Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben hamileken ilk kontrolümde doktor keseyi görmüştü ama iğneye başlatmadı bi sonraki kontrolde kalp atışını duyunca başlamıştım ben bilgin olsun.
ama doktoruna güveniyosan problem yoktur canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin..

canım Allah razı olsun amin cümlemizle inşaallah.herbiri farklı söyleyince kafam karıştı. hafta sonu kontrolum var o doktoruma güveniyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz..bu arada sen ne kadarlık hamilesin..

bugün dr.la görüştüm kan testiminde pozitif çıktığını söyledi ama mutlaka buraya gel bebeği görelim keseyi görelim dedi hala endişleliyim dış gebelik olur diye yarın gidicem dr.a...

şimdi dr. dan geldim çok şükür keseyi ve bebeği gördük dr.um haftaya tekrar gel kalp atışını görelim iğneye başlarız dedi bundan önceki gebeliğimde de kalp atışını duyunca iğneye başlamıştık şimdi ikinci bebeğim allah isteyen herkese göstersin

cnm Rabbim bağışlarsa benim kzım 1,5 yaşında olduu.
darısı sana ve tüm hamile arkadaşlarımıza inşallah

Kızlar merhaba bende de MTHFR homozigot çıktı.

9. haftamda iğnelere başladım sizler iğne için heyet raporunu nasıl çıkardınız ?

merhaba canım bende de pıhtılaşma sorunu var 100 lük coraspirn ve 0.4 lük clexane kullanıyorum sen aspişrini kaçıncı haftana kadar kullandın

canım, öncelikle hayırlı olsun. hepimiz hayırlısi ile 9 aylık süreci sağlıkla tamamlar, sağlıklada kucaklarımıza alırız..

doktorum, adetin 1 gün gecikince kan tahlili yaptır dedi. yaptrıdım gebelik çıktı. telefon açtım doktoruma. oda hemen cleksan iğneye başla ve sabah akşam progestan fitil kullan dedi. Allah'ıma şükür 9,5 hafta gibi oldu. lekelenmeler bende de oldu. hemde 2 hafta sürdü. çok şükür 2 hafta öncede kesildi. heparin iğneler kanamayada sebep olabiliyormuş.

benim iğnemi akşamları eşim vuruyor. enderde olsa kanama oluyor. sertlik ara ara ve de morarıyor. buz koyulmasını burda arkadaşlar bana tavsiye etmişti. ama çok üşüyen bir insanım. sürekli yapamıyorum :)..

bu akşamda doktor kontrolüm var. umarım herşey yolundadır ve sizlere yarın güzel haber veririm.

sevgiler..

selem kızlr size bir sorum olacak ben 32 haftalık gebeyim ve pıhtılaşma için aspirin ve clexane kullanıyorum bu süreci tamalayıp yavrusunu kucağına alan anneler sorum size aspirini kaçıncı haftaya kadar kullnadınız

canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin ,kaç haftalık gebesin ben de hamileyim şimdi drdan geldim kan değerim düşük dediler 2 gün sonra tekrar gidicem kan vermeye ben 5+4 günlük hamileyim kan değerim 530 çıktı kese gözükmüyor dış gebelik olabilir dediler moral sıfır.

Amin,Canım allah razı olsun...Güzel haberlerle gelirsin inşaallah

Demekki doktorlar bu iğne konusundada herkese faklı bilgiler veriyor.Kimi 8.-9. haftalarında başlıyor iğneye;benimde önceki bebek ölümlerim(kalbi durdugunda) hep 7-8. haftalarımda oldu ondan dolayı kafam karışık artık bende şimdiden 4.haftamda başladım iğnelere geç kalmaktan korkuyorum..hayırlısı bakalım..Rabbim tüm kardeşlerimizn yardımcısı olsun..oldukca zor bir süreçmiş.

canım merhaba kaç haftalık hamilesin ,ben de 5+4 ama beta hcg 530 çıktı bi fikrin varmı dr dış gebe olabilir dedi.?

Son düzenleme:

Selam arkadaşlar aranıza fazla katılamasamda ara sıra okumaya çalışıyorum. Yeni hamile arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Okumamış olanlar için tekrardan kendimden azcık bahsedeyim. Benim 6. gebeliğim çok şükür iyiz oğlumla diğer 3 gebeliğim düşük 2 gebeliğim dış gebelikti yani ben sizin için iyi bir örnek olabilirim. İğne ve coraspine adetim 3 gün geçer geçmez başladım kese kontrolüne gittiğimde kesenin etrafında kanamam başlamıştı çok şükür ilaca başlar başlamaz birdahaki kontrolümde kanama ortadan kalkmıştı ben iğne ve coraspini lohusalığım bitene kadar kullanıcam. Allahtan herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…