Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili sılacığım tebrik ederim allaha tamamına erdirsin sağlık bir şekilde hemen telaşlanma bence diyene bak diyeceksin ama ben aspirini sabah iğnemide akşam oluyorum umarım herşey gönlünce olur

cok tesekkur ederim canim. iyi dileklerin icin

[

selam silaya cok sevindim canim hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah korkma sakin ol lutfen sevgilerle canim a.s.
tesekkur ederim canim 1 yildir bekliyodum hamile kalmayi tam umudumu kestim derken geldi. allah hepimizin dilegini versin. bu dusuk olayini rabbim ne sizlere nede bana bi daha yasatmasin.
tesekkur ederim beni ancak siz yani bu durumu yasayanlar anlar zaten..
sevgili sılacığım tebrik ederim allaha tamamına erdirsin sağlık bir şekilde hemen telaşlanma bence diyene bak diyeceksin ama ben aspirini sabah iğnemide akşam oluyorum umarım herşey gönlünce olur
sanada tesekkur ederim inanin simdi kendimi daha iyi hissettim.
Selam SILATA,
Tebrik ederim.Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin....Darısı olmayanların basına... Kendıne dıkkat et.Vesvese verip kendını üzme.ıyi düşün ıyı olsun insallah..
amin canim darisi olmayanlarin basina allah hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikli bi sekilde almayi nasip etsin.

Herkese günaydın kızlar yeni hamiş olan arkadaşlarımız tebrik ediyorum doğumu yaklaşanları sağ sağlim bebeklerinide kendilerinide kurtarsın inşallah diyorum. Patapyasüreyyacım sen stres yaptıkça vücüdun daha kötü etkilenecek bu durumdan ve en önemlisi kadınlara üzüntü hiç iyi gelmiyor tiroid oluşuyor fazla sıkıntıdan bak benim başıma geldi bu gerçekten çok önemli kızlar sakın yapmayın elimizdemi demeyin üzülmeyin sonrasında birde gebelikte düşüklere sebep olan tiroidle uğraşmak zorunda kılırsınız allah korusun. ÇıMENNNNNN ÇıMENNNNNNNN nerelerdesin canım hiç açmıyorsun msn yi merak ediyorum seni yazarsan sevinirim

Kizlar hepinize günaydin.Şeniz
Nasilsiniz bugün ? Ben herzamanki gibi isyerindeyim ama en azindan burda hava cok güzel.:smiley-cool:
Camdan bakiyorumda disarda günes var kuslar baharin geldigini haber verircesine hic susmadan ötüyorlar. kaydirigubbakcemile2
Buda benim moralimi biraz olsun düzeltiyor.:roflol:
Kapali havalarda insan daha cok üzgün oluyor sanki.
Dün ben yumurtlama gününü tesbit etmek icin bir sey aldim.
Birde bu ay onunla deneyecegim 5 tane cubuk var icerisinde , yumurtlama gününe yaklastiginda idrar testi yapiyorsun onunla, ve eger iki cizgi cikarsa 24 Saat icerisinde esinle birlikte olman lazimmis kaydirigubbakcemile3.
Aslinda buna gerek yok zaten ben adetimin 13 . gününde doktora gidiyorum oda kanda ve ultrasonda bakip su gün yumurtlayacaksin diyor ve ogünde bana asilama yapiyor.
Ama gecen ay ben 13. günde gittigimde bana sen coktan yumurtlamissin deyince ben cok sasirdim :1shok:
o yüzden bu seferllik böyle deneyim diyorum bakalim hayirlisi.
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin.a.s.
Simdi cokkk gicik bir toplantiya giriyorum mirmirmirmir
Uyumassam iyi sonra yine görüsürüz

papatyasüreyyacığım inşallah en kısa sürede sendende mutlu haberi alırız canım ama morali bozma herşeyin bir zamanı var herşey isteğimiz zaman olsaydı hiç bir şeyin değeri kalmazdı bu yüzden bizim bebeklerimiz biraz değerli oluyorlar bende bir hafta boyunca bebek gözükmedi biraz daha bekledim gözükdü gözükmeseydi doktorum yine kürtaj demişti bu aradaki sıkıntı stresi tahmin edersin bu yüzden allah hayırlısı versin hamile kaldığımızdada allah tamamına erdirsin inşallah çok zor bir süreç şu anda bile hala
inanamıyorum sanırım ne zaman kıpırtılarını duyarım ne zaman kucağıma alırım o zaman inanacağım hayal gibi geliyor sanki birazdan uyanacağım herşey kaybolacak doktorum bana sigaranın s si stresin s si hayatında olmayacak dedi ben yapmaya çalışıyorum sende dene bence kafanı dağıt gez dolaş inşallah küçük bir meleğin olacak ben inanıyorum bütün kalbimlede dua ediyorum allaha emanet ol çok öpüyorumŞeniz

baharçelik sen ne yaptın bu gün çarşamba test yaptınmı bekleyecekmisin

fundacım henüz cesaretimi toplayamadım ama sanırım yarın sabah yapıcam yada akşam özle poliklinikte kandan baktırcam bilemiyorum şimdilik canım yinede aklında olduğum için saol canım yaptığımda muhakkak yazıcam

