özellikle gebe olup iğne kullanan arkadaşlar;
ben 4 haftalık gebeyim bir iki doktorla görüştüm birisi iğneye hemen başla dedi digeride keseyi görünce demişti ama ben hemen başladım...sizler ne zaman başlamıştınız.??bilgi verirseniz biraz rahatlayacagım.
Birde iğneleri kendim yapmaya başladım.. dünkünde biraz kabarık oluştu ve her vurmada kanama ve morarma oluyor acaba yanlışmı yapıyorum bugun hastaneye gidecegim ama sizdenden bilgi almak istiyorum teşekkur ederim..
canım ben hamileken ilk kontrolümde doktor keseyi görmüştü ama iğneye başlatmadı bi sonraki kontrolde kalp atışını duyunca başlamıştım ben bilgin olsun.
ama doktoruna güveniyosan problem yoktur canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin..
bugün dr.la görüştüm kan testiminde pozitif çıktığını söyledi ama mutlaka buraya gel bebeği görelim keseyi görelim dedi hala endişleliyim dış gebelik olur diye yarın gidicem dr.a...
canım Allah razı olsun amin cümlemizle inşaallah.herbiri farklı söyleyince kafam karıştı. hafta sonu kontrolum var o doktoruma güveniyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz..bu arada sen ne kadarlık hamilesin..
canım ben hamileken ilk kontrolümde doktor keseyi görmüştü ama iğneye başlatmadı bi sonraki kontrolde kalp atışını duyunca başlamıştım ben bilgin olsun.
ama doktoruna güveniyosan problem yoktur canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin..
özellikle gebe olup iğne kullanan arkadaşlar;
ben 4 haftalık gebeyim bir iki doktorla görüştüm birisi iğneye hemen başla dedi digeride keseyi görünce demişti ama ben hemen başladım...sizler ne zaman başlamıştınız.??bilgi verirseniz biraz rahatlayacagım.
Birde iğneleri kendim yapmaya başladım.. dünkünde biraz kabarık oluştu ve her vurmada kanama ve morarma oluyor acaba yanlışmı yapıyorum bugun hastaneye gidecegim ama sizdenden bilgi almak istiyorum teşekkur ederim..
şimdi dr. dan geldim çok şükür keseyi ve bebeği gördükdr.um haftaya tekrar gel kalp atışını görelim iğneye başlarız dedi bundan önceki gebeliğimde de kalp atışını duyunca iğneye başlamıştık şimdi ikinci bebeğim allah isteyen herkese göstersin
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin ,kaç haftalık gebesin ben de hamileyim şimdi drdan geldim kan değerim düşük dediler 2 gün sonra tekrar gidicem kan vermeye ben 5+4 günlük hamileyim kan değerim 530 çıktı kese gözükmüyor dış gebelik olabilir dediler moral sıfır.[/QUO
amiin çok teşekkür ederim. cumartesi gününden beri moralim sıfırdı. dr. keseyi göremedi kan testi yapalım dış gebelik olabilir dedi. her zaman en kötüye hazırlıyor dr.lar bilmiyorlar biz neler yaşıyoruz.. dün aradım dr. kan sonucu gebelik olduğunu gösteriyor hemen gel bakalım gebelik rahim içerisindemi görelim dedi bugün gittim keseyi gördük çok şükür ama bu zamana kadar çok kötü durumdaydım seni çok iyi anlıyorum.. beni tek teselli eden şey mide bulantılarım ve bazı besinlere tiksinmemdi.. moralini yüksek tut inşallah bebişin seninledir annesi
canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin ,kaç haftalık gebesin ben de hamileyim şimdi drdan geldim kan değerim düşük dediler 2 gün sonra tekrar gidicem kan vermeye ben 5+4 günlük hamileyim kan değerim 530 çıktı kese gözükmüyor dış gebelik olabilir dediler moral sıfır.[/QUO
amiin çok teşekkür ederim. cumartesi gününden beri moralim sıfırdı. dr. keseyi göremedi kan testi yapalım dış gebelik olabilir dedi. her zaman en kötüye hazırlıyor dr.lar bilmiyorlar biz neler yaşıyoruz.. dün aradım dr. kan sonucu gebelik olduğunu gösteriyor hemen gel bakalım gebelik rahim içerisindemi görelim dedi bugün gittim keseyi gördük çok şükür ama bu zamana kadar çok kötü durumdaydım seni çok iyi anlıyorum.. beni tek teselli eden şey mide bulantılarım ve bazı besinlere tiksinmemdi.. moralini yüksek tut inşallah bebişin seninledir annesi
hangi moral canım 4. gebeliğm eve geldiğimden beri ağlıyom canım çok sıkkın 2 gün geçermi yine kan vercem eğer değer 2 katına çıkmazsa dış gebelik sence 530 nasıl değer?
