selam bayanlar...
ben de bu sıtede eskılerdendım kafayı bebekle falan bozmustum nerdeyse cok zor gunler gecırdım 3 sene cok sukur artık alahım bızede nasıp ettı sımdı 6,5 aylık hamıleyım benı belkı bılenler hatırlarlar.
herkes ne alemde cok merak ettım yenı arkadaslar gelmıs allah herkese nasıp etsın ınsallah.
Hatırlamam mı hiiççç sen gidince anladım böyle bişey olduğunu özelden mesaj attım ama sanırım görmedin.ççoooook sevindim canım bebişesağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
5129. Sayfada umut listemiz var bakmak istersen.
Tam kaç haftalıksın senide yazalım listemiz uzasın
27.haftalık olduk canım bebısımız kız.
prenses geliyo demekkiiiii:)))))
senide eklerim listeye şimdi iş yerindeyim müsait olunca eklerim olurmu canım
selam bayanlar...
Ben de bu sıtede eskılerdendım kafayı bebekle falan bozmustum nerdeyse cok zor gunler gecırdım 3 sene cok sukur artık alahım bızede nasıp ettı sımdı 6,5 aylık hamıleyım benı belkı bılenler hatırlarlar.
Herkes ne alemde cok merak ettım yenı arkadaslar gelmıs allah herkese nasıp etsın ınsallah.
arkadaşlar selam,
size birşey danışmak istiyorum. iğne için raporum geçen cuma çıktı. cleksan 0,8 kullanıyorum. doktor rapor için bu iğneyi yazmıştı. ama çıkan rapora fraxiparin 0,4 2*1 yazmışlar.. ee benim iğnemi yazmamışlar yani. eşim raporu almaya gitmişti. o da bişi anlamadan hastaneden raporu alıp gelmiş. reçetede cleksan yazıyor, raporda fraxiparin hemde 2 tane.
raporu değiştirebilir miyim? yada eczane o yazdığı halde reçetede yazan ilacı verir mi
moralim bozuldu yaa..
merhaba canım.. ben raporu çıkartıp onaylattıktan sonra 2*1 yazmadıklarını görmüştüm. problem olur diye hemen yukarı çıktım raporu *2 yi eklediler.( ben 1-2 saat içinde hacettepede raporu çıkartmıştım . hemen verdiler bi daha gitmeye gerek kalmadı) ama sende ilacın adı yanlış yazılmış. raporu tekrar değiştirmen gerekebilir.bence ama önce bi eczaneye sor onlar daha iyi biliyor, eşdeğer ilaçtır belki ödeniyodur. sen vakit kaybetmeden hemen sor istersen.. inşallah sorun çıkmaz kolay gelsin ...
TSK ederim simtemcim demek sende iğne kullanıyorsun birsey sormak istiyorum bu iğne için heyet raporu çıkartmak zor mü? Özel hastaneler 10 günlük yazında bile sorun çıkarıyordaa
Herkese merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum bende üye olup size katılmak istedim. Bende bir sene içinde iki düşük yasadım. ikiside 6 haftalıkken düstü ikinci bebeğim görünmedi bileBir ay önce ege üniversitesinden bir profosöre gittim. Genetik arastırma sonucu bende de pıhtılasma çıktı. Sarılık aşısı da oluyorum. Doktorum bir ay sonra denemeye başlayabileceğimizi söyledi ama yine aynı seyleri yasamaktan korkuyorum merak ettiğim bişi var bizim durumumuzda olanlar gebeliğini yatarak mı geçirmek zorunda. Ben öğretmenim okulun kapanmasını mı beklemeliyim. Hamişlerden cevap bekliyorum.
merhaba burcu hoşgeldin, ben de yeniyim, bu paylaşımlar çok bilgi veriyor hergün okuyorum, ben de 2 düşük yaptım ilki boş gebelikti 7. hafta da kürtaj oldum, 2. si seninki gibi hiç görünmeden düştü, biyokimyasal gebelik dediler, çok üzücü bir deneyim, seni çok iyi anlıyorum, ben de Hacettepe de göründüm, genetik testini daha yeni yapacam, benim ne çıkacak bakalım, umarım bizde birgün sorunsuz bi gebelik geçirebiliriz. çok özeniyorum normal gebelik geçiren annelere...
Saol Berivancım Bende ilk gebeliğimde kürtaj oldum bozulmuş gebelik dediler. yani kese bozulmuştu. ikinciside görünmeden kayboldu. İnsallah tahlillerin iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?