herhangi bir araştırma yapmadım ben, ama lütfü bey keseyi gördükten sonra iğneye başlayacağız dedi, daha önceki doktorum ise gebelik düşünmeden 1 ay öncesinden iğneye balayacağız demişti, ama o da aspirin vermemişti, lütfü beye sordum , gebelikten 1 ay önce iğneye başlayacak mıyım diye, o da kesinlikle öyle bişeye gerek yok, ne zaman keseyi görürüz o zaman iğneye başlarız dedi, ama lütfü bey de gebelikten bir ay önce aspirin başlıycaz dedi, kafam iiiice karıştı yanii
canım teşekkürler inş. görüşmek üzere..sende Allah a emanet ol...çok tşk ederim canım allah razı olsun.benimde dualarım hepimizle...inşallah hepimizin çektiği sıkıntılar son bulur rabbim hepimizide inş.hayallerimize kavuşturur.evet canım sinan beye gidiyorum.eski hastalarına bakıyor yeni hasta almıyor hastanede 2.katta bi odası var orda bakıyor.başka bi muayanehanesi varmı bilmiyorum ama sanırım yok canım..herşey gönlünce olsun allaha emanet ol....
kızlar keseyı beklemeden kan testı sonucu pozıtıf cıkınca ıgneye baslayın derım ben
her doktor farklı sey soyluyor ama bız oyle yaptık buradakı dıger arkadaslarda ole yaptılar
doktorlar bıraz gevsek davranabılıyolar bu konuda ama bızım bole bır gevseklık yapma luksumuz yok her kayıp derın yaralar acıyo
kendınıze ıyı bakın
off evet yaa keseyi beklemeye gerek yok diyenler de var, ne yapacağımı şaşırdım ben...
canım senin hangisiydi pıhtılaşma? bir de şu an ne kullanıyorsun? ne zaman başladın ilaçlara? bir de nerdes,n hangi doktor? :)
sana da canımmmhayırlı pazarlar canlarım
arkadaşlar tekrar merhaba dün yazmıştım ama cevap alamadım.iyi haberlerinizi okuyunca umudum artıyor. ne olduğunu kime güveneceğimi bilmiyorum. doktora gidiyorum bişey diyor başka birinden başka bişey duyuyorum kafam karışıyor. keseyi görünce değil hamilelik anlaşılınca iğneye başlıycaz dedi. gebelik olunca bende lütfü beye gitmek istiyorum, muayene ücreti ne kadar acaba?
herhangi bir araştırma yapmadım ben, ama lütfü bey keseyi gördükten sonra iğneye başlayacağız dedi, daha önceki doktorum ise gebelik düşünmeden 1 ay öncesinden iğneye balayacağız demişti, ama o da aspirin vermemişti, lütfü beye sordum , gebelikten 1 ay önce iğneye başlayacak mıyım diye, o da kesinlikle öyle bişeye gerek yok, ne zaman keseyi görürüz o zaman iğneye başlarız dedi, ama lütfü bey de gebelikten bir ay önce aspirin başlıycaz dedi, kafam iiiice karıştı yanii
sağol tatlım 3lü test sonucunu bekliyorum .. inş o da temiz çıkar corasprine dvm yazmayı unutmuşum..maşallah canım..inş.allahın izniyle herşey sonuna kadar yolunda gider.coraspin içmiyomusun canım..sadece iğne ve folbiolmu...
herkesin iyi olmasına sevindim wie redmask sizlerinde iyi olmasına sevindim
canım bende gebe kalmayı bekliyorum aynı sen gibi ikisindede mthfr lerin heterizigot
lütfü beye gidiyorum folbiol aspirin başladık
hamile kalıncada iğne başlıycaz
tabi ben hamile kalmayı becerebilirsem
[
sağol canım iyi dileklerin için bende bu son düşen bebeğime 3 yıl ara vermiştim.şimdi diyorum boşuna vermişim arayı şimdi doktorum 6 ay demişti 1 ay kaldı bitmesine birde kortizonla deneyim diyorum artık kararımı verdim gibi çünkü rahimağzı olsa su geldikten sonra bebek 1 1,5 ay yaşamaz atar diyorlar antikorlar daha ağır basıyor sanki bilmiyorum bana dua et Allah ım bebeğini sana bağışlasın ..
cnmmmmm ben sana dedım senınde oglun olucak dıye rabbım saglık sıhhat versın ınss.
ayyyy cok sevındımm yaaa
bu arada bu sene erkek senedı dıyolar ama baktım bızım lısteye bıızmle hamıle olanlar hep kız beklıyo sen ben bıde melıs var erkek
rabbım butun bebeklere saglık sıhhat versın hayırlı evlat olsunlar ıns
çok öptümm
çok sağol tatlım.. ne yollardan geçmişsin insana dokunuyo valla.. ama çok şükürr gelmişsin bu günlere allahın izniyle.. inşallah doğumun çok kolay olur.. bebişini de sağlıkla, mutlulukla, kolaylıkla büyütmek nasip olurrcanım benim,inşallah bizlerde senin son günlerini birlikte sayacağız.ümidini kaybetme,ben kayıplardan sonra 3 yıl ara verdim. bu arada tüm araştırmalarım yapıldı.yinede gebeliğe karar verdiğimizde doktor,deneyeceğiz çok problem var , kendini her türlüsüne hazırla, sana asla garanti vermiyorum ama ümidimizi de kaybetmeyeceğiz , biz elimizden geleni yapacağız dedi.ilaç , dikiş ,iğne ve sürekli yatarak geldik bu günlere çok şükür.yinede kucağıma almadan, sesini duymadan inanamayacağım galiba. birde çok fazla acabalarla yaşama.ve geçmişe değil bundan sonra neler yapabileceğine bakmalısın.yoksa yeni bir bebeğe asla hazır olamazsın.