canım, öncelikle hayırlı olsun.hepimiz hayırlısi ile 9 aylık süreci sağlıkla tamamlar, sağlıklada kucaklarımıza alırız..
doktorum, adetin 1 gün gecikince kan tahlili yaptır dedi. yaptrıdım gebelik çıktı. telefon açtım doktoruma. oda hemen cleksan iğneye başla ve sabah akşam progestan fitil kullan dedi. Allah'ıma şükür 9,5 hafta gibi oldu. lekelenmeler bende de oldu. hemde 2 hafta sürdü. çok şükür 2 hafta öncede kesildi. heparin iğneler kanamayada sebep olabiliyormuş.
benim iğnemi akşamları eşim vuruyor. enderde olsa kanama oluyor. sertlik ara ara ve de morarıyor. buz koyulmasını burda arkadaşlar bana tavsiye etmişti. ama çok üşüyen bir insanım. sürekli yapamıyorum :)..
bu akşamda doktor kontrolüm var. umarım herşey yolundadır ve sizlere yarın güzel haber veririm.
sevgiler..
canım Allah razı olsun amin cümlemizle inşaallah.herbiri farklı söyleyince kafam karıştı. hafta sonu kontrolum var o doktoruma güveniyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz..bu arada sen ne kadarlık hamilesin..
hangi moral canım 4. gebeliğm eve geldiğimden beri ağlıyom canım çok sıkkın 2 gün geçermi yine kan vercem eğer değer 2 katına çıkmazsa dış gebelik sence 530 nasıl değer?
SEDAADES:
canım moralini yüksek tut inşaallah bi sıkıntı çıkmayacaktır. bende 4+5 haftalıgım ve cmrt günü 158 idi dr normal dedi bakalım yarında ben baktıracagım ..belkide geç döllenme felan olmuştur..canını sıkma haktan hayırlısı..
SEDAADES:
canım moralini yüksek tut inşaallah bi sıkıntı çıkmayacaktır. bende 4+5 haftalıgım ve cmrt günü 158 idi dr normal dedi bakalım yarında ben baktıracagım ..belkide geç döllenme felan olmuştur..canını sıkma haktan hayırlısı..
bi önceki gebelik beta hcg testim duruyor o zaman 4 haftalıkken 796 çıkmış çok iyiymiş,hakkaten bu seferki ümitsiz vakka
SEDAADES:
inşallah yükselir değerlerimiz ve kesemizi,bebeğimizi sonra kalp atışlarını daha sonra rabbim sağ salim kucağımıza verir.
bi önceki gebelik beta hcg testim duruyor o zaman 4 haftalıkken 796 çıkmış çok iyiymiş,hakkaten bu seferki ümitsiz vakka
bakalım benim hesabıma görede yarına degerim 1200 lerde olması lazım bende merak ettim bak..inşaalh bi sıkıntı çıkmazz
ilk degerim 15.75 idi 3 gün sonra 158 oldu bakalım yarın ne olacak???
530 iyi yarın ikiye katlar benim değer 1300 dü cumartesi günü.. bende senin yaşadıklarını yaşadım kaç gündür neler yaşadım kimse bilemez ama önümde kocamaan 9 ay var bakalım hayırlısı olur inşallah. bu benim 4. gebelik ilk iki gebelik düşük oldu. 21 haftalık bebek karnımda öldü pıhtılaşmadan dolayı ölü doğum yaptım.. sonraki gebeliğimde iğne oldum ve kızım dünyaya geldi. şimdi tekrar gebeyim allah hakkımızda hayırlı şeyler yazmıştır inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?