sevgili sılacığım tebrik ederim allaha tamamına erdirsin sağlık bir şekilde hemen telaşlanma bence diyene bak diyeceksin ama ben aspirini sabah iğnemide akşam oluyorum umarım herşey gönlünce olur
tesekkur ederim canim 1 yildir bekliyodum hamile kalmayi tam umudumu kestim derken geldi. allah hepimizin dilegini versin. bu dusuk olayini rabbim ne sizlere nede bana bi daha yasatmasin.selam silaya cok sevindim canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah korkma sakin ol lutfen sevgilerle canim a.s.
tesekkur ederim beni ancak siz yani bu durumu yasayanlar anlar zaten..sılaya tebrik ederim. hamile kalmak ayrı sıkıntı sonrası ayrı sıkıntı.hamile kalır kalmaz ya yine düşerse ya bişe olursa endişesi içimizi kemirip duruyor.elimizde değil ama oluyor işte.herşeye rağmen içini rahat tutmaya çalış ve hamişliğin tadını cıkarmaya bak.ben cevaplayım aspirini sabah iğnemi akşam vuruyorum.doktorunun dediklerini uygula ve rahat olmaya çalış.stres çok ama çok önemli.bebişlerimizide strese sokmayalım değilmi.
tekrar tebrik ederim.
sanada tesekkur ederim inanin simdi kendimi daha iyi hissettim.sevgili sılacığım tebrik ederim allaha tamamına erdirsin sağlık bir şekilde hemen telaşlanma bence diyene bak diyeceksin ama ben aspirini sabah iğnemide akşam oluyorum umarım herşey gönlünce olur
amin canim darisi olmayanlarin basina allah hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikli bi sekilde almayi nasip etsin.Selam SILATA,
Tebrik ederim.Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin....Darısı olmayanların basına... Kendıne dıkkat et.Vesvese verip kendını üzme.ıyi düşün ıyı olsun insallah..
Sevgili fundacım , öncelikle seni tebrik ederim...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşallah...
Aklında olmama çok sevindim , teşekkür ederim canım..Ben şu sıralar biraz moralsizim..Hiçbiryere sığamıyorum resmen..Hafta sonu gelince durmayalım , bi yerlere gidelim diye tutturuyorum..Şehiriçi bile kesmiyor , şehirdışı istiyorum..Eşim , ailem , arkadaşlarım sağolsunlar beni mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlar ...Ama gene de moralim bozuk...Geçenlerde durduk yerde boynumda , kulak arkamda filan bi sürü kocaman beze oluştu ...Kızarıklıklar oldu , sıkıntıdan herhalde...
Aslında benim son düşüğüm kasımda olmuştu ve lütfü bey şubatta denemeye başlamamı istemişti...Ben ocakta denemeye başladım..Daha sıkıntı yapmak için erken biliyorum ama feci halde sıkıldım...Aslında benim son ankaraya gidişimde niyetim aşılama denemek istediğimi doktorumla konuşmaktı...Lütfü bey erken olduğunu bahara kadar denememi istedi...Aslında aşılama , tüp bebek konusunda da korkularım var tabii...Nasıl bir süreç hiç bilmiyorum..İkisi arasındaki farkı bile yeni öğrendim...Bi tüp bebek kliniğininin kitapçığı vardı onu okudum biraz , iyice korkularım arttı...O kadar basit değilmiş yani ...Bakalım hayırlısı..
Benden haberler böyle fundacım..Sizleri takip ediyorum ,artık iyice kalabalıklaştık...Tek tek yazmak isterdim ama karıştırabilirim...O yüzden tüm yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Doğumu yaklaşmış olanların Allah yardımcıları olsun , ne derler bir solukta- hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar , acılarının sabırlarının mükafatı çok güzel olur inşallah diyorum... Darısı da bizlerin başına inşallah..Buralardayım ben , hep güzel haberler okumak dileğiyle ...Sevgiler...
baharçelik sen ne yaptın bu gün çarşamba test yaptınmı bekleyecekmisin
selvihancığım merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor
Sevgili fundacım , öncelikle seni tebrik ederim...Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşallah...
Aklında olmama çok sevindim , teşekkür ederim canım..Ben şu sıralar biraz moralsizim..Hiçbiryere sığamıyorum resmen..Hafta sonu gelince durmayalım , bi yerlere gidelim diye tutturuyorum..Şehiriçi bile kesmiyor , şehirdışı istiyorum..Eşim , ailem , arkadaşlarım sağolsunlar beni mutlu etmek için ellerinden geleni yapıyorlar ...Ama gene de moralim bozuk...Geçenlerde durduk yerde boynumda , kulak arkamda filan bi sürü kocaman beze oluştu ...Kızarıklıklar oldu , sıkıntıdan herhalde...
