Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar keseyı beklemeden kan testı sonucu pozıtıf cıkınca ıgneye baslayın derım ben
her doktor farklı sey soyluyor ama bız oyle yaptık buradakı dıger arkadaslarda ole yaptılar
doktorlar bıraz gevsek davranabılıyolar bu konuda ama bızım bole bır gevseklık yapma luksumuz yok her kayıp derın yaralar acıyo
kendınıze ıyı bakın

canım teşekkürler inş. görüşmek üzere..sende Allah a emanet ol...

off evet yaa keseyi beklemeye gerek yok diyenler de var, ne yapacağımı şaşırdım ben...
canım senin hangisiydi pıhtılaşma? bir de şu an ne kullanıyorsun? ne zaman başladın ilaçlara? bir de nerdes,n hangi doktor? :)

canım çok sıkıntı yap ma baktın hamile kaldın teste çıktı gidip hemen iğneye başlarsın beklemeye gerek yok ki
önemli olan kendine güzel bir doktor bulmak gerisi rabimin bileceği iş sen önlemlerini al hamile kalmadan aspirinini falik asitini iç beslenmene dikat et stres yapma gerisi kendiliğinden hgelir inan zaten bu pıhtılaşma kendini 7 haftada gösteriyo sen baştan önlemini alırsan hiç bişey olmaz korkma rabbim yardımcı olur..

hayırlı pazarlar canlarım
sana da canımmm

ben lütfü beye gidiyorum. gebelik öncesi korunma süresi dahil corasprin+folbiol verdi. gebelikte keseyi gördükten itibaren iğneye başlattı. sabah akşam fraxparine 0,3lük iğne oluyorum . muayene ücreti 300 tl.. ben memnunum doktorumdan bu günlere kadar geldik allahın izniyle.. en azından doktorum iyi mi diye düşünmüyorum. düşüncek o kadar şey var ki.. allahın takdiri .. allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh..

maşallah canım..inş.allahın izniyle herşey sonuna kadar yolunda gider.coraspin içmiyomusun canım..sadece iğne ve folbiolmu...
sağol tatlım 3lü test sonucunu bekliyorum .. inş o da temiz çıkar corasprine dvm yazmayı unutmuşum..

sağol canım... inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz. inan yürekten inanıyorum ve dua ediyorumm

canım daha öncede söylemiştim yanılmıyorsam ama. bence rahim filmi de çektirmelisin mutlaka. eğer rhimde problem varsa da rahim bebeği taşımayabiliyor belli bir süreden sonra. bence bu kez her türlü ihtimali düşünüp önlem almadan başlama yeni bir gebeliğe.doktorlar gerek yok diyebilir.

evet tatlım içine doğmuş oğluşumuz geliyo .. eksik olma bitanemm..benim de dikkati mi çekti.. ben sen ve melisi okuyunca maşallah darısı başıma demiştim.. çok şükür peşinizden gelmek nasip oldu...
amiinnnn bütün bebişler sağlıklı, mutlu, hayıırlı olsun.. diğer arkadaşlarımız da yıldırım hızıyla girsinler listemize inşallahhh...

çok sağol tatlım.. ne yollardan geçmişsin insana dokunuyo valla.. ama çok şükürr gelmişsin bu günlere allahın izniyle.. inşallah doğumun çok kolay olur.. bebişini de sağlıkla, mutlulukla, kolaylıkla büyütmek nasip olurr

faktor v leıden 1691 heterozıgot
adetden 2 gun once test yaptım ertesıgun doktora gıttım ve ılk ıgnemı oldum 0,4 clexan+ folbıol+coraspırın
3. aydan sonra calsıyum ve demır (kan ) ılaclarına basladım
ist.dyım yunusemre hastanesıne gıdıyrm nıhan karakaya

senın dr nıe kan ve calsıyum ılaclarına baslatmadıkı anlamadım zaten bızım kan ılacımızın ıcınde folıkasıt + b12+ demır var
calsıyum ılacının ıcındede magnezyum+ çınko +dvıtamını var
hepsı farklı farklı yontem uyguluyo drlar ??
neyse görüşürüz cnm

Bende katılıyorum, benim doktorumda keseyi beklemedi.. Günüm geçmeden kan tahlili istedi ...2.günde Beta HCG nin iki katına çıkıp çıkmadığına bakmadı, çıkmayınca beni evden arayıp hemen gel, 1 saat bile gecikme şimdi başlayalım iğneye dedi.. Çok acele etti yani.. Bence de keseyi beklemek saçma gibi geliyor..

