arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum bende böyle şeylere hiç inanmazdım ama yaşadıklarım bana inandırdı. Keza benim kuzenim 17 sene boyunca uğraştı,eşi ameliyat oldu, 8 kez tüp bebek denediler bebekleri olmadı ama bu muskadan sonra yine tüp bebek denedi ve bu sefer tuttu... Ikiz kızları var.. Belki de psikolojik bir etkisi vardır ama bence işe yarıyor..
kan pıhtılaşması yaşayan biriyle konuştum da onunda 6 tane kimyasal gebeligi olmuş
daha sonra 5 buçuk aylık düşük yaşamış öyle kan pıhtılaşması oldugu öğrenilmiş çok doktor gezmişler
en son biri demiş ki
OVULASYONDAN SONRA İĞNE kullanmaya başla kız onu yaptıgı ay saglıklı gebelik elde etmiş
aranızda bu durumda olan var mı kızlar ya
kafam karıştı
kan pıhtılaşması yaşayan biriyle konuştum da onunda 6 tane kimyasal gebeligi olmuş
daha sonra 5 buçuk aylık düşük yaşamış öyle kan pıhtılaşması oldugu öğrenilmiş çok doktor gezmişler
en son biri demiş ki
OVULASYONDAN SONRA İĞNE kullanmaya başla kız onu yaptıgı ay saglıklı gebelik elde etmiş
kafam karıştı
kızlar keseyı beklemeden kan testı sonucu pozıtıf cıkınca ıgneye baslayın derım ben
her doktor farklı sey soyluyor ama bız oyle yaptık buradakı dıger arkadaslarda ole yaptılar
doktorlar bıraz gevsek davranabılıyolar bu konuda ama bızım bole bır gevseklık yapma luksumuz yok her kayıp derın yaralar acıyo
kendınıze ıyı bakın
arkadaşlar iğnenizi günde kaç defa vuruluyorsunuz 2 defa olan varmı ben mthfr 677ve1298 den heterezigotm lütfü bey keseyi görünce günde 2 sabah akşam 0.4 lük iğne önerdi benim durumumda olanlar varsa yazarsanız çok sevinirim
cnm iğne dışında ne kullanıyosun. coraspirin alıyomusun.
Günaydın kızlar
Carnation çok sağol canım.. Senin ve bebişinin iyi olmanıza çok sevindim.. Hep böyle güzel haberler veririz inşallah birbirimize..
Azra3437 cnm ben özellikle sordum ilaç kullanmıycakmıyım diye bunlar yeterli dedi. 1,5 kilo kadar aldım iştahım yok, süt balık yemiyorum dedim. önemli değil elinden geldiğince dikkatli beslen dedi. Aklım takıldı ama doktoruma güveniyorum bi bildiği var herhalde... Mesela 3lü testi de çoğu doktor istemiyo lütfü bey istedi. Her doktorun kendine has bi yöntemi var.. Hepimizin hakkında hayırlısı..allah hepimizin gönlüne göre versin
nasılsınız?
Canım seni merak ediyordum, ara ara girip okuyorum.. Çok sevindim inşallah asıl sonuçta iyi çıkacaktır.. Kendini üzme oldu mu, bebişin de üzülür sonra annesi.. Öpüyorum çok
Canım çok az kalmış, darısı başımıza.. Sağlıklı bir şekilde kızceni kucağına alırsın inşallah.
Canım gözün aydın, çok sevindim bir oğluş daha geliyorBenim de bugün senin doktorunla randevum var, ayrıntılı ultrason için.. İnşallah bir sorun çıkmaz..
Kızlar benim mthfr 1298 ve 677 heterozigot, clexan 0,2 lik iğne kullanıyordum, geçen hafta doktorum 20. hafta itibariyle 0,4 lük iğneye geçirdi, benexol, folbiol, eutrox, coraspin e de halen devam.. Benim gibi iğnenin dozu bebek büyüdükten sonra artan var mı aranızda?
Öpüldünüz..
Azracım canım senin bebişine de maşallah,büyümüş..
iyi aksamlarr kizlar nasilsiniz??
bakiyorumda bizi merak eden kimse olmammis :84::84::84:
kizlarr bugun kontrolumuz fardi hamdolsun hersey yolunda hic bir sorunumuz yok bebegim hizla buyumeye ve kilo almaya devam ediyor okadar cok sevindim kafam rahatladi ki anlatamam bugun doktor benden bebege giden kan akisina bakti igneenin dozu icin cok sukur o da yolunda cikti ilac ve ignelere devammm
bi sorum olacak kizlar bende cok fazla mide yanmasi oluyor hamilelikte normal ama bazen beni cok yipratiyor bunun icin bildiginiz dogal bir yontem varmi??bide karin catlaklariniz icin ne kullaniyorsunuzz öpuldunuz kizlarr
arkadaşlar iğnenizi günde kaç defa vuruluyorsunuz 2 defa olan varmı ben mthfr 677ve1298 den heterezigotm lütfü bey keseyi görünce günde 2 sabah akşam 0.4 lük iğne önerdi benim durumumda olanlar varsa yazarsanız çok sevinirim
günaydın hanzadee,
malesef evet. herkeste göstermiyor ama yapabiliyormuş. bende yaptı. 2 hafta kadar sürdü. şu an bitti. doktorum heparin iğnelerin kanı sulandırdığı gibi kanamaya sebep de olabileceğini söylemişti. progestan fitil desteği ve dualarla çok şükür geçti. kafana takmamaya çalış. geçecektir..
sevgiler.
kan pıhtılaşması problemi ve hamile olup iğne kullanan arkadaşlar iğnelerinizi kolay temin edebiliyormusunuz.. ssk üzerinden mi yoksa özel sigorta karşılıyormu? iğneleri alırken ne kadar para ödüyorsunuz?? raporda ne yazıyor???
