Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar daha var ama şimdiden telaşlar almaya başladı.ben kızımda epidural sezeryan olmuştum çok memnun kaldım yine öyle düşünüyordum ama nette antikaogulasyon yani pıhtılaşma ilaçları kullananların ve kanama-pıhtılaşma sorunları olanların epidural olamayacağını okudumm ve dinledim.doğum yapan arkadaşlarımızdan epidural olan varmıydı hatırlıyormusunuz?kafama takıldı doktorumada soracağım..

canımmm iğneyi bi kaç önce kesiyoruz ya.
Rabbim'in bileceği iş ama problem olmaz diye düşünüyorum.
ben epidural sezeryan yaptım mesela.
daha doğrusu epiduralle başladı ama doğumun ortasında çok panik yaptıgım için uytmuşlar beni.
kızımın doğdugu ana görememiştim yanii.
yani benim doğum epiduralle başlayıp enel anestezi ile bitmiş oldu

tşkler ama 400 lira çok fazla rapor çıkartmak gerekir.
ben 2008 de iğne olarak kızımı dünyaya getirdim o zamanlar reçetenin üzerinde ANALIK kaşesi olduğunda para ödemeden alıyordum şimdi yönetmelik değişmiş bunu öğrenmek istemiştim.. hamile olup iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim..

Son düzenleme:
Dendeeeeeeeeeeeeeeeeeennn
hoşgeldin canıım nasılsın
güneş kızımız nasıl.
Annelik nasıl gidiyor.umarım herşey yolundadır.

eğer pıhtılaşma coksa bu dedıgın olabılır cnm cunku bu ıgnelerı hayatı boyunca kullanmak zorunda olanlar var bız hamdolsun sadece hamıleyken kullanıcaz rabbım sifa versın herkese

geçektenmi canım anestezici pıhtılaşmyı falan olumsuzluk olarak görmedimi epidural için?

cnm ilk zamanlar her hafta cagırıyolar sonra 15 de 1 sonra ayda bır bole bole ıns 9 ayı tamamlayıp yarvrularımıza kavusucaz yetetkı stres ve sıkıntı yok hamılelıgın tadını cıkarın bunlar ozel zamanlar bence bu sıkıntıların hepsının karsılıgı var ıns
öpüyrum

valla cnm ben normalde ıstahsız bırıydım ama gorsen sımdı benı zorla kahvaltı yapıyorum süt yumurta bal pekmez hergun cevız yeme calısıyorum hergun kefır ıcıyorum kabızlık ıcın 10 kat fazla kalsıyum var kefırde bılıyosun gorsen benı kendıme bakmıyordum boyle hepsı bebegım ıcın
bende balık yıyemıyorum zorla annemmler yapınca azıcık ole işte neyse ıns güzel olur hersey
görüşrüz cnm

cnm cok saol erkeklerı üçledık bakalım hayırlısyla iğnenın dozunu kıloya gore ayarlıyolar cnm senınde kılon 0,4 luk ıgne ye denk geldıyse onun ıcın demıstır doktor yanı yukseltebılıyolar ıgneyı ok

wie cim siiznde ıyı olmanıza cok sevındım cnm rabbım korusun yavrularımızı
öpüyorum hepınızı

cevap verecek kimse yokmu ltfn yardııımmm...

hamile olup iğne kullanan kimse yokmuuu??? ltfn cvp;???

geçektenmi canım anestezici pıhtılaşmyı falan olumsuzluk olarak görmedimi epidural için?

evet hayatım hatta ben doğum masasında yatarken demiştm.
ben heparin kullandım bi sorun olmaz demi diye oda bana dediki 3 gün önceden kesmen yeterli demişti.
benim doğuma dört gün kala kesmişti doktorum iğneyi

hamile olup iğne kullanan kimse yokmuuu??? ltfn cvp;???

canım hamileyken kullandıgım iğneleri devlet hastanesinden çıkarılan bi rapor ile aldım ben.
evet para ödemiştim ama katkı payı..

