Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ohh ohh maşallah...allahım isteyen herkese versin...ikiz ikiz inşallah.....cnm sende demi var kan pıht(?)

günaydın canım nasılsın

off 6 kimaysal mı

herhangi bir sorun varsa gebelikte kendiliğinden düşsün diyemi diyorlar acaba herhangi bir dış gebelik gibi o yüzdenmi keseyi görmeyi bekliyorlar bende allah nasip ederse bu aylarda gebelik düşünüyorum ama kafam karmakarışık

arkadaşlar iğnenizi günde kaç defa vuruluyorsunuz 2 defa olan varmı ben mthfr 677ve1298 den heterezigotm lütfü bey keseyi görünce günde 2 sabah akşam 0.4 lük iğne önerdi benim durumumda olanlar varsa yazarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:

cnm iğne dışında ne kullanıyosun. coraspirin alıyomusun.

iyi aksamlarr kizlar nasilsiniz??

bakiyorumda bizi merak eden kimse olmammis :84::84::84:

kizlarr bugun kontrolumuz fardi hamdolsun hersey yolunda hic bir sorunumuz yok bebegim hizla buyumeye ve kilo almaya devam ediyor okadar cok sevindim kafam rahatladi ki anlatamam bugun doktor benden bebege giden kan akisina bakti igneenin dozu icin cok sukur o da yolunda cikti ilac ve ignelere devammm
bi sorum olacak kizlar bende cok fazla mide yanmasi oluyor hamilelikte normal ama bazen beni cok yipratiyor bunun icin bildiginiz dogal bir yontem varmi??bide karin catlaklariniz icin ne kullaniyorsunuzz öpuldunuz kizlarr

canım sütü canın istemediği içinmi içmiyosun.zorlada olsa içsen keşke ben yavaş yavaş hergece yatmadan içmeye çalışıyorm...ama balığı malesef bende yiyemiyorum.16 hfta oldu hiç kilo almadım ben..hayırlısı olsun tek sağlıklı sıhhatli hiçbi sorun olmadan doğsun bebişlerimiz inşallah...

çok saol canım allah razı olsun.saolun dualarınız için inş.allahın izniyle oda iyi çıkacak.rabbim hepimizin gönlüne göre versin...bende cinsiyetini çok merak ediyorum redmaskcığımında oğluşu oluyomuş maşallah..bu sene oğlan senesi diyolar ama.....çin takvimi doğrumu bilmiorum genelde çıkıomuş ama orda oğlan dio bana.tek sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet farketmez...

aaa merak etmez olurmuyuz hiç.hergün sürekli bakmaya çalışıyorum hepinizide merak ediyorum.bebeğime zarar olmasın diye sadece akşamları açmaya çalışıyorum bilgisayarı.maşallah allahın izniyle inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider.ya bizim doktor hiç böyle şeylerden bahsetmiyo bebeğe giden kan akışından filan.0,2 lik iğne uyguluyo bütün pıhtılı hastalarına..çatlaklar için vazelin sürün diolar ama ben ilk gebeliğimde kullandım olmadı hiç çatlağım canım..alllaha emanet olun bebişte sende...

mrb canım sanırım redmask günde iki kez vurunuyodu.oda lütfü beye gidiyo...

kan pıhtılaşması problemi ve hamile olup iğne kullanan arkadaşlar iğnelerinizi kolay temin edebiliyormusunuz.. ssk üzerinden mi yoksa özel sigorta karşılıyormu? iğneleri alırken ne kadar para ödüyorsunuz?? raporda ne yazıyor???

Teşekkür ederim carnationn, ilk önce panikledim ama sonra oluruna bıraktım, şimdi benimde geçmek üzere, hayırlsı olsun. Sanada çok geçmiş olsun.

iğneler bulunuyor ama çok kolay değil. her eczanede 1-2 tane bulunduğu için sürekli getirtmek durumunda kalıyorum. bazen depolarda bile bulunmadığı oluyor.. ben 1 aydır kullanıyorum, cebimden alıyorum. çok maliyetli. 3 ay geçsin rapor çıkartırım diyodum ama aylık 400 tl. maliyeti buluyor. özel sağlık sigortaları karşılamıyor sanırım. yani benimkisi karşılamadı. sorguluyolar niye, raporu nerde vs. diye. ee bu sefer tekrarlayan düşükler sebebi ile doğum sürecinde farklı sıkıntılar çıkartmasınlar diye bende üstelemedim. dr.um muaynehane dr.u ve raporu alacağım yeri organize etti, kısmetse ilettiği yere gidip raporumu çıkartacağım. raporda ne yazdığı konusunda raporlu arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım.

sevgiler.