EVET CNM Bİ DE BULANTI YAPIYO... AMA YOĞURT, PEYNİR YİYORUM.. BALIKLA SÜTE DE BİRAZ BİRAZ BAŞLIYCAM.. AMİNN CNM BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUN DA.. KİLO ALINIR DA VERİLİR DE..canım sütü canın istemediği içinmi içmiyosun.zorlada olsa içsen keşke ben yavaş yavaş hergece yatmadan içmeye çalışıyorm...ama balığı malesef bende yiyemiyorum.16 hfta oldu hiç kilo almadım ben..hayırlısı olsun tek sağlıklı sıhhatli hiçbi sorun olmadan doğsun bebişlerimiz inşallah...
AYY FISTIĞIM MERAK ETMEZ OLUR MUYUM HİÇÇ. AKLIM HEP SEN DE AKŞAM GİREMEDİM NETE Bİ DİŞİM TUTTU ANLATAMAM ALLAHTAN ÇOK SÜRÜNDÜRMEDEN GEÇTİ.. GEÇİCİ DOLGUM VARDI BU HAFTA HALLAEDİCEM.. AYYY MAŞALLHHH BÜYÜSÜN BÜYÜSÜN PRENSESİMİZZZZZZZZZ KOCAMAN OLSUNNN... BU ARADA DOKTORA SORMADIM DAHA AMA 3LÜ TEST TEMİZ GÖRÜNÜYO ÇOK ŞÜKÜR..iyi aksamlarr kizlar nasilsiniz??
bakiyorumda bizi merak eden kimse olmammis :84::84::84:
kizlarr bugun kontrolumuz fardi hamdolsun hersey yolunda hic bir sorunumuz yok bebegim hizla buyumeye ve kilo almaya devam ediyor okadar cok sevindim kafam rahatladi ki anlatamam bugun doktor benden bebege giden kan akisina bakti igneenin dozu icin cok sukur o da yolunda cikti ilac ve ignelere devammm
bi sorum olacak kizlar bende cok fazla mide yanmasi oluyor hamilelikte normal ama bazen beni cok yipratiyor bunun icin bildiginiz dogal bir yontem varmi??bide karin catlaklariniz icin ne kullaniyorsunuzz öpuldunuz kizlarr
EVET CANIM ÇIKART BOŞUNA CEBİNDEN ÖDEME.. RAPORUM YANIMDA DEĞİL GİDİNCE AYRINTILI YAZARIM AMA HATIRLADIĞIM KADARIYLA YÜKSEK-RİSKLİ GEBELİĞİN GÖZLENMESİ VS. YAZIYODU..iğneler bulunuyor ama çok kolay değil. her eczanede 1-2 tane bulunduğu için sürekli getirtmek durumunda kalıyorum. bazen depolarda bile bulunmadığı oluyor.. ben 1 aydır kullanıyorum, cebimden alıyorum. çok maliyetli. 3 ay geçsin rapor çıkartırım diyodum ama aylık 400 tl. maliyeti buluyor. özel sağlık sigortaları karşılamıyor sanırım. yani benimkisi karşılamadı. sorguluyolar niye, raporu nerde vs. diye. ee bu sefer tekrarlayan düşükler sebebi ile doğum sürecinde farklı sıkıntılar çıkartmasınlar diye bende üstelemedim. dr.um muaynehane dr.u ve raporu alacağım yeri organize etti, kısmetse ilettiği yere gidip raporumu çıkartacağım. raporda ne yazdığı konusunda raporlu arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım.
sevgiler.
nasılsınız?
Canım gözün aydın, çok sevindim bir oğluş daha geliyorBenim de bugün senin doktorunla randevum var, ayrıntılı ultrason için.. İnşallah bir sorun çıkmaz..
SAĞOL CANIMM. İNŞ İYİ GEÇMİŞTİR ULTRASON.. HABERİNİ BEKLİYORUZ..
Kızlar benim mthfr 1298 ve 677 heterozigot, clexan 0,2 lik iğne kullanıyordum, geçen hafta doktorum 20. hafta itibariyle 0,4 lük iğneye geçirdi, benexol, folbiol, eutrox, coraspin e de halen devam.. Benim gibi iğnenin dozu bebek büyüdükten sonra artan var mı aranızda?
Öpüldünüz..
CANIM DOZU ARTIRMA KONUSU GEÇMEDİ HİÇ DAHA .. AMA BANA FOLBİOL VE CORASPRİN DIŞINDA DA BİŞEY VERMEDİ..
en son biri demiş ki
kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?