Aslında benim son düşüğüm kasımda olmuştu ve lütfü bey şubatta denemeye başlamamı istemişti...Ben ocakta denemeye başladım..Daha sıkıntı yapmak için erken biliyorum ama feci halde sıkıldım...Aslında benim son ankaraya gidişimde niyetim aşılama denemek istediğimi doktorumla konuşmaktı...Lütfü bey erken olduğunu bahara kadar denememi istedi...Aslında aşılama , tüp bebek konusunda da korkularım var tabii...Nasıl bir süreç hiç bilmiyorum..İkisi arasındaki farkı bile yeni öğrendim...Bi tüp bebek kliniğininin kitapçığı vardı onu okudum biraz , iyice korkularım arttı...O kadar basit değilmiş yani ...Bakalım hayırlısı..
Benden haberler böyle fundacım..Sizleri takip ediyorum ,artık iyice kalabalıklaştık...Tek tek yazmak isterdim ama karıştırabilirim...O yüzden tüm yeni hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum...Doğumu yaklaşmış olanların Allah yardımcıları olsun , ne derler bir solukta- hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar , acılarının sabırlarının mükafatı çok güzel olur inşallah diyorum... Darısı da bizlerin başına inşallah..Buralardayım ben , hep güzel haberler okumak dileğiyle ...Sevgiler...
merhaba canlarım benim nasılsınız.çok şükür ben ve bebiş çok iyiyiz. yarın akşam 18.00'da dr.randevum var bakalım bizimki cinsiyetini gösterecek mi.bu yüzden çok heyecanlıyım.gerçi benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok çünkü ikisinden de yok.yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.inşallah rabbim bıurda isteye herkese en kısa zamanda hayırlı hamilelikler nasip eder.doğumu yaklaşan güzel annelerimize de hayırlı doğumlar nasip eder.
canlarım benim benim size bir kaç sorum olacak.bende bu sıralar mütiş baş ağrıları oluyor üç dört güne bir tekrarlıyor.başımı kaldıramıyorum.benim gibi baş ağrısı olanlar ilaç dışında ne ler yapıyorlar deneyimlerini yazarsalar sevinirim.
ayrıca çatlak oluşumu için bu haftalarda vücudu korumak gerekiyor muş bunun için dr.bir krem vermişti .adını sizinle paylaşmak istiyorum.MADECASSOL krem bunu günde bir kez sürmeye başladım bakalım faydası olacak mı.inşallah olur siz ne kulanıyorsunuz?
canım benimteşekkür ederim baş ağrılarım dışında iyi olmaya çalşıyorum.sen neler yapıyorsun canım benim dua ediyorum sizler için.allah inşallah burdaki herkesin gönlünün muradını en kısa zamanda verir.
fundacım hamileligin en uykucu dönemindesin, bende öyleydim, kimse bana dokunmasın gün boyu uyuyayım isterdimmirmirmirmir benden tavsiye canım fırsat buldukça uyu, ben şimdi uyumak bi yana isteddigim pozisyonda uzanamıyorum bile kafamçokkarıştı,
evet uykucuyum biraz gözüm yatacak yer arıyor ama çalışınca olmuyor akşamda ilk fırsatta uyuyorum ne yapıyorum yerimden kalkmak istemiyorum birde miğdem bulandığı zaman yatsam hiç kalkmasan istiyorum hamileliğin ilerleyen zaman göbüş büyüyecek dönemiyceğiz istediğiz gibi hareket edemiyceğiz ondan sonrada bebekler uyutmayacak off off:bbo:
kıslar merhaba bende bugün ege ünv gittim genetik testler ve bazı kanpıhtılaşma testleri için çok yoruldum kan verdim 8 tüp ve kolum ağrıyor o kadar yoruldumki in çık o kat bu kat derken perişan oldum bazı yaptıramadığım elimde kağıtları olan testlerde var onları on gün sonra yaptır dediler pazartesi eşimle gidicez genetik danışma ve o da kan verecek işte böyle ama yine de egede ilgi güzel sağolsunlar bütün çalışanlar yardımcı oluyor ama o koridorlar insanı öldürüyor
eşime de spermiyogram ve genetik test istendi onunda randevusunu aldım
çok yoruldum çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?