merhaba canlarım benim nasılsınız.çok şükür ben ve bebiş çok iyiyiz. yarın akşam 18.00'da dr.randevum var bakalım bizimki cinsiyetini gösterecek mi.bu yüzden çok heyecanlıyım.gerçi benim için cinsiyetin hiçbir önemi yok çünkü ikisinden de yok.yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.inşallah rabbim bıurda isteye herkese en kısa zamanda hayırlı hamilelikler nasip eder.doğumu yaklaşan güzel annelerimize de hayırlı doğumlar nasip eder.
canlarım benim benim size bir kaç sorum olacak.bende bu sıralar mütiş baş ağrıları oluyor üç dört güne bir tekrarlıyor.başımı kaldıramıyorum.benim gibi baş ağrısı olanlar ilaç dışında ne ler yapıyorlar deneyimlerini yazarsalar sevinirim.
ayrıca çatlak oluşumu için bu haftalarda vücudu korumak gerekiyor muş bunun için dr.bir krem vermişti .adını sizinle paylaşmak istiyorum.MADECASSOL krem bunu günde bir kez sürmeye başladım bakalım faydası olacak mı.inşallah olur siz ne kulanıyorsunuz?

sevgili papatya süreyya canım benim ne olur üzme artık kendini.senin elinde olan bişey yok.rabbim herşeyin bir zamanı var o zaman gelmeden malesef olmuyor.bizde aynı yollardan geçtik.geri dönüp baktığimızda ömürden ömür gidiyor başkada bişey olmuyor.lütfen kendini rahat bırak allah göstermesin başka sorunlar çıkar o zaman daha kötü oursun.herşeyin başı sağlık sağlık elden giderse hayat o zaman çekilmez olur.lütfen sende rahat olmaya çalış.rabbim zamanı gelince en güze mutluluklarosana yaşatacak.mükafatını daha çok alacaksın.allaha emanet ol.

çalıkuşu1978,sılaya,sido,nazlı 03, ve ismin sayamadığım dostlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor hayat.

celenim ,şenim sizlerde iyisinizdir inşallah.rabbim herkese iyilik sağlık sıhhat versin.sevgiyle kalın.

mrb selvihancım, benimde bazen bas agrım tutuyor, ama hamileyken bas agrısı 3 saati geçerse doktoru aramak gerekiyormuş, aklında olsun canım..eger bu kadar sık tekrarlıyorsa bi de tansiyonuna ve kolestrolune de baktır istersen, bunlarda baş agrısı yapabililr. ben basım agrıyınca ışıkları kapatıyorum, bir de şakaklarımdan başımı sarıyorum sıkıca, eski zamanlardaki gibi:1ninca:. iyi geliyo, bi dene istersen. alnına sargının altına patates dilimle koy dediler ama ben denemedim selvihancım, istersen dene.. çok çok gecmiş olsun :teselli:

geçmiş olsun canım doktorunla görüşmedin başağrını görüşmediysen görüşsen iyi olur tansiyon baş ağrısı yapabiliyor dikkat etmek gerek görüşmediysen bir görüş doktorunla şuan için bebeğimde bende iyiyiz allaha şükür bendede oluyor baş ağrısı ama geçiyor çok uykum geliyor bulduğum yere uyumak istiyorum ama nerde çalışınca olmuyor işte miğde bulantım var gün boyu gelip gidiyor istifarda edemiyorum ilk üç ay oluyormuş inşallah ondan sonra geçerde bende herşeyin tadını alarak yemek yiyeyim süt bile içemiyorum bizden böyle bizimki biraz yaramaz yani olsun sağlıklı olsun bunların hepsi geçer allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımızada almak nasip etsin inşallah ikinizide Şenizöpüyorum canım allaha emanet olun

fundacım hamileligin en uykucu dönemindesin, bende öyleydim, kimse bana dokunmasın gün boyu uyuyayım isterdimmirmirmirmir benden tavsiye canım fırsat buldukça uyu, ben şimdi uyumak bi yana isteddigim pozisyonda uzanamıyorum bile kafamçokkarıştı,

evet uykucuyum biraz gözüm yatacak yer arıyor ama çalışınca olmuyor akşamda ilk fırsatta uyuyorum ne yapıyorum yerimden kalkmak istemiyorum birde miğdem bulandığı zaman yatsam hiç kalkmasan istiyorum hamileliğin ilerleyen zaman göbüş büyüyecek dönemiyceğiz istediğiz gibi hareket edemiyceğiz ondan sonrada bebekler uyutmayacak off off:bbo:

evt canım yaa uykusuzluk mahvediyo insanı.. çalışınca dahada zor oluyo .. sabahlar kalkmak işkence gibi oluyo,dediğin gibi akşamlarıda erkenden uykum geliyo dayanamıyorum uyuyorum,ne zamana kadar böyle olacak bakalım yaa..evdeki işler hep eşime kalıyo acıyorum adama yaa..bir iş yapamıyorum evde... 10.hafta bitiyo bugün benim

kıslar merhaba bende bugün ege ünv gittim genetik testler ve bazı kanpıhtılaşma testleri için çok yoruldum kan verdim 8 tüp ve kolum ağrıyor o kadar yoruldumki in çık o kat bu kat derken perişan oldum bazı yaptıramadığım elimde kağıtları olan testlerde var onları on gün sonra yaptır dediler pazartesi eşimle gidicez genetik danışma ve o da kan verecek işte böyle ama yine de egede ilgi güzel sağolsunlar bütün çalışanlar yardımcı oluyor ama o koridorlar insanı öldürüyor

eşime de spermiyogram ve genetik test istendi onunda randevusunu aldım
çok yoruldum çoook

ayy canım çok iyi anlıyorum seni bende adanada çukutova tıpta yaptırmıştım.. geçmiş olsun yorgunluğun.. umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…