GÜNAYDIN FISTIKLAR

EVET CNM Bİ DE BULANTI YAPIYO... AMA YOĞURT, PEYNİR YİYORUM.. BALIKLA SÜTE DE BİRAZ BİRAZ BAŞLIYCAM.. AMİNN CNM BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUN DA.. KİLO ALINIR DA VERİLİR DE..

AYY FISTIĞIM MERAK ETMEZ OLUR MUYUM HİÇÇ. AKLIM HEP SEN DE AKŞAM GİREMEDİM NETE Bİ DİŞİM TUTTU ANLATAMAM ALLAHTAN ÇOK SÜRÜNDÜRMEDEN GEÇTİ.. GEÇİCİ DOLGUM VARDI BU HAFTA HALLAEDİCEM.. AYYY MAŞALLHHH BÜYÜSÜN BÜYÜSÜN PRENSESİMİZZZZZZZZZ KOCAMAN OLSUNNN... BU ARADA DOKTORA SORMADIM DAHA AMA 3LÜ TEST TEMİZ GÖRÜNÜYO ÇOK ŞÜKÜR..

CANIM YENİ DOĞAN YAPAN Bİ ARKADAŞIM CHİCCO DONNA .. DİYE GÖĞÜS VE DİĞER BÖLGELER İÇİN 2 KREM VERDİ DENEMEM İÇİN O MEMNUN KALMIŞ PEK ÇATLAMAMIŞ. OLAN ÇATLAKLARDA GEÇMİŞ ŞİMDİ.. DAHA Bİ KEZ SÜRDÜM .. BENİM GÖĞÜS BÖLGEMDE ÇOK KAŞINTIM OLUYODU HAFİFLETTİ..

EVET CANIM ÇIKART BOŞUNA CEBİNDEN ÖDEME.. RAPORUM YANIMDA DEĞİL GİDİNCE AYRINTILI YAZARIM AMA HATIRLADIĞIM KADARIYLA YÜKSEK-RİSKLİ GEBELİĞİN GÖZLENMESİ VS. YAZIYODU..

canım hacerin dediği gibi günde 2 kez iğne oluyorum 0,3lük fraxparine.. Ben faktör vleiden heterezigotum. Azra3437de aynı mutasyonda ona doktoru 1 doz iğne uygulayo sanırım 0,4lük. Ikimiz de çok şükür yol alıyoruz hayırlısıyla.. Yani doktorların yöntemi aynı mutasyonda bile farklı olabiliyo.. Lütfü bey 2 iğne yanlısı... Ben lütfü beyi takip ediyorum.

kan pıhtılaşması yaşayan biriyle konuştum da onunda 6 tane kimyasal gebeligi olmuş
daha sonra 5 buçuk aylık düşük yaşamış öyle kan pıhtılaşması oldugu öğrenilmiş çok doktor gezmişler
en son biri demiş ki
OVULASYONDAN SONRA İĞNE kullanmaya başla kız onu yaptıgı ay saglıklı gebelik elde etmiş
aranızda bu durumda olan var mı kızlar ya
kafam karıştı

canımm nasılsın bakalım.umarım herşey yolundadır.
ovulasyondan sonra iğneye başlanması bana biraz mantıksız geldi.
ne yani o ay hamilelik olmazsa iğne bırakılacak bi sonraki ovulasyon döneminde yeniden mi başlanacak. sanırım bizim topikte böyle bi uygulama yapan yok.

benim hamileliğimde ilk gittiğimde doktor keseyi gördü ve aspirine devam et dedi. bir sonraki kontrol bir hafta sonraydı ve doktor kalp atışlarını gördü ve iğneye öyle başlattı.

kızlar internetteki bir sorun yüzünden giremiyordum umarım bir daha olmaz hepinizi çook merak ettim beni merak edenlerde oldumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…