Benim doktorumda 16.haftada demir ve kalsiyuma başladı.. Hepsi ayrı şeyler yapıyor sanırım..

demekki benimde baştan belliymiş.hamile kaldığımı öğrendiğimde değerlerim birden artmadı, hatta lab.görevli kanama oldumu diye sormuştu belkide bu pıhtılaşmadan dolayı olabilir.çok istiyorum yine hamile kalmayı ama bu zorluklar olunca da korkuyorum Allah ım yardım etsin hepimize. vurduğunuz iğneler nasıl bişey?

kan pıhtılaşması yaşayan biriyle konuştum da onunda 6 tane kimyasal gebeligi olmuş
daha sonra 5 buçuk aylık düşük yaşamış öyle kan pıhtılaşması oldugu öğrenilmiş çok doktor gezmişler
en son biri demiş ki
OVULASYONDAN SONRA İĞNE kullanmaya başla kız onu yaptıgı ay saglıklı gebelik elde etmiş
aranızda bu durumda olan var mı kızlar ya
kafam karıştı

kafa kalmadı artık, bunu da ilk defa duydum

Kızlar, bu iğneler gebelikte lekelenme şeklinde kanama yapıyormu acaba?

günaydın hanzadee,

malesef evet. herkeste göstermiyor ama yapabiliyormuş. bende yaptı. 2 hafta kadar sürdü. şu an bitti. doktorum heparin iğnelerin kanı sulandırdığı gibi kanamaya sebep de olabileceğini söylemişti. progestan fitil desteği ve dualarla çok şükür geçti. kafana takmamaya çalış. geçecektir..

sevgiler.

sevgili Redmask,

çok sevindim. Allah'ım sağlıkla 9 ayı tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin oğlunu. çok güzel..

ben de iyiyim çok şükür. kahverengi lekelenmeler geçen hafta bitti diyebilirim. doktorum her hafta çağırıyordu. bu hafta yolunda deyince artık 15 günde bir gel dedi. şimdide zaman geçmiyor. iyi mi acaba, büyüdü mü? diyip duruyorum. inanılmaz mide bulantısı ve gaz sıkıntım var. bunlar hamileliğin sağlıklı ilerlediğinin belirtisiymiş. umarım öyledir. Önce Allah'ıma sonra doktoruma emanet..

kendinize iyi bakın arkadaşlarr.

Günaydın kızlar

Carnation çok sağol canım.. Senin ve bebişinin iyi olmanıza çok sevindim.. Hep böyle güzel haberler veririz inşallah birbirimize..

Azra3437 cnm ben özellikle sordum ilaç kullanmıycakmıyım diye bunlar yeterli dedi. 1,5 kilo kadar aldım iştahım yok, süt balık yemiyorum dedim. önemli değil elinden geldiğince dikkatli beslen dedi. Aklım takıldı ama doktoruma güveniyorum bi bildiği var herhalde... Mesela 3lü testi de çoğu doktor istemiyo lütfü bey istedi. Her doktorun kendine has bi yöntemi var.. Hepimizin hakkında hayırlısı..allah hepimizin gönlüne göre versin

kesinlikle keseyi beklemeden başlamak lazımm.bende kan testi ile adetim 1 gün geçince öğrendim ve hemen iğneye başladık. 2 ayrı doktora gittim. eski doktorum hemen iğneye başlayalım demişti. tavsiye üzerine gittiğim yeni doktor kalp atışını duyunca demişti. ben tabiki hemen iğneye başladım ve eski doktorum takibimi yapıyor. doktor çok önemli. güvenmek ve rahat ulaşabilmek.

nasılsınız?
Canım seni merak ediyordum, ara ara girip okuyorum.. Çok sevindim inşallah asıl sonuçta iyi çıkacaktır.. Kendini üzme oldu mu, bebişin de üzülür sonra annesi.. Öpüyorum çok

Canım çok az kalmış, darısı başımıza.. Sağlıklı bir şekilde kızceni kucağına alırsın inşallah.

Canım gözün aydın, çok sevindim bir oğluş daha geliyor Benim de bugün senin doktorunla randevum var, ayrıntılı ultrason için.. İnşallah bir sorun çıkmaz..

Kızlar benim mthfr 1298 ve 677 heterozigot, clexan 0,2 lik iğne kullanıyordum, geçen hafta doktorum 20. hafta itibariyle 0,4 lük iğneye geçirdi, benexol, folbiol, eutrox, coraspin e de halen devam.. Benim gibi iğnenin dozu bebek büyüdükten sonra artan var mı aranızda?
Öpüldünüz..

Azracım canım senin bebişine de maşallah, büyümüş..

kan pıhtılaşması yaşayan biriyle konuştum da onunda 6 tane kimyasal gebeligi olmuş
daha sonra 5 buçuk aylık düşük yaşamış öyle kan pıhtılaşması oldugu öğrenilmiş çok doktor gezmişler
en son biri demiş ki
OVULASYONDAN SONRA İĞNE kullanmaya başla kız onu yaptıgı ay saglıklı gebelik elde etmiş
aranızda bu durumda olan var mı kızlar ya
kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…