabah erkenden kalkıp test yapmıştım, azıcık belli belirsiz bi çizgi çıkmıştı hemen doktoruma gitmiştim ve o da ilk iğnemi yapmıştı. bence cumaya kadar bekleme hemen başla canım. ben coraspine hamiile kalmadan 1 ay önce başlamıştım zaten. hamile kalıncada günde yarım coraspine indirdi doktorum.
sılacım günlük hayatta ben başından beri dikkatli olmaya çalıştım. mümkün oldugunca ev işi yapmıyorum, fazla misafir agırlamıyorum, uzun uzun yürümüyorum. işin aslı kendimi yormamaya calışıyorum.. hergün yaptıgım iş evi toparlamak, yemek yapmak. temizlik pek yapmıyorum kadın alıyorum, ama yapmak zorunda kalırsam da dinlene dinlene yapıyorum.
belki bişey olmaz ama ben elimden geldigince böyle yapıyorum canım. inşallah herşey yolunda gider seninde:CüvCüv: en azından ilk 3 ay sende dikkatli ol sılacım yorma kendini:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?