örneğin bundan 2,5 yıl önce aldığım 45 kutu fraxparine o günün parasıyla 540 tl tutuyodu ben ya 60 tl ya da 80 tl falan ödemiştim..

evet iğneler her eczanede bulunmuyo malesef. ben o iğneleri tedarik edebilmeek için bir saatlik yol katediyoduk eşimle yani bize çoook uzak bi eczaneden bulabiliyodum..

tşkler canım yaa. ben 2008 de iğne olarak kızımı dünyaya getirdim o zamanlar para ödenmiyordu.. her sene yönetmelik değişiyor .. benim öğrenmek istediğim şu anda hamile olup iğne kullanan arkadaşlar bu iğneleri nasıl alıyor ne kadar para ödüyorlar çok farklı duyumlar aldım bunu öğrenmek istiyorumm ???

eğer pıhtılaşma coksa bu dedıgın olabılır cnm cunku bu ıgnelerı hayatı boyunca kullanmak zorunda olanlar var bız hamdolsun sadece hamıleyken kullanıcaz rabbım sifa versın herkese
anladım kuzucum sagol

hamile kalmaya uğraşıyorum canım işte bildigin gibi 21. ay oldu

burda gülay30 diye bi arkadaşa aynısı yapılmış ve o ay hamile kalmış baktım heterizigot onunda
ve bi tanıdık arkadaşada doktor aynısını uygulamış hemen o ay hamile kalmış o da heterizigot mthfrler
benimde o yüzden kafam karıştı

21 ay hamile kalmak için neden bekliyorsunuz? kan pıhtılaşma problemi olan iki arkadaşım aşılama ile gebe kaldılar ve bebeğin klap atışlarını duyduktan sonra iğneye başladılar..

yarencim 3 aydır iğne kullanıyorum.. eğer rapor çıkarmazsan sadece katkı payını ödüyosun. rapor çıkarırsan hiç para ödemiyosun. sadece sağlık ocağında ya da çalıştığın kurumdaki doktora(aile hekimi) reçete yazdırıyosun .. ben 40 kutu yazdırıyorum mesela.. raporu ben hacettepede çıkarttım. bilgisayardan çıkardılar matbu bi form gebelik haftanı kullanıcağın ilacı soruyolar. benimkinde 1 yıl süreyleye fraxparine ilaç kullanımı katkı payından muaf diye bi ibare vardı. bu raporun fotokopisini eczane veriyosun. onlar sistemde görüp her gittiğinde ilacını veriyolar. ben eczaneme 1 hafta önce söylüyorum depodan temin ediyolar.

21 ay hamile kalmak için neden bekliyorsunuz? kan pıhtılaşma problemi olan iki arkadaşım aşılama ile gebe kaldılar ve bebeğin klap atışlarını duyduktan sonra iğneye başladılar..
çünkü normal yoldan hamile kalabiliyorum ama adet günü yada adetten 1 hafat sonra düşüyorlar
doktorlarda bu yüzden aşılama yapmak istemiyor

merhaba canım. iyi haberlerle dönmene çok sevindim. mide yanması benim de en büyük problemlerimden biri. neredeyse hiç geçmiyor. doktorum bana onun için bir şurup verdi amam çok işe yaradığı da söylenemez.hiç başımı yastığa koyamıyorum yanma yüzünden,neredeyse oturur vaziyette uyuyorum aylardır.sanırım onun çaresi yok.çatlaklar için özel birşey kullnamıyorum, sadece nemlendirici yada bebe yağı sürüyorum arada sırada. o da hergün değil. zaten çatlak patlak ta hiç umrumda değil. bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım, rabbim onun güzelliklerini mutluluğunu yaşatsın yeter.:)))
hastaneden rapor çıkartman gerekiyor. raporda hamileleik boyunca kullnaman gereken ilaç, iğne ve dozajları yazıyor.o raporla heryerde yazdıarbiliyorsun iğnelerini, ve herhangi bir fark ödemiyorsun. ben aylık yazdırabiliyordum raporla.eczanelerin elinde bulunmuyor genelde iğneler, birkaçgün önce sipariş veriirsen getirtiyorlar.

canım ben 3 ay önce cerahpaşa tıp fakültesinde clexane 0,4 lük 3 aylık iğne için rapor aldım ve hiç para ödemedim şimdi değişti ise bilmiorum

deryacım yanlış hatırlamıyorsam bikaç ay önce düşük yapmıştın değilmi canım demek şimdi yine hamilesin çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…