çok sevindim canım gözünüz aydın,rabbim oğluşunuzu kucağınıza aldığınız günleride göstersin.
off evet yaa keseyi beklemeye gerek yok diyenler de var, ne yapacağımı şaşırdım ben...
canım senin hangisiydi pıhtılaşma? bir de şu an ne kullanıyorsun? ne zaman başladın ilaçlara? bir de nerdes,n hangi doktor? :)
kızlar keseyı beklemeden kan testı sonucu pozıtıf cıkınca ıgneye baslayın derım ben
her doktor farklı sey soyluyor ama bız oyle yaptık buradakı dıger arkadaslarda ole yaptılar
doktorlar bıraz gevsek davranabılıyolar bu konuda ama bızım bole bır gevseklık yapma luksumuz yok her kayıp derın yaralar acıyo
kendınıze ıyı bakın
senın dr nıe kan ve calsıyum ılaclarına baslatmadıkı anlamadım zaten bızım kan ılacımızın ıcınde folıkasıt + b12+ demır var
calsıyum ılacının ıcındede magnezyum+ çınko +dvıtamını var
hepsı farklı farklı yontem uyguluyo drlar ??
neyse görüşürüz cnm
Bende katılıyorum, benim doktorumda keseyi beklemedi.. Günüm geçmeden kan tahlili istedi ...2.günde Beta HCG nin iki katına çıkıp çıkmadığına bakmadı, çıkmayınca beni evden arayıp hemen gel, 1 saat bile gecikme şimdi başlayalım iğneye dedi.. Çok acele etti yani.. Bence de keseyi beklemek saçma gibi geliyor..
kan pıhtılaşması yaşayan biriyle konuştum da onunda 6 tane kimyasal gebeligi olmuş
daha sonra 5 buçuk aylık düşük yaşamış öyle kan pıhtılaşması oldugu öğrenilmiş çok doktor gezmişler
en son biri demiş ki
OVULASYONDAN SONRA İĞNE kullanmaya başla kız onu yaptıgı ay saglıklı gebelik elde etmiş
aranızda bu durumda olan var mı kızlar ya
kafam karıştı
Kızlar, bu iğneler gebelikte lekelenme şeklinde kanama yapıyormu acaba?
Bende katılıyorum, benim doktorumda keseyi beklemedi.. Günüm geçmeden kan tahlili istedi ...2.günde Beta HCG nin iki katına çıkıp çıkmadığına bakmadı, çıkmayınca beni evden arayıp hemen gel, 1 saat bile gecikme şimdi başlayalım iğneye dedi.. Çok acele etti yani.. Bence de keseyi beklemek saçma gibi geliyor..
Benim doktorumda 16.haftada demir ve kalsiyuma başladı.. Hepsi ayrı şeyler yapıyor sanırım..
Canım seni merak ediyordum, ara ara girip okuyorum.. Çok sevindim inşallah asıl sonuçta iyi çıkacaktır.. Kendini üzme oldu mu, bebişin de üzülür sonra annesi.. Öpüyorum çokarkadaşlar çok mutluyum.hepinizden dualarınız için allah razı olsun.rabbim hepinizin gönlüne göre versin.amniyosentezimin ilk hızlı sonucu iyi çıktı asıl sonuç 3 hafta sonra belli olacak.ama ilk sonuç nasıl çıkarsa asıl sonuçta iyi çıkar diyolar..pek tatmin olmadım ama birazda olsa rahatladım..şükürler olsun rabbime...hepinize çok çooookk tşk ederim...inş asıl sonuçta iyi çıkar..rabbim kimseye evlatla imtihan etmesin.günlerdir ağlıyodum artık benim için hayat bitti anne olamıycam diye çok üzülüyodum.çok zor bişey rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...kaç gündür neler düşündüm hem kendime hem bebğime neler yaşattım hiç kendime bakmadım..bebeğim herşeyi duydu herkes aldır dedi..son bi haftadır neler yaşadık neler ..
Canım çok az kalmış, darısı başımıza.. Sağlıklı bir şekilde kızceni kucağına alırsın inşallah.merhaba,birtek dün uğramadım amma ilerlemiş sayfalar.umut listemizde gerçekten umut olmaya devam ediyor. bir zamanlar acaba bu listede benim de adım olacakmı diye dişünürken, şimdi liste başıyım. rabbim bebişini kucağına alanlar kısmına terfi etmeyi de nasib eder inşallahbakalım 20 mart büyük gün. tabi benim kızım o zaman kadar beklerse, hep aşağı doğru baskı yapıyor,sanırım artık o da sabırsızlıkla aramıza katılmak istiyor
Canım gözün aydın, çok sevindim bir oğluş daha geliyorkızlar güzel haberlerle geldim.herşey yolundaymış..cinsiyet kesinleşti oğlumuz geliyo inşallah ..desteğinizve dualrınız için çok teşekkür ederim. iğne ve folbiola dvm ekstra herhangi bi ilaç vermedi..
hepinizi çok çok opuyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?